Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigBlackDog #72695 üzenetére
Kizárt, hogy én városba nagy szívóbenzint vegyek, komolyan, hiába írom le, mik a buktatók, ti csak a hülyeséggel jöttök
Lehet kicsit törölni kéne a kedvencek közül a topicot míg beszerzek valami vasat...
-
lenko
aktív tag
válasz
BigBlackDog #72695 üzenetére
Cserébe nem kell félni a dízel hibalehetőségektől. +Nagyobb élmény a 6 henger.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
rbalint88 #72676 üzenetére
Hát elég fancsali képet vágott a múlt hétvégén az a dízel 159-es aki mellett elmentem a Cserhátban a szerpentinen.
Egyenesben biztos nagy faja csak éppen kanyarodni nem lehet vele.
Voltunk Zadarban egy Insignia kombival ekkora távon az jött le csak, hogy kicsit többet eszik mint Kormi meg a beltér szűkösebb de amúgy nem rossz autó.
mod:
kisza25: A benzineseket nem csesztetik egyelőre és még sokáig nem is fogják. Most a dízelek ellen hirdettek hadjáratot. Szted Munez miért adta el a TDI-t és vett helyette egy öreg benzinest?
-
-
i-sti
senior tag
Ha jól tévedek akkor 2018-tól a nyugati városokban EU6 lesz kötelező.
Ez csak dieselekre vagy benzinesekre is igaz?
Mert akkor a kinézett EU5 Jazz semmire nem lesz jó. -
válasz
Tsebacsi #72687 üzenetére
Egy használt dízel mindig tele van buktatókkal.
Tudom, hogy itt sokan megköveznek ezért, de szerintem a jövőre való tekintettel érdemes lenne elfelejteni a dízelt és benzines vagy hibrid kocsit kell venni, hogy el tudd egyszer majd adni, emellett be tudj hajtani a nyugat európai városokba.
-
170k-t futott Ford Focus 2.0TDCI tele van buktatókkal, mi?
-
kisza25
félisten
válasz
Magnum_ #72669 üzenetére
de neked cserébe van csilli villi tiszta fétised
én is elvagyok egy parasztklímával, ha kényelmes az autó, jól vezethető és jó benne a motor.
A KIA pro ceed-et imádtam, pedig paraszt klíma és 2 lufi volt benne, meg abs elektromos ablak és multikormány, ennyi.
De kényelmes volt, jó volt a váltó, feszes a futómű és pörgős a motor. A 3 ajtónak köszönhetően merevebb is volt az egész -
lenko
aktív tag
Vezeti más is az autót? Ha igen akkor van értelme a memos ülésnek, ha nem akkor nincs, más kérdés, hogy sok autóval már kéretlenül jön ez az extra.
Köv. autómba nem tudom kikerülni, hogy ne legyen, de hozzá nem nyúlok az biztos.
(#72685) EQMontoya
4-5 ajtós autóba mindenképpen kell, igaz öcsémnek a 328Ci-ben a hátsó billenő is elektromos, ami állat.
-
Skillet
addikt
válasz
Snoop-y #72644 üzenetére
Feltöltik aluval a hiányzó részeket, aztán valahogy kialakítják ugyanazokat az íveket?
Hát nem tudom.
És honnan tudjam, melyik a jómunkásember?
Szobrász kellene ehhez(#72651) focvis
Megtisztelsz!Mikor lesz tali, skacok? Mutatnám a szép felnimet.
Elvileg hátsó ajtó lesz ugyanilyen színben, szóval csere. Le-fel, aztán ennyi. 5 perc -
válasz
Magnum_ #72669 üzenetére
Egyetértek... én mindig azt mondom, egy autó nem azért jó autó, mert tele van tömve extrával.
Fapaddal is jónak kell lennie a kocsinak. Teljesítmény, zajszigetelés, kényelem, fogyasztás, stb; ezek nem (feltétlenül) felszereltségtől függenek.(#72674) [vilike]: de a busznak jó
-
-
szilva01
őstag
Teljesen megértem itt az összes urat a dsg-vel, de azért, ha megélem, rám még vár 20 év málnakeverés.
-
rbalint88
addikt
.Kormi arra jó, hogy elvigyen a-ból b-be... a wagon is csak az közben mosolyt is csal az arcodra
Mikor vegre sikerul megelozni valakit?
Btw asszonnyal-gyerekkel felszerelkezve, ugy, hogy alapvetoen asszonye lesz a kocsi, pont eleg az, ha elvisz a-b mindennemu pulzusemelkedes nelkul. 140 lo alatt ugyse veszek, azzal a 145-re belott tempomatos temporol is meg tud gyorsulni, ha muszaj. Volvo, Audi es VW jatszik. Rovinjba menet, utaskent meg az insignia is a listan volt, de a hazaut alatt ez megvaltozott. Lehet a sportules jobb, de ez alap ules megcsinalt 580km alatt...
Nyilvan magamnak nem ilyet vennek, cserebe az alfa raz, szuk, viszont jol felszerelt es megyegetSnoop-y: #nemadtaki volt?
Szilva: ugye nem ulsz sokat dugoban, foleg bp-n? Ha van kormanyflepni, keves jobb dolog van az automatanal. Megvan a kenyelem is es a gyors beavatkozasi lehetoseg is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Magnum_ #72669 üzenetére
Nekem sincs, elég vt a fapad wagon a közepes felszereltségű de gyengébb helyett. És még az sem lehet felróni, hogy nem ültem még korszerű autóban és azért... mert ott a B6 ami valóban Highline DSG-vel kontrollcsoportnak.
Kormi arra jó, hogy elvigyen a-ból b-be... a wagon is csak az közben mosolyt is csal az arcodra.
-
Magnum_
nagyúr
csak nekem nincs felszereltség fetisizmusom itt? (pedig az enyém elég jól felszerelt, de mezitlábassal is ellennék - didzsitklíma, szervó, elektromos ablak ELÖL, ami kell, meg 6 hangszóró
meg felni. )
-
Acheron
őstag
válasz
rbalint88 #72663 üzenetére
Sok olyan extra van, amiről ma már nehezen mondanék le (automata, tolatókamera, nagyképernyős infotainment rerndszer) - de mindezeket próbálva arra jöttem rá, hogy a vezetési élmény a No 1.
Qrvára nem tudott boldoggá tenni a motoros napfénytető meg a tolatóradar és kamera, amikor az Octaviák kötelességszerűen előztek meg a pályán...
Szóval én még mellétenném az agilis vezethetőséget (bár tudom, ez nálad is alap) - a többivel nagyon egyet tudok érteni.
-
szilva01
őstag
válasz
Speeedfire #72666 üzenetére
A tények is.
Egyébként én régi suzy swifttel mennék ilyen helyre, biztos nagyobb feltűnést keltene, mint egy tucatferrari.
-
Speeedfire
félisten
-
mdani01
aktív tag
válasz
molnarpeter #72664 üzenetére
Igaz, egy Maseratival nehezebb elvegyülni
-
rbalint88
addikt
válasz
brumi1024 #72659 üzenetére
Nekem nem fetisem az uj auto, a jol felszerelt viszont annal inkabb. Ujonnan ami minden vagyam kielegitene es ot evig biztosan nem vakaroznek a cserejen, az konfigurator szerint 19M... de pl egy ot eves passat 3-4 milla kozott tudja azt, amire vennem: erzelemmentes, kenyelmes utazasra. Ennyiert nem irrelais elvaras a futott-szelloztetos-masszirozos ules, a panoramateto, e-h radar, tempomat, navi (altalaban az rns310, de a celnak megfelel), pedig eleve szukito feltetel a dsg, mert ilyen celra csak automatat fogok venni.
Persze jo lenne az ulesmoria, a nagynavi, a tolatokamera, a dynaudio, de ezek nem tesznek annyit a funkciohoz, mint amennyire nyirnak a kinalatot. De pl a linkelt golfkombi vagy egy leon fr kombi is tokeletes lenne. Meg az is lesz majd par ev mulva, amikor mar kell a gyerek miatt asszonynak is auto es az ove lesz a kombi. Nekem marad a 156, amig a 19,5 millas Giulia be nem esik ot misi ala. -
szilva01
őstag
Francia rivijerara kabrio kell meg naptej.
-
brumi1024
veterán
válasz
rbalint88 #72657 üzenetére
Persze, viszont ha újonnan nézed (hasonlóan magas felszereltséggel, ami most a megcélzott), akkor 2-3 millióval magasabb lesz a G7 ára. Szerintem is jobb, kérdés megéri-e Tsebacsinak az árkülönbséget. Az áráért (én mondjuk jelentősen 6 felé nem mennék az Astra-val) szerintem egy kifejezetten jó ajánlat.
(#72656) Gergőke88: És ezek mennyire jellemzőek nagy számban?
(#72658) Tsebacsi: A linkelt autón a felni, az M csomag műanyagjai és ez a szín pont annyiba kerül, amennyibe egy sor6 motor került volna. #nemtudommegérteniezeketakonfigurációkat
-
-
rbalint88
addikt
válasz
brumi1024 #72655 üzenetére
hozzátenném, hogy de csak az AGR ülésessel.
ma volt szerencsém levezetni 580km-t egy insigniával, kb mintha megrúgodstak volna. alig bírtam kiszállni, úgy beállt a derekam.
arról nem beszélve, hogy user interfaceben mennyire le van maradva egy azonos korú passathoz képest. nem nagy dolgokról van szó, de a sok kis idegesítő apróság összeadódik.inkább egy ilyen: [link]. G7-ben a fapad ülés is kényelmesnek tűnt 5x fél óra alatt, ez meg elvileg valami csudafasza ortopéd cucc, masszázsfunkcióval.
-
Gergőke88
addikt
-
törölt tag
válasz
Tsebacsi #72638 üzenetére
Multitronic is megvolt?
Egyébként, ha szavazás, az Opelra +1
-
-
Snoop-y
veterán
válasz
Skillet #72642 üzenetére
Siman javithato. Csak normalis felnishez kell elvinni. Anno a Clio-n Tecnomagnesio felnik voltak (az eredeti) felni kemenysegerol annyit hogy hasonloan nezett ki mint a tied azutan hogy oldalrol az auto nekicsapodott egy 30 centis betonpadkanak es elgorbult a hatso hid
. Lenyeg a lenyeg hogy siman javitottak es ember meg nem mondta volna utana hogy javitva volt.
-
Skillet
addikt
a gyerek épp alszik, így pár percre szerencsétek lesz hozzám
az elmúlt napok termése:
a fék elöl ki lett cserélve. zimmermann tárcsa+betét.
KATT
lezúztak picit:
KATT
a felni miatt aggódom csak. szép darabokat kiharapott a teherautó kerekének tőcsavarja belőle.a kölök 9 kilós lett, így átkerült egy (9-18kg) gyerekülésbe. már nem mondhatja azt, "fater, tolass csak úgy, mint eddig, jól csinálod"
ő már előre néz, nem hátra
aztán végül pedig egy szűretlen búzasör, mert sok az inger -
-
válasz
tboy93 #72634 üzenetére
Én se gondolom annak; folyamatos próbálgatás volt szinte, vagy hideg motor, vagy dugó.
A manuálissal a városi minimum 9 liter körül volt, talán 8,8 - mindez vasárnap, a XII-XIV-XII vonalon.@i-sti: Köszönöm szépen előre is, kelleni fog vmi kábel. Miért nem tudtak USB-t tenni bele. :/
3 kábelem megy keresztül:
MMI-USB 2.0
USB2 -> microUSB
microUSB-USB Type C (ez egy kis adaptor)Ugyanez a tervezett felállás nálam is. Valamiért jobban szerette, ha nem az adapteren keresztül ment, hanem eleve egy Blitzwolf USB to USB-C kábelt használtam. De ugye abban nem ez az MMI csati volt.
-
i-sti
senior tag
-
válasz
Tsebacsi #72630 üzenetére
"Kemény egy nap" DSG tapasztalattal a hátam mögött azt mondom, hogy ha "hömpölygős" automata kell, akkor bolygóműves, klasszikus automatát válassz. Lusta, de selymesebben kúszik és indul. 60 ezrenként olajcsere, és akkor tartós lesz; a Saabban 200 k km volt, hibátlanul váltott.
A DSG meg villámsebesen pakolja a fokozatokat; ha manuálisan belenyúlok, habozás nélkül vált.Gyorsan fognak kopni a gumik és a fékek; a durrogás kb. 3/4 gáznál a legjobb - eddig 13 a fogyim (~90 km, csak Bp, sok röfögtetés).
-
-
Vicces, hogy szinte semelyik gyártónak (nem prémium) sincs automata tesztautója... Az ember vegye meg látatlanban???
-
i-sti
senior tag
[Skoda Superb 1.4 TSI 2011 - € 9,250 - 92,000km]
[Honda Jazz 1.4 i-VTEC Trend 2011 - €7,980 - 99,042 km]
Velem van a baj vagy a piaccal?
Mióta kerül egy Jazz majdnem annyiba mint egy Szupi? -
-
válasz
Snoop-y #72618 üzenetére
Nem kell száguldozni egy mozgó helyrajzi számmal ellátott objektummal. Amúgy is elengedi mindenki
(#72619) Tsebacsi: ki nem tojja le ki mászkál vele? Vagy Te is másnak veszel autót, nem magadnak?
És az erő semmi ilyen súly mellett, nem kell foschni
(#72620) B-L-A-C-K: csak a léptéket rontottad el, mert a 100 stimmel csak méterben
Neeem, szerintem olyan 20 liter körül megállna.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speeedfire #72621 üzenetére
Még az is kevés lenne.
-
-
i-sti
senior tag
-
-
-
-v-
addikt
válasz
Tsebacsi #72598 üzenetére
Nem akarlak basztatni, de az se nagy dilemma, hogy vagy visszaveszel az elvarasokbol, vagy nagyobbra nyitod a penztarcadat, es megfizeted amit akarsz, mas opcio nincsen.
Ha egyiket se tudod/akarod meglepni, akkor maradni fog ez a patthelyzet.
Ha nincs 4m-ert olyan auto amit szeretnel, akkor nincs, itt nem arrol van szo, hogy lemaradsz a jo vetelekrol, hanem hogy a felteteleiddel meg kikotesekkel kb. annyira leszukited a kort, hogy csak a szalonauto marad, azt meg meg kell fizetni. Azon, hogy milyen jo lenne, ha 2m-ert is lenne olyan, amiben van heremaszirozo, lehet sajnalkozni, de nagy dilemmat nem okoz, mert ha nincs akkor nincs.
Sok extrat akarsz, navit, automatat, digitklimat stb. no offense de gond itt egy szal se, menj es fizesd meg. -
szilva01
őstag
Visszatérve az utcai tunyingra. Most láttam egy e36-ot szép kerekekkel, amik kb. beleérnek a doblemezbe, annyira le van ültetve, de a vonóhorog ott virít a seggén...
Ez milyen stílust képvisel?
-
norrberth
addikt
válasz
szentkuti11 #72600 üzenetére
Akkor gyere át a VW topicba
És küldj pár képet.
-
Snoop-y
veterán
válasz
szentkuti11 #72600 üzenetére
Remelem nem a fossarga szinu
-
Peter.70
addikt
válasz
szentkuti11 #72593 üzenetére
Audi?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest