Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cOxeR

Ármester

Mai fogyi, Kecskemét-Halásztelek, sietősebben, 22,4 kWh/100km nem volt szél :D, odafelé üres volt minden - M5, vissza meg vonatoztunk a belsőben, ugyan 140-150 körül, jobbra tartás nagyon derogált sokaknak, de pl érdekes rikitiki sargászöld Camaro képes volt elengedni, A6 szintén a 8 gen Civic az senki nem engedett el… nem húzódott ki, kb 5-en mentek el mellette jobbról mintha belső sávos jegye lett volna. (én voltam kb a 6.)
    Belvárosba volt azért pár durrogós csattogós auto, RS6 pl
    Szét kell borítanom valamelyik nap az elejét, a radiátor tele van szeméttel, levéllel… elölről nem igazán hozzáférhető, bent meg azért dolgozni kell, fölötte, frunk kivesz, illetve van még egy nagy műanyag borítás azalatt is.
    Rendeltem is előre egy rácsot, hogy kevesebb kosz menjen be, vagy legalább a levelek ne.

Kávézó ajánló Kecskemét: NaNo Speciality Coffe [kép]
    Fürdőbe voltunk egy rapid dédnagymama áztatásra, az olyan közepes, de legalább a gyerekmedencéből nem volt kitiltva a felnőtt, egyik Bp-i fürdőben a nem szobatiszta gyerek medencébe nem mehet be felnőtt… a koncepciót annyira nem értem, bedobom aztán ha ki tud jönni hazaviszem ha nem nem?

Új hozzászólás Aktív témák