Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mai fogyi, Kecskemét-Halásztelek, sietősebben, 22,4 kWh/100km nem volt szél
, odafelé üres volt minden - M5, vissza meg vonatoztunk a belsőben, ugyan 140-150 körül, jobbra tartás nagyon derogált sokaknak, de pl érdekes rikitiki sargászöld Camaro képes volt elengedni, A6 szintén a 8 gen Civic az senki nem engedett el… nem húzódott ki, kb 5-en mentek el mellette jobbról mintha belső sávos jegye lett volna. (én voltam kb a 6.)
Belvárosba volt azért pár durrogós csattogós auto, RS6 pl
Szét kell borítanom valamelyik nap az elejét, a radiátor tele van szeméttel, levéllel… elölről nem igazán hozzáférhető, bent meg azért dolgozni kell, fölötte, frunk kivesz, illetve van még egy nagy műanyag borítás azalatt is.
Rendeltem is előre egy rácsot, hogy kevesebb kosz menjen be, vagy legalább a levelek ne.
Kávézó ajánló Kecskemét: NaNo Speciality Coffe [kép]
Fürdőbe voltunk egy rapid dédnagymama áztatásra, az olyan közepes, de legalább a gyerekmedencéből nem volt kitiltva a felnőtt, egyik Bp-i fürdőben a nem szobatiszta gyerek medencébe nem mehet be felnőtt… a koncepciót annyira nem értem, bedobom aztán ha ki tud jönni hazaviszem ha nem nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest