Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz szabonagyur #316760 üzenetére

Köszi :R Ad hoc-ba csak nem botlottam bele, azért a háromlábút jó aránnyal szoktam kiszúrni. :B

Híd:
    Okosak azt írták mindenhol, hogy a Várhegy játsszótér lesz a jó cím... elindultunk neki, jócskán murvás nyomvájús szakasz végén 3 olyan mély gödör volt, hogy szemre letépett volna valamit... szóval visszafordultunk csináltunk egy képest a google review-hoz és beütöttük Egerszalókot pancsolni. :DDD

A másik oldalt 7k lett volna a libegő és még 5k a jegy díja... 24 ezret egy 30 perces tevékenységre erősen ítéltünk meg. Főleg mert a terv az volt asszonypajtás nézelődik egy jót én meg legyőzöm a tériszonyom végre, vagy csak végig gittelem a kerteket. :DDD :B

De a szőlős az szép volt, az már egészen biztos... kemény mit ki nem tudtak hozni itt is közpénzből, arcunk azért leszakadt. :D

edit.: a táblázást és felfestést is kb 15-20p városban való szűkfordulgatást követően engedtük el, 2x vitt minket felfestés zsákutcába ahol az ott lakó jött ki segíteni, hogy nem nem erre van a híd... és nem a héten nem az elsők vagyunk.... :DDD :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák