- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Steam Deck
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #316760 üzenetére
Köszi
Ad hoc-ba csak nem botlottam bele, azért a háromlábút jó aránnyal szoktam kiszúrni.
Híd:
Okosak azt írták mindenhol, hogy a Várhegy játsszótér lesz a jó cím... elindultunk neki, jócskán murvás nyomvájús szakasz végén 3 olyan mély gödör volt, hogy szemre letépett volna valamit... szóval visszafordultunk csináltunk egy képest a google review-hoz és beütöttük Egerszalókot pancsolni.A másik oldalt 7k lett volna a libegő és még 5k a jegy díja... 24 ezret egy 30 perces tevékenységre erősen ítéltünk meg. Főleg mert a terv az volt asszonypajtás nézelődik egy jót én meg legyőzöm a tériszonyom végre, vagy csak végig gittelem a kerteket.
De a szőlős az szép volt, az már egészen biztos... kemény mit ki nem tudtak hozni itt is közpénzből, arcunk azért leszakadt.edit.: a táblázást és felfestést is kb 15-20p városban való szűkfordulgatást követően engedtük el, 2x vitt minket felfestés zsákutcába ahol az ott lakó jött ki segíteni, hogy nem nem erre van a híd... és nem a héten nem az elsők vagyunk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged