Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
...levegős a rendszer tippre, röffent szépen járt 3-4s-et de mire felfogtam volna rá kéne taposni, hogy legyen fordulat és felnyomja magát a pumpa addigra leblöffent.
Holnap rakok közbe kézi pumpát a szűrő szívó oldalára és kézzel felnyomom keményre aztán reménykedek.
ArthurShelby & Markizmark Marha nagy köszi az Opcomos extrém gyors segítségért
-
g-t.zsofi
friss újonc
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék, ha segítenétek a szakdolgozatom elkészülését egy kb. 6 perces kérdőív kitöltésével, melyben autóalkatrész vásárlási szokásaitokra és két rövid reklámfilm megtekintése utáni benyomásaitokra vagyok kíváncsi.
https://limesurvey3.gti.elte.hu/index.php?r=survey/index&sid=855586&lang=hu -
gooool
őstag
Sziasztok,
meglett kedden az autó, a mai nappal pedig átnéztem, kívül-belül kitakarítottam.
Megvan a lista az ismert hibákról, javítani valókról, de addig is jöjjenek a képek: [link]
Ahogy mondtam is, alap 1,6. -
tboldi
nagyúr
válasz
norbert1998 #303688 üzenetére
Ja?
Május végefelé esetleg…
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #303681 üzenetére
Nálam már 2 éve zsinórban ők a nyerők.
-
norbert1998
nagyúr
Akkor én tboldi-t felhatalmazom, hogy szervezzen Győrbe
-
szezso15
addikt
Köszi mindenkinek a tippeket, a sátor lesz a nyerő megoldás!
Faterom a honvédségnél dolgozik, már rá is eresztettem hogy alakítson valamit.
-
grizlisandor
veterán
Emberünket megbüntetik hang alapján biztonsági öv nem használatáèrt és veszekednek a rendőrrel, hogy más országokban ez nem így működik!
Kékek civil fehér VRS octi, SYR rendszám, hova kell ilyen menő verda, mert ide "falura" felesleges.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bitpork #303641 üzenetére
Feleségem nagymamája (90+ már) egy jelenség, maradjunk ennyiben. A sógorom (unokája) Barcelonában élt 2 évet, karácsonyi ajándéknak gondolkodtam valami fapados buszjegyen Barcelona->Budapest irányba, mert én küldeni véletlenül se szeretném ilyen nagy útra, csak hazavárom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #303678 üzenetére
Lega? Mennyi lett az uj dijad?
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #303678 üzenetére
Igen.
-
MasterMark
titán
Ha 05.26. a KGFB kockázatviselés kezdete és most váltottam évfordulóval akkor ugyanúgy kockázatviselés kezdete + 60 nap van befizetni, ugye? Hiába kamuzza rá a számlára a biztosító, hogy fizetési határidő 05.26., igaz?
tboldi: Köszi.
-
tboldi
nagyúr
válasz
bitpork #303665 üzenetére
Amikor javíttattam, akkor egy 48k-es ajánlatot kaptam, de végül is nem lett csere, mert még volt hátra 1,5 év műszaki. Most már valszeg többe kerül.
De ebben nincs semmi szenzor, kamera, fűtőszál, stb., sőt még a tükör sem a szélvédőre van ragasztva, hanem a két napellenző között nyúlik le.
-
Nálunk is van a kisboltban rágó, Donaldos is, vettem is egy marékkal pár hete, de nyilván már nem ugyanaz az érzés (az íze mondjuk most is hamar elment
). Meg a One Beer jött ki nemrég Speedzone-os, Turbo rágós sörrel, de annyira nem vagyok fetisiszta, hogy kétezret adjak 3 deciért.
@joshua7: sajnos gyerekként kétszer is költöztünk, nekem az ilyenek elkeveredtek az idők folyamán... ezért is örültem meg, hogy valaki digitálisan elérhetővé tette, nekem az albumjaim sosem voltak tele.
-
-
-
-
MS-DOS nyílt forráskód topicból osztom meg ide a "Sebesség" Lutra-album linkjét, gyerekkorom alapműve volt a Turbo-rágós matricák mellett.
-
tboldi
nagyúr
Nem is emlékeztek?
-
tboldi
nagyúr
Nem fog átmenni ezzel a Jazz műszakin, muszáj lesz szélvédőt cserélni. 😕
-
Reggie0
félisten
Nem tudjatok, nemzetkozi jogsi kivaltasahoz meg mindig vinni kell igazolvanykepet, vagy mar megcsinaljak a tokmanyirodaban?
-
Snoop-y
veterán
válasz
norbert1998 #303647 üzenetére
Gyorben szoktam jarni a rokonsag miatt de iden lehet, hogy nem jutok el mo-ra. Pedig jo lenne egyszer mar eljutni egy PH-s talira
-
6030D
addikt
-
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
norbert1998 #303623 üzenetére
Győrben meg talán tboldi szokott rendezkedni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
norbert1998 #303623 üzenetére
Balcsin szokott lenni remelhetoleg iden is lesz. [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #303621 üzenetére
Kiraly!!! Meg az ules ami johetbe a Wns-bol, az kb slaggal is moshato.
-
stickermajom
addikt
Végül lesz egy kis Wilderness DNS ebben is. [kép]
Kell neki egy nagytakarítás és mehet is be, hibátlan.
Bebizonyosodott az elmúlt pár hétben, hogy a szövet szőnyeg tavasszal (is) használhatatlan errefele. Jöttek persze a tippek, hogy TuxMat, Husky Liners vagy Weathertech a tuti, de abból egy szett 250-300CAD, én meg sóher vagyok hozzá. Gombokért adta a csávó (pont TuxMat-ra váltott ő is így tél után) és amúgy is volt kedvem autózni egy kicsit így estefele.
Tavasztól őszig tuti jó lesz ez, de szerintem télen is, mert mindenki jól nevelt a családban és lerúgja a havat a lábáról. -
gooool
őstag
válasz
Blindmouse_ #303608 üzenetére
Telifényt kapott az autó, metál szín, szerintem lakk.
Valami ilyesmire gondoltam én is, alapvetően szebb lenne minden bizonnyal, mint a megfolyások nyoma...radi8tor:
Ez is lehetséges, na majd ha megyek a lököst fényeztetni, akkor megkerdezem a szakit, hátha elküld a búsba. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #303609 üzenetére
Óó, nyugatló hanyatt.
De ha lesz kanadai jogsid az menő lesz itthon.
Mikor írsz mindig eszembe jut, hogy az ottawai kolléganőmet már egy hete vissza kéne hívnom...
-
tboldi
nagyúr
[…] számú kárügyével kapcsolatosan tájékoztatom, hogy a pótszemle után javasolt számla nélküli egyezségi összeg az avulások levonása után 274.371.-Ft.
Kérem jelezzen vissza, hogy elfogadja-e az egyezségi összeget.
Amennyiben a fenti összegből nem tudja megjavíttatni a járművét (az avulások figyelembevétele mellett), úgy előzetes javítási árajánlat benyújtása szükséges!
Ez gyors volt.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #303600 üzenetére
De jo neked, 40k vt 2 eve a muszakim... Kivancsi leszek most mennyi lesz.
Btw nem ma voltal vele a szerelonel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest