-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Tudjátok esetleg, hogy megoldható-e és ha igen, akkor hol, hogy kétsoros rendszámot csináltassak? Amerikai első lökhárító fog felkerülni az autómra (1-es Focus), amin elég bután mutatna az egysoros hazai tábla.
Keresgéltem, de nem sok infót találtam sajnos a témában.
Köszi előre is!*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésben kérném a segítségeteket, hogy szeretném eladni az autómat, viszont a forgalmin még a régi címem van rajta, lakcímkártyámon pedig az új. Lehet ebből bármi problémám, amikor lejelentem az eladást (mert az adás-vételin más fog szerepelni emiatt)? (soha nem adtam még el autót )
Köszi nagyon!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok! Típusspecifikus kérdés valamelyest, de amúgy mégse.
Van egy MK1-es Focus játszós/projektautóm, amire van egy USA első lökösöm, gyári, Ford emblémás, cikkszámos. Ezen ugye van szélességjelző oldalt, belém köthet a rendőr emiatt, be kéne papíroztatnom? Az alábbi KöHÉM rendelet szerint teljesen okénak kéne lennie:
"Minden járművet fel szabad szerelni a jármű oldalán elhelyezett oldalirányban fényt kibocsátó, nem vakító, oldalsó helyzetjelző lámpával (lámpákkal). A jármű hosszának hátsó harmadában elhelyezett oldalsó helyzetjelző lámpa borostyánsárga vagy piros, az ennél előbbre elhelyezett lámpa csak borostyánsárga fényt bocsáthat ki."
"(3) A helyzetjelző lámpák átvilágított felületének alsó széle az úttest szintjéhez 0,35 méternél közelebb, felső széle az úttest szintjétől
– gépjármű és pótkocsi esetében 1,5 méternél,
– mezőgazdasági vontató és lassú jármű esetében 1,90 méternél
távolabb nem lehet. Ha a jármű szerkezeti kialakítása szükségessé teszi, az átvilágított felület felső széle az úttest szintjétől legfeljebb 2,10 méterre lehet."
Az én esetemben minden adott, de azért nem vagyok 100%-osan biztos. Nektek van tippetek?
Köszi szépen!*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Egy újabb - szerintem - generic kérdés. Ha lecserélem valamelyik karosszériaelemet a kocsimon (jelen esetben csomiajtó) egy másikra (jelen esetben bontott), akkor a régit kinek tudom leadni, van bármilyen szerv/cég, akinek át KELL vennie? Nyilván akár fizetek is érte, csak szabaduljak meg tőle. Az új MOHU-s dolog miatt nem vágom most a helyzetet.
Köszi!
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
A játszós autóm jövő hónapban fog kapni egy telifényt, ami után nyilván szeretném megvédeni, amennyire csak lehet. A kocsi a ház előtt parkol saját területen, tető nincs felette, szóval valami okosság kéne, hogy mivel fedjem le. Mellékesen családi okokból az elkészülte után tippre egy jó darabig nem fogom tudni használni, bár ne legyen így.
Szóval: mivel takarjam le/védjem meg szerintetek a Naptól, retektől? Főleg az UV zavar, de sok a gyerek is mifelénk, bár tőlük annyira nem félek, hogy kárt tesznek benne.
A sima ponyváról rosszakat hallottam, hogy az alá bekerült por szépen szétdörzsöli a fényezést, ha mozgatja a szél.
Köszi!*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Köszi mindenkinek a tippeket, a sátor lesz a nyerő megoldás! Faterom a honvédségnél dolgozik, már rá is eresztettem hogy alakítson valamit.
*Hajrá Loki!* i15+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest