Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Számit még a fogyasztás vagy már mindenki 5.7 hemivel jár?
Meglepően jó a 2.0 crtdiSok dugó meg pest van benne, német pályán végig 170+ volt emiatt.
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #303792 üzenetére
Na, majdhogynem fényezni sem kell.
Le akartam ragasztani átlátszó, időjárásálló szalaggal a pattogzó részeket a lökhárítón, de elsőre elrontottam, visszaszedtem, és jött a meglepi. A szalag felrántotta a festéket is, viszont alatta ugyanolyan színű réteg fogadott, ergo korábban már újrafújták, és így szinte nem is látszik a hiba.
-
szőröscica
addikt
Voltunk ma Besztercebanyan. Azert az 1.6 TDI-nek kell a lendulet, hogy a hatarig a kettes uton 70-nel almodozokon atvakarjuk magunkat, de aztan Ipolysag utan nemsokkal elfogy a forgalom, kisimulnak az utak, lehet elvezni a tajat es a kanyargast.
Fogyi oda-vissza 3.8l/100km lett. Teletankkal indultunk, bo 300km megtetele utan meg 900km-es hatotavot irt az auto. Kar volt kicsinalni a dizelt.
Jo ettermet is talaltunk (Bernardov Dvor), sokfele csapolt cseh soruk volt, nekem csak ket alkoholmentes Bernard jutott, de legalabb csaprol - egesz turheto volt. Kajak finomak, ketten jattal 40 eurobol degeszre ettuk magunkat. A pincerlanyok nagyon kedvesek es beszelnek angolul. Mindketto meglepo Szlovakiaban.A varos cuki, egy ora alatt keresztul-kasul bejarhato. Kavebuziknak ajanlott a The Fleck nevu hely, remek a kavejuk, es szinten tudtak angolul. Hazafele meg egy Kauflandos toltest is megejtettunk, vettem par doboz jo szlovak sort, bryndzat, sajtokat, szepesi virslit, stb.
-
-
válasz
gooool #303696 üzenetére
Gratula, csinos masina! Csere 1-1 ben kicsit jégvert, de klímás szintén 1,6-osra?
FB Miata chat csoportban láttam, hogy megint gazdát cserélt egy töltött mx-5, de nem gondoltam, hogy feltűnik majd itt. tboldi megnézheti közelebbről a catch-can mókolást is, miata.hu fórumban egész szépen visszakövethető az autó előélete (egy darabig). -
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #303785 üzenetére
Apropó Ypsilon! Helyreigazítottuk apummal az elejét, csináltunk hézagot a keresztmerevítő és a klímahűtő között, megragasztottuk és visszapattintottuk az alsó rácsot, illetve a rendszámot is kiegyengettük nagyjából, igazából a megrepedezett, lepattogzott fényezést leszámítva nem is látszik, hogy mi történt. Rövidesen szúrok be képet.
-
kisza25
félisten
Árultam/láttam belülről már pár házat (300+) és többe volt 1*16A, mint amiben ennél több volt és nagyon sokban még alumínium vezetékek.
Amúgy itt a "város" szélén a 240V sincs meg sok helyen, mert ingadozik az áram és a napelemek visszatáplálása is ingadozást okoz a rendszerben.
Mi lesz itt majd🫣
Focvis: https://youtu.be/Ubs-7LL2TqU?si=vJ4hjGitz7b7s7s1
-
kisza25
félisten
válasz
dellfanboy #303761 üzenetére
Tehat akinek más a véleménye, mint neked az balek,
nincs több kérdésem.
Amúgy had (vagy "hagy", hogy te is értsd)legyen nekem is saját véleményem és mindenki arra költi a pénzét amire akarja,vannak ettől sokkal nagyobb hülyeségek amikre az ember költ. Ez legalább az emberek saját döntése
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse_ #303764 üzenetére
-
válasz
Blindmouse_ #303764 üzenetére
Ha találsz még nem horror árú benzint a benzinfalódba, és persze olyan kutat, ahol még árulnak benzint
-
válasz
dellfanboy #303761 üzenetére
"hagy legyen"
😱Munezt helyettesítem + nem Neked szól személyesen, sokszor olvasom és frászt kapok tőle.
Magyarul nyelvtanilag helyesen: "hadd legyen".Köszönöm szépen!
-
dellfanboy
őstag
válasz
kisza25 #303741 üzenetére
mit szakértettem? az hogy számomra hihetetlen, hogy nem tud egy kisívű kanyart bevenni? egy olyan rally-n amin tavaly is bukott? és akkor ő egy top pilóta itthon? aki hazai pályán kikap 1 romántól? hagy legyen már saját véleményem a dolgokról...
am nemtom most igy az r2 rally szabálykönvet, de pl. dakaron használnak tpms-t. itt is elég jó dashboardjuk van meglepődnék, ha ezt nem látnák...
u.i.
gondolkoztam és igazság szerint a balekokat se sajnálom akik pénzelik. csinálják. -
tboldi
nagyúr
MiTo havi fogyi: 10,62 ℓ/100 km (BC 10,3), csak városi lóti-futi.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
bandus #303750 üzenetére
Magyarországon az autósportot nem támogatják csak a foci.
Pedig van Kis Norbert négyszeres kamion europa bajnokunk, Michelisz Norbert 2xes túra autó VB, Nagy Norbert FIA hegyi eb bajnok.
A fradi egy jó példa, hogy hova van öntve a pénz...
Etetjük? Saját pénzből megy a legtöbb magyar Rallyis
A focira meg a stadionokra mennyi pénz lett elszorva középszerű focistákra évtizedekig...
Na mindegy hagyjuk is
Egy Mixi belső a kutyaütőről -
rbalint88
addikt
Nem aggaszto, csak felkelt a rogvalosag es kijott pofanvagni az almodozokat
mondom ezt ugy, hogy van villanyautonk is, szoval nem vagyok a technologia ellen.
Azt a burokratak nem akarjak megerteni, hogy pusztan minden mas betiltasatol nem lesz egy mindenre jo megoldas a villanyauto (10-15 eves tavlatban biztos nem). Foleg azzal a tempoju es minosegu infrastruktura fejlesztessel, amit nyomnak hozza. Hogy minden csoves toltohoz minden kulon orszagba kulon app kell, nevetseges. Butatelefonosok kiesnek helybol. Alap kellene legyen, hogy minden oszlopon legalabb bankkartyaval (ha mar a kp is rosszgonosz) tudj fizetni, mindenfele appos baszakodas nelkul. Oke, az Ionity elvileg egy appal jo minden orszagba, de a mukodesi stabilitas es az arazas finoman szolva nem versenykepes, nem szegyen tanulni attol aki ezt jol csinalja es inkabb a Teslara bizni a halozatepitest -
válasz
kisza25 #303741 üzenetére
azert kellett legutobb is maganembereknem osszedobni a szettort verdara a penzt, mert tolongtak a szponzorok, hogy szeretnek meeegjobban tamogatni? persze mindenki azt csinal a penzevel amitakar. tokjo, hogy 40 masodperc elonnyel nyerte a nagy presztizsu gyor ralit! A fradi is sorban nyeri a bajnoksagokat, aztan amikor a nemzetkozi porondon kell viritani valamit, akkor jon a bitlas, meg a lassu defekt
nekem inkabb az a meglepo, hogy ennyire eltetjuk a kozepszeru teljesitmenyt.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem.
Van egy benzines motor ami átvan alakítva gázra is.
Van abban valami, hogy a gáz szárítja a motort? -
Corsa02
őstag
válasz
bandus #303736 üzenetére
Ezek az autóiparban nagy számok termelés tervezés szempontjából. Olyannyira, hogy az Audi E-Tron EOP-ját előrehozták 2027-ről 2025 közepére!
Persze most elindult a PPE elektromos hajtás gyártása, ami megy most az új Q6 Etronba és az E-Macanba, jelenleg 1000 darabot gyártunk hetente, de erre az időszakra, már 500db/nap volt betervezve.
Nincs elég előrendelés egyikre sem.Én azt mondom továbbra is, hogy a két technológia egymás mellett gyönyörűen megfér. Mindenki azt vásárolja ami neki szimpatikus. De! Mivel sajnos a kereslet nem olyan nagy mint azt gondolták, így a termékek gyártasa nem tud olcsóbb lenni, sőt több beszállító már most kötbérezi az Audi-t mert nem annyi a lehívás mint amire aláírták a szerződést. Így az árak kúsznak feljebb...
-
Gergőke88
addikt
-
kisza25
félisten
Ezért tart itt ez az orszag ahol...
Pár kiemelt hírrel megvezetik az embereket és azok egyből véleményt alkotnak.
Magyarország 10M fotelszakértő országa.
Mindenki ért mindenhez is, mindenkinél jobban, mert hallott valamit a Sanyitól, meg a Bélátol, meg olvasott egy kiemelt hírt egy bulvarsajtóban tavaly, meg idén is. -
kisza25
félisten
válasz
dellfanboy #303737 üzenetére
Bírom az ilyen fotelszakértő károgókat, harmadik helyen autóztak, kaptak egy lassú defektet és ezért nem tudott elfordúlni. A szponzorai mind hülyék, csak te vagy az okos
Ilyenek megvannak?
"Jó passzban van Csomós Miklós és Bán Viktor, akik három héttel ezelőtt a Barum Rallyn elért második helyezésükkel szerezték meg pályafutásuk első Európa-bajnoki dobogóját, most pedig az október eleji magyar Eb-futamra, a Rally Hungaryre hangolva álltak rajthoz a Győr Rallyn. A 11 gyorsasági szakaszból 10-szer a leggyorsabb időt autózták és magabiztosan, 47,6 másodperc előnnyel nyertek." -
tboldi
nagyúr
válasz
Peter.70 #303715 üzenetére
Ezen nincs mit beállítani (legfeljebb a kézifék bowdenjét), és nyugodtan hozzáérhet összerakáskor.
Ugye alapvetően akkor sincs semmi, ami visszahúzná a betéteket, mikor felengeded a pedált, az apró vibrációk és mocorgások miatt távolodnak el a tárcsától éppen csak annyira, hogy ne fogjon be.
-
aktív tag
válasz
dellfanboy #303737 üzenetére
Lassú defekt, nem fordult az autó, nem igazán tudott mit kezdeni vele. Nem kell neki törnie, hogy bekerüljön az összefoglalóba, top versenyzőket mutatják amúgy is a rendes élőben.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Tsebacsi #303734 üzenetére
nemtom, de hihetetlen kategória nálam
kiváncsi vagyok mit fog nyilatkozni
bár az is lehet hogy majd pár év múlva kiderül, hogy vmi ner-pénzmosoda az egész.
igazán csak azon balekokat sajnálom akik magánemberként pénzt adtak neki. mert még gyűjtés is volt neki a tavalyi baleset után... -
válasz
Corsa02 #303717 üzenetére
es mennyi maradt? mert azert ha mondjuk 250k-bol lemondanak 15-ot, az nem olyan veszes. ahogy az se olyan nagy szam, ha egy millio hagyomanyos eseten 70k extra igeny keletkezik?
szerk.: rakeresve 2022-ben majdnem 1.7 millio hajtast gyartottatok, amibol 100k volt elektromos. ehhez kepest egyik szam sem tunik nekem nagyon veszes tulkeresletnek vagy annak, hogy nem kell az elektromos.
-
Gergőke88
addikt
Ha szombat reggel akkor autó mosás. 17. kerület OMW kézi mosó ajánlott. Jó hab, van nyomás is a rendszerben és kevesen vannak.
-
dellfanboy
őstag
van egy kis deja vu-m
ez a gyerek tavaly is odaverte magát, meg idén is [link] de legalább bekerült a hivatalos összefoglalóba
szponzik biztos szeretik -
426os
őstag
válasz
szőröscica #303718 üzenetére
Normál felhasználók tök jól elvannak a 3 hengeresekkel. Kollégám múltkor viccesen meg is jegyezte, hogy lehet, hogy neki csak 3 hengere van, de azok legalább mindig mennek
-
Corsa02
őstag
válasz
szőröscica #303718 üzenetére
3 henger is kelendő.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Peter.70 #303716 üzenetére
Nagyotmondásra nagyothallás a gyógyír.
Arra is gondolni kell, hogy az EU harmadik orzmszágokba exportálja a használt autók nagy részét, amit már az itteni piacnak nem éri meg, vagy méltóságon aluli használatban tartani.
Amire nincs felkészülve a befogadó ország (szaktudás, alkatrész, töltőhálózat), az nem fog kelleni, tehát itt kell megoldani a hulladékkezelését is.
A lefingott akku miatti jelképes, vagy zéró hatótáv ott se teszi vonzóvá az elektromos autózást. -
dokee78
félisten
Laikus vagyok.
Ioncserélt vizet a hűtőbe vagy a kiegyenlítő tartályba kell önteni? -
Corsa02
őstag
válasz
Peter.70 #303716 üzenetére
2030 körül beszéljünk majd erről...jelenleg a piac/vevők nem így látják. Múlthéten 15e db !! CBEV (E-Tron) hajtást mondtak le idénre, közben az EA211 és EA888 már több mint 70e pluszban van...
A szabályzás egy dolog, csak nagyon úgy tűnik, hogy nem tudunk eljutni az elektromos hajtásokkal az igazán nagy darabszámokhoz a gyártasban, mert nem kell. Furcsa a helyzet... -
Peter.70
addikt
Sziasztok, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Ha az autón fék csere történik ( betét meg tárcsa, vagy csak betét ), hogy kell beállítani? A betét kicsit hozzá kell hogy érjen a tárcsához vagy ne érjen hozzá? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #303711 üzenetére
Igénytelen fosch lett. Sztem az készít amúgy...
-
Qru
MODERÁTOR
Használtteszt: Abarth 500 - 2009.
Látom a TC még mindig olvas minket.
-
pit stop
addikt
válasz
g-t.zsofi #303698 üzenetére
Kitöltve
Jó volt látni, hogy ha már marketing, akkor a végére kerültek a demográfiai és egyéb kérdések szakszerűen
(Ha megengedsz egy észrevételt: Munka jogviszony megbontásod kicsit furcsa, külön van közalkalmazott, de az alkalmazott nincs megbontva vezetőre és beosztottra.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest