Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290498 üzenetére
Ilyen toklampasok elmennek rola, arra boven jo.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290497 üzenetére
Banner jo, ajanlott marka. Tolts ra a mostanira, 12,6V mar eleg kene legyen ha van eleg inditoaram is melle.
AGM akksi vagy EFB van benne? A feltanitast passz, azt a VAG-ban kerdezd meg.
-
-
12,6 körül már el fog indulni? Most így a Priusszal kellett jönnünk Gödöllőre, bementem az akkugödöllőhöz (egy cég az akkuzuglóval), ilyen Banner szerűségeket láttam. Megteszi? Vagy keressek ms üzletet?
Szóval inkább visszajönnék a Passattal, legyen már akkor bemérve is. Illetve ugy tudom tanitani is kell, ha ők nem tudják OBD11-nel meg tudom csinálni?
Asszem 80-as kell bele, és AGR-es vagy minek hivják. picit nagyobb esetleg belefér méretbe? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #290492 üzenetére
Max valami barkács céllal lehetne valamire felhasználni. Tesztelésre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290492 üzenetére
Nem igazan. Ahol vettem akksit ott beszamitottak a regit. Mivel eleg sok olom van benne a femgyujtok ramennek.
-
-
MunezXBK
nagyúr
Itt vagyunk. link
-
Micsurin
nagyúr
Hol van olyan vállalkozó szellem tippre aki a bontott órát beállítja az eredetim futására?
277k van a mostani órában amit a kedves nepper megherélt (mind checkengine mind srs...) és 300 a csere órában. Valahol csak vállalnak ilyet nem?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R #290484 üzenetére
Igen az kuka.
-
válasz
ArthurShelby #290482 üzenetére
A xenon.hu készletinformációját feltételekkel kezeld, nekem nem volt az amit kinéztem az oldalon.
Philips akar lenni? Ha nem az, viszont kínai, úgy inkább a Lumenet Osramot választanám.De kétségtelenül praktikusabb a xenon.hu.
-
Létezik, hogy 11,7 volton már el sem indult a Passat B7? Kb egy hete használtam utoljára.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #290481 üzenetére
Osram, az elso ketto nem road legal.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #290481 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, azt akartam írni, hogy a xenon.hu-nál a személyes átvétel miatt hamarabb megvan, illetve ki is tudom próbálni, hogy tényleg az e a baj.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
focvis #290464 üzenetére
Xenon.hu: ezt néztem ki, esetleg ez (félek túl kékes lenne)
Közel van, relatíve olcsó, ha minőség is fasza, akkor az nagyon jó.
Felhívtam őket (hogy nyitva vannak e), nem vették fel, majd fél perc múlva visszahívtak. Full jófejnek tűnt a faszi így telefonon keresztül, 2-án nyitnak.Lumenetnél ezt néztem ki tegnap, és 20ezer fölött ingyen szállítanak. Kb uott vagyok mindkettővel, az osram talán nevesebb és kicsit hamarabb megvan.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szőröscica #290479 üzenetére
Ennek örülök, 1000 éve nem találkoztunk már.
-
szőröscica
addikt
En delben indulok, egy pisiszunettel 1 orara legkesobb ott vagyok, ha nem all be a nullas.
-
-
Üdvözlök mindenkit a klaviatúra mögül, sajnos itt nincs mese, dolog van
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ArthurShelby #290461 üzenetére
Én még sose tankoltam Auchan benyát a Kugába
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
ArthurShelby #290461 üzenetére
Tegnap éjjel tankolnom kellett, de mehetünk.
-
válasz
ArthurShelby #290463 üzenetére
xenon.hu , Villányi út.
Tavaly nyáron gyorsan kellett nekem is, kínait kaptam, azóta rendben működik.Vagy a Lumenet, nekik van többféle. Valahol a 16-17. kerületben.
-
ArthurShelby
addikt
Tegnap voltam a bömbivel autóvillamosságisnál, rengeteg mindent rendbe rakott nekem a kocsin. Boldogan megyek hazafelé a fasza kocsival, erre nem kiég a baloldali xenon félúton...
Tud valaki olyan boltot, ami nyitva van ma, és tudok ott 2db d2s xenont venni (személyes átvétellel)? (szerk: Bp-en)
-
radi8tor
MODERÁTOR
A Brent-típusú olaj árának emelkedése miatt a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is emelkedik péntektől – írja a holtankoljak.hu. A portál szakértői szerint a benzin esetében bruttó 8 forinttal nő az ár, míg a gázolaj esetében bruttó 6 forintos emelésre számítanak. Januárban pedig hozzávetőleg további 40 forinttal nőhet az üzemanyag literenkénti ára.
Úgy érzem ma lesznek páran a kutakon
-
MunezXBK
nagyúr
AA teszt lesz az autómban, csak szólok!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #290438 üzenetére
Valahogy muszaj eladni azt az elvault vackot.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BigBlackDog #290442 üzenetére
-
Corsa02
őstag
válasz
BigBlackDog #290438 üzenetére
Ezt, ha olyan kamera van benne be lehet "kapcsoltatni" navi nélkül is. (Vcds vagy obd11)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
pècsimunkás #290440 üzenetére
Corsaval akkor megyünk 12:30-ra.
-
válasz
rbalint88 #290421 üzenetére
Itthon én is a másfélszeresre vagyok beállva, 95%ban kényelmes. Nagyon ritkán meg a kirakott 40es tábla is túl sok (ha jönnek szembe is) vagy rohadtul kellene egy 40-50-es tábla, de nincs kint semmi csak a kanyart jelző tábla (de bukkanó van előtte).
Szlovénia, Ausztria ikyen szempontból sokkal jobb, többféle távlát használnak, nem fáj betartani, és nem ritkán a megengedett annyi, hogy nem bírom tartani kanyarban (pályán főként).Az automatákkal is úgy megyek, hogy kanyarokba befelé kézzel visszagang (főleg ha motorfék is van, rühellem ha nincs és fékhez kell nyúlnom), különben kanyarból kifelé vagy tétovázik, vagy nemvált vissza vagy sokat vált vissza.
VAGnál a sport mód nem igazán van erre hatással, kis idő múlva nekem úgy tűnik kb ugyanúgy viselkedik. -
BigBlackDog
veterán
válasz
bandus #290433 üzenetére
Igen, igen, a navi kell hozzá. Pl. Octavia esetén is ez a nyűgöm; ahhoz, hogy legyen aktív sávtartó (Skodául Lane Assist+, vagy adaptív Lane Assist) a navit is be kell pipálni. Viszont 3 év alatt egyszer sem használtam, felesleges kidobásnak érezném az a 400-500e Hufot.
-
MunezXBK
nagyúr
Ki jön 13:00-ra?
-
válasz
el kell, biztos el is fer, de nekem ez nem okoz oromet
olyan hatalmas vatanen sem vagyok, szoval jobban szeretem ha az auto csinal helyettem amit csak lehet. ha lenne onvezetes funkcio, soha ki nem kapcsolnam
BBD: en nem konfigoltam anno a golfba, kell hoza a gyari navi, azt meg eszembe se jutott, hogy belerakjam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Facebookról egy spanyolországi tapasztalat:
Szünet egy Barcelona melletti autópálya parkolóban, alig tudtam újból útnak indulni, nincs több levegő a gumikban – azonnal megállítottam valakit, aki kedvesen felajánlotta a segítségét. Udvariasan visszautasítottuk – szerencsére. A rendőrség azt mondta nekünk, hogy csalás volt a dolog hátterében, az autót el akarták lopni. Most itt rekedtünk, új gumikra várok - téli gumit szerezni Spanyolországban, nem olyan egyszerű.
-
polonic
félisten
válasz
bandus #290396 üzenetére
Ilyesmi nekem is van a Toyotában. Itt predictive driver assist. A kanyarokban nekem túl óvatosnak tűnik. Lehet finomhangolni kéne a rendszert, ha van rá lehetőség.
Navi és kamera alapján dolgozik. Fékez akkor is, ha előttem autó megy lassabban és nem fékezek, tempomat nélkül. -
válasz
...na, még egy huligán adócsaló!
Nagyon rossak az utak felénk, akár merről jössz. Még ha a pályáról hajtasz le, az utána való szakasz is gyalázatos. Sok a kátyú és az teszi szánalmassá ezeket a részeket, észnél kell lenni, mert hamar odab@..od a kocsi alját, futóművét.
Érdekes, mert Zsámbék után, meg szuper. -
rbalint88
addikt
válasz
bandus #290420 üzenetére
A fek a tudjukkiknek valo. Ha a kanyarra nincs kirakva korlatozas, akkor annak el kell fernie teljes sebesseggel
Tegnap mentem szuksebol egy rapid Bp-Zsambek-Bp-t, egy-ket sarfelhordasos kanyaron kivul mindenhol biztonsagosan elfert a megengedett masfelszerese. Ofc csak telepulesen kivul, a saras kanyarokat meg megtiszteltem -
válasz
MC Pite #290416 üzenetére
predictive control néven fut, de az én értésem szerint a navi alapján működik, nem pedig leolvassa a sebességkorlátozásokat. ugye ezért tud időben lelassítani, még mielőtt odaérnél a táblához, akár kanyarban is. vagy pl. országúton 100-as tempónál az élesebb kanyaroknál szépen visszalassít 85-90-re, aztán onnan vissza 100-ra. baromi jó, ha egyszer összefutunk otthon megmutatom
szerintem mo-n is jól kell működnie.
-
Közszolgálati percek következnek
Nem az, már a hátamon is feláll a szőr hogy több helyen kell hallgatnim a butaságot, hazugságot.Új 1:1-es retrofit ledet próbáltam H7est.
Az Osram 1400 és a Philips Acces2500as 1600 lumenje nem nyűgözött le. Oké hogy fehér, de egy +50% izzóval vetekedett.Mai noname versenyző (nevezzük ToAuto-nak) még pontosabb vetített képpel (pont mint az izzó) és kellemes fénnyel debütált.
Aktív (a pici 1:1 designosol ól csak olyat szabad), nem.túl hangos, nem túl vastag, és végre 1 soron van rajta emitter (ezért pontos a képe!). Hangja átlagos, egyik picit jobban rezonál, hallottam jobbat, meg sokkal rosszabbat is.Gifek, videók erre: [link]
Maradt az autóban, hosszú idő kellet mire az 5S Plust kiütötte valaki (nagyon kicsi a hely a 208ban).
-
válasz
bandus #290396 üzenetére
Ez a tempomat mellé valami kamerás kieg? Jól hangzik (nem biztos hogy használnám Mo-n, főleg ha a sebhatárokkal is próbálkozik), de kipróbálnám.
Másik hasonló kényelmi funkciót ma sokat áldottam, mikor tekerve az automata refit felkapcsolás megy (ha elment mellettem egybautó és nincs más), és kisütik a retinám.
A juzerek ilyenkor még nem szokták felnyomni, de pár felláras lámpás 2800/3200lumenes (+refi) autó tolja automatán. -
válasz
macilaci78 #290401 üzenetére
Valami láncot úgy is fel szoktam tekerni a tárcsára amilyen szerencsém szokott lenni, arra majd dobok egy lakatot aztán jónapot.
szabonagyur
Tuti valami elektromos autó lesz ez. -
szabonagyur
félisten
Fogyasztás jelenleg 5,5L, eddig mentem 430 km-t tankolás óta és még ír 353-at
Látszik ebben nincs sok város (SCROSS).
-
válasz
macilaci78 #290399 üzenetére
1. Igen, némi készpénz kell még, talán 6 e. Ft. Szerk: 2x6 ezer.
2. Aki eddig a nyilvántartott üzembentartó volt, az lesz a tulajdonos, hacsak nem íratja át másra. Akkor plusz átírás. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #290399 üzenetére
Nem tudom de majd nálam is érdekes lesz 3,5 év múlva.
Lízingcég mit mond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest