Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
-
válasz
molnarpeter #192966 üzenetére
Ez az az autó, amit szégyen szemre ott kellett hagynom a kereskedésben, mert nem tudtam értékelhetően beleülni. Abban a példányban még volt üvegtető is, de az A oszlop olyan laposan ívelt és olyan alacsony volt a tető, hogy nem fértem be a magasságom miatt a legalacsonyabb üléspozícióban sem.
-
oliwire
őstag
válasz
aero. #192971 üzenetére
Azt tudod esetleg, hogy egy 2016-os Focusnak hol lehetne állítani a boardcomputer fogyasztási kijelzését? Tavaly október óta vezetem a visszatankolás általi tényleges fogyasztást és a hozzá tartozó boardcomputer kijelzett fogyasztását, és az mindig kevesebbet mutatott eddig.
-
Hát fogod tankoláskor beírod a km állást, a benzin árát, hány l ment bele (nálam 1 kattig) és kiszámolja az adott tankra való átlagot. Ha nem fullra tankolok akkor be kell neki ixelni, hogy részben tanulva. Mindent statisztikáz. Mindent. Én még a karbantartásokat is beleírom.
-
Ezt app számolja, nem gép. A legutolsó gép egyelőre, de ennyit nem mérhet mellé, vagy majd kiderül. Mire melóba értem 6.3 lett. Volt az nem régen 5.8 is...
-
1.6 Vitara chiptuning után:
1. Tankolás: 82% pálya 140 táján 8.4L
2. Tankolás: Végéig normál használat: 7.29L
3. Tankolás: Folyamatban, 180km után normál használat, most 6.4L (!!!)Korábban örültem ha 8 alatt maradt. Nem tudom mi történik vagy mi nem.
-
tboldi
nagyúr
Ez a szín emlékeztet némely szociautóra.
-
molnarpeter
nagyúr
ProCeed használt teszt (speedzone) [yt link]
-
Chereiose
addikt
Arról esetleg nincs valakinek információja, hogy az állami támogatás az mikor nyílik újra elektromos autóra? Hallottam, hogy idén is lesz elvileg. Meg amúgy ezt is csak nagycsaládosok igényelhették?
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #192952 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog #192947 üzenetére
Köszönöm
Az a helyzet, hogy hiába volt 1,5 évig, beleülve fura volt elsőre, de majd használva biztos vissza jön az érzés
Pit stop jövőhéten tudom elhozni, már pénteken el tudnám, de csak szerdán lesz időm érte menni. -
törölt tag
Lekérdeztem az egyik Fordot. Ez konkrétan egy 2019 októberi darab, 3.2-es dízel 200 lóval. 6 fokozatú automata, 2250Kg saját tömeg. Ranger 2AB típus.
SA2W motorkóddal. Jármű kategória N1G.Gyanítom a többi is ugyanez, legfeljebb más motor és váltó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #192940 üzenetére
Skordéval is így megy. Engem az tesz sírba, hogy a nagy átlag akkor kezdi el keresni a váltóbotot amikor a lámpa zöldre vált... Na meg az, hogy képtelenek az emberek egyszerre indulni az előtte állókkal. Érdekes nyugaton ez vhogy megy az embereknek csak itthon nem.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #192900 üzenetére
Na az már döfi, nekem 4400-nál van nyomatékcsúcs és 6000-nél a teljesítmény csúcs (6200-nál a rev limit).
-
kisza25
félisten
válasz
molnarpeter #192935 üzenetére
ja ok, de ez egy pukkanat autón volt, akkor a rendszám többet ért, mint az autó
-
kisza25
félisten
válasz
rbalint88 #192925 üzenetére
171km, de visszafele volt valami baleset ami miatt a gps kerültetett velem, mert amerre jöttem arra +31perc menetidőt írt, így vissza egy darabig az e60-on hozott 380 km volt összesen
jól van az ott (hirdetés) 5-en írtak rám 1 nap alatt, lehet valaki többér viszi
tboldi, brumi1024, Szoszo94 -
brumi1024
veterán
Mini is 7000-nel szabalyoz le emlekeim szerint. Panaszkodtak is ra, hogy keves.
kisza: Gratula!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
pècsimunkás #192920 üzenetére
Há mittudomén.
240-nél forog 6.000 körül.
-
kisza25
félisten
válasz
rbalint88 #192921 üzenetére
Köszönöm
Elkezdtem hívni a hirdetéseket és már alig volt élő hirdetés, a Győri kereskedés még időben berendelt 40 db-ot az 1,4 szívóból, ott volt még 8-10 db különböző tipo, amúgy már nem rendelhető. Tegnap szóltam nekik holnap ott vagyok. Tegnap még 2db ezüst volt, ma már csak ez az 1db. Amúgy még Esztergomban van egy alacsonyabban felszerelt ugyanennyiért, mint ezt vettem.
Kicsit alkudtam azért és kértem egy árat az ibizára, annyit adnak érte, mint amennyiért tavaly vettem, úgyhogy nem vacakolok az árulással. Ma autóztam ez miatt 400km-t -
törölt tag
Megane1 6600-nál szabályozott, 6000 volt a csodálatos 95 lóerős maximuma.
-
aero.
veterán
válasz
pècsimunkás #192906 üzenetére
6500 az az 5900. Nem mered forgatni?
[link]
-
válasz
Peter.70 #192886 üzenetére
Ezzel nem is lenne gond. De - mivel az adófizetők egy részénél emiatt adóemelés jelentkezik, így hátrányos megkülönböztetés éri őket. Ha a NAV odatenné, hogy a különbséget az adószámlán nyilvántartják és legközelebb levonják v hozzáadják akkor ok. Így meg a kvranyat a NAVnak.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
BigBlackDog #192905 üzenetére
Egymás után voltam próbavezetésen a Civic- el és az Aurissal.
A Civic olyan volt mind a döglött ló az Auris mellett. Euro6 ide vagy oda, a 140 lovat inkább 100- nak éreztem.
Aztán rácsodálkoztam, hogy jobb a Civic 0-100- a, de érzésre gyengébb volt.
Akkor vezettem először turbó benzinest, teljesen elvarázsolt.
Aztán kicsit utána jártam, az Auris a több nyomatékát előbb leadja, azért volt olyan különbség a két autó között.
Amúgy tetszett nagyon a Civic is. Jó kis autó az is. -
pècsimunkás
addikt
válasz
#89309696 #192899 üzenetére
Az enyém sajna nem lépi át.
Néha eljátszom a gondolattal, hogy kellene egy kis optimalizálás, de hagyom. Egyelőre
.
Nagyon pöpec a motor, viszonylag jól is megy, keveset is eszik, de... Ott van az a de
A téli gumi alufelnin kombinációra is rá szántam magam, lehet, a chipre is rá fogom.
-
törölt tag
válasz
Gergőke88 #192901 üzenetére
Kis turbósoknál előfordul pedig. Nem tudom a kis TSI hol tilt, mert odáig sose pörgettem még, annyira elfogy belőle minden addigra. Ezek nem fordulatra vannak hangolva, a turbó miatt nincs is rá szükség, le lehet hozni nagyon lentre a nyomaték és teljesítménymaximumot is. Szívónál meg muszáj magasra hangolni, mert más opció nem nagyon van ilyen kis méretben.
-
-
Gergőke88
addikt
válasz
pècsimunkás #192892 üzenetére
? Azért egy benzines autótól ez elég szegény
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest