Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
molnarpeter #155199 üzenetére
a nehezebb resz a kozepkonzol, 4 lyuku kell, szinben tobbihez passzolo (vagy teljes szett) es gombok meg hatrameno kabelezes
nem er annyit, inkabb nem kell akkor fullos E46
-
aero.
veterán
válasz
Magnum_ #155197 üzenetére
Valid érvek, de fétisem a kijelző. Az AA nagyon kényelmes, tegyél vele egy próbát. Plusz ott a googlemaps/waze integrálva, egy nagy kijelzőn, kényelmesen elhelyezve. A telefonhoz nem kell nyúlni, ha albumot akarok váltani, vagy másik előadót keresni, látom ki ír, mennyire fontos, megállják vagy ne, hívjam vagy ne.
máyköl:
biztos nem dpf-es, mert most cserélte volna benne a 3.-at
-
rbalint88
addikt
válasz
aero. #155193 üzenetére
ebből egy benzines szerintem annyit eszik, mint a lexus
jó kis d5-öt bele, az egy nagyon kellemes motor. fordulókör valid. mint egy busz.
android: kell egy jó telefontartó 'sztcső. mivel tud ez többet, mint egy minőségi kihangosító? (azon kívül, hogy mutatja a klíma hőfokát, wow) densionnal van tapasztalatom, az a kormánygombokkal/rádiógombokkal vezérelhető számléptetés és hívásfogadás céljából.
biztos én nem vagyok eléggé kifinomult, nem volt még androidautos/carplayes autóm, de simán elvagyok nélküle a telefon kijelzőjén kiadva az utasítást vagy diktálva. -
máyköl
veterán
válasz
aero. #155184 üzenetére
Baratomnak van kombi W211 -je, automata.
600.000+ km -nel jar (kethetente megjarja vele kozep-Olaszorszagot).
Dizel, nem tudom hogy a dpf -es vagy nem, de komoly baja nem volt meg az autonak. Motor, turbo, valto meg a gyari. Megtehetne mar regota hogy lecserelje, de azt mondta okorseg lenne, annyira megbizhato. -
aero.
veterán
válasz
rbalint88 #155191 üzenetére
Sokat töprengtem rajta az S60 után (másik Volvón). Ez egész finom cucc, de valahogy nem adja ki az egész. Belül tetszik is, meg nem is. A középkonzol ok, a műszerfal valahogy nem. Na meg az a fordulókör
Hátulról szvsz csúnya.
Android is macerás bele, csak a bluepower gyártja, 750 euróért. Bár szép cucc: [link]
-
törölt tag
válasz
aero. #155181 üzenetére
És mindez papíradatok miatt, mert a vásárló csak azt nézi, hogy melyik mennyi lóerő így arra is gyúr rá a gyártó, elképzelhetetlen fordulatszám tartományokban, miközben azért próbálnak fogyasztáson, költségen, kibocsátáson belül maradni. Az nem vonzó papíron, ha kicsit gyengébb lenne, de lehozva alacsonyabb fordulatra. Már amennyit egy szívó enged euro6-tal.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Tsebacsi #155185 üzenetére
Az ilyesmi erős túlzás, az enyém a most kurvadivatos csatahajószürke uj motor olajat nem zabalja?
Pixelhibas nagy navi: 3 opciot latok ra: bontott masik. Bele valo Aliexpresses csoda fejegyseg (van gyarias kineztu), DE legvaloszinubb, hogy en kiszabnam a 'cibe, visszatennem fole a klima konzolt, sima gyari business cd fejegyseg es olyan napszenuveg tarolot vennek bele, mint amilyet en vettem a 17.ker bacsitol az enyembe.
Nekem nem tetszik a nagy navi ennel a muszerfalnal. (Kulonben mar reg vettem volna, YT vidi alapjan 15perc betenni) -
válasz
Magnum_ #155164 üzenetére
Az ilyesmi erős túlzás, az enyém a most kurvadivatos csatahajószürke
Ez meg átmenet a fakószürke és a halvány olajzöld között, engem ásításra ingerel.
A belső bőr színe ugyanez, de legalább a kosz nem látszik rajta, az előny. A fabetét nálam is menne a levesbe. A pixelhibás rádióval mi van, arra nem is mondtál semmitaero: a W211-el vigyázz, elég hülye hibái tudnak lenni, tapasztalat
-
aero.
veterán
Amúgy helyzet a saját garázs táján. A Merci a héten kész, 450k a dpf. Mérlegelés után úgy döntöttem eladom vele. Most egész jó áron mennek, az új dpf és az android auto/carplay jó pont lehet eladáskor. Nem várom meg, míg más baja lesz.
Helyette egy régi bakancslistás lesz, W211. Most jöttem rá, hogy a facelift utáni első 2.5 évben nem volt DPF bennük, afelé kacsintgatok. E350 benzin is szóba jött, a mindennapokban nem fájna a fogyasztása, de egy reptérre mászkáláskor, hazaúton igen. Meglátjuk.
Chrysler nagyszerviz kész, vezérlés, vízpumpa, olaj + szűrők, termosztát. 5 napig volt ott az autó, mert nem tudta kivenni a szerelőm a vízpumpát. 2 opció volt, motor ki vagy a vezérlés burkolatát szedi le. Utóbbit választottam, + 3 nap lett, mert szerszámot kellett rendelnie a vezérműtengely jelre rakásához. Munkadíj 140k.
Csütörtökön megy megint, 2 első lengéscsillapító (Sachs) és toronycsapágy (KYB).
(#155183) rbalint88: Ez a fa a kedvencem. Én 23 év után a héten ültem először Audiban, A6 C6 2.0 tdi 170 ló. Szerelőm elküldött, hogy melegítsem be az ügyfél autóját. A beltér egész kellemes, az tetszett, a motorjával meg valami nem volt oké, saccra szívó 110 lóerő lehetett.
-
rbalint88
addikt
válasz
#89309696 #155180 üzenetére
az a 325xi 2003-as forinton volt 12 mihály újonnan
fából amúgy vannak jók, még akár ebben a kategóriában is, csak úgy 10 évvel később
ez mondjuk azért kellemes: [link] , [link] , [link]Magnum_: nem feltétlen az a kérdés, hogy mennyit használod, hanem egy bizonyos szint felett ciki/rangon aluli hátul a kurbli. nekem fapad kompaktban még elmegy a manuálklíma és műanyagkormány mellé, de középkategóriában - főleg prémium gyártónál - nem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pècsimunkás #155173 üzenetére
Adjatok 2 napot ezzel az autoval, felszerelesem van, olyan belteret varazsolok ebbol a fotok alapjan, hogy az enyemnel is jobb lenne. +kormanyborozes + javitofestek a szurke borre.
Nekem bejon a fa, de diszleccsere kb 5 perc. Meg kis $. En 10k-ert vettem a fullos alut.#155176 Aero: ez valid erv
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Magnum_ #155164 üzenetére
A te autód jobban tetszik! A színe mindkettőnek jó, de a te autód klasszisokkal jobban néz ki belül! Ezzel a fa, vagy annak látszó " diszítéssel" ki lehet kergetni engem a világból! Luxus autókban ok, de a Passat, Avensis, A4, 3-er, Vectra, stb autókban szerintem gáz.
-
rbalint88
addikt
válasz
aero. #155167 üzenetére
anno néztem egy 325xi kombit. automata, M-packet-kívül belül, fűtött vaj bőr, harman/kardon (műveltéknél harmankarBon) hifi, napfénytető, pdc, hátul kurblival. azt hittem rosszul leszek...
de képzled el, mennyire rosszul lehetett az eredeti megrendelő, ha esetleg azt hitte, hogy az széria!!!tudom, van klíma, de sztem 30 fokig városi tempó mellett kellemesebb az ablakokat leengedve krúzolni, viszont ha a hátsó nincs leengedve, akkor általában a fülem kapja a huzatot, ezért ragaszkodom a 4 villanyablakhoz, ha lehet.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #155165 üzenetére
Kifejezetten bejön a színe amúgy
Nekem is. Praktikus. Mosas utan ranezel, es mar attol poros.
Amugy tisztara Jetta szin. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Tsebacsi #155163 üzenetére
2-3napos melo van vele. Bortisztisztitas. Szinkod alapjan javitofestek a borre, Pearl a muanyagoknak, uj fenyszoro plexi, polir, aztan olaj, folyadekok, szurok, gyertyak csere. Es? Full. Mondom full. Ez meg az enyemnel is jobb lehetne. Pedig azt -ne vedd szerenytelensegnek- nehez uberelni (van amugy szebb itthon, de keves. Nagyon)
Szinevel mi bajod? Ilyesmi a Foka is. Amugy tuti deficites lenne az eladas itthon, csak a forgalombahelyezes majd' 300k.
Itthon 320i-t meg d-t max 1M-ig keresnek, inkabb 900k.
Akinek tetszik a tipus es igenyes, annak ez siman jo vetel. -
Magnum_
nagyúr
Sracok, ha marciusban nem lenne egy combosabb $ kiadasom, ezert kiindulnek. Siman bevallalnam akar ugy is, hogy 2 autom lenne egy darabig.
Pro tippfila taskarae46-ra. -
törölt tag
Az alkohol hatását el kell nyomni egy kis szpíddel, a kokóét egy kis ekivel. Hogy helyrebillentse a tagot és vezetésképes (
) állapotba kerüljön. Már csak azt nem tudni melyik dimenzióban.
Tse
Én nem szoktam, ilyenkor megállok néhány pillanatra és gondolkozom, hogy hol ment félre az életem. -
törölt tag
válasz
tboldi #155153 üzenetére
WM 5.0 óta a rendszeren vagyok, első felében sok HTC-m volt 6.5-ig, második felében meg 7.8-tól sok Lumia. Azért cserélem le, mert a Microsoft leállt végleg a rendszerrel és a legközelebb hozzá álló az SE. Meg elég gyenge a kamera is a 730-ban.
Nem nagyon használtam appokat, csak 7.8-ig kellett, mert annyira buták voltak akkor még, hogy nem volt alapból lámpakapcsoló meg wifi kapcsoló ikon se. -
válasz
kisza25 #155134 üzenetére
Ízé.. az elmúlt 2 év 3 megállításából egy Zalaegerszegen volt, a másik 2 esetben az unatkozó balatoni vízirendőrök
lehettek, egyszer Fonyódon, most 5-én pedig Szemesen.
Bp-en akkoriban állítottak meg rendszeresen, mikor még ritka volt a xenon-fényszóró (90-es évek legvége), gondolom a kíváncsiság hajtotta őket. (Itt legutóbb tán' 2008-ban jöttek utánam, és akkor nem a xenon miatt :/)
-
kisza25
félisten
válasz
EQMontoya #155137 üzenetére
Jó, a nagy városokban másképpen műkődik, menj egyet a hetesen Siófoktól Szentgyörgyig, minden településen itt lesz a jard és igazolhatja az embereket.
Belle és Kaposvár között is szoktak lenni, de most elkészült az r67 (most már tényleg kész) szóval arra sincs annyi, de mondjuk Fonyód Kaposvár vonalon megint sok van.
Persze gyorsforgalmi utakon, meg autópályán nem szednek ki. Én pont ezért Bszemesre és Fonyód rá, még Ltótiba is pályán megyek -
törölt tag
-
törölt tag
-
Szada85
aktív tag
válasz
EQMontoya #155121 üzenetére
Tökéletes kórkép sajnos, hogy mára gyakorlatilag mindenki azt csinál, amit akar, mert a lebukás esélye kicsi, igaz nem is várható el, hogy mindenki mellett álljon egy rendör, az alapvetö normáknak kellene rendben lenni a fejekben sajnos.
Itt Frankfurt mellett a 4 év alatt 1-szer igazoltattak, azt is a GSi-vel kiköltözés után a 2. hónapban, azóta nem. -
brumi1024
veterán
válasz
Doki16 #155129 üzenetére
23-ból sem lesz új, csak felugrik az évjárat 2016-ra, a km meg vissza 25-50k-ra. Bőven 30 fölé jön ki az új.
EQMontoya: Ennyi idősen már nem, de új korában elég drága a szerviz, pedig nem csinálnak vele igazán semmit. Nekem 700 euró körüli összeg rémlik a bécsi szervizes beszámolókból. -
válasz
EQMontoya #155121 üzenetére
A rendkivul ritka kozuti ellenorzesek okan kb. senkiben nincs ezzel kapcsolatos felelem.
Bennem megvan
:
-Állított már meg rendőr az idén; kivételesen nem kellett szondát fújnom. (full szabályosan cirkáltam a Balaton déli partján, Volvo, ződrenccám, átlagos fizimiska, feleség mellettem...). Tavalyelőtt 2x, szonda is volt.
- Pár hete a seggemben volt a kamerás MYL-504; előtte héten a szemem láttára büntették meg ők a kolléganőmet telefonálásért. -
tboldi
nagyúr
válasz
rbalint88 #155113 üzenetére
iPhone-osoknak szerintem jobb egy Tunai Firefly, legalábbis zenére mindenképp. A Dension nem ismeri az AAC kodeket, így a hangminőség is rosszabb valamivel.
Watch: Series 4-em van, ennek már elég hangos a hangszórója, meg a mikrofonja is pazar, nem kell a számhoz emelnem a kezem, ugyanúgy a kormányon szoktam tartani.
-
kisza25
félisten
válasz
Szada85 #155120 üzenetére
Az a bajom, hogy sokszor az alapból vezetni is alig tudó, még telefonál is
A médiába csak a halálesetek jutnak el, még a forgalommal szemben menők, de sanszos, hogy ezek főleg városban mozgó emberkék nem halálos baleseteket okoznak, csak kocanásokat, még dugókat, mert nem azt figyelik ami előttük van, ezek nem jutnak el a médiába -
Szada85
aktív tag
válasz
kisza25 #155118 üzenetére
Az a baj, nem old meg semmit a jogsielvétel szerintem.
Az utóbbi idöben lassan minden hétre jut legalább 1 ilyen cikk (és ezek csak azok, amik komolyságuk okán eljutnak a médiákig), aminél kiderül, hogy a balesetet okozó soför
a.) eltiltás alatt vezetett,
b.) jogosítványa sem volt. -
-
Doki16
addikt
válasz
Gergőke88 #155112 üzenetére
Abban én is biztos vagyok, erősen mellette szól a beltér minőség. Biztos, hogy hibátlan lehet. Mondjuk ha korlátlan pénzem lenne valószínűleg megvenném mert imádom ezeket a hibrides dolgokat. Mondjuk egy Tesla long range verzióhoz képest kevesebb a hatótávja ennek a BMW-nek
(#155113)rbalint88: Sokan nem használják a gyárit sem. Nem hogy vegyenek egy Densiont.
Meg amúgy is kb 10k Ft egy jó minőségű BT headset. De még mindig kézben telefonálnak jópáran.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Gergőke88 #155112 üzenetére
Mondjuk a 30d pont nem szereti a varosi maszkalast.
De ha nem akar az ember feltetlen zold rendszammal ingyen parkolni, akkor egy sima IS300H kevesebbet eszik palyan, egyszerubb szerkezet, es annyival olcsobb, hogy az 5-6 literes varosi fogyasztasa mellett soha az eletben nem fogod beletankolni a kulonbseget.
-
rbalint88
addikt
válasz
Doki16 #155101 üzenetére
Regebbi autokba meg ott a dension
nekem telefonrol megy a zene, waze, kihangositas, igy pl gyari navira nem is lennek rafeszulve, csak jo okostelefon integracio legyen.
mondjuk majd a google nelkuli huaweiek ugranak egy szepet vissza az idoben, mert ugye google services nelkul nincs android auto se
kisza: probalj meg autopalyatemponal a telefon hangszorojaval telefonalni
tboldi: az amikor full retardnak neznek, hogy oke, kitt gyere idet jatszik a hulyegyerek, de mar benne ul a kocsibanplusz nagyobb temponal
az is eleg halk, de zenet leptetni oke. -
válasz
Dluinet #155103 üzenetére
Mekkora összefoglalás!
És sajnos igaz. Már nem csak a BMW-n, és hason kategóriákon nem működik az index... az új gépjárművek egyik legnagyobb szériahibája (Suzusi-tól a Sokdán át a prémium márkákig) az index-nem-működés. Persze pont ezek kiabálnak, mutogatnak a leginkább, amikor "nincs index, nincs kiengedés" elvet alkalmazom... ("nincs kéz, nincs csoki mintájára") -
Qru
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
válasz
EQMontoya #155098 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy azt sem értem, hogy miért muszaj minden hívást a kocsiban fogadni/lebonyolítani.
Nekem a munkám része, de adott szituációban, inkább nem veszem föl a telefont, hanem visszahívom az illetőt. Sima hétköznapi hívásoknak miért kell olyan k**** fontosnak lenni.
Másik amit bírok, azt főleg az ovi előtt látom, hogy akkor elkezd már telefonálni, még mielőtt kiállnak az autóval a parkolóból, ahonnét amúgy tök rossz kiállni, mert három irányból tudnak jönni. Pont egy kereszteződésnél van az óvoda, de megkezdi a telefonálást már a kikanyarodás előtt, de közben tökre nem bír vezetni tőle, hogy akkor legalább kanyarodna ki indulna el és akkor kezdem el telefonálni és minden nap látok ilyet -
Qru
MODERÁTOR
válasz
kisza25 #155097 üzenetére
Hangvezérlést tud az autó azzal nincs gond, címet is lehet(ne) diktálni, ilyen téren nincs lemaradása. A gyári BT kihangosító jó benne, bár a phonebox nem lett berendelve hozzá (jelerősítés+vezeték nélküli töltés) de az mondjuk nem hiányzik egyelőre.
Sokan nem tudják, hogy van benne. Hidd el jóval több az IT-s analfabéta mint gondolnád... Avagy ahogy a mondás tartja: "attól, hogy a telefonod okos, te még nem vagy az."
-
Doki16
addikt
válasz
kisza25 #155097 üzenetére
Én ismerek olyan embert akinek már évek óta minden autójában van gyári BT kihangosító, de nem használta mert nem ért hozzá. Volt egy kocsija amit már 3 éve használt és akkor szól, hogy szeretné kipróbálni mégis milyen ez mert egyre több helyről hallja, hogy jó
Kimentem a kocsijához és nem egész 30 másodperc alatt összepárosítottam. Tavaly volt konkrétan. Ez van kicsit el volt maradva a fószer. Most egy új Tusconja van. Már úgy nyitottam nála, hogy egyből rádugtuk az AA-t. Tetszett a Hyundai rendszere, szép és gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest