Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
CactuS #157397 üzenetére
Nyugatabbra még a fű zöld árnyalata is jobb, mint itthon, Magyarisztánban, Nyugat-Balkánon, ezt tudjuk.
Égéstérről meg: minap hallgattam egy decemberi(?) adást, Winkler megtudta, hogy gyártanak még Up!-ot. Sőt, elektromosat is. És lesz Citigo EV. Na meg Seat Mii. Nem baj na, elvégre nem autós újságíró, főszerkesztő, nem lehet napirenden ilyen dolgokkal.
-
-
Az osztrák benzin sokkal jobb, a magyar szarabb, ~44 perctől .
(Égéstér)
-
válasz
MunezXBK #157371 üzenetére
Köszi! Nem örülök. :/
Múlt héten kiszedett a viharos szél egy üvegtáblát az ablakkeretből a sokadik emeleten, akár emberre is eshetett volna.Köszi a Többieknek is, most konkrétan Dél-Németország érdekelt, lévén hasonló a fekvése. A tengerpart az más, durvábban kapja a szelet.
-
Gergőke88
addikt
Ez cumi...
[link] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tsebacsi #157367 üzenetére
Jah, most jött el a lakatostól a Fűnyíró (egy karc lett kipolírozva a lökösből), amint hazaérek egyből leállok vele a garázsba az tuti.
gzbotii: Rem a telken is egyben marad minden...
EQM:
"Ha mégis a szabad ég alatt ér minket a szélvihar, viselkedjünk nyugodtan és körültekintően: keressünk védett, stabil helyet (épületeket és aluljárókat), kerüljük a fákat, védjük a szemünket, az erős széllökések ellen pedig oszlopba vagy kerítésbe kapaszkodjunk." - https://index.hu/belfold/2020/02/09/idojaras_elorejelzes_ciara_vihar_ciklon/ [link]
Ennek fényében nagyot üt a napirajz.
-
Szada85
aktív tag
-
-
EQMontoya
veterán
Nyilvan nem kene, es az a baj, hogy itthon ezek nem masodik (varosi) autok altalaban, hanem a csalad elsodleges autoi, annak meg draga lesz a meretehez kepest.
Szoval kevesen fogjak megvenni itthon, Nyugatabbra lesz inkabb nepszeru.Egyebkent meg van ra par sorom, hogy ez a motor felig Mazda.
Ugye bejelentettek a partnerseget a Mazdaval, utobbi kap hibrid hajtast, es whoila, a Toyotanal veletlenul megjelenik egy 14-es kompresszioval uzemelo benzines.
Elek a gyanuperrel, hogy ez egy atdolgozott Skyactiv. -
Qru
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
válasz
#89309696 #157354 üzenetére
egy sima "buta-LED" lámpatest legyártása szerintem szumma 50 dodó/euró felárat jelent autónként maximum. kell rá egy venti, némi elektronika és hűtőborda. ha nagyon igényes vagy, akkor jobb fajta magasságállító motor, ami bírja a folyamatos korrekciót. egy sima parabolatükrös LED fényszóró nem nagy mutatvány, kvázi kicseréled benne a halogén izzót ledre és kész (nyilván sarkítottam ezzel). annak tükrében zavaró fillérbaszás ez, hogy cserébe meg lekapcsolja a klímát a villanyautó, de még a szellőztetést is, holott a fényszóró fogyasztása esélyesen több, mint az utastéri levegőkeringetésé.
-
törölt tag
válasz
rbalint88 #157352 üzenetére
Lehet másik topikban beszéltük ezt, de ott azon tanakodtunk, hogy valószínű azért halogén, mert az amúgy is bazidrága villanyautót nem drágítják még tovább alapfeleszeltségben leddel.
Bár lehetne úgy is fogalmazni, hogy a drága villanyautó az alapfeleszereltségű led miatt drága.
Innen már csak egy lépés a hátsó kurblis ablak témája. Led vs halogén. -
rbalint88
addikt
válasz
EQMontoya #157350 üzenetére
eUp és villanySmart feletti kategóriában szerintem ciki villanyosban a halogén. ettől mégaz i3-ban sem alap ám a led fényszóró, pedig az még a Leafnél is egy kategóriával drágább. de az e-Niro és a Kona EV is halogénes szerintem alapból. amivel egyébként nem lenne baj, mert tud az is jól világítani, csak ha már megkúrjuk a fillért minden megtehető méterért, akkor lehet, hogy nem a 2x 55W-os pilács a célravezető
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gzbotii #157345 üzenetére
6k-ért nem kell csodát várni. Ez tényleg csak arra jó, hogy első körben kiszúrd ha vastaglazúrral át lett kenve a gép.
CactuS: Bubiból csak a gyengébb 150 lovas tudta/tudja az EU5-öt. De ez megszokott náluk, most az 1.6 turbót (170 le) is lecserélték egy 2.0 szívóra (150 le), mert az sem tudta az új kibocsátási normát.
-
rbalint88
addikt
előbb láttam az új Suzuki S-Cross és Vitara reklámot, a Vitara megint kapott új fényszórót és úgy tűnik, most már alapáron is LED kerül bele, automatikus magasságállítással. de ahogy nézem, csak a tompított LED és semmi mátrixos okosságot vagy automata távfényt nem tud.
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
mandleee #157332 üzenetére
Elsősorban úgy is a belső műanyagokon terveztem használni, pl. ajtópanel alja (cipőnyomok), csomagtartó, stb.
A tegnapi lámpás képemen is látszik pár nyom (kerékdob teteje), amit jó lenne eltüntetni, vagy legalább elhalványítani.(#157334) MasterMark: A franc fog várni 3 hónapot rá, a vírus miatt minden lelassult. Így is van még 5 csomagom, amiknek már ideje lenne megérkezni.
-
tboldi
nagyúr
Sipos úr mai videóján felbuzdulva vettem én is “mágikus szivacsot”, nagy meglepetésemre pont volt a Tescóban, 400 Ft a 3 db-os csomag. Kíváncsi leszek, mennyire hatásos, sosem használtam még ilyet.
-
Ma szép időben megvolt BP - Esztergom - BP. Visszafelé Dobogókő felé jöttünk... Jók ezek a kis erdei utak.
De hamar beértünk egy egy 60-as karavánt... -
Magnum_
nagyúr
Nagyon tetszik a kis Honda e a varosba, de ez 10 mikulas...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
dellfanboy #157318 üzenetére
Mindketto 1800ccm
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #157310 üzenetére
Volt még egy utolsó. Elsőre kicsit gagyi hatású, meglátjuk mit mutat a K-n.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tsebacsi #157312 üzenetére
Egyszer kipróbálom, milyen a régi motoros kesztyűmben vezetni.
-
Magnum_
nagyúr
Valaki akart venni retegvastagsag merot. Pennyben MOST van 6k-ert. (Nekem forraszto paka kell, lehet, hogy leugrom erte)
(Folytatva, szoval majd 8 honapja nalam a kis csunepy. Nem kellene meg cserelni, egy jo X1-re tul sokat kellene rafizetni
)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
brumi1024 #157303 üzenetére
Ja, mondjuk azt nem mernem bevallalni, de a motoralkatreszeken tuli tamogatas is van.
Viszont! Mar tobb, mint fel eve hasznalom (ajjaj, lassan 8 honapja velem van.....) es kevesebb lecso ment ra, mint Astrara, ugy is, ha a teto javitasokat nem szamoljuk.
Csak mondom. Hutes hiba nem volt meg, checkengine se, semmi. Isten tartsa meg jo szokasat, persze ebben szamit, hogy uj vezerlessel es fekekkel vettem, muszaki ev vegeig van ra.kevesebbet fogyaszt sokkal, mint astra, ha erint valakit (sulyban nincs nagy diffi pedig).
-
Magnum_
nagyúr
Sracok, az E46-omat napi szinten hasznalom, 15 eves, de utolsok kozul valo, tehat 20+ eves maga a konstrukcio.
Fillerekert van ra minden. Meg nem erzem hobbi autonak. -
brumi1024
veterán
válasz
Tsebacsi #157296 üzenetére
Ha jól rémlik kb Q5 méret az e-tron, de a VAG pont a platformosítást csinálta profin, ezt is MLB alapra rakták. Itt inkább ahogy olvastam az a probléma, hogy egyrészt keveset gyárt, keveset ad el a nagyokhoz képest, tehát a profit alacsonyabb lesz (több pénz megy el a bevételből a fejlesztés utólagos finanszírozására), másrészt hasonló okokból a szervizhálózat sem a legjobb, sok visszavásárlásról is hallani különböző hajtásláncbeli és töltőelektronikai problémák miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest