Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Hehh... Meg lett örökítve az autóm.
-
Qru
MODERÁTOR
Mazdamester ugrik be így elsőre.
-
Land
veterán
Köszönöm srácok!
Tud valamelyikőtök ajánlani Pesten profi automata váltós szakit olajcserére? Elvileg "örök olaj" van benne, a márkaszerviz szerint nem kell cserélni, de lehet nem ártana neki... Köszi!
-
-
-
Land
veterán
Üdv!
Nem is mondtam, hogy eladtam az Avensist és vettünk egy 2014 Mazda 3 G120 AT autót Revolution felszereltséggel + vajbőr üléssel.
Aki ilyenben gondolkodik tudok 1-2 dologra válaszolni. -
máyköl
veterán
válasz
zolynet #126264 üzenetére
Én is kaptam 1,5 hónapja a X.Kerülettől ugyanilyen levelet (gergely utca züld terület parkolás), ugyanilyen jövedelemigazolással, ugyanúgy 5-200e Ft. közti büntiről.
Beszéltem 2-3 ügyvéd barátommal, összességében az volt a javaslat hogy küldjem vissza kitöltve a jövedelemigazolást mint hogy harcra keljek. Kb. 1 hónapja nem jött válasz tőlük... -
-
zolynet
veterán
Múlt héten kaptam a X.kerület Kőbányai PH-tól egy szerelmeslevelet, hogy dec elején zöld területen parkoltam. Így aztán egy közigazgatási hatósági eljárás áldozatává váltam.
Kérdés: ki lehet ez alól bújni úgy hogy közvetlen hozzátartozóm vezette a gépjárművet és nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni?
Kitér arra a szabályéstés, hogy ha más vezette akkor nevezzem meg, pontos címét adjam meg, használatba adásról okiratot csatoljak.Vagy nyeljem be szépen és le van a gond. Azzal sincs bajom, mert vétettem a x. kerületi ellen, de azt hogy már itt is kérik majdhogynem a jövedelemigazolást az azért kicsit erős egy füvön parkolásért.
Bünti: 5-200eft -
Integrale
veterán
válasz
EQMontoya #126262 üzenetére
Garda-tó majd szeptemberben, Milanóból autóval nem távolság.
Velence egyébként este is fantasztikus, sokat sétálgattunk csak úgy 10-11 óra körül teljesen ki a parkon túli részre, a madár sem jár már arra, ott jobb "kivonatot" kapsz a helyiek szokásaiból is. (Ráadásul van lehetőség mindenre is.
)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integrale #126260 üzenetére
A varos maga tenyleg szep, voltam eddig 2x, abbol az egyik Majusban volt, de nem vagyom vissza.
Nekem tul zsufolt.Olaszorszagot amugy kifejezetten szeretem, de inkabb megyek vissza Szardinia vagy Szicilia valamelyikere, illetve a Garda to kornyeke, ahova mostansag szeretnek eljutni.
-
Integrale
veterán
válasz
EQMontoya #126251 üzenetére
Úgy, hogy nem a nyár közepén kell menni, tavasszal, vagy ősszel inkább. Másrészt teszek az emberekre, a környezet érdekel, semmi más.
Arról nem is beszélve, hogy mindenkit más kapcsol ki, valakit a horgászat, engem pedig megölne az unalom, ha ülnöm kellene a seggemen, és várni a halakat. -
-
Doki16
addikt
válasz
SzlobiG #126249 üzenetére
Globális szinten most is a legtöbb példányszámban eladott típus. Az új design és technika csak még segíteni fog rajta.
Imádom ezt az Aurist ami nekem van, de annyira kiábrándító, hogy a modern műszarfal mellett ott vannak azok az ezer éves ülésfűtés vagy segédberendezés kikapcsoló gombok. Legnyagyobb szégyen szerintem az ikonikus Toyota tükörállító gomb
[link] Simán ez van már 20 éve legalább minden Toyota, Lexus kocsiban
-
Qru
MODERÁTOR
"A rendőrség mindent megtett annak érdekében, hogy az emberek fejében a közlekedésrendészet=traffipaxolás egyenlőség alakuljon ki, ami egy óriási hiba. Ez azt jelenti, hogy a rendőrök munkájából nem sok pozitív jut nekünk, csak a méricskélés, meg a büntetésgyártás." - TC
Sajnos igaza van...
-
Magnum_
nagyúr
[link] autós percek
-
Doki16
addikt
válasz
bitpork #126245 üzenetére
Lehet ez van a háttrében
A C-HR óta legalább talán elindult valami. Jó a technika meg minden, de dizájn nem a legjobb bent. Konkrétan amikor beültem az FL előtti Aurisba olyan érzésem volt mintha egy 90-es évek beli autóba szálltam volna be. Azt közben meg egy olyan kocsi amit 2013-ban adtak ki. Erre rájött a Toyota is mert rekord gyorsan, 2 év után már hozta is ki a ráncfelvarrást. Szerencsére az enyém már ilyen, pár dolog előnyére változott.
-
-
Doki16
addikt
válasz
bajnokpityu #126241 üzenetére
Ezt írta régebben az Autónavigátor. Szélességre azonos, de tengelytáv végre nőtt.
(#126242) tboy93: Biztos valami ezer éves vacak van benne. Sokkal jobb volt ettől a VW kb. 10 évvel ezelőtti fejlesztésű RNS510-es egysége.
-
Doki16
addikt
válasz
kisza25 #126233 üzenetére
Ebben a Toyotának valami sajátja van. Nem hiszem, hogy androidos. De annyira gyenge vacak, hogy nálam még a hangerőállítás animációja is szaggat
Tök jó felbontású kijelző van középen és a műszeregységben is, [kép] [kép] de teljesen logikátlan a felépítés. Naivnál például egy darab nagy nyílt rak ki a kormánykerék mögé és kész, semmi más infó. Multimédia menüben is csak a rádió neve és annyi. Semmit nem kezdtek a grafikával és a nagy felbontású kijelzővel.
(#126239) bajnokpityu: Valamelyik cikkben volt, de most így nincs meg fejből. Csak annyi rémlik biztosan, hogy a kombit az Avensis leváltására csinálták és ténylegesen másabb lesz mint az ötajtós.
-
kisza25
félisten
válasz
aero. #126235 üzenetére
Ja igazad van, összekevertem a honda cr-v-vel na ebben is még android 4 van
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Integrale #126236 üzenetére
köszönöm a tippet! Még nem voltam és érdekel.
Képek alapján ugyanaz, mint Burano és Murano, azt is azért szeretem, mert fúl Velence, tömeg nélkül (korán reggel szoktunk menni, Velencébe is, az említett két sziget teljesen üres akkor még. Lehet nyugalomban szelfizni)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
máyköl #126231 üzenetére
júni közepe, és JEsolo után kicsivel, ide [link], mer tJesolot nem szeretem, ez nyugis, kedves, barátságos, jó, DE Jesoloba lesz kis kirándulás, meg innen még közelebb van a vaporetto, idén Velence lesz (évente váltogatjuk feleséggel, hogy Murano, Burano, Velence), tavaly átautóztunk (óra jótállás miatt) [link] S. Donába kis belső utakon és idén is terv, előbb lejövök autópályáról (visszafele már fúlra lesz rakva a csomagtér Morettivel, Lemon Sodával, Barillával). ITt érdemes lehet megállni, jó áron vettem tavaly GAP inget, idén többet szeretnék.
-
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
válasz
rbalint88 #126222 üzenetére
Auris csöndesebb. Meg is lepődtem rajta, hogy mennyire csöndes a VW/AUDI-hoz képest. Jó formát találtak neki, gondolom azért kisebb a szélzaj. A felépítés miatt lehet hangosabb a C-HR. A beltéri szórakoztató elektronika sajnos nagyon el van maradva a kor követelményeihez képest.
Az új hybrid Corolla fog majd nagyobbat ütni a teljesen új 2.0-es motorral+villanymotorral. Az már megfogja kapni az összes új dolgot. És kombiba már akkor lesz mint egy Avensis. -
EQMontoya
veterán
válasz
rbalint88 #126222 üzenetére
+1, mi egy Lexus NX-et használtunk nyáron, hasonló tapasztalatokkal. Inkább egy fullos Corolla, ha sok cuccnak kell hely, amúgy meg szimplán egy IS.
Az biztos halkabb is pályán, ha már jóval laposabb.Egyébként a szelzaj egyik forrása szerintem az elefántfül méretű tükör.
-
rbalint88
addikt
Hetvegen voltunk Badacsonyban, egy Toyota C-HR hybrid Selection tipusu gepjarmuvel. Autopalyas es emelkedos gyorsitasnal tenyleg bog, de amugy nagyon kellemesen csendesen halad. Palyan a szelzaj kicsit nagyobb a kellemesnel. Negy atlagos meretu felnottnek egy hetvegi motyoval pont kellemes meret. A multimedia rendszer kicsit lassucska, a hangeroallitas kulonosen, kormanyrol gyorsabb. Apple carplay es android auto nincs benne, ami szinten kicsit fajo pont. A ledes fenyszoro az automata tavfennyel eleg kiraly, a holtterfigyelo es egyeb radaros cuccok is ugyesek, a tavtarto es veszfek egy kicsit ijedos talan, de vakriasztas nem volt igy kb 500km alatt. Szoval fasza auto, de ugyanezt a tudast inkabb egy auris/corolla kasztniban vennem meg a divatsuv-felar nelkul.
-
Nerazim
őstag
Köszi, így már érthető. És az mitől lehet szerintetek, hogy a legutolsó dátumnál van egy 180.xxx km és alatt szintén ezzel a dátummal 140.xxx km?
Ez az amire gondolok?
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy a JSZP felelütén rendszám alapján lekérdezett adatoknál, a km állás azokat mikor rögzítik a rendszerben, eddig azt hittem műszaki vizsgánál, de most nézem, hogy minden évben van rögzítve. -
Peter.70
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog #126197 üzenetére
-
proof88
addikt
válasz
MrSealRD #126155 üzenetére
Igen, most nem a legjobb a levegő. Én tegnap mostam le a kocsit, de ma délelőtt már megint poros lett a szélvédő. És nem fújtam ablakmosót mert ha tiszta lesz tőle, akkor meg azt utálom hogy oldalt a szélein száradt ablaktörlős lesz a szélvédő.
Úgyhogy inkább úgy hagytam, most este legalább nem zavart mert nem látszódott a porréteg amit délelőtt vezetés közben láttam, ami 1 nap alatt lerakódott a kocsin. Szerencsére azért még néhány méterről tisztának tűnik a kocsi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest