Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Komolyan nem ertem, hogy mi van az emberekkel az utakon.
El kellett ugranom XI-bol a Camponahoz. Visszauton eloszor egy teruletikepviselo 1.6 tdi Jetta akart letolni mindenaron. Lakotton, megengedett sebesseg folott kicsivel, 1m kovetesi tavolsag. Mind a 105 lo fogcsigorgatva kuzdott, hogy tudjon velem jonni, de csak tolt... Asitottam egy nagyot, hatha latszott hatulrol is.
Ha mogottem idegbeteg, az kevesse gaz, mint ha Budafok kozpontjan atrongyol 80-nal.Utana az egyik lampanal lerajtoltam egy platos Transportert, mert olyan fustot hagyott, hogy kb. leestek az egbol mogotte a madarak. Na, az bazze nekiallt versenyezni.
Igen, egy Transporterrel, aztan persze egy tiltasig forgatott 1-gyel befertem ele kenyelmesen (megszunt a savom), erre a melos elkezd mutogatni az anyosrol. WTF?!
Ezt mar nem birtam ki rohoges nelkul.
Valaki kapszaicint rakott a Tescoban a kamillas wcpapirba, vagy mi a franc van?
-
Peter.70
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom #124382 üzenetére
Nekem sem.
Este én is mert már fehér volt az autó a sótól (reggelre meg a hótól), most a mélygarázsban szépen kiolvad a +15 fokban.
-
Corsa újra a szerelőnél, féltengely gumiharang csere, váltó olaj utántöltés, olajgomba csere pipa.
-
Magnum_
nagyúr
srácok, Ti azért eléggé jártasak vagytok a világ dolgaiban, szakmai kérdésem lenne.
ilyesmi telefon tartót használok, ez tetszik, üvegre, műszarfalra tapasztani nem szeretem.
viszont itt egy kapaszkodó van, ami körbe ölel 1 vizszintes rácsot, nem eléggé stabil, sőt. mozog. Tudtok olyat, ami legalább két rácshoz kapaszkodik és stabilabb? autót cserélni most nem szeretnék emiatt, amin esetleg erősebb a szellőző rács.köszönöm
Tse: ja, bunkón parkolok én is, honann tudod?
-
Magnum_
nagyúr
[link]
Clio
sráczok, nem tudom azt mondani, hogy nem néz ki jól. természetesen nem kellene, de tetszik -
Magnum_
nagyúr
válasz
stickermajom #124382 üzenetére
ne törődj velük
-
Declare
őstag
válasz
kisza25 #124371 üzenetére
Azt pont tegnap neztem
elöször idegesitett a ficko, de aztan tök jo videokat talaltam tölük
eleg komoly egy szerkezet azert az az x5 a kisebb hianyok ellenere is. Mennyire hoztak ki a kalkulatorral? haromszaz x ezer per ho es csapathatod
Mondjuk en akkor egy egy sima 5 ös kombit vennek 30d vel, sokkal olcsobban, kevesebb feltünest keltve
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bajnokpityu #124368 üzenetére
Jo.
Mas, remelem, marcius vegere meglesz az uj szent helyem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bajnokpityu #124355 üzenetére
Model X, Kona.
-
kisza25
félisten
Kia ceed honda civic garázs
Azért vicces, hogy a kia lassan honda árban van,
Igaz olcsobban is van gyengébb motorral, de azonos felszereltség/motornál már nincs akkora különbség -
törölt tag
[link]
Édes Istenem. -
Salex1
őstag
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 800cc Sparkunk, ami néha 70km/h körül elkezd furán viselkedni. Nem nagyon akar gyorsabban menni, a hangja is kicsit mélyebb lesz, szinte kicsit rángatva megy. Valamelyik nap az asszony 90-el ment, és akkor jött elő, szépen visszalassult magától 70 körüli tempóra és padló gázzal sem ment fentebb. Most elvittem és simán felmegy 110-re is.
Autószerelőnek nem szeretnék első körben a fejvakarásért fizetni, jó lenne legalább sejteni, hogy mi lehet.
Most azon gondolkodtam, hogy talán a hideg időhöz köthető. Más ötletem nincs. Levegőszűrőt direkt kicseréltem, de nem használt.
-
mr_kickass
tag
válasz
bajnokpityu #124355 üzenetére
Mondjuk utobbi inkabb infrastrukturalis kerdes, ami a technologia elterjedesevel folyamatosan fejlodni fog, csokkentve ezaltal ennek az ervnek a letjogosultsagat.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #124354 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő:
Én is szeretnek egy EV a közeljövőben, meglássuk, mikor lesz rá lehetőség (ház projekt az első). Ami engem lenyűgöz, az az egyszerűsége: akupak, 1-4 elektromktor, kerekek. Egy kombi dízel mellé, városi autónak, tökéletes lenne egy 70-80 (télen is reális) hatótávu gép nekünk. -
bajnokpityu
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Magnum_ #124353 üzenetére
A többség azért tartja tévútnak, mivel a jelenlegi tudásunk szerint, a lítium készletek a Földön eléggé korlátozottak, és mi is egyre több mindenhez használjuk (laptop, porszívó, telefon, stb).
Új aku technológia meg nem nagyon tudom, hogy célegyenesben lenne. Persze, mindig van egy cég/befektetési alap/kurátocsoport akik két éven belül ígérik a csodát, de eddig nem jött el. -
Magnum_
nagyúr
[link] Tssla hozza az újabb példát, hogy mennyire tévút a villanyautózás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gzbotii #124348 üzenetére
Nekem nem, akkor én magam vagyok a vírus?!
Itt a google találat rá: kisnagyautóbérlés
-
bajnokpityu
félisten
válasz
stickermajom #124342 üzenetére
Athént jártuk meg 4 éve 56óra alatt váltott kormánnyal. Az első autó, amit adtak volna 15e kmel órájában már világitott az olajnyomás a portáról kiérve. a második meg papiron nagy master TD volt, de a turbo nemigen működhetett, mert pályán lejtőn 5km alatt érte el a 136ot óra szerint.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
-
Peter.70
addikt
válasz
Költöztök?
-
kaszaking
tag
válasz
molnarpeter #124290 üzenetére
Sajnos ultrahangos mosót nem tudok a környéken de a gázolajat kipróbálom. Köszönöm
-
stickermajom
addikt
Dobozost béreltetek már? Honnan érdemes? Oda-vissza 1200km-re, 2 napra kéne majd valami nagyobbacska, még B kategóriával vezethető.
-
válasz
gaster #124338 üzenetére
Szia! Hűtőfolyadékhoz sima desztvizet nyugodtan hozzá lehet tölteni, ha csak egy picit fogy, aztán pár évente úgyis érdemes cserélni egyben.
Hosszú távon nem javallott különböző olajokat vegyíteni, más az adalékolás, ki tudja hogyan hatnak egymásra. Most nyilván ha külföldről jön haza az ember és villan az olajnyomás lámpa, akkor utántöltöd azonos viszkozitással (5w30-at nem keverünk 10w40-el), de én tuti cserélném utána egyben.
-
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr kérdések: Hűtőfolyadékból utántölteni gondolom ugyanolyan színűből érdemes. A márka mindegy? Vagy ha nem tudom, hogy most milyen van benne, akkor érdemesebb teljesen lecserélni?
Ugyanez motorolajjal. Egyező paraméterekkel más márkájú olajjal is után lehet tölteni? Vagy ha nem tudom a márkát, akkor inkább olajcsere legyen? -
-
EQMontoya
veterán
-
bajnokpityu
félisten
válasz
focvis #124326 üzenetére
2es oktávom nekem is volt, 1.8TSIvel, nem rossz felszereltséggel, de attól jobb a trend mondi. mazda6nak volt, avensisnek, nagy mondinak, bmwnek a méretemben keresett kocsik közül igen jó ülése.
nandow:nem, csak a dieseleket. ki kell venni a motort hozzá.
amúgy nepper haverom hivott, hogy elképesztően értékesek a szivóbenyás kocsik. vitara új ár felett megy 1.6 szivóval, pl.
örömteli, hogy az import fosok által totálisan eltorzitott képet fullosan komolyan veszik a magyarok. "remélem" az import benyákkal is ez lesz hamar a helyzet. -
nandow
aktív tag
válasz
bajnokpityu #124325 üzenetére
Ez a lánccsere a benzineseket is érinti?
Én is nézegetem a 6-os Mazdákat (2013 utániak), de nem nagyon olvastam erről face csoportban. Bár lehet ott is elvakultak vannak, és a hibákat nem írják le. -
válasz
bajnokpityu #124325 üzenetére
Anno az alapnál eggyel magasabb felszereltségű Octavia 2 FL-em volt, abban mindig fájt a derekam.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nandow #124289 üzenetére
Nézem, de nem merem asse. helyi szerelők a 2.0TD-re emlékeznek, hogy mekkora szopás láncot cserélni benne (és sajnos kell is), meg, h embertelen árú az alkatrész, és sajnos hondával ellentétben kell is hozzá. rozsda nem para általában, azt mondják, de japánbuzi szerelők szerint alig jobb statisztikailag, mint egy ford.
egy superben vagyok túl, már a 3rd gen TSI-vel, de olyan szar az ülése szinte új korában, hogy élmény volt a 170et futott "fapad" mondeomba ülni utána. valszeg style-től fölfele ad normális ülést a skoda.
terelődök két irányba: 1. marad a mondi. végülis 1db duda romlott el, 5e FT volt és egy fél órás szerelés, motorikusan tudom, hogy újszerű. porlasztók, dpf kb új értékekkel megy, legalábbis. olajszivárgás sose volt, checkengine se.
2. A6 , 530xd, syte-től felfele superb. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #124320 üzenetére
A jobb súly/Le arány miatt azt feltételezik, hogy fokozott kockázati kategóriába tartozol.
-
Kakaduku
senior tag
válasz
mr_kickass #124318 üzenetére
Köszönöm. Ez szomorú, mert a következő az Allianz és (bocsánat a kifejezésért) qva drága.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
realist #124291 üzenetére
Zámbó fólia jó igaz Budaörsön vannak...
-
Kakaduku
senior tag
válasz
BigBlackDog #124304 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
@BigBlackDog: Azt írtad, hogy kivéve a KÖBE, Posta. Allianz-ról váltanék KÖBE-re. A KÖBE miért nem ajánlott? Vagy csak arra írtad, hogy nem a honlapjukon? Lenne kötelező és Casco is.
-
-
válasz
BigBlackDog #124304 üzenetére
Ja, erre fel eszembe jutott, hogy nem is meséltem a múltkori sztorit. Ugye az Accordra netrisken kötöttem biztosítást, kikalkulálta hogy 75k lesz az éves A0-ban, kijött róla az email is, aztán pár nappal később a fizetési felszólítás 91k-ra. Lett nekik írva email, reagáltak 2 hét múlva, a biztosítás összege pedig azért lett emelve, mert én a netrisken 1386kg-ot adtam meg a kocsi súlyának, de a BM(?) adatbázis szerint 1346kg. Így más kategória, bla-bla, nincs pénz vissza kapjam be
-
Magnum_
nagyúr
[link] igy egyszerubb lesz tisztan tartani.
Kakaduku: itt paran ugy csinaljuk, hogy kalkulalas pl netrisken, majd kalkulalas annak alapjan a biztosito oldalan is kozvetlenul.
Nekem igy olcsobbra jott ki kozvetlenul megkotve -
válasz
Kakaduku #124302 üzenetére
Szia!
Vagy BBD által ajánlott módon, vagy alkuszokkal is csinálhatod. Van, hogy olcsóbb a biztosítóval közvetlen kötni, és nem alkuszon keresztül, de cserébe az alkusz gyakran több dolgot elintéz helyetted, de ellenőrizni érdemes a munkájukat.
AZ alkusz oldal előnye még annyi, hogy sok biztosítót fog össze, könnyű megtalálni a legoptimálisabbat. -
-
Declare
őstag
-
Kakaduku
senior tag
Üdvözletem a Hölgyeknek/Uraknak!
Biztosítással kapcsolatos kérdésem lenne. Március 29-én lesz az évfordulóm és tanácsot szeretnék kérni, hogy ha váltani szeretnék biztosítót (még sohasem váltottam), akkor azt érdemes pl. a netrisk-en keresztül megtenni, vagy a kiszemelt új biztosítónál közvetlenül megkötni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest