Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dél-Pest környékén kit tudtok ajánlani könyöklő bőrözésre? Az az egy dolog ami igazából kopott a beltérben, gyárilag szövet. Bontóban csak ennél kopottabbak vannak, sehol nincs patika állapotú...
-
kisza25
félisten
válasz
Evil Snowman #124887 üzenetére
a 2003-as golf 4 alja is ilyen és még garázsban sincs tartva, a 2015-ös i20 alja sz@rabul nézett ki, majd lövök róla képet
-
Evil Snowman
őstag
Meghallgatta, azt mondta, hogy nem kell. Elvileg a talpas gömbfejek is jók, de azt már fenntartással kezeli ő is, mert volt olyan hogy jónak tűnt aztán mégis kifordult. Elvileg az 55-be megáll gyári alkatrésszel és munkadíjjal együtt. Szóval a nyugalmam érdekében lehet megejtem a cserét.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #124890 üzenetére
Szelephézag állítás is lesz vagy megvárod vele az előírt intervallumot?
mod:
Gyertyából Denso vagy NGK lesz?
-
Integrale
veterán
válasz
Evil Snowman #124887 üzenetére
Annyira nem lepett meg, az enyémnek is ilyen az alja, egyedül a rezonátor rozsdás.
A dízelnek pedig ennél is durvább, matricák az alján még fehérek, kipufogón is rajta vannak a gyári matricák.
motortér is gyárias 15 év, és 200e Km. -
kisza25
félisten
válasz
Evil Snowman #124882 üzenetére
15
-
Evil Snowman
őstag
Igyekszem, hogy így is maradjon. Csütörtökön lesz kivéreztetve, meg gyertya, szűrők cseréje, meg első hátsó stabpálca csere. Tóth Imi szerint amúgy minden más patika. Eléggé sok "bazd meg" meg "ezt nem hiszem el" hagyta el a száját, amikor megtudta, hogy ez németből jött.
-
válasz
gaster #124886 üzenetére
A lakatosmunka szerintem nagyon jó minőségű, akkor amikor voltam már vagy a 4. fényezőjét fogyasztotta, mert nem volt elégedett a munkájukkal, az enyémet elég jól eltalálták. Amivel nem voltam elégedett az a teljes polír, a fényező csaja csinálta és kb tesco parkolós minőségben, aki látta már a másik topikban ügyködő arcok munkáját az utána kiröhögi őket, hogy ezt merik polírnak hívni. Plusz ferdén kapattak fel egy kerékanyát, meg a kárpit tisztítás sem lett 100%, amit szintén nem ők hanem egy külsős cég csinált. Összességében én ajánlom őket, nem olcsók, de becsületesen és jó minőségben dolgoznak.
Képek a felújításról: [link]
Azt is hozzátenném, hogy elég jól megbecsülte előre a művelet árát, de mindig vannak váratlan dolgok, nekem is voltak, így egy kicsit túlcsúsztunk az előre megbeszélt kereten, de folyamatosan tájékoztatva voltam, hogy éppen mi történik az autóval. 2 hetet volt kb náluk, ez alatt vagy 3x tuti bementem megnézni hogy állnak, mindig megmutogatta lelkesen
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Accord CL7, egyben van.
-
Evil Snowman
őstag
-
Integrale
veterán
válasz
2000-es évek eleje.
-
válasz
Legyen 10, de csak mert szeretek rosszul tippelni
-
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Gustavsson Carosserie-ről vannak itt tapasztalatok?
-
F_Zolee
nagyúr
Ma láttam SHE rendszámot. Ennyire kikopott már az R?
-
Magnum_
nagyúr
[link] Tsebacsinak szeretetVel.
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok, szerintem a Qru által ajánlott srác lesz a befutó. Ha jól emlékszem ő már javított nekem szélvédőt, de nem tudtam hogy cserél is.
-
Kis statisztika:
Opel Corsa C, 1.2 twinport
800e vételár, 78e futott km-el 10 évesen
622e Ft karbantartás (minden, matricák, biztosítás, stb.)
728e Ft benzin
2.5 év, 31e km alapján 43.5Ft/km (+értékvesztés) -
Integrale
veterán
válasz
kisza25 #124849 üzenetére
Ha kopottak a csigolyáid, akkor ott már nagyon nagy baj van, valószínűleg egész nap ordítanál a fájdalomtól, ahogy csont a csonton mozog.
A porckorongokra gondoltál szerintem, azok meszesednek, gyengül a vízkötő képességük, kiboltosulnak stb.Ezeken viszont lehet segíteni, gyógytorna, úszás, sok vízfogyasztás stb.
-
kisza25
félisten
válasz
Csápájev #124844 üzenetére
valami ilyesmit keress mondjuk nem autóba, hanem egész napos konferenciákra szoktam vinni ehhez hasonlót, én is derékfájós vagyok, a QUMED deréktámaszhoz hasonló van nekem.
A legjobb megoldás egy jó ülés, de első körben ezek azért olcsóbbak -
Csápájev
őstag
Fájós derékra tudtok valami jó, az ülésre tehető párnát?
Nagyon kéne 😀 -
kisza25
félisten
válasz
Declare #124831 üzenetére
azt hiszem a ráfutásgátlóra és a sávelhagyás figyelőre panaszkodtak, nekem ezek nem jeleznek be, pedig néha tényleg nem lenne rossz
Szerencsémre jók a reflexeim és általában nem csak az előttem haladót figyelem, hanem az előtte lévő pár autót is, na meg az egész forgalmat, mondjuk mióta egyre több a suv és sötétített autó, egyre nehezebb pár autóval előre tekinteni.
stickermajom: megvárom a jó időt, szerintem márciusban ejtem meg az első cserét, addigra ~4 ekm lesz benne.
Nézted neked hiányzott olaj? -
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #124839 üzenetére
De az csak javit, nem cserel, nem? Itt meg ugye vegig berepedt, ez cseres, azelott feleslegesnek erzem javitani.
Btw megjartuk Erdelyt a bergeppel, focus mk1 1.6 szivobenzines szedan volt, parades 5,8-as szamolt fogyasztast sikerult kihozni vele. 70% fout, 20% varos, 10% autopalya.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire #124835 üzenetére
sokszor írtam már a Bécsi úti Praktiker parkolóban lévő ügyeskezűt.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Szombaton az Árpád hídon én is kaptam egy cukorka méretűt (az csak bónusz, hogy a kedves kartárs egy kb 7m helyre vágódott be közénk). Jó nagyot koppant. Tegnap se láttam nyomát, remélem megúszom.
Anno a Corsammal az első úton, amikor megmutattam a barátnőmnek a kocsit, kapta megy kis követ, kis 1cm átmérőjű körben repedt is a szélvédő. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
-
válasz
Barmelyik Tesco parkoló kb? Nekem par eve 5k-ert megcsinaltak faszan.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #124787 üzenetére
Valaki?
-
tboldi
nagyúr
Jelentem, az M1 és Győr tele van olyan járművekkel, amiknek a tetejéről repül a jég.
-
Declare
őstag
válasz
kisza25 #124806 üzenetére
Amit irsz, az inkabb akkor igaz, amikor valami ujdonsag jön be a felsöbb kategoriaba es utana megjelenik az alsobbakban is. A radaros tempomat viszont mar egy eleg regi dolog, nem kell töle felni alsobb regiokban sem. Figyelni igy is ugyis kell. Föuton vonatozva nagyon jo dolog, de azert nekem többször elöfordult mar, hogy nem vette eszer a piros lempanal joval elöttem, kisse kanyarban varakozo autot.
(#124805) stickermajom
dobasd le az olajat
-
Integrale
veterán
Nekem is le kellene takarítanom a motort, télen (új motortakarós kép) rossz ránézni, a nyári állapothoz képest.
-
kisza25
félisten
válasz
hülyegyerek #124827 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
hülyegyerek #124825 üzenetére
És tényleg, de mi tölti ki a motorteret?
Csak úgy látszik, vagy el van nálad színeződve pár cső? -
kisza25
félisten
válasz
hülyegyerek #124822 üzenetére
Neked nem az 1.0 T van? Ez az 1,5 t nem?
Amúgy ottan van e ni, a honda felirat alatt, még burkolva sincsen -
Csápájev
őstag
válasz
hülyegyerek #124822 üzenetére
Hátul.
-
kisza25
félisten
válasz
hülyegyerek #124815 üzenetére
Mondjuk a civic nálam nem az olcsó autók közé sorolandó.
Már nem tudom melyik autóknál olvastam, de kia ceed, i30- ban túl érzékeny, mintha a vitaránál is lett volna valami, olvastam másnál is, de most nem ugrik be. -
kisza25
félisten
válasz
stickermajom #124809 üzenetére
Sok tesztnél szidják az alacsonyabb kategóriájú (olcsóbb) autókba leszivárgott biztonságot szolgáló, de inkább balesetveszélyes dolgokat, ezek szerint a tiedbe jól működik
-
stickermajom
addikt
válasz
kisza25 #124806 üzenetére
Ahhoz képest, hogy ebben úgymond alsópolcos cuccok vannak nem panaszkodhatok a működésükre. A sávelhagyás érzékelő tök jól működik, az ütközéselkerülő is csak egyszer riasztott feleslegesen egy korlátozó táblára a sávomban, cserébe városi forgalomban megmentette már az 500km-es autót, mert elbambultam.
-
kisza25
félisten
válasz
stickermajom #124805 üzenetére
A radaros tempomat és hasonló dolgok a nem prémiumokban nem igazán működnek úgy ahogy kellene
Én egy Bb-campona oda visszát mentem ma, völgyhídtól oda-vissza esett
tboldi: én csak viccnek szántam, ez a 0 napos állapot amit felraktam -
stickermajom
addikt
válasz
Peter.70 #124779 üzenetére
Rokon látogatás Nyíregyházán. M3 továbbra is borzalom, nem szeretem. Visszafele szürkületben és esőben jöttünk, szokásos vonatozás minden sávban. Tele volt idiótával, el is fogyott a végére a türelmem.
Viszont! Megvan a 10000. km a K-ban.
7,12 l/100km a számolt átlagom eddig, sok-sok autópályázással. Összességében nagyon elégedett vagyok, újra beleugranék. A kisebb 1,4T elégnek bizonyult, hétköznapokra nem vágyom többre. A felszereltség is rendben van, bár néha rámjön, hogy kellett volna radaros tempomat is, de az hozott volna magával olyan dolgokat a csomagban, ami nagyon nem kellene. A Flex Organizer viszont nagyon hiányzik, nincs egy kampó amire egy szatyrot felakaszthatnék hátul. Ezt majd utólag belerakom.
Különösebb gond nem jött elő a LED hibáján kívül, de az majd úgyis cserélve lesz. Mostanában elkezdett zörögni a kesztyűtartó "kilincse", ezzel valamit kezdeni kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Metal topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest