- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
Nem ilyenekkel foglalkoznak, mint amik pl a topikban nagyrészt előfordulnak, hanem rendes autókkal
Főként versenycélokra, Nissan Silvia, SX, Mazda Rx-7, rx-8, BMW, Lexus, Toyota stb
Persze, sima utcai autókkal is foglalkoznak ugye, de azokat én nem látom annyira
Pár kép a különböző szerelőknél:
NSC:
A rohadt jó promo videó: [link]
[link]
[link]
Dely Domonkos autója is itt készül:
[link]SR20, ők mondjuk általában tényleg egy sima műhely, utcai autókkal_
[link]
[link]Exx
Ők meg emberileg gyökerek, de nem végeznek olyan ganaj munkát:
[link]
[link]Többet nincs kedvem linkelni, de még hirtelen 3-4 eszembe jut, de mindenki megcsinál mindent, amit megkell csinálni
-
-
-
tresh
veterán
Budapesti közlekedés annyival különbözik a vidékitől hogy a lámpák+f@szkalapok számát meg kell szorozni 1000-el. Így biztos hogy egy nap vagy 10-el össze akadsz 5 km belül
Pl tegnap már amikor az 5ik önjelölt töketlenkedett előttem a róna utcában és 1 órát araszoltam 6 km-en elgurult a gyógyszerem és szembe sávba telibe kielőztem a kocsisort igazi bunkó pesti audi köcsög módjára.Amire nem vagyok büszke de nap végére már kiégtem a sok hülyétől. Igazából amin én mindig kiakadok hogy nálunk a zöld jelzés a lámpánál az azt jelenti hogy most már hagyd abba a barátnőd ujjazását és keresd meg az 1-est a kocsiban és a sárgán menj még át egyedül,ne hogy a mögötted lévő 5 autó is átmehessen
Németeknél valamiért zöld lámpánál egyszerre elindul a sor nem is értem hogy csinálják
-
roberto211
őstag
Ott írtam,hogy tisztelet a kivételnek most nem ezt kell kiszűrni.. Bizonyára te is tudod melyik rétegre gondolok. Nyilván nem rád.
#19171) MunezXBK : Áhh , én szerencsére tudtam mérlegelni.
Ilyen esetben rég kiszálltam volna ha 1-2 en vannak, sajna volt is rá eset anno régebben egy irányjelzőt nem ismerő II-es foka miatt, de itt azért nem bátorkodtam.. Suzuki segítségét kértem aki megmentett a bajból..
-
AMD Power
titán
Pont egyik nap volt egy beszélgetés erről. Egy ezredessel. Számokkal igazolta ,hogy mióta be lett vezetve az objektív felelősség (2008) a halálozási arány az 1950 évekre esett vissza. Úgy ,hogy akkor alig pár ezer autó volt az utakon. De nem csak halálozási arány hanem a súlyos sérültek aránya is csökkent. A büntetésről meg annyit ,hogy engem 2008 óta még egyszer sem büntettek meg. Pedig nem vidéken egy 800 fős faluba lakok.
Teszem hozzá ,hogy 2010-ben 3 millió autó volt Mo-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest