Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiPistike
tag
válasz
JohnDoe_Hun #18959 üzenetére
Próbáltam vele-nélküle is.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
kicsiPistike #18958 üzenetére
Szia. Sim kártya van benne?
-
kicsiPistike
tag
Sziasztok!
Sorozatos újraindulgatásaim vannak, gondoltam felfrissítem a legújabb szoftverre.
EMUI 10.0.0.193(C432E8R1P3) van fennt és nem hajlandó semmilyen formában frissülni. Volt ilyen másnak is? Megoldás lett rá?
Köszönöm a segítséget! -
mexel
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #18956 üzenetére
Akkor rendelek egyet ugyanonnan és megpróbálom a cserét
-
mexel
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #18954 üzenetére
Azóta mi a tapasztalat? Vajon eredeti és új akku lehet? mennyit bír?
ja, és ugyanúgy Huawei feliratos volt mint a benne lévő?
-
JohnDoe_Hun
tag
3 nap tapasztalata alapján (tudom h nem sok még) de úgy tűnik, hogy a kapcitással nincs gond. Minden nap 10% alá merítettem. Az AccuBattery szerint 3919 mAh ami 98% a jelenlegi kapacitása. Elég sokat nyomkodtam. Filmet néztem és streameltem is. UTG-n másoltam róla külső vinyóra, spoty-t hallgattam, böngésző, fb, waze. A merülésben nem nagyon látok különbséget de a gyári akksi 15% alatt már úgy viselkedett mint egy merülő forraló
. Eddig még nem tapasztaltam h melegedett volna.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Budapesten hol érdemes akksit cseréltetni a telefonban? Köszönöm szépen!
-
mexel
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #18950 üzenetére
Majd írd le a tapasztalatot
-
akyyy
senior tag
Én okos tokot keresek, sajnos amit most rendeltem, hozzászólásoknál írják páran, hogy nem mágnes érzékelős, így nem reagál bezáráskor, hívást sem lehet fogadni, szóval az "okos" rész nem működik. csak akkor miért így hirdetik
-
mexel
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #18948 üzenetére
Akksiról tudsz linket küldeni? Vajon mennyire jó az alis?
-
JohnDoe_Hun
tag
Alin vettem. 4,5k volt. Hamar ideért. Az akksi irgalmatlanul bele volt ragasztva, nehezen jött ki. Nem egy nagy dolog. A hátlap már elengedett egy ponton ott kezdtem felfeszíteni. A belseje is össze-vissza volt ragasztgatva. Nem sajnálták az anyagot belőle. Keress rá a youtube-on. Fél óra alatt meg lehet csinálni
-
mexel
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #18946 üzenetére
Az akksicsere mennyire macera? Hol és milyet vettél bele?
-
JohnDoe_Hun
tag
Én us mist cseréltem akksit benne. A hátlapot nem ragadztottam vissza én sem. Még egy pár napig nem is fogom, tesztelem h jól raktam-e össze. No meg az akksit is figyelem. A gombra nem is gondoltam de úgy rémlik hogy van egy műanyag keret belül körben és az alatt van a gomb. Az egész házból ki kell szedni ha hozzá akarsz férni.
-
akyyy
senior tag
Sajnos reggel észrevettem, hogy hiányzik a bekapcsológombom
Egy ideje néha elég furán ált, így várható volt, hogy "baja lesz"
Mivel tavaly már szétszedtem a telefont aksi csere miatt (akkor nem ragasztottam vissza, csak vissza"nyomtam" a hátlapot, és a tokjával együtt azóta is szuperül működik, bár valszeg ott kaphatott valami rossz össze szerelést a gomb, és eddig bírta)Szóval gondoltam felujítom most, amennyire tudom, és szükséges:
az okos tok nagyon hámlik, kamerájánál le is tört egy darab belőle. Jelenleg csak ennek bezárásával tudom lezárni a telefont
Sajnos sehol se találok már ilyent gyáriba. Ebayen láttam tán hasonlót németből, talán jó lesz.
Párszor kapott az eleje is, zsebkiesés, így az üvegfóliát is cserélném rajta. Nillkin volt rajta (anno kétszer is cseréltem, tökéletesen megvédte a kijelzőt, csak a fólia bánta... Ilyet se lehet kapni már, csak valami más, olcsóbb márkájút.
Gombot elvielg lehet ittonról is rendelni: de nem találo róla videót, vagy leírást, hogyan is kéne kicserélni. csak p30 pro-hoz találtam. Mennyire macerás? Ha csak a hátlapot lekapom, és onnan könnyű, akkor okés (jah igen, tavaly elszakadt a hátlapján egy vezeték, a csere alkatrész itthon van valahol, de a mai napig nem cseréltem ki, nem éreztem hiányát, semilyen fotózáskor.
Egyszerűen nekem túl tökéletes telefon, szerintem soha egy mobilom se bírta ennyi ideig. Hacsak nem lesz valami komolyabb hadverhibája, nem is tervezem lecserélni.
-
mexel
veterán
válasz
ratobi #18939 üzenetére
Köszönöm! Ők szerelnek is? Az a helyzet azt hittem már olcsóbb ez, kár hogy anno azzakl az ingyenes vagy filléres cserével nem éltem ami volt pár éve. Most már az egy nap amizt kibír, de ha nagyon használom éppen kevés lehet estére. Még élhető bőven azért de érzem hogy fárad.
Sajna fillérekért van már Xiaomi 12 pro ( van is egy nekem de nem tudtam még átköltözni, csak használgatom sim nélkül, ismerkedek vele)
Talán nem éri meg már ennyiért egy akksicsere -
pazirezz
tag
Két éve nyáron fixshop-ról rendeltem akksit.. teljesen elégedetten használom azóta is..
Ahogy most nézem van 3 lehetőség is náluk.
(előtte aliexpresszes akksival próbálkoztam, apró pénzért adták, de 2 hét után felpúposodott.. szóval azt a vonalat elengedtem)
Eszembe se jut amúgy, h másik telefon után nézzek, simán használható a mai napig kb. mindenre is (pedig már 6 éves?!).. ha csak meg nem nyekkenik benne valami, addig nálam még marad -
JohnDoe_Hun
tag
válasz
ratobi #18934 üzenetére
Na ja. 18 óta van meg. Lett utána iphone meg xiaomi note sorozat de valahogy mindnél volt valami. Pl. az iphone bezárja állandóan a spotify-t. Meg kell nyitni újra és úgy elindítani mindent. A note nfc "érzékeny" ha egy kicsit remeg a kezed fizetésnél akkor ő is remeg mint akit akasztani visznek és nem is enged fizetni. Hívásnál nem vált másik mobil adatra stb. Itt meg minden stabil. Nfc, bluetooth, mobil adat. Ami hiányzik az iphoneból, hogy szinte mindent lehetett helyalapon automatizálni. Itt is lehet de sok szenvedéssel meg akkuval jár. Nem éri meg tökölni vele. A kamera is kielégítőnél jobb ha van fény. Este nem túl jó de nem is fényképezek sokat. Összevetve a másik kettővel, a korát meghazudtolva jobban teljesít. Ja és az akku még gyári benne. Kb. 90%-os lehet. De nekem elég.
-
mexel
veterán
válasz
ratobi #18932 üzenetére
Ez jól hangzik
Az a baj én is úgy vagyok a dologgal hogy nézegetem a telefonokat. Van is itt Xiaomi 12 pro, de annyira nem hat mega dolog , nem látom hogy húdeannyival jobb lenne.
És maradnék az Emuinál. Valami Honort nézegetek, de mind lekerekített élű ami nem jön be a használat során. (Designra szép)
Hiányolom az ujjlenyomatolvasót az előlapokról és leginkább még az értesítő ledet.
Így lehet hogy martad. Még majdnem 1 napos az akku, de érzem hogygyengült. Ha lenne benne új talán maradna még egy évet minimum, nagyon szeretem -
ratobi
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #18933 üzenetére
Én lecseréltem egy POCO X7 PRO - ra. Eladtam....a Poco - t.. 😀 Nem nagyon tudott annyi pluszt adni, hogy érdemes legyen lecserélni.. 😀
-
JohnDoe_Hun
tag
Én kb. egy hónapja elővettem a fiókból. Azóta elsőszámú lett újra. Én imádom. Az akksi lehetne egy kicsit erősebb de még így is kibír egy napot bőven
-
ratobi
senior tag
Helló!
Én cseréltettem kb. kettő éve firstphone-ban, abban az akcióban. De mostanra megint megrogyott. Kicseréltem most én egy alis akkura. Nem vagyok benne biztos , hogy gyárit raktak bele.. -
mexel
veterán
Sziasztok. Még mindig nem tudom elengedni a p20 pro-mat.
Nem tudja valaki ehhez a szervizben tudnak még új akkut adni, gyárit, és érdemes cserélni benne? Anno volt igen olcsón cserelehetőség de nem kellett nekem, most lehet hogy meglépném -
mexel
veterán
Elvileg szinkronizáltam a hangüzenetek és egyebeket is, de valamiért azok nem látszank. csak a jegyzetek.
-
mexel
veterán
Csak lementeni nem tudom egyelőre
-
mexel
veterán
Sikerült belépni
-
mexel
veterán
Sziasztok. Teszek itt egy próbát, talán lesz megoldás vagy válasz.
P20 pro-n a jegyzettömbömből szeretném kimenteni a tartalmat, de semmi lehetőséget nem látok erre. Milyen néven keressem esetleg az android rendszerben ezeket, vagy hogyan lehetne kinyerni ami oda van írva? -
Mr. V.
tag
válasz
FirstAndroid #18920 üzenetére
A festék kopott (eredetileg fekete, de több helyen már ezüst színű, ahol lekopott), az utolsó képen látszik, de simán újrafújható akár más színre is.
A töltőcsatlakozó-takaró ép, a gumi ép, kameraüvegek épek, az üveg cserélve lett berepedés miatt, jelenleg az is ép... és ha megtalálom, akkor talán van 1 tartalék üveg is hozzá.
8e + szállításért vihető, doboza is megvan.
A telefon kamerái, hangszórói, egyéb egységei, aminek nem árthatott a víz, azok is vihetőek, ha valakinek szüksége lenne rá.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
Mr. V. #18918 üzenetére
Azta. Köszi az összefoglalót. Ha jól értem akkor sima com porton lehet nyitni a bl-t azzal a módszerrel amit írtál? Nekem bőven jó a 8-as droid is szóval ha még megvannaka twrp fájlok meg vmi értelmes rom is hozzá akkor szívesen veszem a fájlokat. A magisk mint root megoldás is teljesen jó. Sajnálom h lezúztad én imádom a mai napig is de csak amolyan hobbi telóként üzemel nálam.
-
Mr. V.
tag
válasz
JohnDoe_Hun #18917 üzenetére
Az allinone csak ADB kapcsolatra szolgál, a készüléket nem ADB-n keresztül fogja megdolgozni. Qualcomm drivereket szerezzél be helyette, mert COM port módban fog kommunikálni. Persze ADB is kell majd, nem abból se minden verziót fogad el.
Nálam, mivel már tégla volt, szétszedés után tesztpontos testeléssel kellett elindítani a kommunikációt. Elvileg tudja talán szoftveresen is, már nem emlékszem.
TWRP előtt még sok más kellett, hogy pl. ne legyen kódolva a fájlrendszer, mert anélkül a TWRP üres összevissza-karakterű könyvtárakat lát csak, aztán a root csak Magisk-al ment. Talán a 24-essel, mert a 25-ösből kivették a rejtés funkciót, ami a banki program elé kellett.
Ha komolyabban bele akarsz mélyedni, akkor előkeresem azt a HDD-t, ahol ezek a programok és fájlok még megvannak és feltöltöm valahova.8.1-es verziót raktam rá, mert csak az rootolható, a későbbieknél bootloop alakult ki, pedig 9-est és 10-est is próbáltam.
TWRP-ből talán 3 van, igazából alig hasonlítanak egymásra, van amelyikből funkciók hiányoznak, van amelyik ismeri az USB-t is, de az talán visszaállítani nem képes, szóval én egy olyan változatot használtam, ami lát minden könyvtárat, ám az USB-t nem képes kezelni, így a biztonsági mentés belső tárra megy, onnan kell később kimenteni egy külső eszközre... hogy biztonságban legyen, de ott is meg kell tartani a készüléken, mert a TWRP USB-ről nem tudja majd beolvasni.Tesztelgetni kell majd, nem biztos, hogy mindent feljegyeztem, melyik a jó verzió, de majd ránézek, ha érdekel.
Sajnos nekem már nem aktuális, mert beázott, a kijelzőjét amikor meghirdettem, még abban a percben leesett az asztalról, így csak egy romhalmazom van már, nem telefon.
Mondjuk a Lovemei Armor tokot, aminek festése már kopottas, azt még lehetne használni... csak sajnos nem vízálló, csak az ütéstől véd. Meg a műanyag karcmentes hátlap is ha érdekel valakit, az is eladó. Az aksi állapota nem ismert, mert hibás készülékkel nem tudom tölteni, így azt inkább nem kínálom. -
Mr. V.
tag
válasz
JohnDoe_Hun #18915 üzenetére
De, fizetős megoldás létezik. Talán 8e Ft körüli összegbe került nekem 2 éve, az a téglásított készüléket is rendbe hozza. 3 nap hozzáférés van a program minden funkciójához fizetés után (csak egy röpke regisztráció szükséges, nem box), tehát ha több készülék is van a közeledben, amit feloldanál, érdemes ez idő alatt megtenni.
[link] -
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Bootloader nyitásról van vmi hír? A huawei már régen leállította a legális nyitás lehetőségét. Vmi nem egyéb megoldást nem tud vki?
-
mexel
veterán
Sziasztok! A gyári akkunak mennyi a pontos kapacitása tudja valaki? 4000-es vagy 4300-as?
-
Mr. V.
tag
Ha korábban csatlakoztattad PC-hez ADB kapcsolattal és el lett tárolva a kapcsolat, akkor rádugva ha még él a készülék, akkor kinyerheted az adatokat, ha ez korábban nem volt meg, akkor mivel nem tudod hova nyomj, hogy engedélyezd az ADB hozzáférést (mert nem látod a kijelzőn), akkor sajnos lehetetlen ezzel a módszerrel.
Sok program ajánlja, hogy le tudja menteni ADB-n keresztül, de nem, mert nem tudod engedélyezni.A másik megoldás, ha egy univerzális kütyüt dugsz rá (alin kb. 3-4eFt), ami HDMI, USB és SD egyben, azzal egy erre alkalmas tévén vagy monitoron láthatod a képet. Ha a tapi is rossz, akkor az USB-re egy egeret vagy billentyűzetet lehet dugni, ebben az esetben csak wifi-n tudod továbbítani a mentendő adatokat (ftp, lan, stb.). Ha megy a tapi, akkor SD és pendrive a legegyszerűbb megoldás.
15eFt egy TFT kijelző hozzá, 30-35eFt a ledes. Én TFT-vel használom lassan 2 éve. Napon gyenge, de amúgy nincs sok különbség. Szóval lehet érdemes lenne menteni, bár a víz további károsodásokat okozhatott (ezt egy wc-be ejtés után kaptam, teljes alkoholos átmosás és kijelzőcsere után tökéletesen megy tovább), így ~15eFt költéssel lehet érdemes lenne újraéleszteni kukázás helyett, akár csak tartaléknak is, hiszen látod: nem mindenki tud vigyázni rá, aztán akkor napokig/hetekig nincs.
És persze biztonsági másolatot érdemes készíteni havi szinten külső tárolóra, így az ilyen problémák könnyen orvosolhatóak max 1 hónap vesztéssel.
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Gyereknek beleesett a tengerbe a sziklák közé a telója.
Működik, de a kijelző fekete lett szépen fokozatosan.
Hogyan tudom kinyerni belőle így az adatokat?
Szervizelés horrorisztikus lenne. (Kijelző csere)
Épen ezért már úton van az új Honor készüléke. -
_DiEGO_
őstag
-
kissbill
tag
Valaki feltette uj HMS cire frissitest ?
-
akyyy
senior tag
Na sikerült szétszedni, kicserélni az akksit, eddig működik, bekapcsol, kamera is van, vaku is van, ujjlenyomat is van stb..
de nem ragasztóztam vissza a hátulját, mivel szétszedéskor ami a hátlapba van kábel, sikerült elszakítani
(tokjába visszatettem, igy a helyén marad ideiglenesen, ha nagoyn gáz lesz a helyzet, akkor addig tartalék telefon)rendeltem elvileg hozzá de jó egy hónap mire megjön, amúgy mi célt szolgál? gondolom valamelyik kamerához van köze (rendeltem egy hátlapot is, de a régi nincs eldeformálódva, simán mehet vissza, de az újba meg csak hátlap, még kamera lencsék sincsennek, meg semmi szenzor
https://www.skyphone.hu/huawei-p20-pro-akkufedel-hatlap-fekete
Tán ilyet rendeltem, ha valakinek kellene szóljon és megbeszéljük
-
akyyy
senior tag
Azt szériaszám alapján meg lehet nézni valahol, mi a gyári szine a telefonnak?
Nem találom se a dobozát, se az iratait, én meg már nem emlékszem. És mivel a tok tartja majdnem egybe, fogalmam sincs milyen szinűtalán kék, vagy fekete.
Hátlapot is rendelnék hozzá, ha el deformálódott volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest