- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
oled55b7v TV-m MR650-es távját szerettem volna beállítani, hogy az Technics SA-DA10-es erősítőmet be tzdj a kapcsolni és a hangerőt tudja szabályozni. A TV menüjében végigmentem az eszköz párosító varázslón, a 3-5-ös Panasonic (Technics nincs az eszköz márkák között) távirányító programokkal sikerült ki-be kapcsolni az erősítőt.
Azt nem tudom, hogy miként tudnám ki-be kapcsolni a varázslón kívül az avr-t, illetve a hangerejét állítani. Erre van ötletetek?
Az erősítő optikai csatlakozón kapcsolódik az erősítőhöz, így a TV-n való hangerő állítás nem működik.
-
Rebell
senior tag
Sziasztok,
szeretnék kérni 1 kis segítséget.
Eljött a TV csere ideje,
[lg-50uk6950]ill mi a különbség a 2 Tv között? lg-49uj701v Megéri a felárat az 50"-os?
Elég sokat néznek a srácok normál (SD) IP TV adásokat, ill. gyerekcsatornát. Nemtudom, hogy ez kép minőségben mennyire lenne zavaró 50-vagy 55"-on, amennyiben nem HD felbontású az anyag.
Konzol PS4 pro ill PC is menne mellette , érzékelhető vagy észrevehető vmi negatív hatás? (Képakadás , lag stb.)
ill. ha tudtok ajánlani jobbat de összeghatáron belül (150-250) azt szívesen venném.
a 4K mennyire használható ki? (max hd / Full HD mennének még)
ill ez valós 100HZ TV?
köszi
üdv
Laca -
bebeago
tag
Üdv!
Milyen képernyő tesztelő összeállításokat használtok?
Én ezt próbáltam , de nem lenne estleg olyan , amelyik pl. pendrive-ról is futtatható, és nem kell hozzá net? -
LG Webos 3.5 YouTube ad blockot hogy a legegyszerűbb megoldani, ha a router nem wrt oprendszeres?
-
törölt tag
válasz
Norby-007 #89165 üzenetére
Nem egy liga a kettő, az LG jóval rosszabb, mint a Samsung, szerintem nem éri meg a plussz 5".
Comparison between: 69.5" LG 70UK6950PLA, 64.5" Samsung UE65MU8000
-
Norby-007
tag
Sziasztok,
Az igaz hogy az lg panelekben a 3 szín melett van egy fehér is a pixelekben a fényerő növelése miatt?
Pl. : a 70uk6950pla panelje valódi 4k felbontású (azaz 3680*2160) vagy nem?
Mennyivel lehet gyengébb tv ez a fenti lg mint a samsung 65mu8002? A méret miatt inkább az lg-t venném, de annak gyengébb a képe? Melyik éri meg jobban?
Köszi -
tom570
aktív tag
Sziasztok!
32 colos Lg tévémet szeretném leváltani nagyobbra, 43 max 49 col méretűre. Nappaliba(3m távolság), mindennapos tévézés, pendrive-ról, merevlemezről, pc-ről való filmezés és nem utolsó sorban youtube, netflix stb használatára.
Nem tudom, gondolom Ultra-HD lene a jobb választás.
A fogyasztás is mérvadó lehet.
Sajnos a régin már sok minden nem támogatott a smart funkciókból, nem tudom, hogy a mostani smartok mennyire "öregszenek".
Természetesen az alsóbb árkategóriában keresgélek. Persze más gyártók terméke is érdekelne, de az LG lenne az elsődleges csapásirány.
A segítséget előre is köszönöm! -
Gromac
csendes tag
válasz
Remekelek28 #89161 üzenetére
Az eszközt nem ismerem, de előtte próbáld ezeket, hátha valamelyik működik.
http://www.lg.com/hu/tamogatas/smart-share -
perlevi
csendes tag
válasz
turkishzoli #89159 üzenetére
Én úgy vissza vinném, hogy csak úgy füstöl.. ez biztos, hogy nem normális..
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok . érdekelne a hozzáértök véleménye, tapasztalata LG60UJ634V néztem ki használni ,film ,tv játék, mennyire ajánlott vétel, köszönöm
-
turkishzoli
tag
válasz
turkishzoli #89149 üzenetére
Léccí, írjatok véleményt.... :/
-
Gromac
csendes tag
válasz
Remekelek28 #89151 üzenetére
Szia!
Ha win10-ed van, akkor elméletileg nem kell semmit. A jobb alsó sarokba az idő mellett kattints az értesítések gombra, ott feljön egy csomó lehetőség és alul van egy csatlakozás funkció, ott rá tudsz keresni a TV-re ha azonos hálózaton vannak. Ha kiválasztod és csatlakozik, akkor a TV-n elfogadod és már ott is a kép.
-
seniman
veterán
válasz
tzsolesz #89148 üzenetére
Olyan hangprojektort lehet rákötni,amin van hdmi ki- és bemenet.Meg létezik olyan hdmi toldó,ami leválaszt egy optikai és egy rca kimenetet.
-
turkishzoli
tag
válasz
turkishzoli #89149 üzenetére
Erre valaki?
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Egy 2015-ös webos os lg tv hez,milyen programotckell letöltenem a laptopomra,hogy vezeték nélkül láthassam a laptop tartalmát a tv n? -
tzsolesz
nagyúr
Nincs rajta optikai kimenet sem. Valaki feltette már ezt a kérdést itt, én onnan szedtem azt hogy rá lehet kötni hangprojektort a HDMI-n kerszetül.
Éppen te jártál egyszer utána. -
pdstudio
csendes tag
-
tzsolesz
nagyúr
Ez az hogy nincs az sem.
LG 32LJ500V. -
tzsolesz
nagyúr
Üdv. ha tv ének nincs analóg hangkimenete akkor ugye HDMI-n keresztül hangprojektorra csatlakoztatható. Mi van abban az esetben ha analóg 2.1 es hangrendszerre szeretném kötni. Úgy hogy nekem ez a monitorom is, és a TV ém is a nappaliban. Tehát a HDMI 1 ben a PC van. Így ugye marad a HDMI 2, ahonnan a hangot le kellene átalakítóval választanom.
2. kérdés, ha ez sikerült, akkor a PC hangja is kijön a 2 es kimeneten vajon?Kredoix: Ez tuti nem normális....
-
HercsY
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis helyzetjelentés szeretnék tenni /valaki kereste is a napokban az alábbi típúst/.
2 napja vásároltam az 55UK6950PLB modellt, amin a kép tanulsága szerint igen szépen megjelent a felhősödés. Mivel ismert az EDGE-lit bevilágításnál ez a probléma, így nem dőlnék a késbe.
De visszaküldöm a boltnak, hogy cseréljék ki! Mivel véleményem szerint ez így már több mint kellene.
Ekkora mértékben jelentkezik másnál is a probléma? Szerintem itt már nem csak a technológiából adód probléma van.
Kösöznöm.
[/L]
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy garanciáztatáshoz eleg a garancialevel szamla nélkül.
-
norberto_th
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek xbox one s konzolja?! 4k tv-n mit kell beállítani higy ne konvertáljon fel tartalmat illetve full hd-ben fusson a tv és ne 4k? Bár az xboxon beállítottam hogy 1080p 60Hz legyen, de valami akkor sem jó, pl a F1 2017 az homályos a grafika, igaz a tv szerintem csak egy megjelenítő, de mondják hogy a felskálázás miatt lehet probléma.
Tipp?
Köszi! -
TeeJay
félisten
tök jó hogy mutatátok ezt az 5év garis akciós mókát
regisztráltam is a TV-t és jött is az üzenet hogy 5év gari van igaz 3-4-5. évben nem ingyenes a felmérés de bánja a fene 5év mégis csak 5évamúgy király ez az 55UJ670V
2160p 4K mkv bitang volt rajta főleg 60-70gigásat szedtem le ami real 4K
HDR-t is benyomtam jól mert alapból elég gáz volt
szóval ügyes kis TV az -
Hegyirabló
veterán
Meg szeretném dicsérni az LG szerviz- és ügyfélszolgálatát. Tegnap jelentettem be online felületen a hibát, már ma felhívott az ügyfélszolgálat, és szintén ma a szervizes is.
Ami viszont nekem a legmeglepőbb, hogy nem kezdtek el kételkedni, nem kezdték rám tolni a felelősséget, hanem elfogadták, hogy van ez az időnként jelentkező laggolás hiba, sejtik is, hogy mitől lehet, meg is rendelték az alkatrészt.
-
asr27
tag
Sziasztok!
Egy LG 32LJ500V televíziót műholdas UPC-vel használok.
Hol tudom beállítani, hogy a csatorna sorrend az maradjon, amit beállítok? Hiába rakom sorba, 1 hét vagy pár nap és teljesen más sorrendben lesznek a csatornák. -
mobilizmo
Topikgazda
Sziasztok!
Fejlesztői módban lehet fw-t downgradelni?
Vagy másfél éve tettem fel egy béta fw-t, ami olyan magas build számú (azt hiszem 05.05.99), hogy rendes fw soha nem fogja már upgradelni. A normális downgraddel már 100x próbálkoztam, de soha nem jött össze, nem tudom miért. Egyébként a mostani fw-el sincs túl sok problémám, de gondolom a múlt héten kiadottal már sokkal gyorsabb lehet a tv, ami egyébként egy LB670V. -
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! LG 55UJ6307 ről mi a vélemény? Mikori modell ez? Köszi előre is.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
LG 49UJ634v-ről mi a vélemény?
Köszi előre is.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv. Vettem egy LG LJ500V TV-ét PC-hez monitornak, játékhoz. A játékok gyönyörűek rajta, nagyon szép az asztal is, és a windows 10 megjelenése is, manuális kalibrálás után.
Viszont, nagyon sok alkalmazásnál van az hogy homályos, és elmosódott a szöveg. Teszem azt uTorrenten belül, de akár programok telepítő képernyőjén az írás. Pont olyan mint amikor csatlakoztatunk egy új monitort és még nem a monitorral nem állíttattuk be az automatikus képernyőre igazítást.
Automatikusan 150%-os nagyítással indította a win a TV-ét, de én levettem, és most 125%-on van, mert másképpen elég picik voltak az ikonok, és az asztali elemek, így nem jó a 100%.
A javítás is be van kapcsolva, hogy a win10 megpróbálja kijavítani ezeket az elmosódási hibákat, de nem mindenhol sikerült neki.
Nektek mik a tapasztalatotok ezzel? van rá valami megoldás? Úgy emlékszem monitoron nem volt ilyen problémám. -
poolzee
tag
Sziasztok!
LG 60SJ850V az emag-on 276eft!
-
Kiskutya
veterán
válasz
eladogeppc #89116 üzenetére
MM-be nekem is ezt mondták csak azt felejtették el közölni hogy az energia takarékos mód be van kapcsolva ha az kikapcsolod teljesen más a kép.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
UberMutant #89091 üzenetére
Köszi, működik.
-
törölt tag
Sziasztok!
LG 55UJ6307 4K ULTRA HD SMART TV
erről mit lehet tudni?
Mik az élőnyök , hátrányok , tapasztalatok?
-
Coolmat
őstag
válasz
eladogeppc #89116 üzenetére
MM-ben ki tudja hogyan vannak beállítva a kiállított darabok (amit fotóztam az "élénk" képmód + kis finomhangolási módban volt), sajnos nem mérvadó a legtöbb esetben amit ott látsz, kivéve az OLED-ek, mert azok mindenhogy brutálisan jól néznek ki brutális árakon
Az eladók érdeke pedig elsősorban azon márkák és modellek prómózása, amiért több jutalékot kapnak...
A legkorrektebb összehasonlítást szvsz az LG féle IPS és a Samsung féle VA között az rtings tesztjei adják: LG UJ6300 (ez gyakorlatilag a 634v másféle talppal), vagy Samsung MU6300 (ez itthon MU6102 típusnéven fut szintén jobb talppal, de nem mindegyik méretben VA panellel szerelik!). Mindkét paneltípus mellett lehet érvelni pro/kontra, és utána egyéni preferenciák alapján választani.
-
Coolmat
őstag
válasz
eladogeppc #89114 üzenetére
Szia!
IPS paneles, ezért iylen téren jól muzsikál, lőttem egy képet ~30 fokos szögben (43uj634v):
A jó betekintési szögért cserébe a feketéje inkább sötét szürkés, abban jobbak a VA paneles TV-k. Ha többnyire 16:9-es letterbox nélküli anyaggal etetnéd, akkor szvsz nem zavaró, 21:9-es képarányú filmeknél inkább feltűnő a gyengébb fekete színvisszaadás.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Mi a vélemény betekintési szög tekintetében erről ?
LG43UJ634V
Köszönöm !
-
T1 Galaxy
csendes újonc
LG 60 SJ850V 4K UltraHD Smart LED televízió (5 év gondoskodás) megéri-e? Sürgős lenne.van valakinek ilyen? Lehet tudni valamit,?
-
Coolmat
őstag
válasz
meridaharcos #89111 üzenetére
Szia!
LG AN-MR650A való hozzá.
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
A napokban sikerült beszereznünk egy LG 49 UJ634V tv-t, melyik magic remote használható hozzá ? Elgondolkoztam a beszerzésén, de nem tudom, pontosan melyik típussal működne... ?
Köszönöm előre is a segítséget !
-
TeeJay
félisten
HDR 2160p filmnél magától HDR beállításra vált a TV
Na most abból melyik a legjobb és hogy jó a kép beállítás? -
BOSCH75
csendes tag
Üdv van egy uj kb 2 hetes LG UJ6307 43as,eddig egy gondolom szabvány sima hdmi kábellel ment a upc kábel tv és a net is kifogástalan volt( a 4k uhd videok is kristálytisztán mentek...)ma vettem egy csodás hdmi kábelt a t....ban tudom nem ott kell de jo áron volt 1700 pénz...viszont azota nyoma sincs a 4k-nak csak elmosodott a kép és nem tudom csak a beállitást kéne átnézni vagy a kábel maga sz..r,elvben a dobozon rajta van hogy 4k,uhd és hdmi 2.0 stb arany végű..szoval csalodtam mert hogy azt hittem ez minimum annyit mutat mint az öregebb hdmi kábel...ha van valakinek tanács szivesen venném...
-
Sziasztok,
azt meg tudnátok mondani, hogy miként tudnám megnézni, hogy eddig hány órát ment egy oled55b7v TV? WebOS 3,7-es oprendszer van rajta, az "about" menüben nem találtam ilyen adatot. Állítólag a szervíz menüben meg lehet nézni, de a szerviz menü pontos eléréséről nem találtam infót.
-
törölt tag
válasz
superbutt #89101 üzenetére
Nem tudom, hogy Neked az Automatikus hangolásban lehet-e olyat csinálni, hogy a következő beállítások (Frekvencia (kHz), Mintavételezés (kS/s), Moduláció, Hálózati azonosító, Induló frekvencia (kHz), Befejező frekvencia (kHz)) Alapértelmezetten vannak (tehát, nincsenek megadva) és úgy keresel.
-
superbutt
csendes tag
válasz
tonerz #89096 üzenetére
Megvolt a teljes visszaallitas, de sajnos semmise valtozott... System reset kozbe vettem eszre hogy 2016-ban volt utoljara frissitve webOS. Ha hazamegyek meg tolok ra egy frissitest es meglatjuk. Sajnos mas otletem nincs mar... A samsung tv a lakasban pikk-pakk megtalalta ezeket a csatornakat. Szoval adas tuti van 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest