Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
contaxg #65096 üzenetére
nálam olyan nincsen vagyis nem tudok róla...
mondjuk én csak rádugom a HDD-t és megy minden, nem kell külön elfogadtatnom és/vagy formáznom a tévéhez...
itt a topikban olvastam hogy pendrivére nem rögzít a tévé elvileg, ezt a gondolatot gondoltam tovább, hátha ez is lehet oka, de lehet balgaság amit írtam.
de mivan akkor ha az időzített felvételnek kicsi a HDD-d mérete? mert hát pl egy három órás F1 futam majd 8-10 GB méret
de amit megtanultam az életben hogy mindig a legkézenfekvőbb megoldás a nyerő, no meg az amire az ember még véletlen sem gondol -
forgacsp
csendes tag
válasz
Yogi Bear #62305 üzenetére
Sziasztok,
Csatlakozom Yogi Bear tapasztalataihoz. Vásároltam egy 49LB632V -t és pont ugyanazokat a tüneteket mutatta. Kis győzködés után(rám akarták beszélni a set top box-ot mint egyetlen megoldást) a UPC hajlandó volt kiküldeni egy technikus aki kicserélte a CI adaptert + kártyát és voalá működik minden mint előtte.
Üdv.
P
-
_Dumber_
őstag
válasz
contaxg #65096 üzenetére
Ahhoz hogy felvegyél, a winyót a TV-vel kell formázni . (LA szériánál még így volt) Ez egy kódolt particiót készít ami csak ezzel a TV-vel lesz olvasható.,máshol és mással nem. Így védik a felvett műsort másolás ellen.
Ez megvolt?Digitáliart akarsz rögzíteni?
Méret min 40Gb-- nem lehet hogy hangyányit alatta van?
-
törölt tag
válasz
darkbalu #65081 üzenetére
Oldalt 1, hátul 2 HDMI csatlakozás.
[CS]Blade2 Igen, HM erősítő+hangfalak+ aktív mélynyomó a teljes rendszer. Inkább HDMI, de optikaival is ok. Powerdvd-t nem használok, de lehetnek vele beállítási vagy egyéb problémák.
FNZ Elvileg csak a dizájn más ezeken. Aztán meg amit nem tudhatunk, talán besz. ár, forrás, származás, árpolitika, készlet, stb, stb.
-
Watt25
veterán
válasz
sixpack89 #65091 üzenetére
Tisztázzuk. Melyik szolgáltató?
Vagy egyszerűen csak egy szobaantennát dugtál be? Mert ebben az esetben a MindigTV-t tudod befogni, amely 9 ingyenes csatornát jelent.
Oké, a 49 analóg csatorna (ugyanis azokat fogtál be) miatt mégsem lehet MindigTV.
Tehát továbbra is kérlek, hogy az első kérdésre válaszolj. -
Watt25
veterán
válasz
contaxg #65087 üzenetére
Bár a mérete miatt túl sok minden ugye nem lehet rajta, de mégis...
Arról van szó, hogy a tévé bekapcsoláskor átnyálazza a vinyó teljes tartalmát. Ennek ideje ugye a vinyó sebességétől és a rajta lévő fájlok számától függ... Amíg ezzel nem végzett, addig úgy tekint rá, mintha nem is lenne rádugva a vinyó, vagyis, ha nem végez ezzel a művelettel 1 perc alatt (hiszen, csak ennyivel kapcsol be korábban, mint ahogy a felvételnek indulnia kéne), akkor szomorúan megállapítja, hogy nincs mire rögzíteni és kikapcsol...
Teendő: pucold le a sok sz*rt a vinyóról. -
válasz
sixpack89 #65089 üzenetére
Nem írtál szolgáltatót. De feltételezhetően a digitális adások kódoltak, azaz a szolgáltatódnál kell megrendelni a digitális csatornákat, és akkor vagy egy set top boxot kapsz, vagy egy CI modult (plusz kódkártyát) - jó esetben választhatsz. Feltételezem, hogy a csatornák, amik bejöttek, a közszolgálatiak (m1, m2, stb.), vagy ingyenesek (pl. helyi tévé).
-
sixpack89
tag
sziasztok! van nekem egy lg 32lf5610 led tv-m.
annyira nem értek hozzá,mert még sose volt ilyenem. beállítottam az automata keresőt,digitális kábeleket.. de csak 13 csatornát talált. ráadásul nem különbözőeket,hanem többször ugyan azt a csatornát.. utána kivettem a pipát a digitális résznél,és úgy behozott 49 csatornát,de rosszabb minőségben,és a csatornák nevét és műsor címét nem írta ki,csak digitálisba. lehet ostoba kérdést teszek fel,de belehet hozni a 49 csatornát digitális minőségben? és hogy kiírja a csatornák nevét,és az aktuális műsor címét? -
contaxg
veterán
Sziasztok,
Az 32LF5610-es tévén lehetőség van adások időzített rögzítésére. Legalábbis elméletileg, mert nekem még nem sikerült. A legtöbb amit sikerült elérnem, hogy szólt a TV, hogy 1 perc múlva indul egy felvétel, majd utána közölte, hogy nem ismeri fel az USB eszközt.
Ez egy külső 2,5"-os 40GB-os HDD, a tápot külső forrásból adtam neki biztos, ami biztos. Természetesen az USB bementet kiválasztásakor remekül olvassa az eszközt. Mi lehet a gond?Jahh, a tévének kutya jó képe van!
-
FNZ
őstag
hali!
nézegettem a 49UF85xx sorozatot az lg oldalán. összehasonlítottam őket, de műszaki paraméterekben ugyan azt írja mindegyikre vagyis csak a dizájn a különbség?
ennyit számít a dizájn, hogy a 8507-es 303000, de a 8557 393000 Ft?! -
[CS]Blade2
addikt
válasz
#94529552 #65062 üzenetére
Majd kérdezek, még nem tudom, hogy pontosan mit akarnak. Blu-ray lejátszót valószínűleg nem. Ezek a szettek csak a hangfalak és a mélyben van erősítő (vagy külön) és optikai kábelen a TV hangfalai helyett szólnának? 90%-ban a TV saját lejátszóján néznék a filmeket külső HDD-ről, esetleg néha notebookról HDMI-n.
A másik, ami megint csak nem pont ide kapcsolódik, csak köze van az LG TV-hez: Notebook-on egy blu-ray lemez tartalma meg van nyitva powerdvd-vel vagy mi a t.öm, és azt hiszem kék-piros a 3D-s kép, és HDMI-n ezt teszi a LG tv-re. A blu-ray lemezeken ez a gagyi színes szemüveges megoldás lenne (2-ből 2 ilyen)
A konvertált half-SBS mkv megy frankón.
-
darkbalu
csendes tag
válasz
#94529552 #65080 üzenetére
Hali,
Köszönöm, ez már megnyugtató. Ami engem igazán zavar az pont az amit linkeltél cikket.
Az a mondat hogy: "Egyetlen HDMI port van csak rajta, azaz folyton ki-be kell húzigálni a dolgokat, ha eszközt akarunk váltani, ilyen pedig rengeteg lehet, a számítógéptől kezdve a játékkonzolon át a digitális fényképezőgépig"
Az irodában ahol vagyok van 2 ilyen TV és látok rajta 3 HDMI csatit (HDCP 2.2 / ARC / MHL), szóval kicsit ez most összezavart!
Köszi a segítséget
-
törölt tag
-
darkbalu
csendes tag
válasz
#94529552 #65078 üzenetére
Hali,
Jelenleg Brno -ba, élek és itt egyik webshopban.
Itt a pontos link, hátha segít:
https://www.alza.cz/EN/55-lg-55ub820v-d2195994.htmKöszönöm a válaszod, igazából ami érdekelne, hogy működne e az, hogy minden hangot a házimozi játszon le
De meglesem ami írtál.
Még1x köszi
-
törölt tag
válasz
darkbalu #65077 üzenetére
Hol lehet még UB820-at venni, mert én sehol nem látok forgalmazót, csak ilyen Sajnáljuk, elfogyott! feliratút.
Ha normális hangrendszert szeretnél, akkor az kb. itt kezdődik: Onkyo HT-RC 630 + Onkyo SKF-4800 + SKS-4800 , de ez ügyben inkább a Házimozi belépőszinten nevű topikban érdeklődj, mert sokkal jobban értenek ott a témához. A szettről is ott olvastam.OTika Amit tudni lehet, hogy 800/900 PMI( LG-nél egy index szám, ami a képminőséggel kapcsolatos), vagyis alig van különbség képfrissítésben. A többi részét jól átlátod sztem. Ja, és meg kell nézned.
noco79 A tévék nem szeretik a szembe fényt, sajnos ilyen tükrösek, nincs mit tenni.
-
darkbalu
csendes tag
Sziasztok!
Nincs nagy tapasztalatom a TV-k és házimozik terén ezért hozzátok fordulok. Lehet, hogy nem is a megfelelő topicba kérdezem, ha így lenne kérlek jelezzétek.
Szóval TV + Házimozi + PS4 vásárlás előtt állok, és szeretném tudni, hogy a választott eszközök fognak e működni együtt midenféle minőségromlás illetve funkció vesztés nélkűl.
A követkzőket néztem ki:
TV: LG 55UB820V
Házimozi: LG BH9540TW
Játékkonzol: PS 4A kérdésem az lenne, hogy ezek az eszközök jól muzsikálnak e eggyütt? A videó tartalmakat főleg PC ről küldeném TV re (ennek a módja még kérdéses).
Azt szeretném, ha minden hang a házimozin keresztűl lenne lejátszva (Az éppen játszott film / tartalom hangja (függetlenűl attol h külsö HDD ről, v számítógépről), a TV Youtube appja stb.) Illetve a PS4 is.
Ez így megoldható valahogy?
Mintha azt olvastam volna, hogy csak 1 teljes értékű HDMI csati van a TV-n.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
A guide nálam azt írta (32LF650V), hogy legalább 4GB-os pendrive-ra tud rögzíteni, de előtte leteszteli. Úgyhogy rádugtam egy 4GB-s ADATA USB2-es üres pendrive-ot. Letesztelte, azt mondta ok. Felvettem vele kb. 5 percnyi SD és öt percnyi HD anyagot. Visszanézve nem láttam semmi problémát. Az SD adás kb. 210MB lett, a HD 460MB (de ez nyilván szolgáltatótól, csatornától és a konkrét műsortól függ.) Elég érdekes file struktúrát gyárt... Azt gondolom tudod, hogy semmi máson nem lehet visszanézni, csak az adott tévén.
Kipróbáltam egy másik pendrive-ot (EMTEC), azt nem ette meg, de lehet, hogy csak az nem tetszett neki, hogy nem volt üres. (Ha jól nézem, akkor ráír egy azonosítót, így ismételt felhasználásnál már nem kell tesztelnie - de ezt nem próbáltam.) Hogy a linkelt pen-t megeszi-e, az kétesélyes, de elvileg nem rosszak a kilátások.
A guide szerint USB felvétel alatt a többi USB porttal és a Bluetooth-szal (ide értve a Magic Remote-ot is?) problémák lehetnek.
koxkids (#65074: Elvileg csak és kizárólag MR600 jó hozzá (a magic remote-ok közül). Az 50-es kijelzőjét nem ismerem, de a 32-es sajnos nem matt. Elég kellemetlen élmény volt kicsomagoláskor, mert valamiért meg voltam győződve róla, hogy csak matt lehet (ki szeretne nem matt-ot?). Külföldi site-okon (utólag) azt olvastam, hogy félfényes, de hogy az általam vásárolt európai modell minek számít, nem tudom. Ha a szobában nincs teljesen sötét, akkor tükröződik, persze igazán csak a sötét jeleneteknél látszik. (A CRT is tükröződött (üveg), de ez egy fokkal rosszabb, sajnos.)
-
rongylab
tag
válasz
szarvitomi #65072 üzenetére
tavaly ami 180 volt, karácsony előtt 120ért adták.
szóval sanszos -
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, és eddig az LG 50LF652V a nyerő. Akinek van, mik a tapasztalatok? WebOS 2 mennyire gyors?
Leírásban azt olvastam, hogy MR előkészítés van csak, milyen fajta távirányítót kell hozzá venni hogy működjön? Továbbá mennyire tud zavaró lenni a glossy screen miatt TV képernyője felől érkező fény (ablak, lámpa.. stb)? Tehát mind nappal, mint este. Esetleg lehet rá kapni fóliát?Köszi!
-
sznoopy1977
tag
Tudnátok 50" körüli 4K-s 3D-s készüléket ajánlani megfizethető árfekvésben?
-
szarvitomi
csendes újonc
Sziasztok.
Kinek milyen tapasztalata van. Karácsony előtt szerintetek le fognak még menni valamelyeset a tv árak?!
Én bizakodó vagyok, hogy hátha. 120 ezer lenne tv-re és amit kinéztem 130 körül van kiszállítással.
Vagy esetleg karácsony után?
Előre is köszi. -
seagate84
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy szeretnék venni egy led-es TV-t számítógép monitort-nak. Akinek van ilyen mik a tapasztalatok?
Illetve azt sem tudom eldönteni hogy Full HD-st 1920*1080-ast vagy 4K-s Tv-t vegyek. Esetleg ha valaki tudja hogy monitorként mik az előnyök illetve különbségek a FullHD és a 4K- tv-k között mikor monitorként használja.
Azt olvastam hogy van az úgynevezet INPUT LAG érték amire oda kell figyelni. Itt sem tudodm hogy a full hd vagy 4k-s tv-nél mi a külömbség illetve hogy edge led-es vagy direct led-es.Válaszaitokat és észrevételeiteket előre is köszönöm
-
noco79
tag
válasz
#94529552 #65062 üzenetére
Igen azt észrevettem hogy csak a Samsungokat nem húzzák le , az összes többit igen( sony x830at is lepontozták).
Viszont azon a videón is látszódik hogy nagyon tükröződik meg csillog a képernyő,ettől félek egy kicsit mert elég világos a nappalim........a menüje viszont a legjobb ,legszebb az LGnek.
-
blakey
titán
válasz
Tarlóbetyár #65067 üzenetére
A szolgáltaó hibája, bizonyos jelerősség/jelminőség alatt előfordulhat.
-
Tarlóbetyár
tag
Sziasztok! Az mitől van, hogy a csatorna neveket a tv elég érdekesen írja ki, van hogy betesz másik betűt a csatorna nevébe vagy ékezetet! Lg 55 uf 8507 a tv! Köszi
-
OTika
aktív tag
A 49LF632 és a 50LF652 között műszakilag van olyan nagy különbség, hogy megérje az ártöbbletet?
3D nem igazán érdekel. A háttérvilágításban különböznek? A 652 az Direct LEDes és a 632 Edge? Gondolom a Direct jobb. Képfrissítés mennyi? Képminőségben nagy a különbség? Tudom meg kell néznem. -
cspaller
csendes tag
Sziasztok,
Van egy LG 42LB670 webos tévém.
Egyik napról a másikra a hagyománoys távirányito nem mukodik - de ugy hogy egyszer meg be tudtam kapcsolni a tvt vele, de ra egy percre mar semmit - csereltem elemet is, tobbszor is, de semmi.
A magix remote pedig ugyabban a pillanatbban a bekapcs/kikapcs gombot veszitette el, azaz nem lehet ki/be kapcsolni.
Nem hiszem hogy elromlott volna mindketto egyszerre.
Valakinek valami otlet?
Thx
PallR -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #65051 üzenetére
A házimozis topikban[link] is érdemes érdeklődni, ha egyéb segítség, vagy javaslat kell. Akár vásárlás előtt, és a beüzemelés-hez is van ott infó.
noco79 Azon az oldalon jó pontozást még nem kapott LG tévé., de mindegy. Meg szerintem Local Dimming nélkül nézik. A Téma összefoglaló-ban van egy huncut ismertető UF8-as-ról, meg egy videó is. Elvileg csak a 3D a lényegesebb különbség a két széria közt.
-
retifosas
csendes tag
válasz
huncutka1029 #65058 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ!
-
Müszi
senior tag
válasz
huncutka1029 #65058 üzenetére
Ez szomorú
Pedig régebben (1-2 éve) valaki azt írta itt, hogy neki működött valamilyen pen-re a rögzítés. Mindegy, akkor ez most kimarad, mert a flash meg mindenképp kell.
Azért Köszi! -
huncutka1029
addikt
válasz
retifosas #65056 üzenetére
Szia.
1 a tartalom nem 4K amit le szeretnél játszani
2 igen a 4K hoz nem minden HDMI kábel jó.
3 a laptop nem tudja feldolgozni/ megjeleníteni a 4K jelet, ha csak a videokártyád nem 4K képes....
Ha 4K akarsz nézni, akkor DLNA és a tv majd megoldja.....#65057) Müszi
Nem tudsz pen re rögzíteni, nem támogatja a webos csak a HDD-t
-
Müszi
senior tag
Üdv itt mindenkinek.
Meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek egy ilyen 64 GB-os pen-re tudnék-e egy LF630-as tv-vel műsort rögzíteni?
A megállít-visszateker funkció nem érdekel és nem is lenne rádugva csak ha fel szeretnénk rá venni 1-2 órányi műsort. Ha ez nem ok. érre a célra, akkor esetleg másik típus? Tudom winyó lenne a legjobb, de most pen. kellene. -
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy 4K-s LG tv-t, pontosan 65uf8500 -at. HDMI kábellel összecsatlakoztattam a pc-vel, de valami miatt a felbontás csupán 1080p. Nem tudom miért nem lett 2160p. Esetleg nem lehet, hogy a kábel régebbi verziós? Igazából nem is tudom melyik verziójú kábelem van. Néhány éve vettem. Egyébként hogyan lehet megállapítani melyik verziós lehet? Vagy talán a pc videó kimenete csak erre képes? A videó kártya a gépemben is már évekkel ezelőtti. A kártya esetleg jó lehet?, vagy cserélni szükséges? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Nightman1
tag
válasz
[CS]Blade2 #65051 üzenetére
Jó esetben optikán..
-
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #65050 üzenetére
Én is tippelem hisz a táblázatodban is van egy modell amiről írják legalsó sorban hogy az ub820T-t váltotta.. (A T-s verzió ment Indiába,műholdas tuner nélkül..)
Szóval az idei verzió 4 magos,de mivel a tavalyi Netcastos,nem Webos fut rajta,így inkább 2 magot tippelnék én is..
Elvileg Szerda vagy csütörtök lesz a napja hogy megjön,direkt a munkahelyemre kértem hisz nehogymár a szabim alatt várjam egész nap a futárt..
Majd jövök élménybeszámolóval.. -
[CS]Blade2
addikt
850V-hez kellene ismerősnek 5.1-es vagy 7.1 hangrendszer. Hogy müködnek ezek a dolgok, mire kell figyelni? Hogy csatlakozik egy ilyen hangfalszett egy LG TV-hez?
-
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #65047 üzenetére
Igen tudom,hisz google az én barátom is,de én már mindenféle keresőszóval próbáltam több tucat oldalt átfutottam hiába..
-
-
Diamond500
senior tag
Nekem az a kérdésem lenne, hogy UHD TV -ékhez csak MR távok használhatók? Vagy mennek "hagyományossal"is?
-
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #65038 üzenetére
Igen,ilyen táblázatra gondoltam a 4k-t el is találtad,csak épp engem a tavalyi kiadás érdekelne.
Amit megrendeltem sok teszt,fórum olvasgatás után az a tavalyi LG 42UB820v.
Tudom,Netcast,tudom kevés 4k tartalom,de pár évig nem is tervezek ujra tévét venni.
Igazából ott voltam bajban a kiválasztásnál amit itt is írtak páran és nemhogy a webáruházakban,vagy mm edigital online felületén olvastam,de még az lg oldalán is eltérő infót találni arról hogy egyes tipusok ips panelesek e,vagy sem!
Amikor meg egy-egy kiválasztott tipus után több olyan véleényt is olvastam a Dledes modellekről hogy "nagy képrészletet betöltő fehér színnél látszanak a ledek..
Na akkor választottam inkább olyat,ami 100% hogy ips paneles.
Igen,most le leszek huzva hogy ez kamu,meg hogy a kiválasztottam így szar meg úgy,ezért is olvastam inkább olyan külföldi véleményeket,teszteket,amikről nagyobb eséllyel tippelhető hogy a cikkírók tán nem voltak lefizetve..(talán)
Egy hete nézegettem sd adás képét boltban hasonló tévén,engem meggyőzött..
Első led tévém egy samu ue32eh4000-res volt pár éve,az akkori belépőszint legalja.
De műholdas hd,full hd csatik gyönyörűek voltak rajta,attól meg ez csak jobb lehet. -
datomi
tag
válasz
HoReSz1975 #65039 üzenetére
De gyárt, az idei gyártásúak közül pl. az UF85XX sorozat.
Amúgy az összefoglalóban benne van250-be szerintem nem fog beleférni, max a tavalyi UB sorozatból.
-
TRob1
veterán
válasz
Watt25 #65040 üzenetére
szerk: Na azért!
Látom most már értelmezted is, vagy visszaolvastál.
PEdig már megírtam a lebaxó hsz-t.
Tehát összefoglalva: A vidkarija tudja, win8-on ment is neki, win 10 is tudja, win10-en mégsem megy neki. Nálam meg megy win10en is (mondjuk egy darabig nem ment mikor samura váltottam a toshiba-t, vertem is a fejem a falba mire rájöttem hogy a csatornaelnevezés is számít. Leírás azt mondta hogy a listából a DVI PC legyen, és nem volt hang. Átváltottam a nevet csak PC-re, és lett hang
)
-
HoReSz1975
őstag
Hi@all
LG 49" 4k 3D tv -t szeretnék venni, jó látom, hogy nincs 3D -s tv -je már
nem gyárt 3D -s passzív tv -ket az LG
max 250e keresek
-
Nightman1
tag
Hali mindenki! Na ha minden jol megy pár nap és belépek a klubba..
Volt valahol egy áblázat hogy melyik tévében milyen processzor dolgozik,na azt nem találom sehol..
Ha valaki tudná linkelni megköszönném.. -
válasz
Stunts666 #65026 üzenetére
"Viszont nem értem, hogy miért nem megy egy legális Win10-en."
Miért is kellene mennie? Van egy csomó hardver, ami egyáltalán nem megy Win10 alatt, és másik csomó, ami működik ugyan, de mindenféle hibajelenséget produkál. (A legvisszafogottabb jelző, amit a témában olvastam, hogy a Win10 "meglepő" számú hibát tartalmaz...) Gondolom az sem opció, hogy a monitor menjen DVI-ről.
(#65001) vgymsz 32-es méretben én nem ezt tapasztaltam: a 650-es drágább mint a 632-es, és voltam olyan boltban a hétvégén, ahol 650-es "talán a jövő héten valamikor" lesz csak. Az árak (számomra) elég misztikusak pl. 632-est láttam 125, 120, 115, 110 és 103 (akciósan) ezerért is (szaküzletekben, egy héten belül.)
-
törölt tag
válasz
coldfirexx #65030 üzenetére
Úgy tudom kifutott modell, de még néha beteszik ide a csak1nap.hu-ra[link]. 1 db van még és 10 óra 44 percig, hacsak más el nem viszi, de azt nem tudom, hogy honnan, vagy melyik üzletből származik.
-
Sziasztok!
Hol érdemes most 49UB850V-t venni?
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Mi most a best buy 32"-os full HD? Nem kell semmi különleges szolgáltatás csak DVB-C és EPG.
Előre is köszönöm!
-
olasz69
senior tag
-
-
Gtaati
őstag
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint 55UB850v hdmi bemenetei közül melyikre érdemes az xbox one-t és melyikre a BD lejátszót(BP740)?
Köszönöm!
-
rongylab
tag
válasz
Stunts666 #65012 üzenetére
de ha ilyen karid van miért nem hdmi-vel csatolod? már 2000 ftért lehet venni jó v1.4 hdmi kábelt. azon meg a fullhd is szépen átmenne.
a dvi, az én úgy tudom digitalis video interface azaz video jel csatlakozó. azon hogy megy át ill. ki az audio?
viszont ha win8on ment valószinű video driver kellene win 10-re. de ez már itt off téma
-
törölt tag
Helló, Nexus 7-hez Rapoo E6100-at használok, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy USB-s billentyűzetet lehet e csatlakoztatni az LG 32LF632V tévéhez?
Például, ezek közül: Rapoo mini billentyűzetek tévézéshez, tabletekhez.
Az lenne az igazi, ha az egyik USB portba behelyezném a kis minivevőt, és a billentyűzet és tévé között nem lenne semmilyen fizikai kapcsolat.
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Azt hol vagy hogy tudom megnézni hogy a tv-mhez melyik falikonzol a kompatibilis?
49LF632V-hez kéne amúgy.
-
Stunts666
őstag
DVI gépből HDMI TVbe
-
törölt tag
válasz
jocoka45 #65004 üzenetére
A Téma összefoglalót átnézted?
Van ott egy ismertető: Első benyomások a 8-as szériáról (egészen pontosan UF8517) huncutka1029 kollégától, első kézből., és még videót is találni ott a működésről.
-
Stunts666
őstag
Hejho...
Van egy 47LB650V... Windows 8.1 alatt hibátlanul működött. Mikor áttoltam TV-re a képet, akkor a TV hangszórói szóltak. Most Windows 10 alatt nem tudom ezt megoldani. Valaki tudna segiteni???
Előre is köszönöm...
-
jocoka45
újonc
Sziasztok tv vásárlás előtt vagyok LG 49UF850V néztem ki segítséget és véleményt kérnék ,Köszi
-
szasanyi
félisten
válasz
vgymsz #65001 üzenetére
Korábban már linkeltem a saját tapasztalatom alapján leírt néhány gondolatot de tessék: LG 42LF652V Amit érdemes ellenőrizni és megkérdezni a TV-k esetében: milyen beállításokkal megy éppen, amikor nézed őket (nem mind1, hogy melyik gyári beállításon vagy vmi vásárló által elállított beállítással megy) illetve, hogy az USB-ről történő médialejátszási képessége milyen (ha ez számít neked).
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LG 47LV5500-as tv-m vásároltam HBO előfizetést és kötöttem internetet a tv-re lefrissítettem de nemlátok seholse HBOGO támogatást pedig tudnia kell ilyenkor mi a helyzet elő lehet varázsolni valahogy? Appok között se találom. Frissités előtt meg láttam benne.
Üdv SRicsi
-
vgymsz
újonc
Sziasztok!
TV vásárláson gondolkodom. Már rengeteg tesztet, vélemény elolvastam, amik alapján 3 típus a legvalószínűbb befutó. A Samsungtól a 40h6400, vagy az LG-től a 42lf652v illetve 43lf632v. Nem tudom, tudná e valaki, hogy a két LG között mi a különbség. Tudom, hogy más a méret, illetve a 652-es 3D-s, valamint a megvilágítás is különböző. De ezen kívül mi? Ugyanis azt tapasztalom, hogy a 652-es ára már alacsonyabb mint 632-é. A 652-est mindenütt raktárkészletről kiszolgálják, az árak lefelé mozognak, míg a 632-re sok helyen két hetet kellene várni. Esetleg a 632v mindenféle hókuszpókusz ellenére jobb lenne?
Tegnap egy boltban egymás mellett volt egy Panasonic 40cs630E, egy LG 43LF632V, és egy Samsung 43J6300. Mindegyiken ugyan az a műsor ment, M1, antennáról mindigtvről. A három készülék között szinte semmi különbséget nem lehetett látni, illetve ami volt az a LG javára szólt, holott ő volt a három modell közül a legolcsóbb. Jó lett volna a 652-est és a 632-est egymás mellett látni. Van e valakinek ilyen irányú tapasztalata?
Üdv
VGY
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest