Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Az LF 632V egy középkategóriás tv, a másik pedig belépőmodell(alap), és minél nagyobb tévét veszel annál jobb minőség kellene. Most a Fekete Pénteken majd még további akciók is várhatók. A 632V-t a múlt héten 165k-ért adták.
direwolf Igen. Az lenne a jövő, hogy egy jó PC is a tévébe van beépítve, de minek a két vonal, ha 140 M vagy még több tévét adnak el így is évente.(#65794) zenwalk Elírta, vagy az övé nem smart.
-
negyedes
addikt
samu 5-os szeriat ne inkabb. idezet a samu topik osszefoglalobol: "5xxx = Alsó-közép kategória Full HD (1920x1080) felbontással és olcsó, műanyag formatervvel. Modelltől függően lehet SMART, 3D nincs. Nem ajánlott, mert nagy a megjelenítők elmosódása és mozgásfelbontásuk 300-350 sor."
nekem a 43-as van az ugyan ilyen lg szeriabol es nagyon bejon. igaz par napja van csak meg. ha nem fontos annyi a smart funkciok akkor szerintem megeri az LG.
-
Beni2360
félisten
Hát azért maradhat a külső DNLA rendszer, a feliratot csak a tv keresztül a lejátszójában tudod beállítani.
Szerintem ez nem olyan nagy gond lejátszás közben megkeresed és klikk és ott a felirat. beépített MKV fájlnál automatikusan az elsőt adja be, külsőnél ki kell keresni a megfelelőt, ennyi, ez a webos 2-ben sincs másképp tudtommal. -
Watt25
veterán
válasz
gyilkos répa #65779 üzenetére
gondolom egyre inkább a set top box a trend
Ennek kicsit ellentmond, hogy, pár éve a legtöbb szolgáltatónál nem lehetett elhagyni a box-ot, ma meg a műholdas T-Home az egyetlen (a nagyok közül), amelynél kötelező a box... (Meg persze a sz*r IPTV szolgáltatók.) -
csab2
veterán
válasz
gyilkos répa #65779 üzenetére
De ha az a trend, hogy csak kijelzőnek használják a tévét, akkor miért nem lehet olyan tévéket kapni, hogy külön lenne a kijelző és külön a többi dolog (tuner, médialejátszó, smart funkciók, stb.), és a vásárló eldönthetné, hogy neki mire van szüksége.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
gyilkos répa #65773 üzenetére
A digitális adás úgy működik mint egy több eres vezeték. Egy csatornán érkezik 3 tól 6 adásig, ha rámész egy másik csatornára akkor az ott levő műsorok adatait tölti be. kevés a tv memóriája és ezért nincs úgy megírva a rendszer, hogy előre lekérje. Állandóan pásztázni kellene az összes csatornát ehhez még proci is kellene.A boxban nekem is a DIGI-nél előre lekérte az adatokat de gondolom ezek erősebb rendszerrel bírnak. Nincs lehetőség számunkra ezen változtatni.
-
csab2
veterán
válasz
gyilkos répa #65773 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Főleg akkor tetű, amikor bekapcsolás után először mész bele a Live Menübe.
-
csab2
veterán
válasz
gubisadam #65752 üzenetére
Tévéje válogatja. Én is gondolkodtam ilyesmiken, de rájöttem, hogy nekem teljesen felesleges, mert bőven elég a tévé beépített hangszórója. Ráadásul az új tévém (LG 50 LF652V) sokkal hangosabb is, mint az előző volt és biztos vagyok benne, hogy egy 20 ezer forint alatti SoundBar semmivel sem lenne jobb.
-
forol
tag
válasz
#94529552 #65774 üzenetére
Ez igy nem teljesen igaz, a Plex-nek csak a webOs 1-es és most 1.4-es verzióra van appja a store-ban. 2.0-ra ahogy most átböngéztem a plex fórumot még mindig nem fogadta el az LG és a fene se tudja, hogy el fogja e valaha. Kettő alternetiva van jelenleg a store-ban ami a plex serverhez tud csatlakozni, mind a kettő fizetős.
-
törölt tag
válasz
whoever70 #65770 üzenetére
Tévézéshez biztos jó lesz, de filmezni én inkább egy HM erősítőt és 2 front hangfalat javasolnék.
A Smart menüben az LG Content Store-ban van a Plex az alkalmazások közt.
forol Nincs a webos2-esen Plex?
Igen, a direkt ledeseknek meg sötét sarkai vannak, de a képbeállításokkal talán finomítható. Engem nem zavar. -
gyilkos répa
tag
Sziasztok!
Egy 42LF652V-t használok, WebOS2. CI kártyát tettem bele (UPC), viszont bosszantó, hogy egyrészt marha lassú a csatornák közti váltás, másrészt pedig az, hogy a csatornalista (live menu oldalt) szintén lassan kezeli az épp folyamatban lévő műsorokat (pl. akkor kezdi el betölteni a műsorlistát, mikor megnyitom; görgetéskor nem tölt előre, hanem csak akkor tölti be adott csatorna adatait, ha képernyőre kerül és megáll a görgetés; magától nem frissít időközönként, hanem a legutóbb mutatott értéket hozza be újból, pl. ha 22 órakor hozom be a listát, az X csatornán még mindig a legutóbb csekkolt, mondjuk 19 órai műsor van listázva, és várni kell a frissítésre).
Nincs valami hack, vagy beállítás, amivel rá lehetne venni, hogy töltsön előre, ill. időközönként frissítse a listát? így nem túl live az a menü...a UPC doboz maga nem hiányzik, de azért annak sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb volt a csatornakezelése és a műsorlisták is.
GyR
-
forol
tag
válasz
#94529552 #65766 üzenetére
Internet van a tv-n, újrainditások is megvoltak de a hiba azóta is maradt. Addig sikerült azóta eljutnom, hogy a Windows 10 beepitett DLNA serverével gond nélkül ismer fel és játszik le majdnem mindent. Amint viszon azóta se sem sikerült megoldani az az, hogy a tv DLNA-n keresztül felismerje a külső feliratokat. Ahogy eddig olvasgattam erre még talán senki nem talált megoldást semmilyen DLNA-val. Plex-nek a saját appja volna jó erre de úgy néz ki, hogy még maga a jó isten se tudja mikor fog megérkeni webOs 2.0-ra.
Viszont ha ez a felirat kezelés tényleg megoldhatatlan hálozaton keresztül akkor marad a jó öreg HDMI kábel, vagy esetleg egy chromecast beszerzése és azon keresztül Plex futtatása. Minden esetre ez eddig nagyon szomorú.
Más. Edge Led-nél másnál is ennyire feltünőek a fehér foltok a tv sarkaiban? Eddig kb semmilyen megjelenitőnél nem vettem ilyet észre, nem nagyon vagyok ezekre a hibákra allergiás de itt nagyon feltünő.
-
whoever70
tag
lg las550h hangprojektor vásárlásán gondolkodom. véleményeket várok, akinek esetleg van ilyen berendezése, milyen tapasztalatai vannak, 650V készülékhez nézem.
a Plex WebOS készülékre nem telepíthető? csak a SmartShare használható?
-
olasz69
senior tag
-
OldMike
őstag
válasz
Nightman1 #65759 üzenetére
Egyetértek azzal amit írtál, ahhoz hogy a hangmérnököknek mit kell vagy kellene tenniük sajnos nem értek. De a hallható eredmény sokszor nem jó.
Elrettentő példának én a legutóbbi Csináljuk a fesztivált műsort hozom fel, ahol a zsebrádió és egy jobb sztereó táskarádió közötti hangminőséget (és hangerőt) voltak képesek egy adáson belül produkálni. Ehhez képest az 1967-es Táncdalfesztivál ismételt lejátszása hi-fi hangminőséget ad.
Azt nem tudom hogy a csatornák veszik-e semmibe nézőiket (valószínűleg), vagy a kábel (és minden egyéb) társaságok rontanak a helyzeten.Lacielvtárs
Megerősíthetem. A tévére eddig használt 13K-s 2.1-es rendszer helyett átálltam a 14 éves Philips minihifire, és leesett az állam a hangzásváltozástól. Az eddig mindent elárasztó tompaság és brummogás helyett az előtérben csilingelnek a közép és magas hangok, és a háttérből bújnak elő a mélyek.
-
herdsman12
őstag
válasz
Ha átnézel ide, akkor nem veszel 15 rugós soundbart.
-
forol
tag
Sziasztok,
Végre én is beléptem a táborba egy 49lf 632v-vel! Hirtelen volna is egy annyi kérdésem, hogy mikor a Plex serveren szeretnék bármilyen mappát megnyitni akkor unstable connection hibával dob ki a webos. A tv és a pc is kábellel csatlakozik a netre egy stock t-home-os routeren keresztül.
-
Nightman1
tag
Rátaláltam a Fashion Channel 4k-s változatára ami a boxom képességei miatt "csak full hd-ban látszik" de így is ég és föld az összes többihez képest!
Állam leesik,pedig sok Full Hd-s csatim van de ez....a jövő! -
cidalain
veterán
válasz
ricsip #65744 üzenetére
Azert ha 2 kurv@r@kif@xott fontos dolog van neked amit tudnia kellene a tv-nek, es az nincs beleirva fent, akkor nem az az elso hogy megkerdezem?
Tud facet? Ennyi. 10 betu.
2 ha ajanlanak valamit, akkor annak az egynek a legalabb utananezek tesztoldalakon. Ha ezekutan kerdes van visszajovok kerdezni.(Mobilos topicba is az van hogy ezt vagy azt vegyed, nem soroljak fel mindegyiknek 356 sorban a parametereit, hatha jon valaki akinek a 652-ed rangu tulajdonsaga kell.)
Szoval azon rugozni, hogy nincs fenn az ajanloba hogy a TV hogy viszi a face-t vahy hogy nem, az netto hulyeseg. Igy is kisregeny van fenn, ezt se olvassa vegig senki. Az viszont boven le van irva a topicba 4321 helyre, hogy a smart resze a teveknek ugy altalaban minden markanal eleg vicces. Egy 10e forintos androidos alapmobil sokkal jobb netezni, facezni, skypeolni. Igaz abban nem 50"-os a kijelzo, nem fogja a retekklubbot.
No offense, peace.
Topicgazda nyilvanos. Jobbfelso sarok pirossal kiemelve Topicgazda cimszo alatt...
-
Nightman1
tag
válasz
OldMike #65757 üzenetére
Azért meg lehet találni az aranyközéputat is,ráadásul azt sem szabad elfelejteni hogy milyen hang,tv adás,hogy van processzálva!
Mondok egy példát.
Tv2,átlagosan szól,van középtartomány,ha kell magas és mély is.
Sztárban sztár-a műsorvezető,a zsűritagok hangja NINCS!!! processzálva,ami országos élőműsornál szégyen,így a zenéknek van basszusa de ha beszélnek olyan mintha egy kis szokol rádiót hallgatnék és nem hiszem hogy a fejmikrofon képességeitől van ez.
Beállíthatod te a hangot-de mihez,ha minden csatornán MÁSHOGY processzálnak.
Beállíthatod te a képet,de tökéletes SOSEM lesz,mert minden MŰSOR más vezérlőben más kamerákkal készül.
Jó példa erre az aug.20.-ai tüzijáték vagy az ujévi beszéd ahol minden csatornán hatalmas képi különbségek vannak pedighát ugyanaz a faszi,ugyanazzal a háttérrel látszik..
(Nem,hírtévékre,híradókra élből nem szoktak basszust procizni még dörmögő dömötörre sem..)
-
törölt tag
válasz
ricsip #65744 üzenetére
Most miért engem zaklatsz ezekkel már megint?
Én csak a saját szabadidőmben vagyok itt, ha segítek valakinek, az csak jó szándékból van, mint ahogy itt a többiek is teszik. Egymásnak segítünk, és egy köszönöm a fizetség. Rossz helyen kopogtatsz. A témáról meg semmit nem tudok, és nem is érdekel egyik alkalmazás se.
gubisadam Ha lehet, olyat keress, amelyikkel mélynyomót is adnak, szerintem. A múlt héten is 19900-ért volt akcióban olyan. Ebben csak cicergők lehetnek. Több helyen is lesz akció pénteken(fekete)
-
OldMike
őstag
válasz
amtibacsi #65756 üzenetére
Azért egy tisztességesen megtervezett rendszer nem teszi hozzá a szpíker hangszínéhez az ott sem lévő 80 Hz-es hangokat is
.
Ez sajnos a relatíve olcsó PC-s, TV-s szetteknél nem így van. Ha jobban szeretnéd hallani a közép és magas tartományt (ami eléggé mérsékelt teljesítménnyel jön), akkor vissza kell venni a mélyládát, akkor meg a dübörgés "élménye" vész el. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
Nightman1 #65755 üzenetére
Azért nem szabad elfelejteni, hogy a tv hangrendszere borzalmas. A régi csöves tv hifitorony ezekhez képest, mivel ott volt egy elég nagy doboz a hangszóróknak. A másik szempont, hogy ez 15e Ft-ért ugrásszerű javulást hoz és nem biztos, hogy mindenkinek van 40e Ft-ja egy hifitoronyra. Engem például kifejezetten zavar, amikor egy hírműsorban dübörög a szpíker hangja.
-
Nightman1
tag
válasz
Nagyon sok helyen lehet megtalálni ezeket a soundbar cuccokat de ha a tv-dben a 20 wattnyi hangcucc van alapból akkor nem éri meg.
Menj be bárhová,mindenütt van olyan tv amire élből rázúznak egy soundbart is.
Mélyládával már jobb a helyzet,de az is csak ugy éri meg ha minimum bluetooth-os.. Én 40ért egy LG házimozit vettem ami 500 wattos,rádiótuneres távirányítós,2.1es,2 állóhangfallal.
A távirányító kezeli az lg tv-t is,az erősítőt ventillátor hűti ha kell és kismillió bemenet van rajta.
Olyan basszusa van a mélyládának hogy ha sokáig nagy hangerőn hallgatok zenét,elmászik a helyéről de úgy,hogy maga alá gyűri a szőnyeget..
Ezek után gondold végig hogy érdemes e kiadni 25-öt egy soundbar-nak nevezett cuccért.. -
negyedes
addikt
válasz
Lacielvtárs #65753 üzenetére
ahogy neztem ehhez nincs mely, szoval egy jobb 2 csatornas hangszoro. nalam a hifi lesz nemsokara rakotve a tv-re(csak legyen mar dec 10.
)
-
gubisadam
aktív tag
-
gubisadam
aktív tag
-
negyedes
addikt
válasz
gubisadam #65748 üzenetére
na eddig megvan miert nem a widi win 10 alatt: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-networking/if-you-love-your-intel-widi-then-please-dont/ca20f8e1-76b6-4708-b3cf-fd8dd598ce97?auth=1 koszi intel.....
a miracastot ertem is a wifi direct miatt, de a tv felkinalja azt hogy routeren keresztul is menjen(ha jol emlekszem)
-
negyedes
addikt
válasz
ricsip #65745 üzenetére
ez szerintem egyeni igeny hogy macskas videokat es a szomszed gorog nyaralasat nezegessem 43 incsen.
11 masodperc mire bekapcsol a win 10-em, 14s mire a win 8.1 es kb 25 mire bekapcsol a mac.
de amiben egyett ertek veled, ha ezeket nem tuntetik fel akkor atbaszas a dolog.
MAS: hogy tudnam revenni a cuccot hogy a win-ek kepeit kuldje wifin a tv-re?
-
ricsip
addikt
válasz
negyedes #65741 üzenetére
facse: Megosztott macskásvideók, feltöltött fényképalbumok nézegetésére teljesen tökéletes.
Skype: kamerával felszerelve a nappaliban kanapéról lehet a távoli familiával néha videótelefonálni, nem kell belőnni a köcsög számítógépet, windows update elkezd pörögni, fél órát várni, ja feljött a windows10 upgrade b*sztató lelőhetetlen ablak is (köszi MSFT... h. szakadjatok meg), aztán talán már el lehet indítani a skype-ot. Mennyivel egyszerűbb h. bekapcs tv, kiválaszt skype app, belogin, oszt klikk az ember nevére és (talán) sikerül az a videóhívás. -
ricsip
addikt
válasz
#94529552 #65705 üzenetére
Én a prohardver/mobilarena/stb. oldalra és a fórumba azért járok, mert nincs időm (és már nagyon ingerenciám sem) minden műszaki kacat vásárlás előtt 4-6 hónapot nyomozni munka család hobbi mellett. TV, okosTV, mobil, okostelefon, wifi rúter, klíma, időjárásállomás, okosóra, CI kártyaolvasó Telekom digittv.hez, RG6 tri-shield coax kábel, stb. stb. stb. stb. Ez már főállású munka mindegyiknek utánamenni oknyomozó szinten. Felületesen nem elég, a példa megmutatta.
Elolvasom az összefoglalót, és ha abban leírja a kedves topikgazda / lelkes fórumtárs / bárki h. az LG 2015-ös TELJES termékpalettája nem tudja a face-t, nem tudja a bolygó perpill. legnagyobb VOIP szolgáltatását futtatni, akkor neki se állok megnézegetni a konkrét típusokat, mert még1x mondom, ez egy SMART címkével hazudott elektronikai eszköznél kizáró indok nálam. A Skype app-ot kiadta az LG webstore keresője, én elmentem eddig is. Most komolyan, ki fogja ezt megkeresni, és ráadásul itt még ezek után se derül ki hogy valójában nincs is skype, az valami ottmaradt kamu app. Tényleg ilyen nagy kérés beírni a topikindítóba még ezt a 2 sort? Nem tudom ki a topikgazda (nem látszik, titkos?) akinek accountja van szerkeszteni azt a hozzászólást, de ha vki elárulja, akkor megkeresem direktben, és nem ide fogok írogatni.
Csak annyit kérek, ha már nekem ennyi időm
elb*sztamráment a nyomozásra, a következő MM-ban átvert / behazudott vásárló ne járjon már úgy mint én. Az LG.com-tól nem lehet elvárni pártatlan és objektív tájékoztatást (Igen, bevalljuk, az alkalmazás-storeunk 1 kalap f*s, és rutinszerűen távolítjuk el az összes fontosabb gyártó app-ját, ami van ott az még fingó-app szintű bornyúság, kutya nem használja), az MM-ben az LG inges fickó az aznap eladott darabszám alapján kapja a prémium-ot, tőle se várhatom el h. teljesen igazat mondjon. Itt a fórumban nagyon remélem még a fogyasztók vannak képviselve a folyamatosan megújuló gyártói trükközések kivédésére. Nem lehet mindenki mindenben expert, én TV-vel nem foglalkozom, de bárki nyissa meg az aláírásomban látható linket: WP-ról magyar nyelven nem kapsz alaposabb kivesézést, és ha bármi kérdés van, bárkinek szívesen válaszolok. TV vételre viszont nincs ennyi energiám hónapokat túrkálni az internet bugyrait.Ezért akarom h. ne csak a "szép képe van" meg "gyors a menüje van" felületes dolgokról szóljon a fórum (az amúgyis full szubjektív), hanem az ilyen tényszerű korlátokról. Akkor nem kell 6500 hozzászólást végignyálazni. Senkinek nem jó h. itt a hsz-ok 60%-a ugyanazt kérdezi, a válaszok is kb. mindig ugyanazok. Hatékonytalan, erőforráspazarló (idő, tárhely) működés.
-
Beni2360
félisten
válasz
Nightman1 #65734 üzenetére
lehet, hogy átsiklottam valami felett de nekem egy LB761 tv van igaz nem wifin kapcsoldik a netre de az éjjel kipróbáltam a You Tube-t uhd 4k filmeket néztem és semmi akadést nem tapasztaltam sem hangban sem képben.
-----------------------------
Valaki itt mérte a wifi sebességét. kérdésem lenne, hogy mivel mérte és hol? -
negyedes
addikt
válasz
ricsip #65692 üzenetére
mondjuk nekem eszem agaban sem lenne fb-zni a tv-n.
skype-bol is eleg a 23" monitoron a masik arca nem kell 43"-re rakni azt is. Szerintem.
Amugy 6 ora tvnyomogatas utan rajottem hogy a smart egy nagy lof@sz, egyik gepet sem tudom rakenyszeriteni arra hogy kikuldje a kepet wifin a tvre csak az lg sajat cuccaval megy, de bufferel mint allat.
ami tetszik az a lifemenu, es a kapcsolatseged.
-
Enzo_86
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Tegnap este mikor lefeküdtem, a szokásos módon beállítottam az LG 37LS570S-es készülékem elalvás időzítésre. Egy kb 10-15p múlva nagy csattanás, és kikapcsolt a TV. Mintha elment volna az áram, de nem, mert a router mellette működött, meg minden más a lakásban. A TV-n is még egy kis ideig világított az állapotjelző led (mint amikor pl kihúzza az ember az áramból), de utána kialudt, és azóta hiába dugom be,húzom ki, az állapotjelző led se kezd el világítani, a TV meg se mukkan.
Van ezekben a készülékekben esetleg vmi biztosíték ami levágódhatott?
Szerviz tud ilyen hibával mit kezdeni? Szegeden ismertek vkit/vmi jó szervizt?
Egyszer régebben volt, hogy számítógépem hagyományos monitora elpukkant. Kicsit hasonló volt a hang, de nem éreztem most semmi olyan szagot mintha vmi elégett volna benne...Segítségeket előre is köszönöm!
Ádám -
cidalain
veterán
Reg jartam erre.
Van valami osszefoglalo a webos 1 frissiteseirol, hogy melyik verzioval mi a tapasztalat?
Nekem most a TV az 5.00.15-ot ajanlja fel, de korabban itt valaki panaszkodott hogy nem megy a time machine (ami nekem a legfontosabb funkcio).
Szoval erdekelne melyik verzioszamnal mi az ismert gebasz, mert jo lenne mar frissiteni (4.30.16-om van meg csak, viszont ebben is vannak ugye hibak) -
Land
veterán
Haver venne TV-t.
Ezek a kritériumok:- min 115 cm-es
- UHD
- Smart
- Wifi, Miracast
- minél szebb panel!
- 24p
- minél kisebb input lag ha játszana
- max. 250k (fekete pénteken venné, tehát akciósan 250k-s is érdekel még ha jelen pillanatban jóval drágább)
- DLNA egyszerűen kezelhető legyen (Nero, Plex, plusz bármi ami ajánlott)Én az LG-t mondom (nekem 3 éves 42LM620S-em van), ha az új WebOS-ben ezek már javítva vannak:
- lassú billentyűzet
- lassú rendszer
- lassú youtube
- nem lehet hangsávot váltani PC-ről Nero Media Home-mal vezetékes kapcsolaton keresztül streamelt filmeknél (gépen kell kivágnom ilyenkor az elsődleges angol hangsávot)
- többször nem boldogul a film mellé rakott felirattal (sokszor a Nero újratelepítése megoldja...)Mennyire idegesítő, bosszantó az új WebOS kezelése? (Vajon az én TV-re lesz 2.0-s WebOS?)
Másik lehetőség, hogy Sony android Tv-t vesz: Sony Bravia KD-49X8309C .
Csak az talán fagy, újraindulgat jelenleg...Köszi előre a segítséget!
-
Nightman1
tag
válasz
csabi272 #65733 üzenetére
Nemtom gyerekek,ha jol látom nektek 2-3 évvel ezelőtti tv-tek van,az enyém tavalyi kiadású,az vigasztal bárkit hogy nálam is szaggat?
Igaz hogy 2 percenként kb egy tizedmásodpercet,de zenénél finoman fogalmazva is gáz.
Ugye minnél nagyobb felbontásban nézed,annál több dolga van a procinak.
Nálam ez élből HD,és nem találtam felbontásra beállítást.
Talán ha nem gyári appon próbálnánk hanem simán böngészőből.
Én még nem próbáltam,de hátha.. -
rdanii13
tag
válasz
szakalistvan #65728 üzenetére
Igazából csak azért lenne hogy normális tv legyen a szobámba, mert géphez van 1 TV monitor, de ezen nem nézek tv-t, a rendes tv meg még ilyen óriási dög, amit ha bekapcsolok sistereg meg minden
-
szakalistvan
senior tag
válasz
rdanii13 #65725 üzenetére
Asszony szüleinek van ilyen tv-je,csak 40-es,egy LB630-al tudtam összehasonlítani,fakóbb színek,egyébként nekik teljesen megfelel.Mondjuk ehhez hozzátartozik hogy a Scart és a HDMI kábel közötti különbséget nem igazán vették észre
Ekkora méretben teljesen vállalható,egyébként ennyit én nem adnék érte -
rdanii13
tag
Sziasztok! Valakinek van errőla tv-ről véleménye? Esetleg adatok alapján mit tudtok róla mondani?
-
Nightman1
tag
Hogy ne legyek mindíg off.
Így másfél hét után most mondom azt hogy sikerült bekalibrálni a tv-t és nemcsak a színeket hanem akár azt is hogy legyen fekete,de a fehér színtől ne akarjon kifolyni a szemem.
Sok kalibráló cikk olvasható különböző tipusokhoz,de egyikben sem találtam egyetlen szót sem olyan beállításokról,amik hatalmasat változtatnak a képen.
IRE például..
42Ub820-hoz ha bárkinek kell,szivesen küldöm.. -
olasz69
senior tag
Nekem nincs olyan is a tv......
1..............
2.............. Béninek szólt!(#65718) Rico45
(#65717) Nightman1 -
Beni2360
félisten
-
olasz69
senior tag
de ezt nem látod ,csak az BullZeye eredményét vagy ezt eredményt
itt is egy ambilight Tutorial (angol)1. hdmi, jobb szinte mindennél
2. usb kevesebb dolog hajtja -
Black Dragon
addikt
-
olasz69
senior tag
válasz
Beni2360 #65711 üzenetére
usb?
(#65713) Black Dragon@ :
"így "elcsúfítani" az lg-met ilyennel".
Szerintem nem olyan gáz! még a samu se -
törölt tag
válasz
Nightman1 #65709 üzenetére
Nem arra, de az is arról szól hogy mindenért fizettetni fog velünk. Vagy ha normális android app-okat akarsz akkor majd fizess érte, meg reklám nélkül már nem is használhatod, már a blockert is kikerülhetik.
olasz69 Pont az hiányozna még, hogy ott villogjon mindenféle zavaró fény a tévé mellett. -
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #65710 üzenetére
Pont tegnap foglalkoztam a témával de mivel minden HDMI portom foglalt és a kedves feleségemet meg amúgy is idegesíti a villogás, lemondtam róla. Habár nekem bejönne de ezért nem válok el.
A 70 években a rádióból volt kivezetve műanyag rózsába szerelt azt hiszem ellem lámpa égő. Brrrrr -
olasz69
senior tag
Tisztelt Fórumozók( LG LCD és LED TV-k)-ről akár, Valakinek van ambilight clone,vagy valami hasonló az lg tv-én?
-
Nightman1
tag
válasz
#94529552 #65708 üzenetére
Ha arra gondolsz a google mögöttes szándékáról hogy adatokat gyüjtsenek minden felhasználó minden lépéséről akkor igen,van potenciál az okos tévékben is főleg ha kamera is van benne.
Az LG-t kb egy éve buktatta le egy hekker aki beleásta magát a tv oprendszerébe és kidült hogy a tv minden infót "hazaküldött a gazdinak"
Míg a Samsungnak épp most van pere Frankfurtban ahol ugyanez derült ki egy samu okostévéről is (a 6203-as modellről) azzal a különbséggel hogy a Samu a felhasználó beleegyezése nélkül tette ezt.
Szóval oké hogy megfigyelnek minket amiért mi még fizetünk is,de akkor cserébe kapjunk már használható appokat,és ilyen téren a google azért a droid régebbi verzióján is elérhető a youtube,face..
Más: ha a tv)n nincs bekapcsolva az eco mód akkor nem kapcsolja ki egy idő után a külső hdd-t? -
törölt tag
válasz
Nightman1 #65707 üzenetére
Ok, de azért gondolj bele, a google sem azért csinálja az egészet, hogy annyira jól járjanak vele a felhasználók. Mást sejtenek mögötte, mint ahogy a YT felvásárlás mögött is. Mit érdekli most az a guglit pl. hogy nem működik az EPG az idei Sony tévék bevezetése óta sem?!
A Xiaomi saját piacra se tud elég tévét gyártani, akkor mit foglalkozzon egy kis országgal. -
Nightman1
tag
válasz
#94529552 #65705 üzenetére
Nemtom reklamálás volt e,de ha az is,nézd el neki. Mivel sokesetben a felhasználó érdekeit nem veszik figyelembe a gyártók így max itt fórumon egymásnak puffoghatunk..
Egyébként egyre több tévén látok androidot futni így pár év és tuti elérhető(bb) áron lehet majd hozzájuk jutni.
Én lg helyett most pl egy 55collos Xiaomi csúcskategóriás paneles 8 magos androidos tévét vettem volna kb 200ezres áron,de mivel egyenlőre a tv annyira új hogy csak Kínai nyelv van benne,így kihagytam.
De a Philips tv-k is Androiddal futnak,orionok úgyszint..
Sonynál vagy Panánál láttam még droidot szerintem idő kérdése és a google bekebelezi a többi gyártót is.. -
rdanii13
tag
Sziasztok! Valakinek van ILYEN tv-ről véleménye? Esetleg adatok alapján mit tudtok róla mondani?
-
olasz69
senior tag
Kezdő freki 11,727 GHz - V - SR:28000 MS/s - FEC: 7/8 - NID:1536 - TSID:701 :
A vége :12,456 GHz - V - SR:28000 MS/s - FEC: 7/8 - NID:4369 - TSID:3 vagy a rádiókkal a vége 12,563 GHz - H - SR:27500 - FEC: 3/4 - NID:1 - TSID:5
Ha van mód az előfizetői csomag kiválasztására az LM660S-nél? -
xabee
tag
Sziasztok! Egy LG LM660S-t kötöttem össze műhold antennával és UPC Direct kártyával! Megtalált a tv kb 600 db csatornát. De én csak azokat a csatornákat szeretném a műsorújságban, amit a UPC-vel nézni tudok. A sok kódolt és a sok kódolatlan külföldi csatornát szeretném valahogy kiszűrni. Tudnátok nekem ebben segíteni? Köszi szépen előre!
-
ricsip
addikt
válasz
#94529552 #65699 üzenetére
"Ha nem tudnád marketing az egész világ. Smart és egyebek mindegyiknél arra való, hogy eladják vele a tévéket-és el is adják. Ilyen világ van. Ha pedig még használható cuccok is vannak benne, akkor lehet örülni."
Cinikus hozzáállás. Ott sántít, h. a 600 ezres LG webos2.0 TV-ben sincs facse és szkájp, pedig az már remélem "drága" smart TV.
"Senki nem fog egy 135k-s tévébe még 20-30k-ért kamerát venni. Ezekre mindenkinek van már mobilja, vagy tabletje, meg bármije, ami sokszor drágább mint egy ilyen óriás tv."
Ha lehetne jól videó-szkájpolni IT-laikus rokonokkal/hozzátartozókkal, nem lenne nagy beruházás.
Ha olvassa a topikgazda (és ha van ilyen egyáltalán), tényleg tegye már bele ezt a 2-3 mondatot a nuku-skype, nuku-facse felhívást a webos bekezdés alá. Ha 1-el kevesebb embert sikerül átverni a boltban, már elérte a célját. Nekem pl. nagyon hasznosnak tűnt ez a nyomozás kimenetele, ezek a fórumok pedig remélem a fogyasztót képviselik, nem pedig a minden létező fronton átverni próbáló gyártókat.
"Minden másik gyártónál is sorban szüntetik meg a 2 évnél régebbi tévékre a YT-ot és az egyéb dolgokat.
Szóval végigmehetsz az összes fórumon."Az pedig h. a gyártó rutinszerűen dobja a régi terméke támogatását, nekem sem új tény. Az viszont pofátlanság, ha nem egészen 1 év után csinálja. Ha tényleg igaz, h. minden gyártó blokkolja 2 év után a YT-ot a TV-n, én eső sorban szeretném ezt olvasni azokban a topikokban, és a büdös életben nem veszek attól a gyártótól smart tv-t. Komolyan mondom, 1. sorba az ilyesmit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest