Hirdetés
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
42LM660S tévémen tegnap egy filmet néztem (MKV), ami alapból magyar felirattal indult el. Egyébként magyar szinkronos volt, ezért kikapcsoltam a feliratot a Q.MENU Videólejátszás pontjában. Ma egy másik (ugyancsak MKV) filmet akartam nézni, amihez kellett volna a felirat, de az előbbi menüpontban a felirat nyelve lehetőség inaktív, és "KI" állapotban van. Felirat nincs. A fájlban benne van a felirat, ez pl. a VLC-ben látszik (külön felirat fájl nincs is). Több hasonló állománnyal is próbálkoztam, de nem megy. Kerestem olyan fájlt is, ahol külön van az SRT fájl, és azt az MkvToolnix progival beletettem az MKV-ba. Ezt is a VLC-vel ellenőriztem. A módosítás előtt nem volt benne felirat, utána pedig már volt. A tévén viszont nincs felirat, és bekapcsolni sem lehet.Tud-e valaki megoldást?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest