-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodluck
tag
Akik olvasták a problémámat és ilyen tv-jük van mint az enyém.
Azoknak üzenném, hogy ne frissítsétek a 04.10.37-es számú szoftver verzióra a készüléket!!!
Igaz én vásárlás után megtettem, de csak most 2 hónap múlva jött a gond. Amint érzékeli a lan-kábelt vagy a direkt wifit, a tv fél percenként újraindítja magát!!!!
Ügyfélszolgálatnál tudnak a hibáról ami ezt a típust érinti a fent említett szoftverrel, persze az ügyfél nincs tájékoztatva, hogy te hülye ne frissítsd.....
Jövőhéten érkezik telefonos egyeztetés után a garancia szervizes és orvosolja a hibát. -
válasz
toM517 #18891 üzenetére
Nincs olyann opció hog kódolás nélküli nyers anyg menjen ki az optikán?
ARC-ot nem tudtam beüzemelni én sem, de annyira nem zavar, TV-n ritkán vannak olyan filmek amit megnéznék, a beépített video lejátszó csapnivaló, szóval ha filmet nézek csak "monitor" szerpet kap a TV.
-
atirag
őstag
Jött egy újabb frissítés a tv-mre(lg 47lv59) és lehetséges,hogy azóta nem ha dlna-hálózatra kapcsolok akkor nem kapcsolja be az erősítőmet? Mert eddig így volt. Lehet ezt valahol állítani?
-
Zoza24
senior tag
üdv!
a böngésző memóriáját hogyan tudom üríteni? youtube-on videó (hd) betöltése alatt kiírta,hogy megtelt,ezért bezárta a böngészőt...mit javasoltok?hogyan tudnám ezeket megszüntetni?
Köszi!
-
toM517
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kerdesem van, hogy ha Plex-en vagy USB-rol jatszok le 5.1-es hanganyagu filmet a TV-n kozvetlen mikeppen tudom az 5.1 hangot kivinni az erositomre? ARC tamogatas nincs benne, de 1.2-es HDMI es optikai bemenet akad. Felejtsem el? A TV LM660S. Elore is koszi minden segitseget!
-
wocsok
tag
Üdv! 42 LM620S tv-m van, és néhány kérdésem lenne. Valaki használ UPC direct-et cryptoworks kártyával? Van valami kikötés a kártyához? A dvr most működik pendrive-val, vagy sem (mondjuk egy 64GB-sal)? Felvenni adást lehet kikapcsolt tv-vel is, vagy mindenképp mennie kell? Előre is köszönöm a segítséget!
-
boto13
csendes tag
Van egy LG DM2350D TV-m. Most váltottunk a vidanetnél digitális csomagra és az lenne a a gondom, hogy többszöri újrahangolás után sem talál digitális adást, csak analóg adást. Kipróbáltam egy JVC TV-n viszont azon meg tökéletesen működik.. Mikor berakom a kártyát kiírja, hogy CL modul csatlakoztatva... mi lehet a baj? Előre is köszönöm a segítséget!
-
stomi76
tag
Halihó!
Ismét lenne egy kérdésem hozzátok:
A filmek Zyxel NAS-on különböző mappákban vannak tárolva a hozzájuk tartozó bélyegképekkel (dvd borító képe) együtt. Amikor a NAS tartalmát dlna-val megjelenítem a tv-én (LM669) akkor sajnos a mappák képei nem jelennek meg.
Tudtok abban segíteni, hogy a mappák képeit hogyan lehet megjeleníteni? -
Zoza24
senior tag
ma megjött a tv,egy 42lm670s...eddig minden ok kivéve azt,hogy kiírja néha,hogy az ország észlelése sikertelen,pedig már az elején be lett állítva...ez mitől lehet?
másik,hogy az LG Apps-ben nem minden töltődik be,sokszor kiírja,hogy a szerver bontotta a kapcsolatot (404)
a memóriát üríteni bizonyos időközönként?volt már,hogy kiírta,hogy betelt,s a youtube-ról utána nem töltődött be a videó...
ezekre tudna megoldást valaki?Köszi előre is!
-
bandikabá
csendes tag
Már ma se lessz frissités úgylátom!
-
petya2012
őstag
sziasztok
lenne pár kérdésem ha lehet
most vettem egy LG 37LM620S tvét
04.01.63-as firmware van rajta,de az lg honlapjáról leszedtem egy 04.10.43-as firmware-t
kérdésem az lenne,hogy érdemes-e frissíteni vagy inkább nem??ha igen,akkor hogy kell??(még nincs net a tv-be kötve)a másik kérdésem pedig az lenne,hogy miért nem lehet Magyarországot beállítani az országoknál??
köszi előre is a válaszokat
-
Watt25
veterán
Tesco-ban vettünk a gyereknek Carousel távirányítós vonatot. (Fa síneken megy.)
Lehet irányítani az LG tévék távirányítójával is.A csatorna váltó gombbal megy előre-hátra.
Hangerő fel: állj, hangerő le: duda.
Többi gombra is előjön még a többi hang is és olyan hangok is, amit a vonathoz kapott távirányítóval nem lehet előhozni! -
tigipuf
senior tag
válasz
totti11 #18808 üzenetére
Baromság,ami nekem nem ment az Lg-n vagy akadt,az samsungon is dettó.
Bár nem biztos, nem próbálgattam a sokfajta szarnál-szarabb torrentolt filmek mindegyikét,mivel eleve úgy gondoltam tv-t veszek,a média lejátszást pc-n,vagy asztali lejátszón oldom meg.
Sokan úgy gondolják hogy egy drágább tv vételévél mindjárt médiaplayert ,letöltőklienst,pc-t,beépített közösségi oldalt,játékkonzolt meg a p....a tudja mit vettek. -
Továbbra sem ismert működő PVR hack?
Nem a bekapcsolásra gondolok, hanem a rögzített video kimásolására és tovább szerkesztésére... -
törölt tag
válasz
laccy88 #18865 üzenetére
No comment inkább,maradjunk annyiban hogy az MPC HC nem tud 3D-t lejátszani,se BD lemez kezelni és mindezt a békesség jegyében mondom,tarts ki állhatatosan a saját meggyőződésed mellett és ne hagyd magad eltéríteni mindenféle kamu információkkal ( amit én is írtam neked )
-
scorpy02
aktív tag
Sziasztok!
Újabb gondba ütköztem. Nekem lenne egy 32LM611S típusú tv, és egy csak vga bemenettel rendelkező laptop.
Tehát összekötöttem őket egy vga kábellel. Illetve volt itthon egy scart adapter és egy audio kábel. A gondom az lenne, hogy nem sikerül hangot kicsikarnom.
Furcsának találom, hogy a tv bemeneti listájában csak a scart aktív, a vga bemenet az nem. Tehát csak az előbbinek színes az ikonja a listában. Viszont ha rámegyek a vga bemenetre, akkor működik a kiterjesztett asztal, csak nincs hang a lejátszott filmeken. Ha pedig kiválasztom a scart bemenetet, akkor természetesen hang van, kép nincs.
Hol a hiba?
A scart adapter helyett célszerűbb lenne jack-jack kábellel próbálkozni?
-
laccy88
senior tag
lassan-lassan megszűnik az összes problémám
vagy mégse
Már csak egy aprócska gond:
-radeon hd6770 vga, egy hdmi kábel(3d kész) és egy 42lm3450 tv-
több player-t is összevetve, mindenhol jelen van BR filmeknél(mkv-nél nem), hogy a kép vibrál. Apró vibrációkat látni a kép különböző területein random...
Kipróbáltam két kábellel is, ugyanaz.
Ölet? -
Irwine_
csendes tag
Sziasztok!
LS570S: mi van akkor, ha kb. 10 mp-ként újraindul? :S Tegnap még semmi baja nem volt, azóta elvileg nem történt semmi.
Köszi! -
meszeske
tag
sziasztok !
Én is tévé vásárlás előtt állok , második készüléknek szeretnék a dolgozó szobába egy 32' -os lcd led tv-t.
Sokat olvasgattam a fórumot és próbálom összeszedni az infókat.
Már kezd letisztulni a kép , de azért tőletek is megkérdezném . Samu vagy Lg . És most szakadjunk el a márkától és elfogultság nélkül mondjatok véleményt.
LG 32' LM620s vagy samu 32ES 6100 vagy 40eh 6030 ? Ezek egy árban vannak , olyan 130 körül.
Többet nem akarok szánni rá , mert még a nagyszobában ott figyel az öreg katódos 100Hz Panasonic aminek 9. éve semmi baja !
Amire használnám HD filmek , tévézés , DNLA /samu galaxy S3-mal/ , gyerekek rajzfilmek meglévő 5.1 hangrendszerrel koncertek , filmek nézése.
Lehet hogy a pc is menne rá amin inkább csak irodai munkát végzek és netezem , zene szerkesztés.
nézőtávolság: 70- 180 cm./32' vagy 40' ? /
elhelyzés: asztal - fal nem kitételMindenki a saját lovát dícséri / kb 20 helyen érdeklődtem és kérdeztem véleményt /
Például a szervizesek többsége azt mondta hogy kevesebbet javítanak Lg. De sokan a samsungot istenítik.Engem a márka nem érdekel csak a kép minőség, megbízhatóság, innovativitás , összerakás minősége ....stb
Kösz a válaszokat!
-
vagamo
őstag
Az info kijelzés probléma az Lg tévéknél is jelen van? LG 47LM960V, LG 47LM860V szintén UPC CI+ EDDIG Samsungot szerettem volna venni Es7000-et de egyre többet olvasok a Samsungokról annál jobban kiábrándulok belőlük.
Fekete ennél a típusnál fekete, Nincs felhősödés? -
boto13
csendes tag
Van egy LG DM2350D TV-m. Most váltottunk a vidanetnél digitális csomagra és az lenne a a gondom, hogy többszöri újrahangolás után sem talál digitális adást, csak analóg adást. Kipróbáltam egy JVC TV-n viszont azon meg tökéletesen működik.. Mikor berakom a kártyát kiírja, hogy CL modul csatlakoztatva...
-
Remi1234
aktív tag
válasz
lordmynher #18851 üzenetére
En par hete valtottam. Digitalis media boxos csomagrol HD medicardra.
Ami hatrany, hogy nem lehet elerni a videotarakat (se UPC, se mas csatornaet). Viszont nekem bejott.. Havi ezret nekem meger, hogy a kedvenc csatornaimat HDben nezzem.. A Natgeo gyonyoru rajta
Viszont, ha szereld magad csomagban kered, akkor keszulj fel ra, hogy valoszinuleg sokat kell varnod a helpdeskre... Mivel azt sehol sem irjak, hogy a kuldott kartyat a rendszerben is aktivalni kell (kulonben az autentikalasnal csak all a dolog orakig). Nekem 30+ percbe telt, mire elertem egy ugyintezot, aki megcsinalta nekem.
EPG-ben hibat meg nem tapasztaltam.
-
KGabesz07
csendes tag
Sziasztok!
Végül sok nézelődés,érdeklődés után megvettem az 47LM669S-t, köszönöma segítségeteket mert eddig jó választásnak tünik, jelenleg németben élek itt kaptam meg 5 év garival (20e volt a +3 év) kb 250e volt cakkpakk
december elején!
Jó és nagyon tetszik így fehérben.
Teljesen megvagyok elégedve, amit eddig sikerült használni, nagyon sok időm nem volt.
A híreket azt folyamatosan felveszi ezt nem lehet leállítani?
mekkora a merevlemez ebben, van más is amiket rögzít? törölni vagy az automatikus teszi?
A net hogy jobb mert Laptoppal wifit használom most a Tv-én is úgy van amikor beszerelem nem találtam a lan kábelt de mostmár áttudnám tenni hiszen mögötte van a router.
Külső HDD-ot olvastam nem mindíg jó rácsatlakoztatni azt még nem mertem mert adattárolásra használom főleg mármint biztonsági adatmentésre nem lenne jó ha kicsinálná, lehet inkább veszek neki egy másikat amit csak hozzá használok. A pendriv-ról eddig játszott mindent.
Szeretnék játszani is rajta, egyik ismerősöm azt mondta ne vegyél XBoxot meg ilyeneket azokba nagyon drágák a játékok mást nem is tudnak, inkább egy asztali gépet csatlakoztatod a tv-re mint képernyő és egy rakás játékot beszerezhetsz. Akármikor másra is jó, pl. most még nincs külső lejátszom sem akár filmeket is játszhatnnám onnan . . . . mit gondoltok?
További szép napot nektek,
üdv -
Fang
aktív tag
válasz
#88763648 #18852 üzenetére
Szerintem ebben a topicban több szerencsével jársz:
[samsung topic] -
lordmynher
csendes tag
UPC kábeles STB-ről (Pace SD) váltanék mediacrdra.
Érdekelne, hogy van-e olyan fórum társ aki már ezt megtette. ls570s-em van és nem szeretném ha:
- rosszabb lenne a tv adás a jelenleginél
- az EPG furcsa karakterekkel jelenne meg (olvastam hogy valakinek ez volt a problémája tányérosnál)A váltás oka tulajdonképpen annyi, hogy kiiktassak egy fogyasztót és egy távirányítót.
Gondolom a földfelszíni HD adásokat csak egy kapcsolható elosztóval tudom nézni, mert bezavarna ha csak egy sima elosztót tennék. -
törölt tag
válasz
opti06 #18845 üzenetére
Egyébként ezt pláne nem jó összekevereni a 24p, egyáltalán a mozi témájával. A 24p jelen esetben nagyon más, mert nem 24db 0 ideig lőtt állóképet látsz, hanem minden frame-en nyomot hagy az egész 1/24-ed másodperc, viszont blur-özve, hisz az 1/24-ed vége már csak nagyon kevés fénymennyiséget juttat a filmre/érzékelőre, míg az eleje a teljes 1/24-ed időablakot.
24p film, és mondjuk egy sz.gép által generált 24fps nagyon más. -
törölt tag
válasz
opti06 #18845 üzenetére
Érzékelni garantáltan többet tud. Egy sötét szobába betéve egy 100Hz-es strobit, biztosan epilepsziás rohamot fogsz kapni
Amire te gondolsz, az inkább az, hogy mit látsz folyamatosnak, de ez is inkább egyénfüggő, hisz nem a szem lát, hanem az agy, és azt azért már tudjuk, hogy meglehetősen eltérő képességekkel tapossuk a sárgolyót -
Indiant
addikt
Dude, Where's My Firmware?
Nálam már hétvége van, szóval a hét közepe már elmúlt. -
panses
aktív tag
JAJJMÁR NA! A 100Hz akkoris jobb mint az 50 és kész! Amúgy TM nálam pl. ki van kapcsolva mert rihi-rühellem!
-
törölt tag
válasz
opti06 #18838 üzenetére
>de attól még 100hz a képfrissítés, ha nincs trumotion.
No ezt kb. negyvenedszer kérdezem a topikban: ennek mi értelme? Itt sokan a 100hz-re úgy esküsznek, mint valami szent grálra. Ha változtatás nélkül kétszer kirajzoltatom ugyanazt a frame-et, attól mi változik? (még műszeres is semmi. Nulla. Nil. 0.). Kirajzoltathatom 500-szor, tökéltesen ugyanazt fogom látni, mintha 50Hz-s lenne.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez totál egyéni preferencia kérdése, itt nincs nagy általános okosság, főleg azért, mert azért ezek a mozgásinterpolációs megoldások messze nem tökéletesek(ezek azért még tévesztenek, erősebb vason jobb implementáció is használható, illetve az inputlag kárára lehet javítani).
Én mindenesetre a 24p-s anyagokra rátolom, mert a szaggatást gyűlölöm. Mindenestre tény, hogy nem egy kritikus feature ez a tévékben. -
opti06
aktív tag
legegyszerűbb ha leteszteled, sajátodon kapcsold ki/sima és nézd szerinted hogy jobb a kép, nekem kimondottan sokkal jobban tetszik ha be van kapcsolva ez a funkció (igaz idei modelleken gyengébb azért a trumotion, mint tavalyiakon)
végül is embere válogatja, nekem jobban bejön a folyamatos mozgás, mint a darabos 24p
ha nem kell akkor jó választás 615 is, na meg kérdés 620 mennyivel drágább -
Fang
aktív tag
válasz
opti06 #18838 üzenetére
Kérlek ne vedd kötekedésnek, de minden tesztben azt olvastam, legyen az geeks vagy ph, hogy a trumotiont érdemes kikapcsolni(vagy alacsonra állítani) mert természet ellenes hatást kelt(het).
Ebből arra következtetek, hogy nem is olyan nagy probléma ha nem elérhető mint beállítás (nálam is ki van kapcsolva és jó a kép).de ha rossz a gondolatmenetem világosítsatok fel
-
opti06
aktív tag
100hz-nak 100hz maga a kép
viszont trumotion 100hz funkciót nem tudja!eleinte mikor megjelentek új modellek 620/660/670...
nem volt menüben trumotion állítás szoftver hiba miatt.
közben jött frissítés megjelent oké szép minden, viszont 615re azóta sem jött ki,
gyártótól annyi infó jött ,hogy a 200hz MCI nem arra való (mármint trumotion 100hz-ra)a trumotion maga annyit tesz, hogy kipótolja képek közt egy "valós- számolt" képpel vagyis folyamatosabb lesz a mozgás, na ez az ami nincs 615-ben!
saját tv-den is letesztelheted, rakj be valami szép képet - akár tv adás is jó
ahol van mozgás ami se nem túl lassú se nem extra gyors, mondjuk átlagos sebesség
és beállításokban kapcsold ki
kép beállít-s képernyő - trumotion sima/törlés/kézi/ki
tedd ki állapotra és látod mi a különbség a képen, de attól még 100hz a képfrissítés, ha nincs trumotion. -
Fang
aktív tag
válasz
opti06 #18836 üzenetére
Köszi a segítséget!
A tv egy negyvenes anyukának lesz két kislánnyal szóval nem kell túl sok extra, a 3D bőven elég.
A dts és a smart hiánya nem probléma, nincs rá szükség. A hz kérdés már más tészta, de BloodRay korábban azt írta, hogy ez is valódi 100hz-s tv. Ezzel nem akarok ismét egy fölösleges vitát indítani, hogy most annyi vagy nem.
A lényeg az hogy szép-e a képe? (ha igen akkor tőlem 20hz is lehet(vicc)) -
Fang
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne tv-t venni és ezt küldte át nekem: Toshiba 40TL933G na én erről igyekszem gyorsan lebeszélni, szerintem ebben az árkategóriában (~500€) a 42LM615S egy jobb választás volna. Nekem is LG tv-m van (47lm660s) szóval a márkát merem ajánlani, de ezt a típust konkrétan nem ismerem.
Én az enyémmel elégedett vagyok, a 615S tulajok is elégedettek a sajátjukkal?
Köszi a válaszokat
-
lucifer0013
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy mit jelöl a LG 42LM660S.AEE megnevezésen az AEE?
Köszi
-
kmarci25
veterán
válasz
totti11 #18817 üzenetére
Itt kérdezgess! Jobb, ha megmondod a saját elvárásaidat, mint hogy itt mindenki leírja, hogy ő milyet használ...
-
*H*
aktív tag
Üdv!
Megköszönném, ha valakinek van egy LG 47LW579S készüléke és megnézné nekem a szerviz menüjében a White Balance értékeit. Warm/Medium/Cool oszlopokat. Előre is köszönöm.
-
Zoza24
senior tag
Üdv!
Holnaptól ha minden jól megy én is gazdagabb leszek egy 40lm470s készülékkel,majd zaklatom a gurukat a hülye kérdéseimmel
első lcd tv-m lesz meddig egy 55cm Sasung crt-vel toltam
remélem jól választottam...Zoza
-
laccy88
senior tag
válasz
laccy88 #18800 üzenetére
senki nem használ lg tv-t powerdvd-vel?
18800. hsz. -
goodluck
tag
Koszi mindenkinek a valaszt, akkor holnap telefon lesz a szervizbe.
Tajekoztatok majd mindenkit, hogyis alakulnak a dolgok. -
Fefe48
csendes tag
válasz
Fefe48 #18442 üzenetére
"Sziasztok !
Három hete van LG 47lm660s tévém tévéadások kábelen jönnek digitális csomag miatt CryptoWorks
CI modul+kártya van benne a mai napig minden adó a kódoltak is rendbe jöttek . A mai naptól a kódolt adóknál ha lentről fölfele léptetve azt írja ki " Kódolt program " nem jön be az adott adó, föntről vissza lépve bejön az adó,ha csatorna számot ütök be megint bejön az adó .Találkozott már valaki ilyen hibával,tv vagy ci modul hiba ? Valami tipp valakinek ?
Erre a kérésemre volt egy tipp csatornák újrahangolása , 3-4 szer
is megcsináltam változás semmi kártya+ci modul tévéből ki irány a szolgáltató ( közben találtam még egy hibát , van amikor a hang csúszik magyar párbeszédeknél idegesítő nagyon látszik ez megoldódik a csatorna oda-vissza váltással ) erre a szolgáltató azt mondta hogy a tv tunerje gyenge nem bírja a digitális adó sztrimjét hát elég ideges lettem mert már megint a másikra mutogatás effektus ugrott be ráadásul az első kérdésemre se adtak kielégítő választ. Ott betették egy sony tévébe a modult pár programváltás
kb 1 perc működött Őszerintük jó de azért megnézik a rendszert mert hát utólag kiderült hogy pár csatornával babráltak január 1 után de nem azzal amivel nekem bajom van "HA HA HA " hát persze.
Valaki a hangproblémával kapcsolatban valami észrevétel más is találkozott ilyennel esetleg a szolgáltatónak van igaza ? "A fent említett problémát úgy néz ki sikerül megoldani okulásként közzé tenném .
A szolgáltató múltkor lerázott azzal hogy majd utána néznek hogy nem e ők kevertek el valamit a csatornákkal ( De ők ragaszkodtak ahhoz hogy a tévémmel van baj ) ma lejárt az 1 hét amit adtam nekik
és bementem hozzájuk hát nem nagyon örültek nekem de végül is segítőkészek voltak.
Kérdésemre hogy mondják már meg egyszerűen hogy működik a ci+kártya páros mi kódolja a tv adást
,kiderült hogy a ci modul .Bakker kérdem én hát nem lehet hogy azzal van valami ( Az enyém Technisat márkájú amit tőlük vettem ) hát nem is tudjuk , lehet jött a válasz ,lehetne esetleg egy másikkal kipróbálni ? kérdem én .És adtak próbára egy másik modult sőt másik típust (mellékelve a képen )
És TADAAAAAM úgy néz ki hogy a probléma megoldódott ,vagy a régi modul nem jó vagy a tévém nem bírja valamiért a Technisat modult de 3 hétig jó volt.Tanulság ne engedjétek magatokat lerázni ,
gondolkozzatok egy kicsit és olvassátok a fórumokat mert sok okosság van benne és nem tudnak olyan könnyen lerázni a szolgáltatók mert nekik az az egyszerűbb . -
törölt tag
válasz
totti11 #18817 üzenetére
Én nem vagyok nagy szakértő lejátszókban, én egy Blurayes HTPC-t használok lejátszónak XBMC-vel, de ez drága, nem is igen indokolt, célgépben ugyanezt szinte biztosan meg lehet kapni olcsóbban.
-
törölt tag
válasz
totti11 #18808 üzenetére
"csúcskategóriás"
El kell keserítselek: ez egy középkategóriás tévé. A méretéért fizettél "sokat", faterod tévéje gondolom vmi 32-es cucc. Amúgy ha ez neked fontos szempont, miért nem a vétel előtt informálódtál?
Node hogy elvegyem kicsit az élét: én samsungokkal kelek és fekszek: van ott is csomó probléma a lejátszás körül, bár tény, hogy kevesebb, mint itt. Samu mindig jobb volt sw-ben, és szinte biztosan mindig jobb lesz, és még ők is rohadtul, mocskosul messze vannak az elvárható szinttől.
Szerintem a tévé variálás helyett vegyél egy olyan lejátszót, ami kielégíti az igényeid. -
-
-
goodluck
tag
Sziasztok!
A kovetkezo problemaval szembesultem ma.
Tegnap este meg youtubon neztem filmet a 2 honapos LG 42LM660S tv-men. A mai bekapcsolasnal kb. egy percet uzemelt majd kikapcsolt es az allapot jelzo led csak villog.
Kihuztam minden vezeteket belole, majd vissza 1enkent. Addig jo is volt, es mukodott is amig vissza nem lett dugva a lan kabel. Kiprobaltam masik kabellal is, de a problema nem valtozott.
Atallitottam csak wifi kapcsolatra, de a problema wifi jelszo begepelese utan allandosult. Mar lassan be sem lehet kapcsolni, amint a menube lepnek kikapcsol.
Kerdeznem jart-e mar valaki hasonlo cipobe, vagy hivjam az LG ugyfelszolgalatot holnap?Valaszotokat koszonom elore is!
-
totti11
csendes tag
LG 47LM671S
Külső HDD akadozik a kép,tudom hogy már többen panaszkodtak erre.
Én azért nem ezt vártam egy 320 ezres tv-től........
Lehet ez miatt szerintetek reklamálni? -
tomimidi
tag
Esetleg valaki tudja már, hogy konkrétan mikor jelenik meg a következő firm és milyen javítások lesznek a historyban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest