Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, érdeklődnék, ezt(LG 42LM669S) a TV-t szeretném megvenni, pontosan itt(Elektrolimit).
Mit kell figyelnem a garancia papíron, hogy ne valami kamu legyen, hanem teljes körű magyar 2 éves garancia.
Látom, hogy az oldalon olvasható, de nem hiszek el mindent Esetleg van valami infótok a boltról?
Előre is köszönöm -
huncutka1029
addikt
Ha találsz Lg gyárit, oszdd meg velünk is jó?
Logitech k400-at használják többen is soso elég jól működik, a leírtak alapján.
cirka ennyiért beszerezhető...a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
-
Tibor691
tag
válasz huncutka1029 #21094 üzenetére
Igen az LG állásfoglalása.
DVR-ra nekem max 4 órára van szükségem többre nem. Ezért elég lenne a 8GB-os.
Este az összes pendrive-omat megpróbálni DVR-ra inicializálni, hátha az egyik működni fog.[ Szerkesztve ]
LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata
-
Kroni1
veterán
válasz Tibor691 #21091 üzenetére
Meg japanbol kaptam nagyon regen.. amugy nem is azt hasznalom, hanem egy kulso hddt. Ha az ember akar timeshiftet is (marpedig az nem rossz) akkor keves a 32gb, max 4-5 orat tud felvenni a maradek helyre hd-ban. Raadasul egy 160gb hdd kb ugyanannyiert beszerezheto hasznaltan mint egy normalis pendrive.
-
Indiant
addikt
-
Tibor691
tag
válasz huncutka1029 #21087 üzenetére
Értem az állásfoglalást, de nem értem a logikát, véleményem szerint a pendrive-val ugyan azt meg lehet csinálni mint a HDD-vel, most a tartalom titkosításra meg a védelemre gondolok.
-
huncutka1029
addikt
válasz Kroni1 #21088 üzenetére
a time shift, elvileg minden pennel megy, mázlista vagy, hogy a dvr is.
Nálam nem működött a dvr kingstonnal.
Az hogy elvileg nem támogatottként aposztrofálja az LG még működhet kis szerencsével,
ismerjük a metódust a HDD-k esetében is.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Kroni1
veterán
válasz huncutka1029 #21087 üzenetére
Nekem 32 gb buffalo pendrive-al megy a dvr, es a timeshift is! Tudom a legtobb tipussal nem, de erdekessegkepp megneztem es nalam ez ment gond nelkul.
-
huncutka1029
addikt
válasz Tibor691 #21085 üzenetére
Szomorkodhatsz,
már volt kérdés, és az LG azt válaszolta:
- A DVR/PVR funkció a szerzői jogok védelme érdekében csak fizikai merevlemezzel elérhető, és ez is csak bizonyos országokban/ régiókban. A szerzői jogok betartása érdekében a rögzített műsorok drm másolásvédelemmel kerülnek kódolásra. Így a rögzített tartalmak csak a rögzítő eszközön lesznek megtekinthetőek. a 40 GB-nál kisebb tárolókapacitású eszközök nem támogatottak, a speciális inicializálási eljárás miatt.
-
ImI87
őstag
Hello!
37LS750S Tv-hez szeretnék billentyűzetet venni, amivel normálisan lehet youtube-ozni.
Érdemes gyári LG bill-t venni, annak mi a pontos típusa ?
Vagy van másik márkából (pl Logitech) konkrét típus, ami biztosan működik ?Köszi
ImI
-
Tibor691
tag
válasz #16729600 #21084 üzenetére
Köszi.
Szomorú vagyok. Egy nagy fekete pont az LG-nek! A mai világban már USB pendrivot minden elfogad és mindennel működik. Hogy folyamatosan pörögjön egy HDD a tévé mellett, ha aktiváltam a DVR funkciót és a TV be van kapcsolva ez egy nagy vicc. Kellene szólni a firmware fejlesztőknek, hogy oldják meg azt hogy támogassa a DVR funció a pendrive-okat is!Szerencsém, hogy beltérim van, akkor csak azon használom a DVR-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tibor691
tag
32GB-os USB2.0 pedrive-val próbálta már valaki a DVR-t?
[ Szerkesztve ]
-
gulyasaja
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni!!!
LG 55 lm620s tv-m van. Gyors jeleneteknél ha Trumotion be van kapcsolva mosódok, szellemképesedik a kép. Ha trumotion ki van kapcsolva akkor ez a probléma nem jelentkezik, viszont nekem trumotion-nal sokkal jobban tetszene mert folyamatosabb a kép. 1-10 -es skálán 3-ason használom. Minél magasabbra állítom, annál erősebben, többször jelentkezik a mosódás...Köszi a segítséget. -
Tibor691
tag
AZ LM660-as DVR funkcióhoz csak HDD fogad el? 8GB-os pendrive-val próbáltam, de nem engedte inicializálni. Nagyobb méretű Pendrive-val esetleg működik pld. 32GB?
Nekem ez csalódás a HD beltérim (Alien2) simán elfogadja a 8GB-os pendrive-ot.
-
mazsi 72
csendes tag
Bocsi LW 659s tv.
-
mazsi 72
csendes tag
Sziasztok.Nekem az a problémám, hogy nézek egy filmet laptopon lejátszva DLAN-on keresztül megy minden szuperül. Azután meg akarom nézni még egyszer akkor azt irja hogy ismeretlen fájl!? Majd két nap után megint simán lejátsza és nem csak a filmeknél csinálja hanem a fényképeknél is. Tudja valaki ,hogy mi lehet?
-
huncutka1029
addikt
válasz powers #21073 üzenetére
a vásárlás úgyis érzelmi alapon dől el, csak megpróbálunk ráhúzni valami racionális dolgot, hogy azért ez, mert ár, érték arány stb, minden típusban benne van a hiba lehetősége, és mi sem vagyunk elvakult LG fanok, akik tűzzel vassal űzik a másik márka kedvelőit. Csupán ismerjük a márka erősségeit, és hiányosságait, és ezeket próbáljuk meg kivesézni.
A te tévéd képe láttán, azt gondolom, hogy alaplapi vezérlő baja lehet, az úgy kb 20-30K-ba fáj ha cserélik.
nekem azt mondták a szervizben, mikor az LW-met javították, hogy abba (LW 5500-5590) számla nélkül 32KMég olcsóbb mintha egy újat veszel. A szezvíz úgyis megmondja a tutit.
kijelző kb 70K. akkor már érdemes elgondolkodni a cserén.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
powers
tag
válasz huncutka1029 #21070 üzenetére
persze,tulajdonképpen tudom hogy igazatok van,de hát gondolom magamról legalábbis hogy ez ilyen lélektani dolog,hát valamilyen márkát utálnom kell hogy azt higgyem most jobbat választok,max négy év múlva már két márkát utálok
-
huncutka1029
addikt
válasz Kroni1 #21067 üzenetére
egy online filmtár, elvileg jó kis alkalmazás lenne, és magyar fejlesztés.
mivel nekem is LW tévéim vannak, élőben még nem volt szerencsém tesztelni.
itt olvashatsz rólaa női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
Lehet, hogy a router beállításaival tudsz finomítani az "akadásokon" nem biztos, hogy szoft hiba
Az én javított 5500-asomon is ez a 6.x.x szoft van, ded nekem nem akad DLNA-n.
Én még mindig a NERO media home 4-et használom kliensként, ez vált be, próbáltam Plexet, xbmc-t és még párat, wmp classicon keresztül is. de végül visszaálltam erre.Sőt most játszadoztam el egy régi omnia 2 -vel is, wifin ráküldtem az otthoni hálózatra, és a TV automatikusan dlna módma kapcsol amint a neron keresztül a telefontól kérést kap, még párosítani sem kell.
mp 4, videólk, képek zenék, minden megy.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz blakey #21068 üzenetére
oh ezt meg tudom erősiteni,
A Pana tavalyi passzív 3D paneljeit egytől egyik az LG szállítja
De mint már néhány hónapja írtam, volt egy elektronikai cég, Sanshin, a samu fő beszállítója volt, Ök kezdtek az országban először lapos tv-összeszerelést..
Első kézből tudom, hogy a végellenőrzésen legjobban teljesítő paneleket, kijelzőket, továbbadták a sony-nak, ami kicsit gyengusabb volt az lett pana, ami az ő teszt standarfjukon nem lett 100-as, az ment a samuba, és ami nekik sem lett jó, azt JVC-be építették be. Ez a cég 2 éve bezárt MO-n és kitelepült Romániába, a Samu-val együtt.
Persze a hibaszázalékok, és az eltérő mérési értékek között nagyon kicsi volt a különbség, csak azért írom le, hogy lássák a kollégák is, hogy mennyire uniformizált, közös beszerzési források vannak.
Ja és természetesen a Blaupunkt kivételével minden tv alkatrészei, egy helyen készülnek Kínában, és Malajziábana női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
modi
tag
válasz huncutka1029 #21066 üzenetére
Igen,már a 6-os van rajta.
A DLNA szakad akadozik.Bár érdekes,mert egy netbook wi-fi csatlakozik a hálózathoz,a TV vezetékesen,és Wndows Media player segítségével DLNA játszottam le 3 DB 45 perces fílmet,akadás nélkül.
Visszont ugyan ezen a hálózaton van egy Synology Nas vezetéken és meg szakad a lejátszás, le csatlakoztatott eszköz hibával.
Visszont a Nas ról X-boxon,számítógépen, netbook-on windows media playerrel és VLC-vel símán akadás mentesen játszik.
Azt olvastam valahol,hogy az Újabb Tv szoftvernél van gond,ezért gondoltam a downgrade-ra.
Visszakeresek.
Az előzmény törlést meg kipróbálom majd.
Köszönöm -
blakey
titán
válasz powers #21064 üzenetére
Mindegyik márka ilyen. Nézz körül, a philips pl. sokkal nagyobb százalékban adja meg magát, lehet, hogy meglepődnénk ha kiderülne, hogy milyen gyártmányú alkatrész adta meg magát. Ez már "márkafüggetlen piac", keresztbe bartereznek, az egyik lcd panelt ad, a másik elektronikát, stb.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kroni1
veterán
válasz huncutka1029 #21066 üzenetére
Mi az a FUSO?
-
huncutka1029
addikt
Szia,
Gondolom a 6.x.x verzió van fent. Na ezért nem megy a gyári visszaállítás. Letiltották.
van downgrade, visszaolvasol, még a szükséges szoftok is linkelve vannak.FUSO: sok reményt nem érdemes hozzá fűzni, gyengus a hardwer hozzá állítólag.
Még az LM sorozatnál is sokan panaszkodnak, hogy nem műxik rendesen. Ráadásul ott is késett vagy 1,5 hónapot a bevezetés.
LW re meg november óta nem jött ki új frissítésElőzmények törlése:
Home --> böngésző kezdőlap--> jobb felső ikon előzmények rákattintasz, majd piros gomb--> megerősítést kér, és töröl.
-
powers
tag
válasz blakey #21061 üzenetére
Költeni már nem költenék rá,össze van kötve a számítógéppel is,de nem tudom használni mert két perc állókép már ideiglenesen beleég vagy tíz percre,inkább veszek egy újat,dehát érthető okokból már félek lg márkát venni.fene gondolta amikor 2009-ben 250e ért megvettem,ha tudom hogy 4 évenként csere,akkor nem költök 120-130e nél többet tévére. ja,egyébként tévézés közben nem ennyire feltünő,direkt itt állítottam meg a képet hogy jól látható legyen a hiba
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz powers #21057 üzenetére
Szerintem inverter hiba, a felhősödés nem ennyire "látványos", ha igen, akkor már az elején jelentkezett volna. Elvileg javítható, kérdés, hogye megéri-e.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
modi
tag
Az LW sorozatra Januárra Ígérték a Fuso TV-t. Ha jól emlékszem.
Tudtok valamit róla?
Illetve,állítólag a smartshare-nél lehet előzményeket törölni. De hogyan? (LW5590)
Szoftver downgrade billentyű kombináció nekem nem működik. beállításra ráviszem a kurzort lenyomom 7X a Fav-ot illetve ki próbáltam 7X a 9 es gombot,de semmi nem történik.
-
powers
tag
Sziasztok,kb 4 éves,42lg5000-es tévém hibája sötét képnél látszik igazán: gondolom nem javítható,de mégis milyen néven fut ez a hibajelenség?
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Van valami trükk a DLNA-n át történő beletekerésre? Nagyon hiányzik.
-
Kroni1
veterán
válasz #20844032 #21054 üzenetére
Meg tudom erősíteni: Az én 4magos PhenomII-es gépem 7850-essel filmnézés közben 90-100W-ot eszik, és ennél azért vannak jóval energiatakarékosabb, 40-50-60W-on ketyegő PC-k.. Egy Bluray lejátszó, vagy Set-top-box is eleszik 30W-ot. Szóval azért nem olyan nagy a difi, főleg ha nem 24/7-ben filmezik az ember...
McReay: USB3.0 komptatibilis visszafelé, nem gond!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Itachi82 #21047 üzenetére
A 760-as megéri a + pénzt ha megvan rá a keret, az már valós 200Hz-es, jobb panel és egy megjelenítőnél ez a legfontosabb, a többiben is jobb, de ebben mindenképp.
-
törölt tag
válasz Itachi82 #21047 üzenetére
Arra lenék kíváncsi, hogy ha van egy Blu-ray filmem az PC-n HDMI-n vagy asztali Blu-ray lejátszón jobb-e a minősége,
Lejátszótól függ,de a HD6950-ed tökéletes minőséget fog produkálni HDMI-n.
Tv-ben azt vedd ami szubjektíve számodra jobb képminőséggel bír.( Szerintem nincs nagy difi a 6XX és a 7XX as sorozat között) -
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Montanában akarok venni új LED TV-t, sokat olvasgattam és erre a 2 termékre gondoltam:
1.: LG 42LM660S
2.: LG 42LM760SA kép minőségbeli különbség érdekelne! Megéri-e a + 30-50k a jobb kép minőséget, ha jobb?
Nagy részt PC-ről néznék filmet HDMI-n (Van Blu-ray író/olvasom, a VGM meg HD6950 1GB)!
Arra lenék kíváncsi, hogy ha van egy Blu-ray filmem az PC-n HDMI-n vagy asztali Blu-ray lejátszón jobb-e a minősége, ha igen akkor menyivel! TV-t nem nagyon nézek csak F1-et, néha ismeret terjesztő csatornákat!
Full HD\HD filmeket néznék 99%-ban néha napján DVD minőséget!
Egy CRT TV-ről váltanék, úgy hogy nem sok viszonyításom van, a monitorom az egy LG IPS236V-PN nagyon jó képe van szerintem!
Előre is köszönöm a válaszokat!!!! -
Remi1234
aktív tag
válasz Kroni1 #21044 üzenetére
Hát jah.. Azért jó lenne, ha maga a knzol tudná a dual playt, mert akkor nem lenne semmi gond :/ Mert ahogy nézem split screenben sem jók az arányok, csak a felbontás jobb. Ha viszont ezt a TV kinagyítja elég rossz lesz a végeredmény. Köszi a választ
PSN ID: RemiFungus
-
krisznagy
tag
Átmentem a samsung topic-ba oda akartam...
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz Remi1234 #21043 üzenetére
Igen ezt sajnos nem hangsulyozzák ki a promókban sem, de itt vagy nagyon nyújtott vagy nagyon duci lesz minden.. Azzal lehetne megoldani, ha PC-n mondjuk tudnál adni direkt egy kétszeres szélességet a felbontás terén a játék beállításaiban, de ez nyilván nem fog elterjedni. Néhány játékban lehet állítani az arányt is 16:9 16:10 4:3 stb. Ezzel talán lehet nyerni egy kicsit, de ez se tökéletes. Konzolon meg aztán még ennyi sincs...
-
Kroni1
veterán
-
Remi1234
aktív tag
Hali,
LM660-os beépített lejátszóval néznék mkv filmet. Azt írja ki, hogy érvénytelen file. Megpróbáltam tsmuxerrel 5.1-ről 4.1 és 4.0-ra konvertálni, de nem segített. Lehet még valami mással próbálkozni szoftveresen?
Másik:
dual play másnál is fura? Olyan mintha nem látszana minden a képernyőn, csak a fele kb, és a felbontás is valami borzasztónak tűnik.
PSN ID: RemiFungus
-
Laca0
addikt
Kis türelmedet kérem, mert be van gyulladva a szemem és le vagyok tiltva a gépről. Most telóval vagyok. Kicsit nehézkes lenne most.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
OldMike
őstag
válasz Parparim #21033 üzenetére
Minden olyan helyen, ahol szövegbeviteli ablakra mész rá (pl. Youtube keresés, interneten honlap-név beírás stb.) a tévé felad egy virtuális billentyűzetet. A hagyományos távirányító nyíl-gombjaival lehet betűt kikeresni, OK-val beírni. Nehézkes, de megoldható. Lehet venni hozzá Magic Remote-ot, ami egy másik fajta távirányító, annak a mozgatásával lehet egy kurzort irányítani a kijelzőn.
42LM660S
-
pecel23
csendes tag
sziasztok! Lenne 1 kérdésem lehet hülyén hangzik, de a LM669 tévén lévö képernyö fóliát ha nem szedem le nagy gond???? tehát ugy értem "rá éghet"??? rajta hagynám "plussz védelemnek"! köszi mindenkinek
-
Parparim
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Van egy LG42LM620S és nem tudom,hogy a távirányítóval hogyan lehet szöveget bevinni. tudja valaki? Illetve mitől lehet,hogy időnkénti a a tv adás magától begyorsul olyan mintha pörgetném?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
plityo
tag
válasz pomo-sapiens #21031 üzenetére
nem, hozzá sem értem... és két hetes a cucc. kipróbálom ezt a beállítást.
-
kendepepi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy LG 32LC41 LCD TV. Két HDMI-bemenet van rajta, az egyiket a manual úgy hívja, hogy HDMI/DVI, a másikat pedig úgy, hogy HDMI. A rajzok alapján az első arra való, hogy olyan jelet fogadjon, amiben nincs hang, pl. számítógép DVI-s videókártyájából, ebben az esetben a hangot jack-végű RCA-kábelen kell csatlakoztatni az RGB/DVI jelzésű hangbemenetre. A másik HDMI-bemenet pedig olyan jelforrásokhoz való, ahol együtt van a kép és a hang, pl. Set Top Box.
Namost a problémám az, hogy van egy digitális STB-m, de a HDMI-kábelen elég rosszul megy át a hang, gyakran szaggat. Az STB RCA-hangkimenetén viszont tökéletesen jön, ezért arra gondoltam, hogy akkor a képet hozom a HDMI-kábelen, a hangot meg RCA-n. Külön-külön működik is a kettő, csak egyszerre nem tudom használni őket, mert vagy a HDMI1-et választom ki bemenetként, vagy az RGB/PC-t. Van erre valami megoldás? Csak mert a manualban van egy pont ilyen rajz, hogy a képet HDMI-kábelen hozza (számítógépből), a hangot pedig RCA-kábelen. Ilyenkor hogy lehet a kettőt egyszerre látni/hallani? Vagy netán a TV választ jelforrást automatikusan, mondjuk az alapján, hogy ha jön hang a HDMI-kábelen, akkor azt választja, és csak egyébként hajlandó az RGB/DVI-ről venni?
Köszike!
-
törölt tag
válasz sz.z.csicsi #21024 üzenetére
A képminőséggel szemben támasztott elvárásaink annyira különböznek, hogy én vállalkoznék semmilyen készülék ajánlására.
-
plityo
tag
Sziasztok,
Sok hsz-t olvastam a sarki bevilágítással kapcsolatban. Én most sötétben bekapcsoltam a 47LM671s-em, és elég feltűnő sarki bevilágítást figyeltem meg a fekete képernyőn. Edge LED, szal mondhatnánk, hogy oké, ez ilyen. A fő gondom, hogy esküdni mernék rá, hogy eddig nem volt ott... Ez olyan, amivel vissza kell vinnem a TV-t?
Amúgy az azonos panelű 660 tesztjében a geeks.hu ezt írta: "Az optimális beállításokkal gyakorlatilag sehol nem volt bevilágítás, és említésre méltó felhősödést sem tapasztaltunk."
Szóval most akkor ez honnan került elő???szerk.: és olyan, mintha nem is mindig ugyan akkora lenne, változatlan beállítások mellett...
[ Szerkesztve ]
-
Rosep
senior tag
Megjött ma du. a TV-m. LG-s garipapír, kitöltve, lepecsételve. Remélem nem lesz ezzel a részével gond, ha arra kerül a sor.
Na akkor meséld el milyen beállításokat használsz! Én mindent, de mindent kikapcsoltam, csak a TruMotion van 2-esen. Egy nagyon pici akadást még látok. De 3-ason meg már szappanopera lenne.
Amúgy meg van egy nem világító kék subpixelem. Szerintetek visszaküldjem, vagy lehet egyszercsak életre kel ez még?[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz #20844032 #21007 üzenetére
Én még nem láttam olyan plazmát amit említesz.Méghogy képminőségben ..bár úgy lenne mert plazmát fele annyiért adnak mint lcd-t jobban jártam volna mégha 2× kellett volna plazmát vennem is,de ..de melyik plazma is az írj már példát,tényleg megnézném és ha igaz akkor csere
-
Laca0
addikt
válasz gbart123 #21017 üzenetére
Köszi!
Én is igazából a saját beállításban bízok, de az LW55-nél volt egy műszeres beállítás körbeadva, amin nagyon keveset kellett állítani, hogy -szinte- tökéletes legyen a kép.Egyébként úgy látom, tényleg korán hisztiztem a 620-as miatt. A frissítés (és kelet eu régió beállítás) óta egyáltalán nem akad a kép! A színek, fényerő is már egész jó, szerintem már nem sokat állítok rajta. A 3D-nek meg az a baja, hogy nagyon alacsonyról nézzük. Sajnos vennünk kell egy új bútort...
A családom hamarabb megszokta a váltást 42"-ról és már engem sem zavar annyira a "nagy kép"Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
gulyasaja
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni!!!
LG 55 lm620s tv-m van. Gyors jeleneteknél ha Trumotion be van kapcsolva mosódok, szellemképesedik a kép. Ha trumotion ki van kapcsolva akkor ez a probléma nem jelentkezik, viszont nekem trumotion-nal sokkal jobban tetszene mert folyamatosabb a kép. 1-10 -es skálán 3-ason használom. Minél magasabbra állítom, annál erősebben, többször jelentkezik a mosódás...Köszi a segítséget.
-
gbart123
csendes tag
-
McReay
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a tv-knél van valamilyen határ, ami fölött nem képesek felismerni a pendrive-okat (pl. 32gb vagy e fölött már nem ismeri fel) illetve képesek e kezelni a 3.0-ás peneket? (a 3.0-ás pendrive visszafelé kompatibilis, csak kérdés, hogy ezt a tv is elviseli e)
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Billy76
csendes tag
Tud valaki valamit az lg32lm620s tv forgalmazásáról?
Egyre több helyen a tegnapi nappal megszűnt a forgalmazás, míg 2011-es tvket lazán lehet kapni?
Végre elszánnám magam a készülék megvásárlására és nincs...
Márciusban a 2013-as készülékek megjelenésekor szerintetek lehet számítani nagyobb árzuhanásra más, drágább típusok esetében?
tanácstalan vagyok, várjak, vagy vásároljak a rendelkezésre álló kínálatból?
-
Tibor691
tag
Az LM660-as médialejátszó mkv SBS fájlok lejátszásakor, milyen 3D feliratfájlokat tud kezelni? És hogyan?
-
-
törölt tag
válasz blakey #21006 üzenetére
Nem említettem alsó kategóriát. Képminőségben az aktív megjelenítőkkel versenyképes lcd panelek minden gyártónál leginkább csak a prémiumkategóriában keresendő, vagy ott sem, illetve studiótechnikában találkozok ilyenekkel, de ezek ára többnyire embertelen. Az sem sokat javít a helyzeten, hogy az IPS-ek feketéjében évek óta nincs előrelépés. Gyakorlatilag ott tartunk, hogy a studiótechnika inkább jóval magasabb áron elkezdte preferálni az oled kijelzőket, ami szintén borzasztó kompromisszumos megoldás, de még mindig talán ez igérkezik a fenntartható megoldásnak.
-
törölt tag
Remélem csak vicceztek ezzel a lcd vs. plazma dolgokkal
Egy közepes plazma is ezekkel az lcd-kkel felmossa a padlót. Van olyan lcd, amire ez már nem feltétlenül igaz, de az nagyon nem ebben a ligában keresendő. Az LCD-ben egy igazán jó van: az ára. A gyártásköltség már a béka segge alatt.
Az más kérdés, hogy 4 kilóért már nagyjából semmilyen lcd-t nem piszkálnék meg, bottal se
Igen, vannak a plazmának is hibái, de a képminőség szétüt mindent. Csak hosszútávra nem szabad tervezni, sajna. -
blakey
titán
válasz sz.z.csicsi #21005 üzenetére
Bármi lehet, az is lehet, hogy az 55"-os panel nem sikerült a legjobban, esetleg "rosszabb" elektronikát kapott ami ekkora mérethez már nem jó, alul méretezték. Ez rejtély marad.
(#21007) Moby
Nem tudom mire gondolsz? Amiről írtam nem éppen alsókategóriás tv, 2011-ben a felsőkategóriába tartozott. Egymás mellett volt a plazma meg az lcd, itthon nem a boltban. Hogy mi mit, mivel mos fel abba most nem kéne belemenni.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sz.z.csicsi #21003 üzenetére
Nézd, te tudod, ami biztos, hogy az lw659 nem vall szégyent a plazma mellett. Két dolgot tudok elképzelni, valamit rosszul állítasz be és nem veszed észre azt a hibát vagy ennyire érzékeny vagy rá, ez olyan, mint a plazma villogása, vannak akik érzékenyek rá. Azt tudom, hogy a mai tv-knél nagyon oda kell figyelni minden egyes menüpontra, mert nagyon bekavarhat, pl. trumotion és valósághű mozi együttes bekapcsolása nem szeretik egymást ill. a trumotion és a local dimming is elég rendesen belenyúl a képi beállításokba, kalibrálás előtt el kell dönteni, hogy vele vagy nélküle. Nálam is voltak samu, sony, toshiba, philips lcd-k és pana plazmák, mindegyik a maga kategőriájában jónak számított és több-kevesebb sikerrel de elég jól megoldotta a mozgásmegjelenítést, viszont egy biztos, az lw659-es áll a legközelebb a plazma színvilágához. Nálam nincsenek mozgásmegjelenítési problémák, viszont a kisördög mindig ott bujkál, hogy lassan nagyobbra kéne váltani. (47"-ről 55"-re) Azt még nem tudom, hogy mire.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz blakey #20992 üzenetére
Sajnos még nem láttam olyan plazmát aminek szép éles képe lenne mint a lcd vagy ledeknek.Meg ugye beégés veszély-fogyasztás témák amiről nincs saját tapasztalatom csak infók amiket az általános véleményekből lehet kiszűrni.Azért meg hogy vegyek 1 plazmát hogy véleményt alkossak túlzás lenne.Csak 55 colos tv-m volt.Samuval kezdődött a C szériából egy 6-os és 7 sorozat aztán Lg 659 és Samu D 7000 aztán jött az LM660.Ez kb 1-1.5 év leforgása alatt.Mindig jobbat akartam.Most is állítom hogy 2D-ben a Samu volt a nyerő.3 D-ben szemüveg kényelme vagy kényelmetlensége miatt az LG volt nyerőbb ..természetesen nem csak a szemü miatt hanem az LG-nél besötétítés nélkül is lehet 3D-t nézni..na a samunál nem(zavaró az enyhe vibra) Már irtam a 2-ből lenne egy jó tv. 659-be nagyon csalódtam már a C 7-es után.írtam is itt sokat róla (betudtuk hogy hibás,pedig nem volt) Egyedűl az 5 év gari a passiv 3D és a külső vitt a 660-hoz ..na meg a sok erősködés .(új model stb-stb) ja meg a dual play konzolra (amit alig használtunk).Ezek az én meglátásaim és vásárlási szempontjaim amiből valszeg rossz eredmény született.
Ha valakit érdekel eladom 5 év gari 2012.12.-i és 4 kiló az ára
-
törölt tag
Én jeleztem több oldalnak, hogy az ilyen táblázatoknak piszkosul semmi értelme, és most nem feltétlenül akarok én itt kerékkötője lenni semminek, de ezek a beállítósdik egy olyan hipotézisre épülnek, ami a gyakorlatban soha nem volt, és soha nem valósul meg, mégpediglen hogy a minden, egy típusba eső készülékben azonos panel van, azonos gyári beállítások mellett, ami sajnos sem itt, sem máshol nem igaz. Sajnos ez még mankónak sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest