Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Klara_

őstag

válasz rainman72 #106771 üzenetére

Nem mindegy, nezz meg egy sotet jelenetet IPS-en es VA-n normalis forrasrol. Az IPS-en szinte semmi nem latszik csak egy sotetszurke paca, ugyanitt a VA-n meg boven latni a reszleteket. Egyre tobb a sotet, ejszakai jelenet es ez engem kifejezetten zavar. Ha mar vasarolok, akkor szeretnek olyat amit elvezek es nem bosszankodok rajta. AZ 50un-t raadasul nagy felindulasomban mar elajandekoztam a csaladban. Igy mielobb kellene valami helyette.
    Mivel videken vagyok igy megneznem ezeket eselytelen nagyobb (ertsd 100+km) utazas nelkul, ezert kerdeztem van-e itt szemelyes tapasztalat. MM-t felhivtam, kedves volt a kislany akivel beszeltem de amikot rakerdezett mi az a VA vagy IPS panel, akkor mar tudtam rossz helyen jarok, o is tudta. Igy kerdezte meg a promotert aki mint kiderult szinten nincs kepben lasd PR - PA verziok kulonbsege. Igy mar csak olyanban bizom aki szemelyesen megnezte az adott modellt. Mivel lattam 43"-on a VA-t igy ugy gondoltam, jogosan remenykedem benne, hogy itthon is van ilyen. Gondlotam talan van koztetek olyan kereskedo / aruhazba jaro aki meg tudja nezni. En sem ugy gondlotam, hogy tenyereljen ra a panelra. Legfeljebb felhuzom megam es hozok egyet kintrol, vagy megszokom az 50"-t es veszek abbol ujra... De mint mondtam a legszebb az. hogy a 756-ot is IPS-kent arultak kint.

Új hozzászólás Aktív témák