Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ironhide

    tag

    válasz madagaszkar #102504 üzenetére

    Szia.
    Nálunk a 65Nano793Ne lett. Igen, jól értelmezed, annyi a csalafintaság, hogy a kifizetendő hónapokról a T nem fog külön szólni. A visszavásárlási ár betörlesztése miatt. Legalábbis nálunk ezt mondta az adott T bolt vezetője, mert ő kellett a teljes ügymenethez. Nálunk a vezető azt javasolta, hogy az utolsó 7 hónapot fizessük be eseti utalással, a futamidő alatt.
    A lehetőségeink: amit felvázoltam vagy a T "hivatalból" vmikor ajánlott volna fel olyan árú készüléket, amiért mi az előzőt megvettük. 128-ért.
    A párom állítja, ő azt is hallotta, hogy azt a pénzt visszafizetik, de ezt nem tudom megerősíteni. Ez 3 lehetőség.
    Mi a beszámításos verziót választottuk. Nem lett volna kötelező hűségidőt hosszabbítani. Úgy sem nagyon megyünk máshova, így amiatt is lejött belőle kb. 22. A gari 2 év, lg-nél már be is regisztráltam. :)
    Egyébként köszönöm a segítséget tv választásnál a többieknek.
    Ez nagyon pöpec készülék. Az előzőnél sok mindent kellett állítgatnom, most élből jók a beállítások. Játék miatt abban fogom használni, egyébként pc monitor. :) Tv adást nem is nézünk rajta. Wi-fi gyors, a hálózaton frankón látja a nas-t.
    Kitartást, ha már a T-nél lesz a labda akkor kicsit gyorsabban fog haladni. Csak számolj rá, hogy többször kell menned a boltba.

    Ironhide

Új hozzászólás Aktív témák