- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
az ok, de a régit hivatalosan már nem tudod megvenni a legotól, jó biznisz, de másoknak, ha meg kidobják még1x 100-130ért pl, akkor vinnék mint a cukrot, sztem, 1nek biztos lenne gazdája
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
válasz bobafett #9597 üzenetére
aztán hátha az is olyan hulladék lesz mint az új star. sőt tuti, nem fognak maguknak konkurenciát csinálni, nagyon jó biznisz nekik a régi falcon még mindig, reklém szempontból is...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bobafett
tag
Korábban nem hittem volna benne, de amióta kijött a halálcsillag gyakorlatilag felújítva, szinte biztos vagyok benne, hogy a Falcon is ki fog jönni még egyszer, szintén kicsit szépítgetve. Ezt erősíti szerintem az új DS dobozán megjelent Falcon sziluett is. Szerintem jövő ősszel az is itt lesz...
[ Szerkesztve ]
-
axod
tag
Szuper, köszi az infót! Most van még a 3e Ft-kedvezmény, gondoltam összevonom őket, de így akkor kivárok inkább az adventi calendar miatt. Amúgy, ha lenne olyan aki még nem hallotta, megnyílt Westendben is a LEGO store és a hétvégén lehet 20%-kal venni készleteket (elvileg kell szerencsekeréken pörgetni, nekem gyakorlatilag kezembe nyomták a kupont ahhoz amihez szerettem volna ) Van 1-2 seasonal készlet is (ha jól emlékszem 40125, 40153, 40120, 40165 meg még 1-2 fajta).
-
LÁZ
Topikgazda
lesznek nálunk is dupla pontok, de úgy tűnik, nem egész hónapra lesz, ahogy a naptárban irták, hanem ahogy szokott lenni, majd a hónap közepétől, 15 v 16-tól hónap végéig, valószinűleg ott lesz majd az ajándék naptár is...abból megint kisebb felháborodás lenne, ha a naptár sem jönne eu-ba, mint az angol kisbusz, amiatt 'páran' irtak is a lego-nak, hogy wtf
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
-
axod
tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy a dupla pont jön-e hozzánk is Októberre online shopba? Egyelőre semmit nem látok sajnos... Ajándék promo-s szettet sem ad hozzá (most adventi naptár van az USA-ban ha jól láttam). Köszi!
-
Novics
senior tag
válasz r.levente75 #9590 üzenetére
Valld be, hogy a te építetted, nem kell a gyerekre fogni!
Amúgy a nemzetközi úrbázis sem néz ki szerintem sokkal összeszedettebben.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
r.levente75
addikt
Köszi srácok, nagyon kedvesek vagytok.
-
nagyúr
válasz r.levente75 #9586 üzenetére
Ő azt látja benne. Nincs ezzel gond.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Jim-X
őstag
-
Frenky89
addikt
válasz r.levente75 #9586 üzenetére
Kreatív.
-
Throme
veterán
Áh, Urak, rablás! 47k a Caterham egy hazai üzletben.
Nekem idén úgy sem pálya ez a vásárlás, de jövőre csak beáll 25k, max 30k körülre... -
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9555 üzenetére
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ha van valakinek 2000-es évek előtti Castle,Pirates bontatlan, vagy bontott dobozos eladó készlete az dobjon már egy privátot plíz. Köszi!
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Jim-X
őstag
válasz Napfénysüti #9574 üzenetére
+1 Technic 42039. Nekem is megvan es nagyon jo keszlet. Ahogy irtak a B modell is el van talalvan, nem csak egy A mod, hanem egy teljesen mas verda
A motorizalas meg a vilagitas a 8293-al meg nagyot dob rajta. Plusz taviranyitos mod is van a youtube-on. Mi kell meg?
A játék az nem játék!
-
Throme
veterán
válasz Napfénysüti #9577 üzenetére
Nekem a ferrari jó ideig nem mozgatta meg a fantáziám. Aztán csak néztem és végül beszereztem. Nagyon tetszik.
A technics izgalmasabb. Kapásból 2 frankó, jellegében eltérő autót lehet megépíteni, továbbá egy harmadik opció is van a neten. A hivatalos két autó később "motorizálható".
Nem könnyű a döntés. Esetleg azt vedd figyelembe, hogy melyik modell fut ki hamarabb. Később nem hogy 30k, de 60k alatt se lesz elérhető. Aztán x hónap után jöhet a másik beszerzése is...szvsz
-
Napfénysüti
nagyúr
Egyáltalán nem vagyok Ferrari fan sőt, nem igazán szeretem a márkát. Viszont az F40 még anno nagyon tetszett és ennek a készletnek is igen eltalált a formája.
A Le Mans autó meg nagy és technic is ami a kedvenc típusom legóból viszont most lehet a vitrinbe néznék olyan darabot ami jól mutat.Més que un club!
-
Djuree
félisten
nekem a 24 órás van és komoly cucc, világítást is dobtam bele. a ferrari nekem nem tetszik, a másik 2 autó jobb, a mini meg a camper van. de ha ferrari fan vagy akkor pl. azt vedd.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Technic abból a szempontból jobb egy fokkal, hogy az ritkább jelenleg és kifutóban van. Viszont kinézetre Ferrari!
-
Napfénysüti
nagyúr
24.000 Ft-ért jó vétel a 10248 LEGO Exclusives Ferrari?
Kaptam fizetésemelést és mindjárt itt a névnapom, nagyon viszket a tenyerem hogy valami jó kis szettet vegyek némi szünet után.Viszont a 42039 LEGO Technic 24 órás versenyautó is csak 26.500 Ft, vacillálok is hogy melyik lenne a jobb.
Ti melyiket választanátok?
Més que un club!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #9572 üzenetére
a hivatalos naptár szerint igen 1-25ig, 100 dolcsi felett jár, meg dupla pontok mindenre egész hónapban, szóval valószinű, hogy eu-ban is naptáraznak, mert alap esetben első 2 hét ámerika, utána eu, ahogy lenni szokott ilyenkor, de már csak 1et kell aludni
ps. megnéztem a kosarat, a 3000ft kedvezmény-nél kevesebb pontot számol, mintha nem aktiválom, szóval valószinűleg vagy 3k vagy 3x vip a sw készletekre , mondjuk nekem kell a kisvonat is a sw kalendár mellé, szóval hagyom a 3k-t, és jók lesznek a dupla pontok mindegyikre
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
ps. ha bármi kérdés felmerül, szivesen segitek
@Redbull: viva la resistance
[ Szerkesztve ]
-
-
LÁZ
Topikgazda
'3000'-et kell beirni, és akkor 3k-t levásárolhatsz 12k feletti vásárlásnál, október 4ig, de ha nem sürgős, akkor októberben lesz dupla vip pont, és ajándék advent calendar is
Rouge Friday is van ma szóval triple vip pontok vannak a SW készletekre Október 2-ig, és ajándék First Order Stormtrooper
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy üzenetet hogy 90 pontnyi VIP pontom le fog járni. Összesen pedig 300 pontom van.
Van most valami promóció, kedvezmény kupon vagy hasonló amit rendelésnél be lehet kapcsolni?
Ha jól tudom, akkor GB, France és Germany-nek van valami kedvezmény kódja.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
Hat igen, az nem lenne ugy rossz. Erdemes lenne vmit kigondolni erre is.
Megrendeltem az elso ket adag alkatreszt hozza, az egyik sved, 29%os kuponom volt oda, meg azt irja most ingyen posta. na ez a korrekt. Alapbol is jo arak vannak nala, de igy nagyon jol jarok. Ez eddig nem draga de most nem rendelek hozza tobbet. Ha neha neha rendelek csak hozza, nem tunik fel mennyire sok lesz a vege.Vki megvette innen ugy emlekszem dobozosan, lehet pont te, vagy lehet Redbull. Irjon mar egy privit akinek megvan a leirasa is, lenne egy keresem hozza...
[ Szerkesztve ]
-
-
r.levente75
addikt
válasz PR0JECTNR56 #9555 üzenetére
Ez a precízitás és részletgazdagság amit beleraksz egy-egy remekműbe, ez lenyűgöző. Gratulálok, szépek!
-
PR0JECTNR56
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek, az eleje és az oldala elég horror volt, mire sikerült olyat összerakni teljesen LEGO elemekből, ami nem esik szét és hasonlít az igazira is.
Kb. 2 hónapja volt elfekvőben a LDD-ben emiatt, de tegnap sikerült a masszivitás és a formaterv közötti viszonylagos harmóniára lelni.A formaterve tehát véglegesnek tekinthető, ami változni fog nyilván a kerekek, szokásos moddolt SC felni + City gumi kombinációban.
Még az autó színösszeállítását fogom újragondolni, vélhetőleg valamelyik 24 órás Nürburgring-Nordschleife induló alapján szeretném megépíteni, csak még nincs meg melyik csapat autója legyen.Ami némi szomorúság a dologban, hogy nem minden elem áll rendelkezésre megfelelő színben, ez főleg az első lámpák átlátszó sárga alkatrészeit érinti, ez az elem még semmilyen színben sincs átlátszóként.
-
tvamos
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #9552 üzenetére
Jó lett! Nagyon tetszik az orra. A hátsó szárny is...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9552 üzenetére
Szerintem jó lett. A visszapillantónak is szorítottál helyet, ez dob rajta. SC-n ezek valahogy lemaradnak rendre. Tudom, lehet ügyeskedni, erről is szól a lego...
-
Djuree
félisten
elsőre nekem is 300k körül jött ki pár alkatrész vagy színcserével. jó lenne 200-ból kihozni de sztem nem lesz meg annyiból, max akkor ha nem lesz kívülről se színhelyes, de az meg már nem az igazi akkor.
de csak úgy fogom tudni összerakni, ha rövid időn belül el is adom, ennyi pénzt nem tudok sajnos sokáig nélkülözni. egy százast talán nyernék is vele még...
viszont nem szabad elsietnem, havi 30k max, ezt még kibirom, több most nincs rá sajnos. közel 1 éves dolog lenne ez.[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
azon gondolkodok h összepakolok egy ucs falcont...és amin eddig gondolkodtam azt össze is raktam előbb utóbb.
reszkess bankkártya ott a táska mélyén...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Novics
senior tag
válasz Gaborka30 #9535 üzenetére
Ez a szőnyeg nekem is megvolt, csak kisebb kivitelben, de ugyanez a minta. Tényleg egy élmény rajta keresgélni a kis mütyüröket.
A szétválogatás nálam is horror. Elég sok legom van, de legalább kismillió különböző kisebb szettekből, szóval... Nem is vitt még rá a lélek, hogy rendszerezzem őket, mert még azt sem tudom, hogy hogyan lenne érdemes.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
xedos
addikt
Gaborka30: Ez igen :-)
Jim-X: A space classic még nem eladó :-)
-
tvamos
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #9529 üzenetére
Nincs közte 82-es Trans Am.
-
PR0JECTNR56
addikt
A Bugatti szerintem is nagyon hangulatos lett, pedig nem vagyok a márka kimondott rajongója.
Nekem mindegyik kimarad a méreteik miatt, de a Bugattiból lehet készítek egy City méretre átépített variánst, annyira kellemes a karaktere.Időközben egyébként az új City készletek is leak-et kaptak.
-
batmanéhes
tag
érdekes alapkutatások mechanikus számológéphez.
nálunk is érik amúgy egy válogatás, csak kicsit karcosabb a helyzet a mennyiség miatt. még gyűjtöm az erőt.
-
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9529 üzenetére
Bugatti, merci tuti vétel. Klasszak! A fekete ford elejét pedig fel lehet valszeg használni egy lambo countach-hoz.
-
LÁZ
Topikgazda
mindig a válogatás a legnagyobb meló , lánykoromban az ismerősnél nyarakat legóztunk át, rengeteg legója volt, 4-5db 50*50es fadoboz fullon, az mindig ki lett boritva első nap, mikor lejöttek, mindenki választott egy szint, aztán hajrá /saját ház-saját melóhely-járművek-a város többi része volt a sorrend/
durva partyk voltak
-
PR0JECTNR56
addikt
Most, hogy kitárgyaltuk a Kína viszonyát a LEGO-val, lássuk a 2017-es Speed Champions készletek egészen friss leak-jét:
Lesz itt minden finomság.[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Szegény kínaiak tényleg nagyon ki vannak használva, hogy a napi 2 dollár profittal kecsegtető földművelő (paraszti) életmód helyett munkát kapnak a gyárakban, ahol aztán ehhez képest nagyságrendekkel több pénzt keresnek. A 2002 óta háromszorosára nőtt GDP/fő is arra utal, hogy nagyon rossz nekik most, hogy itt vannak a nagy cégek, jobb volt a 70-es években a nagy Mao regnálása alatt. [link] Ezen időszak alatt Nagy Britannia képes volt 10%-ot fejlődni, mi meg 30%-ot.
A másolás, lopás és ezzel kapcsolatos dolgok pedig gyönyörűen ölik meg az innovációt. Csak egy nagyon egyszerű példa, senki sem fog 100 millió-1 milliárd dollárért gyógyszert kifejleszteni 10 év alatt, hogy ha utána a már fillérekből megoldható gyártást ellopja egy kínai cég. Senki sem fektet semmibe se pénzt, hogy ha nincs biztonság, nem védi meg senki sem a találmányod/termékeid jogait
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Értem. Kínát kihasználni lehet, de ha visszanyal a fagyi, akkor irgumburgum, szemét népség.
Hidd el ők is kőkemény bizniszmenek, nem csak a művelt nyugat.Mi nem tehetjük meg, hogy másolunk, mert megfojtanának a nagyok, amúgy is számtalan egyezményt aláírni kényszerülünk és iparunk sincs. Bérgyártunk. Kínát nincs az az erő ami fojtogatni tudná, van ipara, van piaca... és hülyék lennének nem kihasználni. Sad but true, ahogy egy 'garázscsapat' mondaná.
Az etikát meg ne nagyon keresd az üzleti életben...
Nem az ő pártjukat fogom, csak ne gondoljuk, hogy minden ok nélkül van.
unclefucka: +1, sajnos
[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
"Azért valahol van trade mark, licensz, iparjogvédelem és l(k)opirájt is a világon!"
A fontos szó itt a világon. Kína -direkt- nem tagja semmilyen olyan szervezetnek, ami ezeket figyelembe veszi.
Kína külön világ, úgy önmagában; világ a világban.Náluk pl. a CE minősítés pusztán egy újabb szimbólum, amit a termékekre rá kell szitázni.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Mcray
senior tag
A Lepint és társait bottal sem piszkálnám. Volt "szerencsém" Lepin Poe's X-wing és Millenium Falconhoz.
Első ránézésre szép, de aki igényes és Lego minőséget vár el az egyből látja, hogy az átlátszó elemek olyanok mintha takonnyal lennének bekenve, a sima platek meg görbék és annyira sem illszkednek mint a Mega Bloks...
Abba meg bele sem merek gondolni, hogy mit művel egy gyerekkel a Lepin féle műanyag, ha azt rágcsálja, szopogatja a gyerek, amikor apu/anyu épp nem oda figyel...Illetve nem tudom, hogy nincs e benne olyan káros anyag, ami esetlen a bőrön át felszívódhat.
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Pötyi
őstag
Jó, bakker, de ez nem ennyire egyértelmű! Attól, hogy egy cég Kínába viszi a gyártást az olcsó munkaerő miatt, az a közgazdasági szempont még nem jogosítja fel a kínaiakat arra, hogy ellopjanak minden know-howt és technológiát! Azért valahol van trade mark, licensz, iparjogvédelem és lopirájt is a világon! Ennyi erővel mi is visszaélhetnénk valami echte kínai cucc koppintásával! Mondjuk csinálhatnánk valahol Szabolcs megyében egy agyagkatona-kiállítást, ami azért lenne jó, mert hozzánk rövidebb idő alatt, olcsóbban el lehetne jutni nyugat-európából, közelebb lennénk, mint Kína. Tuti nem tetszene nekik, de egy ilyen húzással szembesíthetnénk őket azzal, hogy az ő módszerük meg másnak nem tetszik. Vagy a kínaiak betegesen ragaszkodnak minden pandamacihoz, csak kölcsönbe adják oda bármelyik állatkertnek, klónozzunk pár darabot a Mecsek lankái közé!
QNX is cool!
-
Throme
veterán
Mielőtt kikiáltod magának az ördögnek a kínaiakat, azt is vedd figyelembe, hogy a cégek mennek oda gyártatni kapzsiságból, hogy mégnagyobb haszonra tegyenek szert.
Ezeknek a cégeknek el kell fogadni azt, hogy amit oda bevisznek, az hamarosan sajátmárkás termékként fele áron megjelenik, más néven. Az se érdekli a kíniakat, hogy kínán kívül nem tudják eladni, mert akkora piac, hogy mellette az eu egy nagyobb város és kész. Így járt a bmw az x5-ttel, a telefonos cégek....stb. Kínában nincs akkora vízfej mint máshol, hogy a manager managerének managerét is el kell tartani....
Itt a fórumokon is elég sokan vannak, akik kínából rendelnek, ingyen postával... Szóval hiába szidjuk őket, amikor mi, fogyasztók (eu-usa) is hozzájárulunk a fejlődésükhöz...
Vagy neked nincs utángyártott akksid a fényképeződhöz?Szóval, a lego ha dániában marad, akkor lehet nincs hasonló termék, csak mondjuk 3x ennyibe kerülnének a játékaik, és itthon se lenne lego gyár, x alkalmazottal...
Kapzsiság...kína...konkurencia.
Nyugaton lehetnek márkahű fanok, a fasza fizetésekből, csóróbb országokban nem nézik majd a piros hátterű logo-t, csak az árcédulát. Ezeréves sólyom mitomén 100k helyett 30k.... lehet összerakva nincs is különbség köztük.szvsz
... neee , porsche is megvan lepin-ből... tuti ugyanazon a gyártósoron készül, csak a éjszakásban és a lego bütyök helyett lepin van benne, egy szerszámcserével a fröccsöntőgépben...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz R3ĐßuŁŁ #9516 üzenetére
hát igen, a dobozok tök ugyanolyanok. ebayen én is benéztem egy pillanatra, csak a szöveg elolvasása után derült ki h nem lego. pedig 30k-ért jó lett volna a super star destroyer ucs.
-
Djuree
félisten
támadást indított a lego a lepin nevű kinai klón ellen.
[link]
ahogy olvasom megközelíti a lego minőséget negyed áron, valszeg ezért támadja, mert a sok gyenge másolatot nem bántják.LÁZ: jó hát ezt az 50-100k-t csak úgy írtam.
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mikor lesznek már értelmes promók SAH-on nem tudja valaki? A Londoni kisbusz lesz egyáltalán?
-
LÁZ
Topikgazda
én nem költök havi 50-100k-t legora, mégis összejött megint 10k-nyi pont, szóval vagy egy adventi kalendárium lesz ingyen, vagy a karácsonyi vonat 20ért, októberben meg dupla pontok is lesznek majd.
ami tény, hogy pl a kisbuszt itthon kell vadászni, mert már hard to find státuszban van, igy drágult is.
-
Djuree
félisten
összeraktam a minit, tök jól néz ki. azt hittem kisebb. bár akkor nem lenne ilyen részletes.
az a baj a kisbusz is kelleni fog azt hiszem.az oriáskereket is összeraktuk, az is király.
LÁZ: hát aki havi 50-100k-ért rendel legót annak megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Kösz srácok ez a kockaváros tényleg jónak tűnik.
Més que un club!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #9501 üzenetére
Október 4ig még a Legonál is van 3000ft kedvezmény 12k feletti vásárlásnál
-
balint82
senior tag
kockaváros-t én is ajánlom, jó áron és gyorsan dolgoznak. Pirospont nekik
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
Ár összehasonlító oldalon a legolcsóbbak közül, amelyiknek a szállítási kondíciói is megfelelnek, és van raktáron az adott szett. 10-15 k felett pár száz ft-os eltérés nem számít nálam....
utóbbiakat kockashoptól[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
kockaváros.
-
bobafett
tag
Én innen szoktam leggyakrabban: Kockaváros
-
Pötyi
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
Itthon most szerintetek melyik webshopból éri meg rendelni?
Barátnőmnek kinéztem két állatos creator szettet.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest