Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Kár volt aggódnom. Nemrég megjött a kedd délelőtt Augsburgban feladott csomag. (Csak ér valamit az a premium paket - CA kezdetű csomagszám.)
-
balint82
senior tag
Ezen nagyon gondolkozom most.
-
DopeBob
addikt
Elég durván le vannak árazva a lego-k az emganál
Fene, pedig nem akartam többet karácsonyra, több dobozom lesz mint a kislányomnak
-
Freddy76
addikt
Nálunk nincs ilyen probléma, szerencsére a családi kassza elbírja a mániát... Most egy kérése volt a feleségemnek, hogy karácsonyra tüntessem el a nappaliból a Claas Xeriont. Utána szólt, hogy nem arra gondolt, hogy vigyem át a hálószobába. Szóval szét kell szednem...
-
bozig
tag
válasz
bobafett #10984 üzenetére
Nekem sok év kihagyás után a mostanra feleségem adta a kezdőlökést a lejtőn a Mindstorms NXT 2.0 készlet megvásárlásával
Azóta igen sok készlet árát fektettem Mindstorms alkatrészekbe, asszony meg is bánta már a döntését. Karácsonyra próbálom kicsit kiengesztelni egy Big Bang Theroy készlettel
-
Novics
senior tag
válasz
Throme #10985 üzenetére
Vegyél egyet, és fogd rá a nyuszira...!
Amúgy a torony valószínűleg azért tűnik instabilnak - vagy azért az -, mert "moduláris", össze vissza lehet pakolgatni a nagyobb egységeket, ezért sok helyen csak pár bütyök tartja.
Egyszer összeraktam, de aztán szét kellett szednem, mert költöztem, de majd megint összerakom. De előbb a Toy Shopot.Nekem nagyon tetszik a készlet, remélem építeni is olyan jó lesz.
-
-
Djuree
félisten
én most jobb ötlet híján megvettem páromnak karácsonyra a:
vagy örülni fog neki nagyon vagy hozzámvágja nagyon. ez a 2 lehetőség van. majd írok melyik lett.
a karácsony a kedvenc ünnepe, nagyon szereti a fát disziteni meg a havat is szereti. hátha bejön majd neki.
ebben a készletben amúgy több hó van mint idén télen összesen lesz úgy érzem. -
balint82
senior tag
válasz
skiny83 #10987 üzenetére
ne nagyon reménykedj a Postában
két csomagom van Bp-en 2016.12.10 és 11 óta (2016.12.05-én rendeltem őket) és semmi mozgás.
A LEGO-s hölgy rendkívül kedves és segítőkész volt, azt mondta, hogy ha ma délutánig sem érkezik meg, akkor újraküldi, mondtam, hogy annyira nem sürgős, nem Karira kell.
-
Throme
veterán
válasz
Djuree #10983 üzenetére
A bogár mellé gondoltam beszerzek egy világító tornyos creativ szettet, vagy az évszakok házikót. Tovább gondoltam a dolgot és szóltam páromnak, h a világító tornyos lego legyen ajándék. Hát kerek perec kijelentette, hogy legót márpedig ő nem vesz, kérjek mást...
Aztán néztem ezeket a házakat és kisebbek a hegyi kisháznál vagy a vadászkunyhónál is (az a pecázós gyerek házikó, nem tudom most a számukat). A világító tornyos téma még labilis is, ahogy néztem róla videót... Szóval lemondtam róluk. De a bmw moci és a 2 új SC verda meglesz jövőre, ha fene fenét eszik is
Nálam is a fórum a ludas
.
Visszaállok technics motorra, és SC szimpla verdákra, mert nem lesz jó vége, és imátkozok, hogy ne hozzon ki a lego valami fasza verdát technics-ből... -
Throme
veterán
Milyen szerencse, hogy ilye szettek nincsenek hivatalos lego kiadásban. Már rég egyedül élnék, minden zstonom legoban állna és nem férnék el a lakásban....
-
pyxis
csendes tag
-
Djuree
félisten
én is pont tegnap gondolkoztam el a törlésen. máshogy nem lesz jó vége, ez egy függőség.
törölném az össze legos könyvjelzőm is...fájni fog a szívem de muszáj lesz.
el is kellett adnom a bontatlan camper vant, mert épül karácsonyra egy hoth bázis moc, de nem lesz kész mert harmad alkatrész pénzhiány miatt kimarad most.
-
boost
veterán
Csak egy hétig olvasgattam a fórumot és máris beszereztem egy Class-t meg egy 24 órás autót, pedig csak az érdekelt, hogy mi a véleményetek a Porsche-ről (azt is), szóval ideje törölnöm ezt a topikot a jobb sávból, szevasztok.
-
Novics
senior tag
Valaki itt keresett mixels készleteket, meg amúgy is hátha van valami jó áron:
http://www.kockaaruhaz.hu/szezonvegi-kiarusitas/?utm_source=google&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=Szezonvegi&referer=netletter_v3|slh=22a2fbffe462cd6ea73c3ba46f4040cefb8a2056|ch=01d4405a4bd714e18451ed235b382b3dd6600c19
Telefonról, szóval szorri a linkert
-
Mcray
senior tag
válasz
bobafett #10971 üzenetére
Csomag téma
Én is ma kaptam meg az eredetit a munkahelyre (ahol szabadság miatt már nem vagyok bent) és itthonra.
A lényeg a következő:
1) 7.-e óta volt az országban az eredeti csomag, amit csak a DHL és Lego közbenjárásával talált meg a posta...
2) Belgiumból a második csomag tegnap este 8kor került a DHL-hez és ma reggel 10-kor becsöngettek vele, hogy itt van tessék...
Ennyit a postáról...
-
Freddy76
addikt
Nekem az egyetemen volt dán és kínai barátnőm is. A kínai egyáltalán nem volt rosszabb a dánnál, sőt.
Mondjuk azzal nem tudtam megbarátkozni, hogy 24 évesen úgy nézett ki, mintha 13 lenne. -
bobafett
tag
válasz
lord.lakli #10968 üzenetére
ha ez reményt ad, ismerősöm ma mégis megkapta az eredeti csomagot.
-
balint82
senior tag
Kinek van még úton csomagja (postakáosz)?
-
batmanéhes
tag
válasz
Napfénysüti #10960 üzenetére
ennél azért jóval árnyaltabb a kép, az árkülönbözet jellemzően a környezet meg az emberek semmibe vevéséből ered. nem mindig lehet elkerülni, de azért érdemes próbálkozni. elektronikai eszközöknél (hálózat, szerver) meg ott a para, hogy ha nagyon kell lekapcsolják távolról az összeset. mert pont hülyék lesznek nem beépíteni egy ilyet, soha senki nem találja meg a chipen azt az áramkört. meg hát igen, én se vennék nyugodt szívvel létfontosságú dolgot onnan.
-
balint82
senior tag
Ma/holnapi LEGO STORE akció (5599/db):
LEGO SW - JYN ERSO (75119)
LEGO SW - K2SO (75120)
LEGO SW - Birodalmi halálcsillag katona (75121) -
boost
veterán
válasz
Másolásban már nagyon jók, csak még innoválni nem tudnak.
-
Djuree
félisten
válasz
én most vettem huawei p9 telót, eddig nálam ver mindent (anyagminőségben, összerakásban is!) pedig nem szar telóim voltak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
batmanéhes #10958 üzenetére
Kínaiak nagyon durván feljöttek az utóbbi években. És nem Lego szintű építőkockáknál hanem sokkal komolyabb dolgokban. Nekem például kínai telefonom van (Xiaomi) és baromira jó cucc egy ismertebb márka árának feléért, kétharmadáért. Jó oké, kínai karbonvázas bringát még nem mernék venni mert abban még nem bízok de ha úgy haladnak mint más téren pár év és Pinarello, Cannondale, Trek szintű cuccokat is adhatnak töredékáron. Szóval érdemes rájuk figyelni, már rég nem él az feéltélenül hogy ami kínai az rossz gagyi.
-
Djuree
félisten
válasz
batmanéhes #10958 üzenetére
az egy dolog hogy már tényleg jókat csinálnak, alig lehet megkülönböztetni. a srácoknak majd én is olcsót fogok venni, úgyis megunják igencsak, meg nem lesz úgyse legóra pénz (abból nekem kellenek a gyűjtőik a polcra
). majd ha látom hogy nőnek és érdekli őket, akkor kapnak majd legót is.
-
batmanéhes
tag
válasz
Djuree #10953 üzenetére
én múltkor elküldtem a fa..ba az egyik ilyet, miután megvettem nem olyan gyanúsan olcsón a két jurassic dínót itthon nézem hogy wtf, ez a festés nem tökéletes, hmm ilyen azért nem jellemző.... akkor már relatíve gyorsan látható volt. nem voltam szenzibilizálva erre a dologra, na.
azóta sincs ott a leírás, még gondolkodok, hogy bejelentsem-e. nemtom lehet-e, mint vaterán.
amúgy annyira jó másolatok, hogy a srácok nem vették azóta se észre, ha másért nem, ezért érdemes ilyet látni, lenyűgöző hol tart már a csinéz technika.
-
balint82
senior tag
válasz
unclefucka #10955 üzenetére
ott a smiley a hozzászólásomban
-
Djuree
félisten
amúgy szörnyű ezen a jófogáson mennyi kínai szart hirdetnek mostanában, és sokat lego néven, oda sincs írva hogy kínai. rákérdezek és írja, hogy hát úgy tudja kínából van. hát kösz, én meg úgy tudom hogy tilos a hirdetés nevében félrevezetni a vásárlót és úgy tudom hogy ha szólok érte kibaxnak a hirdetéseddel együtt.
csak azért nem jelentgetek be napi sok hirdetést mert nehezükre esett volna egy jelentem gombot felrani...lehet írni az ügyfélszolgálatnak de azzal elmenne a napon is.
főleg figurák. képről meg döntsd el hogy lego vagy szar.... -
Djuree
félisten
-
bozig
tag
Szerintetek hová tűnt a Shop-ból a BMW? Pár hete még azt írták, hogy december 20-tól rendelhető.
-
-ZeeZee-
senior tag
December 19-től 30-50% kedvezmény minden LEGO-ra a METROban
-
boost
veterán
24 órás Technic autót lehet még normális áron venni? Fog ennek emelkedni az ára, vagy ráérek, lesz készleten eredeti áron?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Throme #10936 üzenetére
mivel mindig van tracking, azért úgy egy kicsit nehezebb lenyúlni, az enyémet is másnap hozta a postás, miután legóék rászóltak a dhl-re, ők meg postára, hogy 'ez így nem buli'.
aztán a karácsonyi listát már mindenki leadta?
-
Frenky89
addikt
Srácok, köszi az infókat és reméljük a legjobbakat.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Frenky89 #10923 üzenetére
annyi a titok, de ezt gondolom már leirták, hogy bár a teljes szállításért a dhl felel, de itthon a postával vannak szerződésben, így határtól a posta szállítja ki. Lehet kardozni velük, ha baj van, de talán egyszerűbb, ha a dhl-nek ír az ember az oldalukon, biztos, hogy hamarabb lesz eredmény.
a porse tényleg jó árban van
-
Djuree
félisten
válasz
Napfénysüti #10930 üzenetére
auchanban viszont jó akció van, szinte az összes nagy építhető figura 4000 ft. még jó hogy nemrég vettem meg kylot 8k-ért.
-
-ZeeZee-
senior tag
Nem tudom volt-e róla szó, de a tesco-ban 15-20% kedvezmény van a legókra. Nem tudom, hogy az összesre, vagy csak pár címre.
-
Mcray
senior tag
válasz
Gondwana #10926 üzenetére
Nekem a posta most veszítette el (persze...elveszítette...) a 28.án rendelt Lego store-os csomagomat.
7.én érkezett az országba. Azóta nem létezik...
Ma 3.jára hívtam a Legot, hogy segítsenek. Sűrű elnézést kérés után azt mondták, hogy újraküldik a csomagot express szolgáltatással. (Szerencsére volt még raktáron, amit rendeltem)
Akkor most én is aggódjak, hogy ez is "elveszik" majd?
-
boost
veterán
Még mindig akciós a Lego Porsche, ráadásul ingyenes a kiszállítás Magyarországra. 259€ + magyar ÁFA különbözet.
https://www.amazon.de/LEGO-Technic-42056-Porsche-911/dp/B01CCT2ZHC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481704206 -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Frenky89 #10923 üzenetére
Szoktam rendelni bringacuccokat német webshopról és ők úgy küldik hogy németből még a DHL viszi át a magyar központba onnantól viszont átkerül a postához. Egyébként ettől függetlenül nagyon gyorsan ki szokták hozni, max 1 hét alatt minden ideért pedig nem kevés cuccom jött már onnan.
-
Frenky89
addikt
Totál offtopic, szóval előre is bocsi, de itt ismerek olyanokat, akik DHL - magyar posta témában ismerősek.
Szóval Németből rendeltem egy-két apróságot. A szállítás típusa "DHL EU-2 PREMIUM" €23,95-ért. Nem mintha lehetett volna mást választani, de gondoltam, hogy ha már DHL, akkor legalább sikerül kikerülni a magyar postát, erre reggel egy ilyen bejegyzés fogad a tracking-ben: "Status From Wed, 14.12.16 06:33 a.m./p.m.: The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)".
Hogy mi!? Összeveszett a német DHL a magyarral, vagy mi a szösz? Nem mintha nekem lett volna a postával rossz tapasztalatom, de jó lenne tudni, hogy miért csinálják ezt.
-
válasz
XFishboneHUN #10904 üzenetére
Ha fel mész a MOC oldalra, ahol az alkatrész lista van, ott van néhány eladó hogy hány alkatrész van meg nekik, amit meg lehet tőlük venni. Én onnan rendeltem meg az alkatrészekét. Hollandiából hozta a futár. Meg magyarból rendeltem meg hozzá a motoros részeket.
-
LÁZ
Topikgazda
na, mi lett az ucs pakkal?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Gaborka30 #10914 üzenetére
akko nem segítek
, a lényeg, hogy jók az árak, de lehet, ha megvillantod a pénzt, még 5-10et le lehet csipni belőle, ha azt mondja az ember, hogy az apróságok nem kellenek
ps. annál is inkább, mert ennyiért ilyen ucs készleteket esélytelen venni, az meg , hogy vki 1x összerakta...éppen lesz@rom, én is összerakom 1x
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Gaborka30 #10911 üzenetére
igen, azt lehet mondani, mert az ucs-ek kb 35re jönnek ki a maradék meg annyi amennyi, bár azok is nagyobb készletek, de nem ucs, a többi meg sallang, ha lenne most ennyim, elhoznám, hogy aztán kiáruljam ami már megvan, de nincs
.
ps. de RedBullt meg kell fűzni, aztán betörlesztjük neki
, a Bwing továbbra is érdekelne
-
Gaborka30
aktív tag
válasz
Djuree #10905 üzenetére
Válaszolt az eladó:
"A lista:
75060
75094
10227
75020
76021
76020
75095
10240
Ezek a szettek vannak benne plusz a mini figurák. A mini figurák közül kb 10 db kulcstartó volt de így is teljes értékű figurák. A gyűjteményt egyben adnám el azaz az ár a teljes pakkra értendő"Az úriközönség véleménye szerint jó ár a 200k?
Köszi
ui: a csábítás ereje: elég sok star wars lego-m van, de ezek közül egy sincs meg....
-
Djuree
félisten
kockaáruházhoz nincs vkinek kupon kódja?
régebben volt a klikk-es 5%-os kód, az esetleg meg van vkinek? hátha működik még... -
LÁZ
Topikgazda
LEGO-S KARÁCSONYI KÍVÁNSÁGLISTA promó, vmi sorsolás is lesz, aztán jól megkapod amit szeretnél
dec.21-ig lehet küldözgetni a listákat
-
Pötyi
őstag
válasz
XFishboneHUN #10904 üzenetére
Gondolom a BrickLink-ről...
Kiegészítés:
Nyíregyházán csak egy gyár van. Ott is főleg Duplo elemeket gyártanak. Ott nem feltétlenül találsz üffélszolgálatot. (Magyarul: el fognak hajtani, mint bába a magzatvizet. A fröccsöntőüzemben nem foglalkoznak egyéni rendelésekkel, igényekkel.)
De a shop.lego.com/PaB részlegen is próbálkozhatsz, illetve, ha annak hívod fel az üffélszolgálatát, ott lesz magyarul beszélő ügyintéző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest