Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint82
senior tag
LEGO STORE akció (érvényesség 12.01-02, illetve készlet erejéig) 20% kedvezmény az alábbiakra:
75179 (Kedvezményes ár: 133599 HUF)
75146 (itt nem írták).Hátha valaki ilyet venne mostanság.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Throme #10684 üzenetére
Nekem is pénteki feladás hétfő délelőtt már sikertelen kézbesítésre állítva, amikor hivatalosan még csak a kocsin lehetne, nem már letétben. Ráadásul céges cím és mindig van valaki, aki át tudja venni. Ja és még cetlit sem hagytak. Hogy is hagytak volna, ha a kocsiba sem került már be.
-
Grillo
őstag
válasz
Throme #10694 üzenetére
Nekem ennyi van posta.hu-n
2016.11.29
14:38
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.11.30
05:43
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2016.11.30
06:32
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.11.30
08:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Throme
veterán
félreértesz.
Itt kb én vok az egyetlen, akinek működött a postai nyomonkövetés...Csak egy hívásnak, vagy jelzésnek örültem volna (tól - ig visszük a cuccot, vagy hasonló) , hogy intézzek valakit a címre, mert sikertelen kézbesítés történt... Ezt a nyomonkövető oldalon látom.
Így a postának is megspóroltam volna az adminisztrációt, meg magamnak a postára járkálást, sorban állást.. ..stb. -
LÁZ
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #10691 üzenetére
ja, az meg a másik
,
@mindenki: majd reflektálok mi a stájsz
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Throme #10684 üzenetére
most van éppen a 100ból 1 eset, eddig minden egyes alkalommal ott is ment a nyomkövetés, pontosabban, mint pl a posta oldalán, hibázhatnak ők is, vagy a rendszerük..egyébként a dojcse post nyomkövetési része is haldoklik, gondolom igy karácsony előtt ott is nagy a hajtás...
másik nyomkövetős oldal, új info ott sincs, majd lesétálok a postára, és megkérdezem, hogy vaccap, ha du 3ig nem jelentkezik.
ps. megnéztem az előző rendelésem trackingjét, ott a 'célországba elküldve' után 2 munkanap kellett, hogy pesten legyen, szóval sanszos, hogy ülnek rajta itthon sztem már 1 napja tuti...
de mint emlitettem, nálam a 14534653465 rendelésből eddig 1x késtek, ez a második.
-
Djuree
félisten
válasz
Mahrenburg #10676 üzenetére
-
unclefucka
senior tag
Az első alkotás a CITY Adventi kalendáriumban:
Nincs "spoiler" formázás ebben a toicban, pedig úgy akartam berakni.
-
batmanéhes
tag
rc rep
-
bozig
tag
Tegnap megjött a 42007 és rávettem asszonykát, hogy együtt rakjuk össze, baromira élvezte
Ezért úgy döntöttem kap is karácsonyra egy Big Bang Theory készletet
-
Gabir
aktív tag
válasz
Freddy76 #10668 üzenetére
A doboz téma szerintem is úgy van ,hogy kell, még ha kevésbé fér is..
Mi is nyilván azt vesszük meg, amihez "jár" a doboz..(mert az olyan eredeti)
Ha pedig kidobjuk, miért várjuk el ,hogy legyen ahhoz, amihez vesszük?
Én is megtartom a dobozokat, még a ledes égőkét is. (de csak a Philipset)
Másik dolog: olvastam valahol korábban ,hogy pl. műszaki cikket úgy vesznek át garanciálisan szervizbe, ha dobozában van.
Tévedem? -
Novics
senior tag
válasz
R3ĐßuŁŁ #10644 üzenetére
Azok bizony! A mostaniak - filmek - közül egy sem kellene, de az eredeti trilógiából jöhetnek. Ezek még megfizethető árban is lesz. Aminek még nagyon örülnék, az egy AT-ST. Az UCS egyrész bszott drága, és ahogyan néztem a videón nem is olyan jó, amit meg most árulnak, az... azon gondolkozok, csak az meg nem az eredeti részhez van, hanem a rúzs vánhoz. Szóval még nem tudom, hogy mi legyen. Szerintem megnézem a filmet előbb.
-
LÁZ
Topikgazda
elég babák ezek az új betmenes gépjárművek, a low rider joker mobil is adja
-
Freddy76
addikt
Bocsi, de ez nagyon "pasis" volt
. A kenyérsütőgép, robotgép, vasaló, pirító az ő cucca. Te nyílván nem eszel kenyeret, sütit, pirítóst, és nem is jársz vasalt ruhában
.
Ettől függetlenül a dobozmániát én sem tudom megérteni. Múltkor a feleségem lement anyósomhoz hétvégére, én itthon maradtam, dolgoznom kell, mondom. Lementem a tárolóba, és az összes konyhai cucc dobozát kikúrtam a p.csába. A poén az, hogy hazajött, és észre sem vette, pedig többször volt a tárolóban... 12 nm a tárolónk, szóval elég könnyű észrevenni, hogy hiányzik kb. 1,5 köbméternyi doboz. Nem szóltam még neki, szerintem nem veszi észre.
-
b12gege
csendes tag
válasz
bobafett #10661 üzenetére
Szerintem nem lehetett valami erős fajta, mert azért szinte mindegyik kockát le tudtam választani a másikról.
Pár önkéntest beraktam a fagyasztóba, meglátjuk, mire jutnak.
Amúgy a 10213-as alkatrészeinek cirka 80%-áról van szó, azért nem akarom veszni hagyni, de minden darabról külön kapargatni... háááááát!?
-
Pötyi
őstag
válasz
Djuree #10665 üzenetére
Igen! Szóról szóra ugyanezt megkaptam én is a csajomtól, hogy minek tárolom a ledzsendari 3Dfx videokártyák teljes sorozatának üres dobozait a szekrény tetején? Kidobja a francba! Csak aztán is rámutattam az ő cuccainak dobozaira, a robotgép, a kenyérsütőgép, a mixer, a vasaló, a pirító, a párásító dobozára, aztán nagyhirtelen mindjárt döntetlen lett az állás.
-
Throme
veterán
válasz
aboutterms #10633 üzenetére
Ezzel a fekete ford orral már közelítenek a lamborghini countach felé
-
b12gege
csendes tag
Valaki távolított már el sikeresen ragasztó maradványokat lego kockákról?
Hogy pontosabb legyen a kép... Rendeltem egy hiányos szettet ebay-ről. Arról tudtam, hogy nem teljes, viszont szétszedés közben vettem észre, hogy valami barbár összeragasztotta az elemeket.
Szerencsére minden darabot külön tudtam választani, ellenben rengeteg odakötött ragasztó maradt rajtuk. Van valami eljárás, ami tisztává varázsolja őket? Próbáltam néhány kockát pár órát áztatni, aztán fogkefével nekiesni, de nem volt túl sikeres az akció.
Az eladóval már felvettem a kapcsolatot, hogy kapja be, viszont próbálnám menteni a szettet.
Segítsetek rajtam!!
-
Djuree
félisten
válasz
balint82 #10655 üzenetére
az tuti hogy akkor elnézné.
de az már nekem anyagi csőd lenne.
gondolkozok neki egy 10249 Winter Toy Shop-on.
-
-
thesound
addikt
Meghozta a futár a 42039-et, de csak a Jézuska fogja odaadni.
Gyerekkorom óta az első legóm.
-
Lanash
senior tag
Fekete pénteken a shop-ból rendeltem vonatot, akkor azt írták, hogy 6-7 nap a szállítás. Ez szerintetek lehet igaz ? Mi a tapasztalat?
-
LÁZ
Topikgazda
-
aboutterms
csendes tag
Új speed champions-ok: Instant get!
http://www.promobricks.de/lego-speed-champions-ford-gt40-ford-gt-75881-vorgestellt/23231 -
LÁZ
Topikgazda
válasz
bobafett #10625 üzenetére
naja, ilyenkor jó magyarosan mindenki megőrül, aztán meg ha nem viszik el a 'nagy ibéjen' csillióért, már odaadja az első jöttmentnek 15-20kért /volt már rá precedens/, ami sztem a reális lenne vhol egy ilyen készletért.
persze pénz, megértem kicsit, a zsömle se ingyen van, de azért páran el vannak tévedve, én a Lego helyében simán megszüntetném a dolgot/vagy ha nagyon akarnak ajcsit adni, akkor legyen vmi levásárolható cucc/, ha nem tudják értékelni, mert azért sztem nem sok multi van, aki ennyire dolgozóbarát...
egyéni maszek vélemény
-
Freddy76
addikt
válasz
lord.lakli #10621 üzenetére
Nem olyan rossz egyébként. Egész pihentető nézni néha...
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
lord.lakli #10621 üzenetére
Ami késik, nem múlik.
-
_stick_
őstag
válasz
Freddy76 #10617 üzenetére
igazság szerint nekem nem tűnt fel, hogy csak 5en vannak, rakhattál volna egyet is és akkor csak egy lett volna képen, nem feltételeztem, hogy csoportkép
szóval sztem, ha csak "5 van" válaszra vártál, akkor akkor add -ZeeZee- -nek
én ma egész nap, szöveges feladatokat csináltam a fiammal, ahol nem elég a megoldást leírni, szóval reflexből jött a teljes megoldás, magyarázattal -
bobafett
tag
Szerintem teli.
Én a vitrineket egy olyan szobában tartom, aminek csak egy ablaka van (emeleti dolgozószoba) . Van itt a közelben egy autófóliázó/matricázó cég, oda bementem és vettem tőlük olyan teljesen átlátszó fóliát az ablakra, ami az UV 99%-át kiszűri. Ez elég jó védelem.
-
Freddy76
addikt
Valóban az a különös, hogy csak öt póni van, sorrendben Applejack, Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Fluttershy. Rarity hiányzik. Hiába no, lányos apák a pónik és hercegnők neveit ismerik (+ Elza, ő ugyebár nem hercegnő, hanem királynő, ez nem mindegy).
-ZeeZee- észrevette, hogy öten vannak, de a hiányzó nevet _stick_ írta le. Most akkor ki nyert? Nekem csak egy kallódó Yodás kulcstartóm van...
-
bobafett
tag
Ha már vonatok. Lesz egy ilyen vitrin a Lidl-ben: vitrin
Szerintetek ebben elférnek a lego vonatok? Nem tudom a szerelvények milyen hosszúak, de tök jó megoldás lenne, nem?
-
bobafett
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest