Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #33521 üzenetére
"Ami a 60011-et illeti, hát nehéz megmagyarázni, mert ez bizony egy teherszállító festésű V-22 Osprey,"
60021?Az a nagy különbség, hogy az egyik szett - Ospley - hivatalosan kinyilatkoztatva egy licenszelt szett, ami történetesen egy katonai jármű, katonai célra kitalálva/használva, és nem menti meg az, hogy a dán fiúk - úgymond - átfestették, "leszerelték" és rányaltak egy "mentő" feliratot.
Ezzel szemben az olyan szettek, amik nem licenszeltek, csak hasonlítanak (mint pl az az F35, vagy F22 szerű technic repcsi, ami nem olyan régen jelent meg, nemtom most a számát), azok átmennek a rostán, még a hiperérzékenyek szemét se szúrják (vagy nem tudtak belejogászkodni, kapaszkodót találni).Most, hogy nézegetek videókat ezzel kapcsolatban, meg olvasgatok, kezdem érteni ezt a hisztit. Itt a legfőbb gond a lego politikájával/kinyilatkoztatásával van, hogy modern harci dolgokat nem gyárt, és nem tartja magát ehhez. Az hogy ez jó vagy sem, már más kérdés, de ez van.
Ahogy írod, vannak amik feszegetik a határt, vannak olyanok is, mint pl a star WARs, aminek a nevében is ott a háború, de az a fikció kategória, nem létező (még ) fegyverekkel harcolnak, csinálnak háborút. A történelmi harci szettek (kalóz, lovag...stb) pedig nem modern kori gyilokok.
Szóval ha valami olyan, mint...., és ha valami konkrét licensz, az itt a differencia.
-
Pötyi
őstag
Hááát, határozottan nem hiszem, hogy a világ _egész_ közvéleménye (vagy többsége) ennyire hiperérzékeny lenne. Fenntartom, hogy akik a balhét kirobbantották, nagy valószínűséggel ők vannak kevesebben.
QNX is cool!
-
edgR
őstag
Én nem dolgoznék mások helyett, pláne ingyen; de dícséretes, hogy felvilágosítottál mindenkit, aki lusta volt utánaolvasni.
Annyival egészíteném még ki, hogy semmi köze egy 5 fős "tüntetésnek" a visszahíváshoz, illetve, hogy ez egy licenszelt , tehát VALÓDI, és jelenleg is szolgálatban álló járműről mintázott készlet lett volna, emiatt sokkal kényesebb a kérdés. -
Sunnam
tag
válasz PR0JECTNR56 #33502 üzenetére
Köszi, én hasonlóra gondoltam. Pedig szép lett volna.
-
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #33349 üzenetére
A motorizáció meg úgy mond kell, mert azért a vonatok 99,9%-a motorizálható, meg ha nem ajánlaná hozzá a lego, akkor a motorból is kevesebb fogyna. Szerintem akkor is a vitrinbe való rakás az elsődleges ennél a modellnél. Az, hogy hibák vannak benne, melyik készletben nincs?! Lásd Sian, stb., Igaz, az technic vonal, de na. Ott azért van tér, meg méret, de ebben a citiy-ben nem nagyon van.
Amúgy igen, érdekes darab, én is gondolkoztam rajta, de mivel se vitrinem, se a terepasztalból nem lesz semmi, vonatom meg van vagy 20 vagonnal csak áll a műanyag tárolókban... Arra meg nem veszem meg... Inkább a volvó 6x6-ost várom, mert az szerintem karácsonyi összerakásos téma lesz. Arra meg kitalálok valami helyet a homlokrakódó mellé."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Djuree
félisten
válasz PR0JECTNR56 #31215 üzenetére
mostmar jo.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz PR0JECTNR56 #31213 üzenetére
nem műxik....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #31029 üzenetére
Ez szép lett, több képet nem találtam róla. Még a "fenekére" kíváncsi lennék.
Az eleje gondolom Ford GT-hez hasonló lehet technikailag.Első ránézésre nekem se jött be az új irányvonal. Változott a véleményem, és be fogok szerezni néhányat, amik tetszenek.
-
kbalage2
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #30810 üzenetére
Csak hogy bonyolítsuk, amit te mostani rendszernek nevezel az a 9V-os Power Functions infra távirányítóval, ez idén kifut. Az aktuális (és jövőbemutató) rendszer a Powered Up Bluetooth vezérléssel, ezekkel a komponensekkel. Egyébként a PF tud 2 motort vezérelni infrával is, ugyanezt tudja a Powered Up is.
3rd party motorok nem nagyon vannak (legalábbis amikről én tudok), viszont áramforrás/vezérlés vonalon létezik a BuWizz, ez is Bluetooth-os vezérlést biztosít, 4 portot tud vezérelni és akár 11,2V-tal is meghatja a motorokat a standard 9V-hoz képest.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz PR0JECTNR56 #30810 üzenetére
9v erősebb jóval szerintem, de a legjobb a 12v
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #30468 üzenetére
Én is erre gondoltam, de ha már a szerszámot legyártották hozzá - ami igazán a költség - akkor nem mindegy milyen műanyag alapanyagot tesznek bele?
Pláne dizájn időszakban. -
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #28798 üzenetére
Nagyon komoly!!!
Egy szerződés és kb 15 évre előre megvan a SC sorozat verda listája....
Az a durva, hogy matrica használat nélkül eléri el azt, hogy felismerhető az autó.
Legoék azért egyszerűsítenek rendesen pár verdánál a matricákkal.
Pláne mikor komplett lámpa-hűtőmaszk egy vagy két ilyen felragasztható kép.... -
törölt tag
válasz PR0JECTNR56 #25410 üzenetére
Nagyon tetszene az a Camaro, de az ilyen “többdarabos” matricáktól még engem is lever a víz. Pedig alapból semmi bajom ha sok a ragasztani való.
-
Throme
veterán
2019 "lego-ügyileg" nagyon szépen alakul számomra.
Mini-s szett király. Habár elég lett volna a két verda (sofőrökkel), a többi figura és a kapu szerkezet már nem kell....
F40 keeeell a nagy-testvér is megvan.
Dupla izomautós szettel most betaláltak nálam. A Lego 31070 szettből is a Challenger MOC-t építettem meg.
Tetszik ez a verda és a '70-es Charger is pofás.Senna-ra is kíváncsi vagyok. A Forza Horizon-t is ezzel a verdával promózzák
Viszont a korábbi Chevrolet Camaro (75874) nem került beszerzésre, mert annyira nem tetszett.
Az elejét is elnagyolták egy telibe matricázással. Audi is ilyen lett, de mondjuk ott valahogy még elment.
Ezt kicsit fenntartásokkal várom, de várom![ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
ez a mini tényleg elég baba
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
Nem vagyok oda ezért a szériáért de ezt tuti beszerzés. Nagyon eltalálták.
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #23849 üzenetére
Nekem így is tetszenek 😃.
Szerintem az arányok megtartásával sem vesztett volna a stabilitásból, vagy játszhatóságból az SC sorozat.
Jah célközönség a gyerekek.... meg én.. .. -
apezka
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #22109 üzenetére
Legnagyobb az lenne, ha lenne rajta egy mód amiben a felszívott elemekből össze is rakja az adott készletet!
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Pötyi
őstag
válasz PR0JECTNR56 #21753 üzenetére
Amúgy, télleg! Mi különböztet meg egy sima készletet egy Direct to Consumers készlettől?
Nem kötözködésből kérdezem, eskü nem tudom! Csak mert itt mindenki használja ezt a "D2C" kifejezést, biztos trendi, meg divatos ezt leírni, mondani, de mit jelent magyarul a szó klasszikus értelmében?
QNX is cool!
-
atus72
őstag
válasz PR0JECTNR56 #21572 üzenetére
Szépen összefoglaltad a problémákat!
Részemről dobtam a témát, foglalkozzunk a játék örömteli részével -
atus72
őstag
válasz PR0JECTNR56 #21570 üzenetére
igazad van, rosszul fogalmaztam, azt szerettem volna írni hogy nem a minőség miatt kellene aggódni Kínával kapcsolatban, sokkal inkább az emberi jogok miatt, de ez nagyon messze vezető történet.
-
atus72
őstag
válasz PR0JECTNR56 #21567 üzenetére
Nem baj ha nem érted miért baj Kínában gyártatni bármit is.
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #20834 üzenetére
most akartam linkelni... megelőztél.
Mustang is várós.
az árak nem a legjobbak, de talán itthon kicsit olcsóbbak lesznek a webshoppokban...Ferrárikból volt pár, és mind pirosak . Porsche-ból csak egy van még nekem, mert a duplaszett nem érte meg az árát. A mostani jobb lett, és talán olcsóbb is lesz, ha megjelenik.
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #20832 üzenetére
várós
-
Sirandrish
legenda
válasz PR0JECTNR56 #20734 üzenetére
Legalábbis vastagabb pénztárca kell
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz PR0JECTNR56 #20734 üzenetére
A LEGO dolgozók örökéletűek? Már jelentkezek is... Vagy ha nekem is van sárga matricás dobozom, reménykedhetek?
(Bocs, nem bírtam kihagyni - no offense)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
legenda
válasz PR0JECTNR56 #20732 üzenetére
Hát én a dolgozói shopban vettem, szóval ebben valamelyik guru tud majd neked segíteni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
unclefucka
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #20553 üzenetére
Csak abban reménykedhetünk, hogy valaki megszán minket és kicsempészi az LDD-t a gyárból.
Valamikor már beharangozták a 4.4-et is.Ha nem kapunk több frissítést, akkor tényleg át kell állni valami alternatívára.
Néztem én is a többit, de eléggé más a felépítésük, mint az LDD.
Viszont ezek meg könnyebben engedik a "tiltott építési módszerek" alkalmazását.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #19567 üzenetére
Örülök, hogy ez a kategória megy tovább, és kap új modelleket, nem is egyet, vagy kettőt.
'68-as verdára kíváncsi leszek!
Porsche megint dupla szettben lesz?! Azt nem szeretem. Adnak mellé valami sallangot, és egyből 15k az ára...
Az viszont nem tetszik, hogy eddig is több modellel szereplő márkákat vettek elő...
Idén felüdülés volt a merci és a bugatti. Nem mondom, a fordok, és a mclaren is klassz lett. Azért van sok feldolgozandó márka ezeken kívül is...szvz
-
Fr0z3n
őstag
válasz PR0JECTNR56 #18589 üzenetére
Aha, arra. Csak én nem értek az ldd-hez, anyag meg nem nagyon van. Pedig fejbe össze állt egész jól
-
Fr0z3n
őstag
válasz PR0JECTNR56 #18587 üzenetére
Hátsó kereket elrejtetted? Ilyen sc méretben egy 3 kerekes morgat megnéznék ha rá szánod magad
-
Pocee
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17910 üzenetére
Próbáljátok ki az alkoholt,már a pálinka is jó,de az orvosi alkohol tuti leszedi és kíméletesebb bármelyik vegyszertől
Én régen pálinkával töröltem le a filccel jegyzett üvegeket.Mr.Brightside
-
balint82
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #17905 üzenetére
Ilyet láttatok már?:
https://www.youtube.com/watch?v=6h_xeCJ9MR8
Az a neve, hogy EXPO DRY ERASE MARKERS, be kellene egy ilyet szerezni valahonnan.
Egyénként köszönöm a tippeket.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
csubi82
kezdő
válasz PR0JECTNR56 #16885 üzenetére
Anyagminőség szempontjából.A termékpaletta még elviselhető...De lehet én tévedek
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #16795 üzenetére
Majd a végeredményt is hozzad
LÁZ : én nyomtam rá egy support-ot!
Klassz. -
balint82
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #16739 üzenetére
Milyen jó lehet ezeket portalanítani, ha nem ilyen elzárt vitrinben vannak .
@Láz: fel kell lógatni az erkélyre galambriasztónak
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #15990 üzenetére
Király! Jaguar Le mans . A Stunts című kb 1990+ játékban is asszem benne volt.
-
Jim-X
őstag
-
unclefucka
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #15141 üzenetére
Köszi.
Gondoltam, hogy tudni fogod, honnan van.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
spae
aktív tag
válasz PR0JECTNR56 #15024 üzenetére
Köszi szépen. Ezt az oldalt nem ismertem....eddig
Köszi még egyszer!
....csak az a 20 EUR
-
emiki6
veterán
válasz PR0JECTNR56 #14146 üzenetére
Ha már így belekezdtem az unoriginal építkezésbe lehet megpróbálom ezt is, hátha van hizzá ami kell, nagyon jól néz ki.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Novics
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #14146 üzenetére
Ez nekem sokkal jobban tetszik, mint az UCS.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
balint82
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #13963 üzenetére
Pont a múltkor merült fel, hogy az "in review" státuszúakból mennyi is fog ténylegesen megvalósulni. Jól emlékszem, hogy 1, max. 2?
Google Pixel 4a
-
echterion
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #13895 üzenetére
Csak nem csúszok le annyira. Bár, ha belegondolok, hogy mennyi cucc van a fejemben, amiket meg szeretnék venni, akkor lehet: Csillagromboló, Orthanc tornya, egy Tigris tank (lehetőleg valami motoros, távirányítós verzió). Attól tartok, a korábban fotózott hajó, amit lányomnak vettem korábban, csak a kezdet volt.
-
echterion
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #13893 üzenetére
Igen, arra. Lenne pár ötletem, amit szívesen látnék lego-ban. Letöltöm, aztán ha lesz még kérdésem, jövök.
Úgyis lesz.
-
r.levente75
addikt
válasz PR0JECTNR56 #13670 üzenetére
Nagyon tetszik, jó lett a színösszeállítás.
-
r.levente75
addikt
válasz PR0JECTNR56 #13590 üzenetére
Ügyes vagy, tetszik, mint mindig, gratula, szép munka.
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #13590 üzenetére
Szép munkák (mind a kettő)!
Én majd szeretnék megépíteni egy porschét (egyiket abból a 2 verdás szettből), és az idei ferrárit, amihez még a teszt konfigurációt (fékpad) találták ki. Ez sajnos külön alkatrész rendelős macera lesz, mert a saját szettjüket telepakolták felesleges dolgokkal, és egységárban nagyon drága lenne. Csak azok a fránya matricák...
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #13102 üzenetére
Szerintem jó lett. Az eleje talán kicsit más az eredetinek, a légbeömlőre (asszem) gondolok.
Persze ezt matricával oldaná meg a lego, ha kiadnák -
r.levente75
addikt
válasz PR0JECTNR56 #11655 üzenetére
Hu, előre is köszi.
-
r.levente75
addikt
válasz PR0JECTNR56 #11653 üzenetére
Megnézném egyszer a gyűjteményed, eddig milyenek vannak.
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #11636 üzenetére
Ha van egy szett (mondjuk egy speed racer járgány), amit - úgymond - megépítek LLD-ben és kilistázom az alkatrészeket, akkor ezt a listát egy az egyben tudom rendelni hazai, vagy külföldi - pl bricklink - oldalakról?
Bocs ha láma a kérdés!
-
Djuree
félisten
válasz PR0JECTNR56 #11636 üzenetére
neked nem más neved volt? vagy csak rosszul emlékszek?
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #11630 üzenetére
Ezeket LLD-ben tervezed, igaz?
Mindegyiket meg is építed? -
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9555 üzenetére
-
r.levente75
addikt
válasz PR0JECTNR56 #9555 üzenetére
Ez a precízitás és részletgazdagság amit beleraksz egy-egy remekműbe, ez lenyűgöző. Gratulálok, szépek!
-
tvamos
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #9552 üzenetére
Jó lett! Nagyon tetszik az orra. A hátsó szárny is...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9552 üzenetére
Szerintem jó lett. A visszapillantónak is szorítottál helyet, ez dob rajta. SC-n ezek valahogy lemaradnak rendre. Tudom, lehet ügyeskedni, erről is szól a lego...
-
tvamos
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #9529 üzenetére
Nincs közte 82-es Trans Am.
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9529 üzenetére
Bugatti, merci tuti vétel. Klasszak! A fekete ford elejét pedig fel lehet valszeg használni egy lambo countach-hoz.
-
Jim-X
őstag
válasz PR0JECTNR56 #9477 üzenetére
Szep munka
DE haragszom rad, mert felszakitottad a sebeket
A játék az nem játék!
-
tvamos
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #9477 üzenetére
Nagyon jo! Ez mar a valosag, vagy virtualis?
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9429 üzenetére
Néztem eredeti képen is. Egész jó lett. Valami fekete matrica kéne az elejének a tetejére, ami nem takarja az egészet, előre már nem nyúlik.
-
Djuree
félisten
válasz PR0JECTNR56 #9421 üzenetére
pályarészletet akarunk!
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9416 üzenetére
Igen, már emlékszem, hogy a city méretekhez igazítod a verdákat, és főleg ezekből az elemekből építkezel.
Szerintem a city kerékdob kicsit jobban kiugrik az autósíkjából. De ez annyira nem marginális dolog. -
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9399 üzenetére
Akartam írni, hogy tetszik. A kerekek körül a kerékdob az city-s alkatrész és nem SC-s igaz? Nekem az utóbbi jobban tetszik.
A kerekek és az ablak SC-seknek tűnnek(kép nem vészes, csak a far részre esett a fókusz, gondolom közel voltál hozzá...)
-
Mcray
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #9245 üzenetére
Az eddigi autóid nem hoztak lázba, de ez gyönyörű. Gratulálok! Várom a végét
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9154 üzenetére
... na az a szerkesztés....
szóval nálad kezd jól körvonalazódni. Talán picivel lehetne a háta hosszabb.
De csak szvsz persze! -
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9062 üzenetére
Aránytalanok az SC autók, ezért nagyobbak a 6-os szélesség ellenére. Ettől még persze nagyon tetszik .
#9066) Djuree: ha csak sima újság, úgy értem nincs hozzá valami letölthető tartalom, akármi..., akkor drága. Ezek a videojáték magazinok mennek kb 2k körül és adnak hozzá legalább 1 játékot (most már inkább letölthető formában...).
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #9042 üzenetére
Akartam is kérdezni, hogy miért nem SC alkatrészekből építkezel, ha már úgy is 6 széles a verda?
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #8762 üzenetére
A háta olyan lambo countach-os lett
szvsz
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #8759 üzenetére
Ezért is kérdeztem, mert ez a szín tudtommal egyik SC készletben sincs.
Jobban megnézve a fotót, már egyértelmű volt, hogy rosszul gondoltam... -
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #8757 üzenetére
Igen, ez az alapjuk. Aztán kiszélesítik. Mindegyik 6 széles.
A tiédnek a kerékdobjai (kerék fölötti ív) city sztenderd alkatrész, vagy az is SC?
... közben nézem, úgy tűnik nem SC.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz PR0JECTNR56 #8755 üzenetére
Klassz ez a zöld gép. Speed champion sorozatból van az alváza/alapja?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz PR0JECTNR56 #8719 üzenetére
Az űrhajós nagyon jó volt, a kalózos gyengébb, de ez mindent visz szerintem is!
-
addikt
válasz PR0JECTNR56 #8536 üzenetére
Áhá, akkor ezért olyan gyűröttek a belső dobozok. Több unpacking videóban látszott, hogy elég borzalmasan néztek ki a kis belső dobozok, csak senki nem tudta mitől sérült meg.
-
NGA
addikt
válasz PR0JECTNR56 #7846 üzenetére
Igen, a pirates vonalat leépítem, igy azok biztosan eladók
-
tvamos
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #7814 üzenetére
'92-ben? Pont főiskolás voltam, és nem érdekelt a LEGO. Lehet, nem is AFOL-nak, hanem SFOL-nak kéne hívni... :/
-
bozig
tag
válasz PR0JECTNR56 #7782 üzenetére
Ez tényleg rendkívül jó hír. Viszont az már kevésbé, hogy a 267 megába nem fért bele a PF Servo Motor, vagy csak én nem találom?
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
DrojDtroll
veterán
válasz PR0JECTNR56 #7782 üzenetére
Ez jó hír. A program kezelhetőségét tekintve van valami változás.
Remélem nem csak új elemek jöttek hanem a programon is javítottak.
-
Hintalow
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #7748 üzenetére
Köszi, akkor megnyugodtam, nem fantomcég, csak kicsit lassúak
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
xedos
addikt
válasz PR0JECTNR56 #7552 üzenetére
Gyereknél láttam sportkocsis-alufelnis kerekeket - az kéne hozzá ... LEGO slick tyre
Nem tudom, honnan lehetne beszerezni. - kerestem, de ilyen pici krómközepűt nem láttam:-(
Közben nézem, az csak 4 széles... DE van 4széles kerék összekötő is, így meglehet 6 szélesre is csinálni![ Szerkesztve ]
-
bobafett
tag
válasz PR0JECTNR56 #6986 üzenetére
Ez volt: [link]
-
bobafett
tag
válasz PR0JECTNR56 #6962 üzenetére
Jófogáson van egy 19-ért. Az már nem 20 feletti ár, nem igaz?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz PR0JECTNR56 #6958 üzenetére
Sajnos nem fog leülni. Lego soha nem lesz olcsóbb a webshopokban.
-
Djuree
félisten
válasz PR0JECTNR56 #6886 üzenetére
én is, sajnos sosem volt pénzünk ilyen nagy legokra.
de most pótlom, jövő héten érkeznek az alkatrészek egy újabb komoly SW cucchoz, majd rakom a képeket ha összeraktam, karácsony körül.
most meg félig összeraktam a 4481-et.
összerakva kaptam, de olyan mértékben porosan, hogy szétszedés után be kellett áztatnom mosószeres vízbe, full fekete volt a víz utána. hol tárolta az eladó fogalmam sincs...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz PR0JECTNR56 #6204 üzenetére
ettől félek én is. lehet átalszom még párszor a dolgot.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz PR0JECTNR56 #6177 üzenetére
vhogy igy volt vele a párom is, mondta is, hogy ebben zseniális a lego, hogy mindig van vmi apróság, ami miatt vásárolsz, még ha magadtól inkább a seggeden maradnál, mert nem akarsz költeni.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
tvamos
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #6166 üzenetére
+LÁZ
Mindkettőtöknek köszönöm! Azt hiszem, jó karácsonyi ajándék lenne...
Nincsenek ezek a mini figurák külön?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Peathee
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #5707 üzenetére
Melyik programmal lehet ilyet csinálni?
Mármint nem pont ilyet szeretnék, hanem bármit 3d-ben megépíteni. -
NGA
addikt
válasz PR0JECTNR56 #5704 üzenetére
Na szép, azt nem olvastam el
-
tvamos
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #5394 üzenetére
En elvereztem ezen a virtualis osszerakason. 5 perc alatt felidegesitett a progi, gyakolrlatilag meg sem talaltam az alkatreszeket, amiket keresek... (No offense! Tudom, hogy en vagyok a bena, meg, hogy a doksit kene olvasgatni...)
-
Freddy76
addikt
válasz PR0JECTNR56 #5378 üzenetére
No offense, de nem értem ezeket az autókat . Baromi sokba kerül megrendelni az alkatrészeket, nem hiszem, hogy különösebben nagy élmény lenne az összerakás, és nem is különösebben szép... Gondolom, a tervezés érdekesebb.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
cannibal
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #5034 üzenetére
Vagány!
-
szőröscica
addikt
válasz PR0JECTNR56 #4972 üzenetére
No offense, de én inkább LÁZ kollégára szavaznék, tekintve, hogy mekkora Lego fanatikus és mióta vesz részt aktívan a topik életében.
-
Mahrenburg
őstag
válasz PR0JECTNR56 #4868 üzenetére
Shizuoka (#4868) - Köszönöm!
Nem arra gondoltam, hogy változtass a terveiden, úgy tökéletes, ahogy megtervezted, csak még ezer éve jutott eszembe a 4939 vontatófülkéje láttán, hogy hogy nézne ki egy magasabb fülke a hagyományos szélvédővel, s most, amikor megláttam a topicban a Te vontatódat, újra feléledt bennem a vágy a megépítésére.
Egy kikötőt ábrázoló diorámát fogsz építeni?
Dime (#4865) - Excellent !
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz PR0JECTNR56 #4863 üzenetére
Még jobb lett!
Kíváncsi lettem, hogy nézne ki magasított fülkével...
Elnézést a kezdetleges kivitelezésért, de azért kivehetőek az arányok. Milyen programmal készítetted a képeidet?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz PR0JECTNR56 #4860 üzenetére
Great!
Majd, ha megépítetted, tennél fel fotót róla?
Magasabb fülkés változatot nem tervezel?"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
LÁZ
Topikgazda
válasz PR0JECTNR56 #4824 üzenetére
piros és sárga van nálunk is
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz PR0JECTNR56 #4779 üzenetére
Ne is mond, nagyon örültem nekik
Pötyi : Gratula! A sárga vár is megvan neked?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest