- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
spae
aktív tag
válasz DeckardCain #11090 üzenetére
Mikor megláttam a neved egyből a katedrális jutott eszembe, ahova becsapódott Tyrael!
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Elvileg jövő nyáron a Citynél dzsungel téma lesz. Érdekes.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Grillo
őstag
válasz DeckardCain #11090 üzenetére
Szerintem nézz meg képeket egy-két igazi romról, pl. zsámbéki templom, és ott látható, hogy mik azok a támpillérek, amik az akkori építészetben is megvoltak, és ezek segítségével mai napig álló falak lehetnek.
-
DeckardCain
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #11088 üzenetére
Valami kastély egy kis kápolnával egy 48*48-as baseplaten.
Egyelőre ezt építem, ha elfogadható lesz az eredmény akkor majd még gondolkodok valami komolyabb alapon amire a kastély rákerülne.
De egyelőre LDD-ben játszok, ez nem kerül semmibeFreddy76 : A stabilitáson dolgozom majd, csak egyelőre a keret,váz legyen meg.
Aztán ahogy látom mi lesz belőle és ha ok akkor stabilizálom.[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz DeckardCain #11086 üzenetére
Látványosnak látványos lehet, ha elkészül (mi ez amúgy, katedrális?), de eléggé instabilnak tűnik.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz DeckardCain #11086 üzenetére
Mi lesz ez a monstrum?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz -conrad- #11085 üzenetére
rebrickable, brickowl,brickset
ps. de a lego hivatalos oldaláról is le tudod szedni a manual-okat, ha nem olyan régi a készlet
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-conrad-
addikt
Sziasztok!
A fiam elérte azt a kort, hogy érdeklősik a lego-k iránt, egyelőre én rakom neki össze ő pedig játszik vele és segít szétszedni. A creator lego-csomagokra álltunk rá, ebben látom - az előrecsomagoltak közül - a legtöbb fantáziát.
Azt szeretném kérdezni, hogy van esetleg olyan oldal ahol több "tervrajz" is található?
Olyasmire gondolok, hogy beírom melyik csomagok vannak meg (a kódjukat) ebből kiderül milyen alkatrészeink vannak meg, és ehhez passzoló tervek vannak esetleg.
Lehet butaságot keresek, de így elsőre átgondolva nem tűnik nehéznek illetve szerintem hasznos is. -
Gabir
aktív tag
Házbontás CAT-tel
-
Pötyi
őstag
válasz atus72 #11074 üzenetére
Olcsóbb ár nagyobb mennyiség esetén:
Nos, a BrickLinken igenis van lehetőség arra, hogy nagy tétel esetén olcsóbban adja az eladó. (Beárazható úgy, hogy mondjuk egy darab 21,- játékpénz, 50 és 100 darab közt 20,- játékpénz, 100 felett meg 19,- játékpénz.) Csak te valószínűleg olyan boltot találtál, ahol az eladó nem élt ezzel a lehetőséggel, hogy így árulja a cuccát, de ez szíve joga. Viszont igenis van ilyen, legalább is a lehetőség megvan rá. Próbáld ki! Ha rákeresnél egy elemre, valami egyszerű alapkockára úgy, hogy mondjuk a minimum mennyiségnél megadsz valami bazi nagy számot, a példa kedvéért legyen mondjuk háromezer darab, akkor - ha van ilyen elem egy eladónál ekkora mennyiségben - akkor nagy valószínűséggel látni fogod, hogy lépcsősen lesz beárazva.
Eltérő árak ugyanarra az elemre:
Itt meg az van, hogy a piacgazdaságban mindenki annyiért adja a cuccát, amennyiért akarja. Vagy amennyiért elviszik. Sok dolog befolyásolja az árat. Pld. használt, vagy új. Vagy régi, ritka, már kifutott, de bontatlan készlet. De ha mondjuk olyan eset van, hogy ugyanazt a kockát új állapotban megtaláltad két boltban is, de baromira más az áruk, pld. egyik helyen 15,- játékpénz, a másik boltban meg 53,- játékpénz, annak is lehet több oka. Vannak országok, ahova drága a szállítás, mondjuk egy szigetország (Pld. Málta), vagy fizikailag van távol mindentől (Pld. Dél-Afrika), vagy a jólét miatt alapból drága minden, (Pld. Hong-Kong). Mivel ezeken a helyeken a bekerülési ár is magas, drágán kerül oda ezeken a helyekre a boltokba a Lego, ebből fakadóan a BL-en árult alkatrészek ára is magas lesz. Vagy más egyéb, objektív okok miatt drága minden, mert például háború van - van a BL-en egy szíriai bolt is, hanyattestem az áraitól, mint a Postabank-Maci, de végül is érthető.
Kis hazánkban is vannak relatíve olcsó, meg elszállt árakkal dolgozó BL boltok. Viszont valamiért a drága boltok is mennek. Lehet, hogy olyan elemeket tart, amire nagy a kereslet és azokat drágán is elviszik. Szóval összetett kérdés ez, hogy miért vannak viszonylag nagy eltérések az árakban. De ha belegondolsz, simán találsz olyan okot, ami nem istentől elrugaszkodott magyarázat.
Állandó beszerzési forrás:
Sajnos a hiénák már évek óta kiépítették a felvevőpiacot a nyíregyházi Lego-gyár dolgozóival, tehát oda befurakodni, a közvetlen forráshoz, akik egyenesen a gyárból hozzák ki a lopott cuccot, elég esélytelen. Én azt javasolnám, hogy keress egy olyan BL boltot, aminek viszonylag magas, több százezres alkatrészbázisa van, az ilyen bolt valószínűleg úgy dolgozik, hogy folyamatosan bontja a készleteket. Így viszonylag folyamatos lehet az alkatrészutánpótlás.
Viszont nem írtad, hogy mire kéne az sok-sok 1x1-es lapos, többféle színben! Mozaikot raksz össze? Elsőre ilyesmire tudok gondolni. Amikor utoljára vettem részt hasonló dologban, az a Duna Plazaban volt, Gagarin repülésének ötven éves jubileuma alkalmából csináltunk egy 24 négyzetméteres mozaikot 1x1-es kockákból, de ahoz a négyszázezer elemet a Lego Hungária adta. Ha ilyen nagy horderejű dologban gondolkodsz, akkor érdemes lenne hozzájuk fordulnod, néha támogatnak.
Itt a Gagarin-mozaikról a képtár, csak a ma.hu portálmotorja valamiért szarul dobja fel az előnézeti képeket. Ha kimásolod a kép linkjét és közvetlenül megnyitod, akkor az egész látszani fog.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Kollégák! Ismét megválnék egy kisebb pakktól, bontatlan mind. Ajánlatokkal írjatok, ha érdekelne esetleg valakit. Személyes átvételt preferálnám, de megoldjuk máshogy is ha muszáj.
75137
75116
41066
75085
75111
75152
75117
75135
60134
75136
41065
60122
60131Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Throme
veterán
-
Freddy76
addikt
válasz Djuree #11063 üzenetére
Winter Toy Shop nekem a legkevésbé adja a téli készletek közül, a postával együtt. Jó persze ez is, de nincs meg benne az a klassz fíling, ami a többinél. A Santa's Workshop ellenben a kedvenc, abszolút eredeti, jól mutat, és vicces részletek is vannak benne. Emellett a Toy Shopot megkapod még jövőre is, a Santa's ellenben ki fog futni.
-
Novics
senior tag
válasz Napfénysüti #11073 üzenetére
Csak nem akarja, hogy tovább romoljon a szemed, amikor azokat az apró kis mütyűröket pakolod egymásra. Ilyen egy szerető asszony.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #11073 üzenetére
én megvenném
-
atus72
őstag
Sziasztok!
Segítség kellene LEGO alkatrészekkel kapcsolatban.
Nézegetem az árakat és valamit baromira nem értek, teljesen vegyes a kép hogy egy 1x1-es plate
az mennyibe is kerül, azt meg végképp nem értem hogy nincs discount (bricklink) arra ha valaki több ezer darabot akar venni, hogy van ez? Hol van olyan beszerzési forrás új alkatrészekre ahonnan folyamatosan lehetne jó áron mindenféle színben 1x1-es plateket szerezni?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Az adventi kalendárt ő kapta, naponta rakosgatja de nem hatotta meg.
Pedig most három hónap alatt félretettem több mint fél millát a szemműtétemre, ami mint kiderült csúszik két hónapot, így gondoltam a sok vizsgálati megpróbáltatásért meglepem magam olyan 20k értékben valami készlettel erre még le lettem hurrogva.Més que un club!
-
unclefucka
senior tag
válasz tvamos #11069 üzenetére
Nem rossz, én a klasszikus vasakat preferálom.
A löveg tervének egy része innen származik, a többi meg a youtube -on van fent.
Néztem a többi MOC-ot is az alkotótól.
Jók a cuccai csak MOC -zni elég drága ahhoz képest, amennyibe a gyári szettek kerülnek.
Amennyiért meg az oldalon mérik a cuccokat, arról jobb nem is beszélni.#11070 R3ĐßuŁŁ:
Ha összeállnak a dolgok akkor teszem fel a Drive -ra a galériát.Az ágyúnál az első gondolatom az, hogy a tűzoltós szettekből származó épületekből fogok romokat köré építeni.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
bozig
tag
Jelentem a 42063 berendelve
Nem tudom pontosan hogy sikerült, mert rendelés után 2 perccel már megint nem láttam a shopban.De ha valakit érdekel, itt el lehet érni.
[ Szerkesztve ]
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz unclefucka #11067 üzenetére
Kíváncsi vagyok!
-
tvamos
nagyúr
válasz unclefucka #11067 üzenetére
Ez is milyen jó!
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
unclefucka
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #11053 üzenetére
Két ünnep között megpróbálok képet lőni az összeállításról.
Kiegészítem még a Móka a parkban és az Adventi kalendárium szereplőivel.A PaK40 -es löveg beillesztésén gondolkodom még (emlékmű gyanánt, a kis srácok szeretik).
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Djuree
félisten
volt kép is. csak épp a másik készletről... pedig ott virít a száma nagyban, nem tudom mi olyan nehéz leolvasni róla helyesen.
R3ĐßuŁŁ: hát vki linkelte itt jkworkshop mozgó szánját, majd legalább azt még pluszban megcsinálom neki.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
na most kaptam agyf@szt!
10249 winter toy shop-ot vettem meg erre kapok egy 10245 santas workshop-ot.
még jó h páromnak lesz karácsonyra, kicserélni már nem lesz idő, sőt magánembertől vettem akinek nincs is más készlete gondolom.
ez nekem nem tetszik annyira, direkt a világító karácsonyfa miatt akartam.
mostmár ez marad remélem ennek is örülni fog...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
NGA
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #11042 üzenetére
Az a helyzet, hogy szívesen megvenném eredeti bolti áron az Emerald Night-ot, mivel kb 25e Ft volt. De 130e Ft-om nincs rá, mert a nepperek ennyire felnyomták az árát. Mivel mindig is szerettem volna megépíteni, így kerestem alternativát. Ez megfelelőnek tűnik, hozza azt az élményt, amit a Lego. Mivel kifutott készlet, ami már többet nem kapható, ezért a Lego-t semmiféle veszteség nem éri. Max a neppertársadalmat, mivel ez került 15e-be és nem 130e-be. Max kidobom a végén. Természetesen nem keverem össze a lego-val.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #11057 üzenetére
szerencsére nálunk már beletörődött hogy úgyse tud mit csinálni. a saját pénzemből veszek legót nem a félretettből vagy az övéből. meg ő is vesz magának sok baromságot úgyis, letisztáztam hogy nem szólok bele ő mit vesz a pénzéből, meg ő se az enyémbe. aztán persze ez így nyilván nem működik. én mondjuk adok is el elég sok legót jobb áron mint amennyibe nekem került, szóval a haszonból futja újabb szettekre. legalábbis azt mondom neki hogy lényegében nem is kellett pénz hozzá mert a haszonból van. ami persze nem teljesen igaz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #11057 üzenetére
ez így szokott lenni, mutatni kell vmi apróságot neki is, amivel ki tud békülni
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Djuree
félisten
Én is ezt olvastam azért is csodálkoztam itt a kolléga megjegyzésén miszerint van olyan jo mint a lego. Nekem van megablocks fémdobozos gyüjtöim, a leopard tank, de azért nem egy lego. Nem rossz de azért lehetne még jobb. És nem is volt olcso...
-
Freddy76
addikt
Ez a legfontosabb. Abban biztos vagyok, hogy a Lego a lehető legmagasabb szinten gondoskodik az egészségvédelemről, így mind a használt műanyag, mind a festékek biztonságosak. A kínai esetében pedig abban vagyok biztos, hogy a legolcsóbb festéket használják, akkor is, ha instant rákot okoz. Ezért nem vennék. Másodsorban azért, mert lopás.
-
Mcray
senior tag
válasz batmanéhes #11052 üzenetére
Nekem azért fura a pozitív vélemény, mert most olvastam végig az összes új Star Wars Lepin termék véleményezését, és csak negatív véleményeket kaptak. Mindenhol azt írták, hogy a Lepin elemek és főleg az átlátszó elemek színe, átlátszósága és formája nem helyes ezért elállnak a többi elemtől.
A vicc az egészben az, hogy az új Lego X-wing pilótaüveg is gyárilag rossz (eláll). Kértem cserét és ugyanolyan hibásat kaptam
Sok kínai műanyagot munkálok meg (fúrok, faragok) és addig ameddig ilyen brutál folytogató kipárolgásuk van megmunkálás közben, én nem adok a gyerekemnek ilyet és másnak sem ajánlok kínai műanyagot, max gumi kesztyűvel...
Összehasonlításképp, a Taiwani gyártasú műanyagok megmunkálása közben nem találkoztam ilyen kipárolgással...
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
-
unclefucka
senior tag
válasz R3ĐßuŁŁ #11044 üzenetére
Karácsonyi LEGO ajándék(ok):
- Feleségtől: Hétvégi kiruccanás
Karácsonyra valósággá válik a vízióm.
- Anyóstól: Komp
- A céges évzáró-ajándékozós bulin: Két tűzoltót (2012-es erdei tűzoltók) és egy kiscicát kaptam. Egész állatkertnyi állat fog összegyűlni lassan. Kutya, macska, rénszarvas, medve, madarak, békák.A kollégák tudták, hogy LEGO-zok, de nem hitték el, hogy tényleg ennyire örülök neki. Pedig de!
Az Adventi kalendárium is szépen épülget napról-napra.
Más:
Amíg be nem léptem a topic -ba nem is tudtam, hogy -ilyen szinten- létezik LEGO másolat.
Az összes elvemmel ütközik, hogy ilyet vegyek amúgy.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
December eleje óta egy ilyen kis szösszenet, aztán a bogár vw, együtt a hógöbbel. Utóbbi már összerakva. És nem bírtam ki - "hülye" fórum - egy toy shop érkezik, ha minden jól megy Karira meg is jön. Páromtól nuku lego... én is csak a gyereknek...
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Hát ez a bajom. Valami lesz, az tuti, de mivel nem tudom, hogy mi, nem merek venni semmi Legót, nehogy azt vegyem meg, amit az asszony is megvett nekem. Tavaly nagyot gurított, számítottam valami kisebb Technic szettre, erre ott figyelt a Slave I. a fa alatt, kész voltam teljesen. Azóta is az a kedvenc készletem, hihetetlen élmény volt összerakni.
Idén jó lenne a Bogár, az Arocs, a Porsche...
-
bobafett
tag
Ez vicces téli MOC.
-
Freddy76
addikt
válasz Throme #11038 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, nem vennék Lepint, nem is akartam. Én most csak nem értem, miért ne férne el egy (vagy akár több) bejegyzés arról, hogy a kínaiak mit tudnak csinálni.
Redbull: ha a torrent áruházban vásárolsz egy filmet, az ugyanez. Azt valaki kitalálta, megcsinálta, pénzt tett bele. Ha letöltöd és nem fizetsz érte, akkor lényegében ellopod ezt a munkát. A Lepin is ezt csinálja, lopás ez is, az is. Az eredeti kérdésem, ha elolvasod (mert úgy néz ki, mintha nem tettétek volna meg), nem a Lepint védte, sőt, leírtam, hogy én sem venném meg. Én csak megkérdeztem, hogy miért ne lehetne ide leírni, hogy milyen is egy Lepin szett.
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Freddy76 #11037 üzenetére
Nem ugyanaz a dolog. Itt arról van szó, hogy valaki másnak az alkotását másolja le és adja el. Valaki belefektetett rengeteg óra melót, energiát, kreativitást ebbe a készletbe. Valaki pedig lemásolja és eladja ezt. Nem érdekel különösebben a legalitás tartalma a dolognak, hanem az elv miatt nem veszek majd sose ilyet. Persze kinek mi, én nem ítélek el senkit aki ilyet vesz, én azt ítélem el aki ezt lemásolja és eladja.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Freddy76 #11037 üzenetére
Szerintem nem ilyen sarkos a dolog. Lego fórum, nem lepin.
Én is néztem mert olcsóbb, de ki tudja mennyire pontos a db szám és hol lehet reklamálni...
Legonál úgy tűnik a pénztár után is ember, ügyfél, vásárló vagy. Ez is pénz és ki tudja a másiknál hogy megy ez. Maradtam is a márkánál, a legonál.szvsz
-
Freddy76
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #11035 üzenetére
Nem írta, hogy vegyél Lepint, csak volt egy tényközlés, miszerint a minősége jó. Én ettől függetlenül nem fogok ilyet venni, neked sem kell, senkinek sem kell. Ha elindulna egy Lepin-kampány a fórumon, vagy ilyen cuccok adásvétele menne, vagy valaki ezt promózná, az engem is zavarna. De az, hogy valaki betesz egy képet, és közli, hogy amúgy nem szar, szerintem bőven elfér itt is.
Amúgy feltételezem, mindenki, aki elítéli a Lepint, az ilyen kommentjeit teljesen jogtiszta szoftverekkel telepakolt számítógépről írja, és miután kilegózta (nem kilepinezte!) magát, csakis legálisan megvásárolt, kifizetett filmet néz, és ilyen zenét hallgat, soha nem játszott vagy játszik számítógépen sem nem eredeti, tisztességesen megvásárolt játékkal, és minden esetben csakis olyan szerelővel dolgoztat a lakásában, aki számlát ad.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Freddy76 #11034 üzenetére
Nem szívesen támogatok egy másoló céget. Ha nem az eredeti készletek pontos mását másolná le, hanem más ötleteket hozna ki, akkor nem érdekelne. De nem csak egy konkurens cégről van szó, hanem egy másoló shitről. Kell ennél többet mondani?
-
nagyúr
Srácok, 7-én, vagy 8-án, mindegy, rendeltünk a shop-ból karácsonyra egy volvo markolót, vagy mit. 29990-ért.
Azt írja a tracking, hogy már leszállították, de nem érkezett meg a címhez a csomag. Ilyenkor mi van? 14-én vonta le a számláról állítólag a pénzt. Ötlet?[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Hát srácok, végeztem!
Nem írok blogot róla, de nem volt egyszerű LDD-n keresztül csinálni, mert sokat szét kellett szedni a gépet.
Képeket dobok fel, nézzétek meg. Az első adag!Szerk: Bocsánat a képminőségért és a fényért! Nem vagyok fényképész, sem videós, igen, csináltam videót is ...
Szerk 2:
Itt a második adag! [link][ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Freddy76
addikt
Van benne pár érdekesség.
-
nagyúr
-
LÁZ
Topikgazda
válasz batmanéhes #11018 üzenetére
lehet meggondolom én is, mert az alsó porsét lehet 1-1ben megépíteni a miniből, a felsőhöz 2 készlet kell, ahogy írja /gondolom a megfelelő szín miatt/.
-
Throme
veterán
Így kell átalakítani a mini coopert
Még a végén veszek mégegyet. Ez a porsche jobban néz ki a múltkor linkelt kék verziónál, szerintem...
-
LÁZ
Topikgazda
itt mindig kirakják, a legónál meg errefele, de gugli, 'lego store calendar + hónap'
lesz mini batwingem, fakkjee
[ Szerkesztve ]
-
b12gege
csendes tag
válasz lord.lakli #11011 üzenetére
Igen, igazad van. Nem Star Wars-ossal tömtem a kosarat, ezért nem is figyeltem.
A csillagozás szerint 11-31-ig lesz a Pilóta figcsi.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #11009 üzenetére
akkor egyidőben volt mindenhol, de most hogy mondod, rémlik is, hogy a shop-nál bannerban is volt hirdetve...
tanulság, követni kell a store-os havi naptárakat
ps. itthoni store-ban biztos meg lehet venni 5-6kért
-
-
bozig
tag
Szerintetek nálunk lesz Mézeskalács figura?
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
LÁZ
Topikgazda
ez elég baba kis készlet, de várom már a joker lowridert, meg a pingvin mobilt is
-
LÁZ
Topikgazda
dec 16-tól 26ig dupla vip pontok, és 7k starwars felett ajándék A-wing pilóta
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Szerintetek, ha ma este még rendelek vmit itthoni üzletből (pl kockaváros), akkor péntekig megjöhet?
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest