Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
tudom hogy ki volt, de reménykedtem benne hogy nem fog megtörténni.
ja már kezdek rátalálni a dolgokra, de nekem így nagyon fura, nagyon lassan haladok így.
majd belejövök. 13.000 darabos hajó mochoz csinálom a listát, de sok idő lesz így, amúgy is az lenne, de így 2x annyi lesz.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
RapaNui1
aktív tag
A telefonba azt mondta a srác hogy ma már nem kísérli meg újra majd holnap. Erre fél óra múlva jött az üzenet hogy 2. sikertelen kézbesítés. Ha azt mondja elsőre hogy ok mindjárt visszamegy vagy szóljak haza hogy figyeljék, akkor hazaszóltam volna. Igen én voltam a buta, hogy nem mondtam a 70 éves szüleimnek, hogy álljanak ki a a kapuba és várják a postást hátha megkísérli újra, de jobban belegondolva inkabb meg kellett volna adnom a telefonszámukat a futárnak hátha hajlandó felhivni őket, de olyan ideges lettem, hogy sajnos erről az opcióról elfeledkeztem. Na mindegy 5 napig tárolja a posta addigra hazaérek és átveszem.
-
Micsurin
nagyúr
Gondolom nem azt írta bele, hogy elhagyta.
---
Redditen keress rá, sokan szokta így kérvényezni darabot és annyit írnak hiányzott. Gond nélkül kiküldik. A céget szerintem nem is igen érdekli ebben az esetben, a PR felülírja nekik a költséget messzemenőkig.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
Weboldalról indítható.
~1 hét alatt megkapod, mi a Maul hajónál sajnos először de kellett kérjünk segítséget. Kiválasztod weben az elem(et/eket) és jön majd postán ha csak nem mintás. (Itt mondjuk érdekelne mit számítunk licenszelt mintának. Pl köztársaság logós cucc a kimarad a dobozból így jártam? Vagy ha nincs batman logó akkor szintén gatya? )The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Throme
veterán
Egyszer majd - talán - rájönnek az emberek, hogy a környezetvédelem nem több, mint reklám és politikai húzás. Akik igazán tehetnének érte, azok pont leszarják és inkább arra áldozak, hogy elkerüljék a vele járó kellemetlenségeket...(pl olyan országban gyártatnak, ahol ez nem szempont)
Szerintem a Lego a növényi (vagy milyen) műanyag helyettesítő alapanyaggal is csak azért kísérletezik, hogy legyen alternatívája a műanyagnak, ha annak az ára egyszer elszáll és nem a környezet védelme a cél, csak jó ezt hangoztatni....
-
sb
veterán
Lista file-t, nem részletezték milyen formátum lesz, de biztos vmi használható. Vagy ha saját akkor lesz 2 nap alatt egy konverter hozzá.
Amúgy most is megoldható pluginen keresztül a feltöltés...@nyul105
Nem tudni mikor indul. Mindezzel együtt sztem elég jól hangzik minden része.@apholyon
Az a készlet 2300 pont, 115k vásárlás eredménye. Bár mondjuk így sem rossz, majdnem dupla engedmény egy 5%-os pontbeváltáshoz képest. És még ott a sok ajándék mellé.Eléggé belendültek az akciók és már szept. végén. Gyanús, hogy lesz ez még jobb is.
Jövő héten pedig BDP 3. széria, az kicsit betehet a büdzsének.[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
De én nem azt szeretném felismerni melyik szett része az adott elem. Azt szeretném tudni, hogy milyen elemből mennyi van nekem, így ha bricklinkről rendelek, akkor azokat már nem kellene megvenni. (Így tudnám, hogy 3005c1 - LEGO fehér kocka 1 x 1 méretűből van 16 db stb.)
-
LÁZ
Topikgazda
pedig ott van az, fészbuk,
fb Márton Molnár
insta fwartstckr
web [forwartsticker.com]nekem is ő csinálta kb képről a nohabos matricákat
szerk. bekerült az összefoglalóba is
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ripla
addikt
Ezt úgy hívják jobb helyeken, hogy átb*szás, és szerintem simán megérne egy feljelentést. Mi is futottunk bele ilyenbe, még olyan 20 éve, fényképezőt hirdettek ugyanígy, nyitásra voltunk ott, nyitás után fél perccel közölték hogy elfogyott... hogy? Hátul kivitték a dolgozók, vagy mi? Ez sima üzleti visszaélés, aminek a lényege, hogyha már arra jársz és ez nincs, hátha veszel valami mást.
-
po1son
addikt
Szerintem csak pár darab volt eleve, egy srácot láttam 2 darabbal kijönni. Nem is értem az Alza-t, azért egy ilyen akcióra illene bekészülni egy komolyabb mennyiséggel, ha már evvel promózták.
Ezen kívül olyan bb ár nem volt, ami olcsóbb lenne vagy volt az akciós webshop árnál. Érdemes persze benézni annak, akinek fontos a doboz pl Concorde 67e Ft.
Osztogatnak még polybag csomagot ingyen (kaptam egy kacsát).STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Crus
őstag
Igen, ez így igaz. De egy elég erős zsanérokkal megáldott üveges/polcos szekrénybe én még mindig nem látom, hogy tud a por beszökni, főleg, hogy van ott más is sokkal régebb óta és nem poros. Pont azért lett ilyen véve, hogy ne kelljen az oda tett tárgyakat úgy kb. soha eltörölgetni.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
kbalage2
aktív tag
Értő olvasással a mondat további része segít
"A régi változat egyszerűen nagy, egy V6 vagy V8 1:10-esnél kisebb szettbe nem fér bele, és még azokban is messze túlméretezett."
Értelemszerűen rá lehet biggyeszteni egy Speed Champions szettre is a Technic vényócat hiszen LEGO, kérdés hogy minek
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Mauzes
addikt
A szállítmány része 2 csomag (2 doboz gondolom), arra tudok gondolni, hogy az egyik megvan, a másik meg (talán) nincs... De a múlt heti kiszállítási kísérletben még megvolt mindkettő, a ma reggeliben is megvolt mindkettő - tekintve, hogy autóba tették és elindították -, majd nap közben megváltozott...
-
Mozaart
aktív tag
So. Utanaolvastam. Wookie'n. A felso teste egy Szemét taroloba esett. (Ugy kell elkepzelni ahogy Luke-t a Bespinen beszippantotta az egyik csatorna, Felhovaros)
Majd ez a Container elvitte egy bolygora Lotho Minor ra. Ami egy un. Junk World. Mint ma Afrika ahova viszik tonna szamra a szemetet. Hogy hogyan tovabb a sztori folytatodik a lejjebb linkelt oldalon.Mindent itt megtalalsz. Wookiepedia
Fejezet: Exile in the Outer RimForrasokkal.
Eddig en se tudtam.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Llew
senior tag
Qui-Gon mar a Tatooine utan azt mondta sith volt a tamadoja, Kenobi akkor szemtanu volt es túlelte a nabooi harcot is.
A filmben sokminden nem ugy van ahogy azt logikusan gondolnank.
Maul visszaterte előtt a feltételezésed igaz lehetet, de az felülírta.@petya86
Ez kb várhato volt. Hany kecsket rendeltél?[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Mozaart
aktív tag
Torokbalinti Depo a raktar. Es felhozza Budapestre. En mar ezen tul teszem magam. Nekem ott volt ez amikor a korabbi ingyenes Alzas atvetel fizetos lett.
Divat manapsag minden kis koltseget a vevore terhelni. Megszunt a regi jo vilag.
De még biztos van ahol ingyenes az atvetel. De mint minden mas mar ez sem magatol ertetodo.AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Dilikutya
félisten
Ezen kár fennakadni. Igazán jó magyar megfelelő nekem nem is jut eszembe ezekre a cipőkre. Valamikor ezt simán sportcipőnek hívtuk, akár ilyen fazon, akár deszkás, lényegében mindent ami nem a makkos cipő volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sb
veterán
Nemrég volt, talán kiszámoló blogon, hogy több jelzés jött jófogásos, stb... NAV próbavásárlásokról. Bizonylatot (nem számlát) kell adni, ezt ellenőrizték.
A 600e-et egyébként nem tudom hogyan ellenőriznék, max indirekt módon és komplexen - kb. vagyonosodási vizsgálat - lehetne kimutatni, mivel nyomna nincs az eladásoknak, így max az látszik, ha szummában több pénzed van (számlán, és mi van a kp-val? az még indirektebb, max költésből derül ki...)
Max ha próbával beazonosítanak és van adatuk a korábbi eladásokról pl. a portáltól. Minden más gázos.Viszont ha odamennek konkrét esetben venni egy hófehérkét (de elég csak fellátogatni a BL oldaladra, ott adatok is fent vannak), máris feltehető a kérdés és jogosan, hogy honnan is van a 200db bébi gorilla. Az adómegállapításhoz is kell a beker költség, de szerintem forrás is ellenőrizhető, emlékeim szerint foglalkoznak ilyennel. Ez ua. mint ha bármilyen nem engedélyezett, gyanús, illegális cuccot árulsz. Foglalkozni tuti fognak/kell nekik ezzel.
És jóval direktebb mint a 600k-t bizonyítani. -
Gubbba
tag
BL, Hollandiából jött és összességében azt hiszem 60k volt szállítással, ami szerintem a mai árakhoz képest teljesen vállalható. Útmutató volt hozzá szép állapotban, doboz nem. Matricák sajnos nincsenek, de azt majd pótolom utángyártottal. Három darab filléres elem hiányzott csak (illetve az egyik 1 x 2 fekete slope ami sima helyett printelt volt benne, aki sasszemű az megkeresheti a képeken), de ez összerakva kb észrevehetetlen, azokat is pótolni fogom persze. Amennyire meg tudtam állapítani az elemek amúgy korabeliek, mert komoly nyomóerő kellett az összerakáshoz sokszor, szétszedni egy rémálom lehet, a light gray tényleg az, enyhén sárgult szürke elem talán egy volt benne, de az sem feltűnő helyen. Durva karcok nem voltak, csak ami a korából adódik. Általában át szoktam mosni az így vásárolt cuccokat, de ezt nem kellett, szép tiszta is volt. Szóval abszolút megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Mozaart
aktív tag
Erre az a megoldas ami szerintem mar tul megy minden hataron. Olyan szempontbol h tenyleg semmi sem szent. Egy + email cim amit rendeleskor / regisztraciokor hasznalsz. Egy +bankkartya (munkatarsam Revolutot hasznal minden rendeleshez).
Ide még nem jutottam el de lassan ez fog kelleni. Lehet atallok erre a rendszerre én is.
Csak ez mar majdnem uldozesmania kategoria. Nyilvan akit atvertek az nem igy latja.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
Egyszer régen láttam hogy állatokat ,meg minifig alkatrészeket árult egy srác. Lego charity-s feliratú barna dobozból .
A 10332 Középkori főtér ára nem nagyon akar lejjebb menni.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Crus
őstag
Igen, azt hittem rosszul látok, hogy eddig terjedt már megint csak a fantázia. Egészen biztosra veszem, hogy az a daru fel tudna emelni pl. egy újságosbódét, telefonfülkét, EV töltőt vagy a jó ég tudja mit, csak nem már megint klotyót :-/
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Throme
veterán
Biztos lehetne hozni példákat, hogy annak ellenére lett valami kicsit béna, hogy lenne rá megoldás, többet kellett volna agyalniuk, ettől függetlenül még mindig nehéz az íves dolgokat hozni és ahogy mondjátok a "kocka merci" is hagy némi kívánnivalót maga után, mikor az egy hasáb...
Megvárom az új SC szettekről a videókat, aztán ráérek eldönteni, lesz-e vásárlás belőle, vagy sem
-
Mozaart
aktív tag
Van benne egy easter egg. Bal also reszen ott egy You are here felirat. Szoval a tervezo sztem kihozhatta a maxot ebbol.
Amit mondasz h a kislanyod osszerakja. Ott volt nemregiben a Dócy Lego oroszlánja. Konkrétan az epitesrol keszult rovid videoban arulta el hogy a felbontast lekepezi a szoftver. Tehat hogy mennyi kockabbol aljon az oroszlan combja pl. Ha jol ertem.
Nem Dócy képességeit firtatom csak hogy manapsag ez is ott van egy Lego epito kezeben.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Iróniának szántam. Bocs ha idegállapotba kerültél.
Nyilván kellene hozzájuk, akkor is ha van oxigén bent. Hozzájuk tartozik. És emlékszem a régi űrhajós ülésre is amivel elfér.Komoly válaszként azt írtam volna, hogy biztos lesz, nem hagyhatták le, még csak nem is drága elemek.... Remélhetőleg csak a képeken nincs rajtuk. De az is elég fura lenne...
-
Throme
veterán
"vagy akár házat oldalfal nélkül"
ez speciel megtörténik GRU-ékkal..."villamost áramszedő nélkül"
Hát ez is megvalósult, téli szett Fő utca személyében
Ok az a villanyos a san francisco-ira hajaz, aminek ha jól vágom nincs felső vezetéke.repcsire hirtelen nincs ötletem
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Ha már retro space, 40 éve még létezett hozzá olyan ülés (4598). Az elemet azóta is gyártják, nem olyan régen babakocsiként láttam viszont.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
LÁZ
Topikgazda
naigen, ez itt a kérdés
@Crus: sztem simán csak fillérbszás, mert ha fontos lett volna nekik (feladó), akkor pl, mint cég leszerződnek a dhl-el, és a dhl express 2 max 3nap alatt odaviszi a világ másik felére házhoz...
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Napelem
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest