- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #10896 üzenetére
naja, de perszehogy nem lego-ra kéne költenem, úgyhogy, qrva nagy mínuszban vagyok , viszont ha valakinek van ennyi egyben, simán megérné kimenni, és olcsóbban elhozni, csak az ucs-eket, pl 150ért, sajnos szanaszét van a mani, nem tudom megoldani
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok! Rég írtam ide. Egy 42025 repcsi nem érdekelne valakit?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Djuree #10893 üzenetére
b-wing nekem is érdekes lenne , kb 35k fejenként, ahogy számoltam, mert ugye nem mindegyik ucs, a tyridium meg a jabba max 25k, ha bontott, sztem.
de kb reális érte, gondolom nem tartogatni akarja a srác, pláne karácsony előtt..
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
sw ucs-k 200k-ért:
[link]
75060 75094 10227 75020 76021 76020 75095 10240
ha vki megvenné stip stop az x-wing!LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Throme
veterán
válasz unclefucka #10891 üzenetére
Szerintem otthoni printer jó erre a célra, csak valahol kell találni öntapadós műanyag üres fóliát.
Annyi hátránya van, hogy nincs elővágva a hasznos ábra, de legalább olcsóbb...szvsz
-
nagyúr
válasz XFishboneHUN #10889 üzenetére
Oké, jó!😄 Majd csinálok róla képeket. De csak karácsony környéken kezdem összerakni. Ha kibírom... 😆
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Throme
veterán
válasz unclefucka #10886 üzenetére
Ez szerintem csak címke nyomtató. Szériaszám, 1d és 2d-s bar-kódok, és hasonlókra jó.
Gondolom lego matrica nyomtatás a cél.[ Szerkesztve ]
-
unclefucka
senior tag
válasz Djuree #10884 üzenetére
60.000 -ért láttam matrica nyomtatót az Office Depot -ban.
Itt is van.[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Throme
veterán
válasz Djuree #10884 üzenetére
Nincs nyers matrica, amire nyomtatni lehet sima otthon printerrel?
Én legalább is így képzeltem el, mikor ilyenen gondolkodtam...Egyébként valóban léteznek matricás cégek, csak ott ugye a minimális darabszám miatt biztos drága lenne, pedig ők még be is tunák vágni, hogy neked már a hasznos részt kelljen csak levenni....
-
Djuree
félisten
nem tudjátok hol tudnék csináltatni 2 matricát legora? nagytételben találnék de gondolom kis tételekkel nem foglalkoznak? 2db kb. 6x3cm-es kéne.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
én általában jófogáson vagy bricklinken veszem a nagyobb készleteket, ki lehet fogni féláron a lego shophoz képest, ez így a legolcsóbb pontok ide vagy oda.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Jim-X
őstag
-
nagyúr
válasz XFishboneHUN #10879 üzenetére
Nekem is megvan és levert tőle a víz!
Én ezt csinálom meg hozzá, ez lesz a karácsonyi ajándék magamnak!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Frenky89
addikt
válasz XFishboneHUN #10879 üzenetére
Ez nem is kérdés.
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra meglepem magam egy Mercedes Across 42043-al! Remélem sok kellemes percet fog okozni az összeszerelése.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
axod
tag
Sziasztok! Ha valaki éppen ilyet keresne, LEGO Storeban a 75828-as Ghost Busters 13990. Westendben volt még jópár darab, én vettem egyet (bár a korábbi megvan és jobban tetszik, nem tudtam ellenállni )
-
LÁZ
Topikgazda
válasz skiny83 #10876 üzenetére
azért hosszútávon sztem még mindig a legonál jössz ki legjobban a pontokkal, pláne, hogy rengeteg vip ajánlat van, és ajándék készlet, az adott havi hivatalos naptárban mindig van 2-3 ilyen opció, meg rengetegszer van dupla pontos időszak is, akkor kiváltképp érdemes körbenézni.
hamar összejöhet az a 6-8k vagy több a pontokban, de persze az itthoni folyamatos akciók túrása is egy megoldás, én is vettem már innen-onnan kevesebbért, de a nagyobb készleteim mindig a legos pontok miatt lettek olcsóbbak az itthoni boltoknál
-
balint82
senior tag
Lego store mai akció:
LEGO 31052 15199Ft
LEGO 31053 7599FtGoogle Pixel 4a
-
Djuree
félisten
szívesen! most mikor szétszedtem megfájdult a szívem, hogy á bakker csak jól néz ez ki, lehet nem kéne eladni. de muszáj mert kell más lego is és nincs már pénzem legóra ebben az évben.
-
-
xedos
addikt
válasz DeckardCain #10858 üzenetére
Nekem is itt a 42039 :-)
Köszi Djuree!!!!!!!! Összerakás Karácsony után :-( -
LÁZ
Topikgazda
válasz skiny83 #10859 üzenetére
illetve jelentkezni kell, mert nem leszel automatikusan tag,de ez max 1 email, és utána az account-od vip részén látod majd a pontjaidat, a camperért 119et kapsz, ami 1500ft-nyi kevezmény /100 pontonként 1500ft/, mindig szokott lenni dupla pontos időszak, olyankor méginkább érdemes vásárolni vmit, és rengeteg vip kedvezmény is van, elővásárlás/dupla pont, stb.
-
skiny83
aktív tag
válasz DeckardCain #10858 üzenetére
Sziasztok!
Most vásároltam először a hivatalos webshopból. (alapvetően drágább minden de ahogy néztem most a vw bogár most mindenhol ennyi. plusz ott van a hógömb is. )
A kérdésem az lenne, hogy a VIP pontok csak a következő vásárlástól számoldónak vagy, hogy van ez?
Köszi!
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
DeckardCain
senior tag
Na megérkezett a 24 órás versenyautó.
Karácsonyig nem bontom ki. -
LÁZ
Topikgazda
ebbő lehet vmi
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Na bementem postára a Legoért, mondom a néninek mekkora dobozt keressen. Erre kihozott egy 2x akkorát, nem számoltam a hógömbbel. Még nem nyitottam ki, majd ha a purdék alszanak.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Novics #10844 üzenetére
csak 10.éig jár a hógömb, most vipeknek már 10k-nál is ingyenes a szállitás
@párduc: a kisebbek már január 1től sztem, a big one-ok meg általában tavasz/nyár
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
A 2017-es szettek itthon szerintetek mikortól lesznek elérhetőek?
Més que un club!
-
unclefucka
senior tag
válasz Djuree #10814 üzenetére
#10814 Djuree, #10824 Grillo:
HA egyáltalán találok ilyet és meg tudom venni + postaköltség és akkor még nem is beszéltem a minimális rendelési mennyiségről... és persze tutira használt lesz. Szóval ez a beszerzés most nem szerepel a lista legtetején.#10823 Pötyi: Így van, ez már nem egy hétköznapi, tucat darab.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #10839 üzenetére
még 10.éig jár ajándékba legonál, 20k-nyi rendelésnél, szóval vagy rendelsz még vmi karácsonyfélét, ebben segithetek, vagy a kollega át tudja ruházni rád a tulajdonjogot ~10kért
-
Freddy76
addikt
Ők semmilyen promóban nem árulják, csak a lego shoptól vehetem meg szerintük. Én ennek nem néztem utána. Az a helyzet, hogy se időm, se kedvem a neten kajtatni, én az a fajta vásárló vagyok, akiből a drága boltok élnek. Eldöntöm, bemegyek, megveszem.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
Én meg azt hittem, hogy bemegyek az Allee-ba a rablókhoz, megveszem a hógömböt drága pénzért, és meglesz. Erre közlik, hogy azt semmilyen pénzért nem vehetem meg tőlük, csak promócióban. Szóval ha valakinek van felesleges hógömbje, szóljon, megveszem.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
LÁZ
Topikgazda
úgy látszik a dhl elég rendesen rápiríthatott a postára, mert most hozták a cuccot.
-
Djuree
félisten
némá jött a Jézuska!
mekkora doboza van ennek!
45k-t megért...[ Szerkesztve ]
-
batmanéhes
tag
válasz Napfénysüti #10808 üzenetére
hát ha tényleg 27, akkor se nagyon jön ki nekem, nah. azért (nem kisker áron) a 2 moci 6e, batt box 2e, táv + vevő legyen 6e. az 14e, de sokat mondtam mert bundle stb. (kisker áron 17e)
akkor kapsz 23 lánctalpat meg 3 matricát 13 pénzért.
(én mondjuk örülök khm, mert kölök össze tudja tenni magának netes leírásból)
-
batmanéhes
tag
válasz Djuree #10780 üzenetére
hát lenyűgöző... kár hogy nem lesz belőle semmi, ahhoz túl sok a szürkezónás megoldás (hajlított csövek meg ilyesmi). persze nem lenne nagy ügy a képek alapján reprózni, bár biztos van pár trükkös darab. mint a fekete feles bush az első keréken, used darabja ~1000 huf meg ilyenek.
(ettől amúgy eszem megáll, hogy már hupililában is van minden szaros jelentéktelen elem, de bush meg feles bush meg feles pin az kb. aranyárban, hogy az ember már tényleg sajnálja rá a pénzt. nekem is kéne tán 2-3 darab mindből a g wagenhez, de nem fogok 5-7 ezer pénzt belerakni.)
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Grillo #10821 üzenetére
azzal nincs is semmi baj, a millió rendelésből nálam is ez az első, amivel baj van, csak ugye vhogy mindig az a fontos, amivel baj van, ráadásul a tengeralattjárót meg eladtam, még szerencse, hogy a srácnak karácsonyra kell, úgyhogy egyelőre csak nekem para
-
Grillo
őstag
Én 29-én rendeltem, és 5-én megpróbálták kézbesíteni, ma fogok tudni elmenni érte. Szóval van jó példa is.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Lanash #10816 üzenetére
én már elengedtem, mert lassan 2 hete jön , mikulásra lett volna aktuális, majd a Lego meg a Dhl lebokszolja a postával, aztán ha nagyon nem lesz meg, sanszos, hogy küld újat a Lego expressz, hogy még véletlenül se tudjon bekavarni senki...
ps. kis adalék, tegnap a posta fele menet láttam a kézbesitő bácsit, aki ismer, a párbeszéd a következő volt:
- kérdezzem?
- ááá, káosz vanés ami a non plus ultra, hogy szerencsétleneknek nincs egy belsős vonaluk sem, a postán a csaj is az ügyfélszolgálatot próbálta hivni
-
Lanash
senior tag
update: Tegnap este 6-7 óra körül megjött a csomagom, nem a posta hozta, hanem a Gepárd futár. Kérdeztem is, Tőle, hogy ilyenkor még dolgozik? Mondta, hogy a Posta alvállalkozója lett így karácsonyra mert nem bírták az iramot. És akkor este még fordul egy kört. Szerintem lassan neked is megjön.
(#10815) bozig
Igen innentől érdekes a dolog. Nekem a Célországba megérkezett után 6 nap telt el mire megkaptam.Az ajándék hógömböt már tegnap összeraktam (nem bírtam várni), iszonyat tettszik.
-
Djuree
félisten
válasz unclefucka #10813 üzenetére
közben meg vennél kb. 3ft-ért egy újat.
-
unclefucka
senior tag
Jó, persze nekem is van olyan klasszikus fehér sisakom, amit anno zöldre "festettem" egy filctollal, mert az akkor jobban tetszett.
Most meg, amikor megtaláltam, csak fogtam a fejem, hogy hogy lehettem ilyen barbár. Azon tűnődöm, miként lehet ezt eltávolítani és mennyire ette bele az anyagba magát a festék.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz unclefucka #10811 üzenetére
Ne ma.... kiskoromban ocsemmel futoszalagon gyartottuk az ilyeneket
A játék az nem játék!
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Lanash #10803 üzenetére
ja, nálam is minden ok volt, utánanéznek
plusz info:a teljes szállitásért a dhl felel /mindegy, hogy átveszi a posta a határtól/, szóval legóék náluk is rákérdeztek, és ők vizsgálódnak majd, péntekre igért választ a csaj. Azért az már nyomni fog a latba, ha józan paraszti ésszel belegondolok, ha meg nem kerül elő, a Lego biztos kompenzál majd, de pont ez a rendelés lett volna a legfontosabb, ahogy az lenni szokott
@bobafett: sztem csak a világ ezen részében, de elvileg vmi motor cucc is jár hozzá, nem? , de ha van adott esetben 4-5k pont amit le tudsz vásárolni, és utána is jár pl 1,5k, azért úgy már nem olyan rossz
[ Szerkesztve ]
-
bobafett
tag
Azért elég durva a hivatalos ára a nagyobb jövő évi Technic készleteknek. 27e egy 42065?. Elég vicc kategória...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #10800 üzenetére
Mivel velük vannak szerződésben, ha vmit rendelsz a shop-ból, sztem vmit azért fog számitani. Annál is inkább, mert sztem nem csak annyian rendelnek a shop, mint amennyien itt vagyunk, és szoktunk.
Persze fizetőképes keresletre vetitve kisebb piac lehet, mint pl az osztrák, hogy ne kelljen messzire menni/bár ott van bolt is/, de akkor is piac, és ahogy ismerem a Lego-t , nem igazán fogja tolerálni ezt, pláne, ha több panasz is érkezik hozzájuk.majd reflektálok mi lett a vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest