- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
10 éve volt utoljára UCS X-wing, azóta felnőtt / belenőtt a LEGO-ba egy újabb generáció. Akárhonnan nézzük ez az egyik, ha nem a legikonikusabb Star Wars űrhajó, teljesen logikus hogy az UCS változatot is leporolják. Nagyságrendekkel több embert fog megmozgatni mint az UCS Landspeeder vagy az A-wing.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HUN_Sector #63994 üzenetére
Mé nem a shuttle e...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Llew
senior tag
válasz Tyler Durden #63996 üzenetére
Az újrakiadas helyett jöhetne inkább egy UCS Venator.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Mozaart
aktív tag
-
addikt
válasz Sundesz #63995 üzenetére
Ugyanezen a vonalon voltam én is, vésem is fel a listára. Amit még szintén kiadhatnának ráncfelvarrva az a UCS Tydirum Shuttle, remélem előbb-utóbb az is jön..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sundesz
őstag
válasz HUN_Sector #63994 üzenetére
Szuper, pont nézegettem az előző kiadást és gondoltam magamban hátha kiadják újra. Az más kérdés, hogy lassan annyiba fog kerülni egy új szett mint az előző másodkézből.
Hörcsög Powa'
-
HUN_Sector
őstag
Más: UCS X szárnyú is coming
[link] -
Ciccuka
veterán
-
mancer7151
tag
válasz drosan #63984 üzenetére
Képkeretet sok helyen lehet venni, a ráfogatást meg kell oldani, nem tudom milyen nehéz ez de plusz pin alulról és csavar a pinbe hátoldalról = levehető, emblémát és nevet lehet nyomtatni Érdekes így kitenni valamit.
Nemrég rendeltem fiú és lány fej dobozokat piacosról, azon filóztam csinálok belőlük ledes lámpát, megnézem mennyi fényt engednek át, 5 vagy 12 voltról szerintem mehetne. Hangulatvilágítás jelleg.
Most ilyen van
[ Szerkesztve ]
-
mancer7151
tag
Elkészültem a finom offtopiccal, ilyen boltban nincs
">
-
magickonfig
tag
válasz Tyler Durden #63985 üzenetére
Ha lehet ilyet itt kérdezni, mert a táblázatban nem látom már árulni, Mennyibe került a Milenium Falcon ?
kis AKCIÓ : [link] LEGO Star Wars™ 75327 Luke Skywalker™ 18.390 Ft
[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
Szerintem meglesz az nyár előtt is A Millenniumról várom majd a képeket. Ez a 3. amit megépítés nélkül adtam el, de sebaj azóta vettem még egyet, bár már azt is árulom, de lehet még a végén én is összerakom egyszer
-
Mozaart
aktív tag
Sok örömöt hozzájuk. (Még nem vagyok apuka, de a Lego szintjén ez szerintem lehet olyan érzés.. )
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
addikt
Itt is szeretném megköszönni RapaNui1 fórumtársnak a mai üzletet. Továbbra is maximalisan korrekt eladónak tartom, nagy álmom valósult meg ma általa. Időm nincs nagyon jelenleg építeni, de nyárig elállnak a dobozukban is
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
drosan
tag
válasz mancer7151 #63982 üzenetére
Köszi! Ilyesmi megoldásra gondoltam amúgy [kép]
-
Mauzes
addikt
válasz mancer7151 #63981 üzenetére
37-ért van megbízható eladótól Face-en. 18. kerület, akár én is át tudom venni szívességből (bár nem biztos, hogy bármit nyer ezzel a vevő ).
-
mancer7151
tag
válasz mancer7151 #63973 üzenetére
Maradjunk annyiban nem taglalva a dolgot hogy az eladó gyanús, ne törődjetek vele.
-
-
sb
veterán
válasz Throme #63975 üzenetére
Biztos lesz moc de ezt most kicsit speckóbban éreztem.
Az önmagában átépítést meg a méret behatárolja.
Na mindegy, nem ragozom. Tényleg csak ennyi, hogy másra jó mint amire vártunk. De végül is ez már akkor várható volt amikor kiderült, hogy mekkora lesz. Kicsit más irányt vettek, vaálószínűleg többen örülnek most ennek mint akinek hátrányos lehet. A másik oldalról én is örülök neki.A Camaronál írtam anno, hogy ha olcsón lenne akkor is meggondolnám vegyek-e még egy klasszik autót a Mustang mellé. Oké, más, szép is, de a végtelenségig nem lehet bővíteni úgysem a gyűjteményt. Emellett most azonos árban is inkább raknám a Ford GT-t a Mustang mellé mint a Camarot... és hol van az azonos ártól...
-
drosan
tag
Korábban linkelt vki a 911 RSR-hez egy MOD-ot, ami annyira megtetszett, hogy végül megcsináltam. Az 1580 helyett több mint 2200as elemszám, számomra jóval nehezebb volt a megépítése, mint egy “gyári” Lego készleté, de a végeredmény miatt abszolút megérte, már csak egy fali tartót kéne aplikálnom hozzá
[kép]
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Throme #63970 üzenetére
Agyalni azért annyit kell, hogy jó-e, kell-e ez neked. Én ritkán veszek teljes sorozatokat így mindnél mérlegelni kell. Pénz és helykérdés is.
És mivel itt azért mást kapunk mint ami megszokott, kicsit más a célcsoport szvsz.Nálam még bejön extraként az is, hogy több témát újraépíteni is veszek, nemhogy nem gyűjtői jelleggel full sorozatot. Ilyenből kb. soha nem állnak a polcon gyári modellek hanem ömlesztve jön ki valami más belőle.
Szóval ez így nagyon más mint amit vártam. Technic nálam kombinált újraépítés+bővítés. Szerintem ez nem erre készült. Viszont mivel kiállítási (Creator) autó is játszik nálam - bár az sem teljes sorral - ezért ide is kérdés azért, hogy kell-e, lásd Camaro. Az szerencsére viszonylag egyszerű kérdés ilyen kinézettel és ennyiért.A Pickup szerintem szintén nagyon jó ár értékű, jó, hogy írtad. Az a harmadik most ami szerintem nagyon megérős.
A Camaro ritkasága valamennyire jogos, nem sok boltban van belőle. Az okát viszont nem tudom... meg azt se milyen alapon osztják a státuszt. Van még készlet ami ugyanígy kevés helyen kapható esetleges készlethiányon felül is, mégsem írják oda. -
Zotyipotyi
csendes tag
Emagon most akciós a rendőrkapitányság (60246): [link] 21790 Ft és ingyenes a szállítás
-
Throme
veterán
válasz kbalage2 #63966 üzenetére
Szubjektív, de nekem az RSR nagyon tetszik az aránytalansága ellenére is.
Kvázi színes is,.
Pl a ford gt kékjét lehet lecserélném a speed champion féle bármelyik másikra (6/8 szélesek).Funkcióban lehet több a ford gt, mert kapott szárnymozgatást. Játszhatóbb a kivezetett kormányzásnak köszönhető, viszont nincs bekötve a kormány.
Akik szűkében állnak a helynek.... majdnem mindenki ... azoknak jó ez az új méretarány.
Azzal egyetértek, hogy a kerek lehettek volna jobbak, nem ez a mára már kicsit uncsi, egy síkú felni és abroncs.
Az "építsd fel"-es sráccal is egyetértek, hogy kéne valami kisebb rugóúttal bíró rugós tag, vagy máshogy felfogatni a mostaniakat (döntve).
Az is megoldás lenne, mint a 488-as ferkánál, a kerékív betétAztán lehetne tovább menni világítás irányában. Egy usb kivezetéses akksis megoldás elég is lenne.
Nekem tetszett a Batman autónál a világító kocka megoldás is. Kényelmetlen meg nyomni kell, hogy világítson...oké...de mégis valami#63964sb
ezen szerintem kár agyalni. Ahogy levezetted ez a modell megéri az árát, olcsóbb nagyon nincs is. A régen normális áron kínált porsche rsr ára is elszálllt, pedig nincs benne több kocka, csak nagyobbak.
Creator expert is vicces áron fut.
A Creator Pick-up-on is addig agyalok, mik eltűnik, pedig MOC-nak vennék mégegyet. Most már erről a vonalról lemondtam nem lesz több, mert 70 rugóért nekem nem pálya.
Camarót megmosolygotam, hogy a Lego oldalán egyszer csak elfogyott, miközben kicsivel jobb ajánlatok még mindig vannak. Aztán jött a "ritkaság" kategória.... nem sikerül eladni? -
sb
veterán
válasz kbalage2 #63966 üzenetére
Persze, ismerem a Corvette-ed (is).
A Buwizz kisebb azért mint a Technic Hub... persze ez meg jóval nagyobb modell. Nekem ez már macerás lenne... meg ha marad benne motor, beltér, nem kell az egészet átvariálni az se rossz. (ha jön a gyerek az ötlettel akkor muszáj valamit kitalálni... bár múltkor a hub-on kívül a motorokat minimális átalakítással berakta a vontatóba ügyesen. )Szerintem kinézetben, funkciókban és főleg árban laposra kalapálja az 1:10-es kocsikat.
Egyetértek. Sőt, ahogy írtam nekem ez a Creator-t is erősen támadja árfüggetlenül is félig kiállítási modellként. És erre jön extra tudás + az ár, ahhoz képest is.
Tartok tőle, hogy ha ez marad akkor az áron is látszódni fog egy idő után. Gyanítom ennyiért a megdrágult 1:10-hez képest kapkodni fogják.A részleges fanyalgásom meg elvi szintű, tisztában vagyok vele. Látjuk, hogy az 1:10 és a Creator is megdrágult. Előbbinél hiába látom potenciálisan jobbnak... gyárilag nem teszik bele a pluszt mert még drágább lenne, így inkább szó szerint csak "üres" lehetőség, de már az is jóval drágább. Creatorbe meg nem lesz ennyi funkció és szintén drága kihozni System elemekből.
A méretbeli üres lehetőségért meg még én, Technic fan+átépítős vásárló se fizetek ennyit, 100-ból 99 vásárló pedig gondolom eleve a gyári modellt veszi csak és annyi.
A nagyobb, funkciógazdag, olcsó Technic modell marad álom. Talán a Land Rover volt ilyen de az sem sikerült 100%-osra.szerk:
A megoldás nekem így az átkalibrálás fejben.
A nagy és funkcionális Technic építés marad több készletből, amit amúgy is megcéloztunk már. Ezt meg vidáman megveszem a köv. 60-70k-s Creator autó helyett a Porsche visszasírt régi áráért.[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
Motorizálni értelemszerűen kényelmesebb az 1:10-es társaságot, bár ott már az is bejön a képbe hogy mennyire nagy / nehéz, ergo több / erősebb motor kell ahhoz hogy normálisan meg is mozduljon. Egyébként az ennél jóval kisebb Corvette-et is sikerült motorizálni úgyhogy a Fordnál se aggódnék nagyon
Szerintem kinézetben, funkciókban és főleg árban laposra kalapálja az 1:10-es kocsikat, nagyon remélem hogy a jövőben ezt a méretarányt tartja a LEGO a közepes licenszelt Technic autó fronton. Az építési élmény sokkal-sokkal jobb mint a nagyobbaknál, végre érződik hogy ez kihívás volt a tervezőknek is
-
wolfcsibe84
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz Throme #63949 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség de nálam kettős érzés van ezzel kapcsolatban.
A nagy, szellős (és főleg nem túl stabil, pl. a Ferrarinál) felépítés is zavar kicsit, de méretben az jobban tetszik, ez elég kicsi és zsúfolt lett. Technicnél arra áll rá az agyam, hogy mi fér még be, lehet-e motorizálni, stb... fizikailag ebbe is biztos befér, főleg kirámolva és a fülkét is elfoglalva de macerásnak érzem.
Építésre, dizájnra (szín, forma, "tömörség") szvsz nagyon jó. Még a funkciókra sem lehet valóban mondani, hogy kevés lenne. Sőt.
Ez a szememben kicsit kiállítási darab a fenti miatt, inkább Creatorbe hajlik, a Technicnél igényesebb külalak és a Creatornél több funkció. Gyárilag, de Technic oldalról limitáltabb lehetőségek.Így Technikként tuti vételből átmegy nálam inkább majd meggondolomba...
De ha a jelenlegi árazásokat is hozzáveszem és úgy nézem, hogy:
1. Nagyobb Technic-ként 60-80k között lehetne megvenni ugyanennyi funkcióval (aki nem építené át) +lehetőségekkel (aki mégis plusz szeretne), akkor azért még kevésbé rohannék a boltba, ahogy a 911/488-ért sem adnék ennyit. (Meg ugye van lassan 125-180k-s sávban szintén "kiállítási" Technic ami igazából kb. csak mega-méret felár)
2. Creatorből szintén 55-70k-s sávba érkezne hasonló (vagy jön majd 100-ért pl. a Land Rover). Akkor viszont bestbuy, kiállításra is megállja a helyét, Creator helyett is. Méretben arra jobb is talán. És amellett meg több funkció, játszhatóbb, és ha kell szétkapható és mehet nagyobb, többfunkciós Technic modellbe is szükség esetén.
Ha pedig becsúszik 35k körülre, ami várható, akkor szinte ingyen van.
Creator++szerk: Ilyen alapok csodálkozom is az áron. Hivatalos árat tekintve talán a Creator váron kívül ez az egyik legjobbnak tűnő ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
-
#nepperriado
#sosemlatottalacsonyar
emag skyline 8390eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Ciccuka
veterán
-
edgR
őstag
válasz apholyon #63957 üzenetére
Akkor sokkal inkább már ez , nem?
-
apholyon
aktív tag
válasz Tyler Durden #63948 üzenetére
Én bevállalom. Írnám, hogy ez a szubjektív véleményem, de szerintem elég egyértelműen el lett ****va.
A Talespin a kedvenc Disney rajzfilmsorozatom volt gyerekként, ha azt a repcsit kiadnák egy vállalható verzióban (az ideas-os kis túlzással nem is hasonlít), azt biztosan megvenném...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
Uj nap, uj gwp.
Költöztető teherautóeladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Lunky88
tag
válasz mancer7151 #63953 üzenetére
Jófogáson láttam 35k-ért is.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
mancer7151
tag
Srácok, tud vki 10289et szerezni olcsóbban?
-
Ciccuka
veterán
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
válasz Throme #63949 üzenetére
Porsche nevetsegesen szellos, nem is szeretem emiatt. Jo lett a kis ford, es szerencsere az arat nem az alkatreszek szamahoz, hanem a meretehez igazitottak
+1 a videonak balazs. Repicsre kivancsi vagyok, megnyero az alakja es a szine is. Ide a bokot, hogy gyorsan megoldja belole valaki Balu kapitany jarganyat[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Throme
veterán
Nekem tetszik az új Ford GT
[link]
Jó lett a bemutató videóÉrdekes látni, hogy a kb ugyanannyi elemből álló szettek mellett hogy eltörpül.
Ebből is látszik, hogy a porsche , de talán még inkább a ferka mennyire szellős lett.Örülök, hogy kisebb lett, így jobban elfér majd a polcon.
Új alkatrészeket is tartalmaz.
-
addikt
válasz apholyon #63945 üzenetére
Nem akartam beírni, mert mondom én leszek a szarfej, de ezt így aki átengedte az vagy vak vagy fogalma nincs mi volt a mesében /én is szeretem amúgy magát a filmet/. Nekem a tücsök tetszik illetve Robin Hood és Prince John.
hoffaboy: uhh szép zsákmány, jó építést hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo86
csendes tag
Kíváncsiságból beküldtem, de visszadobták:
"Unfortunately, your Product Idea requests the release of a model or concept that overlaps with an announced or currently active third party licensed property (IP) that exists within The LEGO Group's product range...
Please note that we do not permit submissions based on the following license:
LEGO ART / MOSAIC "Megnéztem azt az oldalt, ami a mailben volt linkelve, ahol a nem engedélyezett témák vannak és ott így nincs semmi ilyen csoport, és nem látom azt sem, hogy ez hogy tartozhatna bármibe is bele ami ott van konkrétan.
Azért is érdekes, mert vannak ilyen keretes faliképek fent az ideas-on.
No de mindegy, nincs nagy jelentősége, inkább csak érdekességképp.[ Szerkesztve ]
-
mancer7151
tag
válasz HUN_Sector #63943 üzenetére
Vagy legób@zi
-
hami85
tag
válasz golfvariant #63937 üzenetére
Ez alatt főleg a nepperekre gondolok
-
geriand76
csendes tag
válasz HUN_Sector #63921 üzenetére
A Baymax-et nem ismertem volna fel, ha nem mondod :-D
Sajnos még mindig nem tudnak kövér figurákat, pedig úgy lett volna igazi. -
kbalage2
aktív tag
válasz golfvariant #63938 üzenetére
Ez úgy volt limitált hogy az első kör sorszámozott volt egy kemény tokkal, utána pedig kiadták a tok és sorszám nélkül újra. A LEGO régiónként készletez szóval egy csomó minden van ami Amerikában / Nyugat-Európában éppen nem elérhető, nálunk meg igen, vagy fordítva.
-
Pötyi
őstag
válasz hoffaboy #63920 üzenetére
A Váli völgyi márványosnál pár éve szó szerint szarért-hugyért vágattam magamnak más hulladék nyesedékéből 110 centi széles, 20 centi mély márvány párkányt. De télleg 3-4 ezer Ft volt a kettő, úgy, hogy még fel is polírozták. Óhajtok rá vízcsepegtető bevágást? Ó, nem szükséges, van felette kinyúló tető...
QNX is cool!
-
hami85
tag
Újra van Daytona könyv, ha valaki lemaradt róla.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz mancer7151 #63929 üzenetére
Falconer [link]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Llew
senior tag
válasz magickonfig #63926 üzenetére
Nekem nincs. Sólymászlányom is már több várost érintő vadászatban lett.
-
Lajti
tag
Totál off: Mibe nem fut az ember, amikor legót keres
Vajon mennyi ilyen hirdetést fog feldobni ezután?
(szerk, beraktam linkbe)[ Szerkesztve ]
-
Ðávid
aktív tag
válasz backdraft81 #63923 üzenetére
Szia!
Tegnap a győriben kint voltak. -
backdraft81
csendes tag
Sziasztok,
Távolabb lakom, ezért kérdezem és nem magam járok utána: kirakták már a Müller üzletekben az idei első féléves LEGO katalógusokat? Érdekes keresni őket? Köszönöm, üdv -
Llew
senior tag
válasz HUN_Sector #63921 üzenetére
A Miki varazsló inas az a klasszikus, 40-es Fantasia sztori. A Robin Hood Janos herceg az 73-as, de az is elég ismert itthon is.
-
tocsek18
senior tag
válasz HUN_Sector #63917 üzenetére
Oswald a szerencsés nyúl
Pinokkió
Tücsök Tihamér
Mickey a varázslóinas
Tiana hercegnő
Dr. Facilier (A hercegnő és a béka)
Szívek királynője
Csipkerózsika
Mulan és Cirip
Ernesto de la Cruz (Coco)
Miguel és Dante kutya (Coco)
Pokahontasz
Szörnyella
Robin Hood
Prince John
Stitch
Baymax
Grimhilde a Gonosz királynő -
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz HUN_Sector #63909 üzenetére
És még orc is van náluk .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
balint82
senior tag
A nagy hullám 31208 - 32 000 (!)
Google Pixel 4a
-
HUN_Sector
őstag
Klónkatona harci csomag - 6500ft
[link] -
Ciccuka
veterán