Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz Balesz1899 #86355 üzenetére
Már tök jól haladok. Csak az 1x1x1 es mindenféle cuccot kell kiválogatni, meg van egy adag Technic még.
Szóval még lehet ma kész lesz a dolog. Eddig 179 típus 368db a listám.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Balesz1899 #86344 üzenetére
Most így átgondolva van kb fél kilónyi elemem, polybag-ek, meg plusz alkatrészek SP szettekből, meg pár Technic. Ez így kb a világ összes ideje lesz.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Balesz1899 #86344 üzenetére
Köszi, már látom, eddig nem regisztráltam be.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Erre a kérdésemre azt hiszem nem lesz a válasz, de azért megkérdezem.
Szóval van-e olyan program vagy oldal, ahová bepötyögöm milyen alkatrészeim vannak, és abból mond olyat, hogy pl. xy szetthez hiányzik még ez meg az.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
42127-es Batmobile-ből volt már valaki, aki ezt a Corvette-t csinálta meg? Azt olvasgattam, hogy az 1989-es Batmobile-t páran megépítették belőle.
-
draco31
veterán
Első sikeres Bricklink-es rendelésemen felbuzdulva gondoltam egy másik kis szettet összevadászok. De a jókedv hamar elszaladt, amikor tudatosult bennem, ha színhelyesen akarom megcsinálni, ez meg csak úgy jó, akkor 3 helyről kell legalább rendelni. Aminél a 3 posta még lenyelhető, de hogy több helyen minimum 5000-es rendelés kell, na így már annyira nem buli a dolog, így még marad az "álmodozás"
-
draco31
veterán
Összeraktam ma kettő ilyen tartót, kezdett kicsit fogyni a polcom. Januárban még biztosan rendelek legalább kettőre való alkatrészt.
Bár a magasságán lehet fogok változtatni, azt még kitalálom.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hali!
Túl vagyok első BrickLink rendelésemen. Egy hazaiból rendeltem pár alkatrészt. Utalás volt opciónak, meg PayPal. Inkább utaltam.
A Paid-nál azt be kellene jelöljem, és aztán submit?
-
-
draco31
veterán
Bricklink-en nincs olyan opció, hogy a duplás SP szetteknél kiválasztom, hogy csak az egyik kocsi alkatrészlistáját mutassa?
-
draco31
veterán
válasz Neurotoxin #82909 üzenetére
Az szerintem az lesz, hogy nézd meg jól, valóban úgy néz-e ki mint a képen.
-
draco31
veterán
Sokat olvasgattam itt, melyik bolt megbízható mostanság, végül a kocka.hu-t választottam. Nagyjából 24 órája rendeltem meg a cserepes virágok szettet, és egy kulcstartót, pár perce ment el a futár. Így tesó szülinapi aji pipa.
-
draco31
veterán
válasz HUN_Sector #82282 üzenetére
Van 1-2 veszélyes ár a pénztárcára nézve.
-
draco31
veterán
Most végeztem az Aston duo SP szettel. Egész jól festenek élőben.
De nem az volt, hogy 1000-el környezettudatosság?
Eddig egy SP kocsi 2 nagy zacsiban volt, most meg 3-3 nagy zacsi.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Gubbba #80224 üzenetére
Első alkalom, hogy kb. egyik sem tetszik.
Mercinél a kabrió fura, olyan olcsó kínai szett érzésem van vele. A G-nél a mocitetővel nem tudom mi történt.
F1-nél ott sok mozgástér ugye nincs, a párja meg egy pár elemel átalakított korábbi Aston.
A Lambo, hát lett volna ott más szekér isASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Ez így még egyébként akár cada is lehet, de majd kiderül.
Kezdenek egyébként ilyen méretben is jól kinézőeket összerakni, a Mazda 787B is elég jól néz ki.De hogy topichű cucc is legyen, más is tortalanít Technic szetteket kompresszorral. Ma jutott eszembe, hogy igazából nem esnek olyan egyszerűen szét, így a 4 autómat amim van ilyen, meg is küldtem így, és sokkal jobb mint kis ecsettel vacakolni. De azért a sok SC szett marad kis ecsettel ahogy korábban.
-
draco31
veterán
Nem láttam volt-e linkelve.
Aji Donald brick.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Épp elkezdtem összerakni a 42153-as Nascar szekeret.
Olyan fura puhának érződnek az alkatrészek, lett valami változtatás a műanyagban?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz ADAM1337 #77193 üzenetére
Biztos olcsóbb a kék szín előállítása, mint a fekete a pineknek.
De nyilván valami olyasmi a magyarázat, hogy így jobban lehet látni az összerakásiban mit hová.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Szerintem ( mostanában nem nézek meg minden videóját, így nem tudom ) azért is lehetnek ezek az új bevételi formák amiket írsz, mert lehet már nem dolgozik mellette pluszban. Korábban ugye mondta párszor, hogy heti pár nap dolgozik valamit, nem emlékszem.
Van egy csatorna, gyakori a 3D nyomi, lézergravírozó, stb. Na ott viszont minden is el van mondva. Mint pl. ebben a bemutatóban. minden negatívum, pozitívum. Ha olyan a cucc, akkor szétszedi, megmutogatja belülről, ha valakit az érdekel.
Biztosan van még több ilyen csatorna is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz HUN_Sector #75924 üzenetére
Ha jól látom egy nagy zöld alapra van felrakva az épület rész, az aprólékoknak nem lehetne egy hasonló alap, akár más színben, és akkor egyszerűbb a mozgatás?
-
draco31
veterán
Nekem is kettő SC szett landolt a gyűjteményben.
Az új Ferrari, és a Skyline GT-R.
Hallottam már, hogy kezdenek átállni papír zacsira, az egyiknél a kis csomagok még a régiek voltak, a másiknál már minden papír. De a belső faluk ugyan úgy nylon. Így akkor ez nekem olyan, hogy csináltak is valamit, meg nem is.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Jacob Gibbs #74878 üzenetére
Ennyiből viszont a Jaguáros versenygép stabilabb, bár az első szárnyát az sem szeresse, ha rászáll egy légy akár. Nyilván pici túlzás.
Ez az Aston szett meg van nekem is, szerintem sokunknak azért nem tetszik annyira, mert túl nyúlánk, ezért kissé aránytalannak tűnik. Ehhez a hosszhoz kellene még egy szélesség legalább.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Gubbba #74314 üzenetére
Az Audi nagyon tetszik, a dupla szett is.
Jól látom, hogy azokon új kerekek vannak?
A Mustang meg kb úgy néz ki, mint a pár éves Nissan picit átdolgozva, és más színben.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Ha van a közeledben cérnás-méteráru, bolt ott kellene megnézni, úgy is megmutogatják mi van.
Nekem van olyan fonott cérnám, ami vékonyabb, mint amit a készletekhez adnak, viszont fonott, így 30 kilót bír kb, kézzel eltépni lehetetlen.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Giantpumpkin #72576 üzenetére
Nekem haver jegyezte meg pár napja a kb 15db sp szekerem láttán, hogy mi értelme ezeket gyűjteni. Aztán visszakérdeztem, hogy db poké plüssöd is van? Csak annyit mondott, oké.
Mindketten 30-40 között vagyunk.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Picit kicsi lett a kép, Auchan
-
draco31
veterán
Megjött micimaci. Csomagolás bubi fólia, plusz fehér valami, ettől függetlenül kapott az élettől sajnos. De nem baj, ennyi még belefér, összerakásra lesz majd.
-
draco31
veterán
Nekem még mindig azt írja, hogy várni kell, hogy küldjék micimacit.
-
draco31
veterán
válasz draco31 #69822 üzenetére
Az online építési kóddal tévedtem, egy nagyon régi szettnél rakott kódot, de máshol nem.
Viszont akkor beírok egyet, SP Aston dupla szett kódja nekem. Ez biztosan meg van többeknek.
38/0076910/6409874/crhmttspfwflrsn97ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Az hogy egyedi-e a kód, könnyű kideríteni, olvasó appal be kell olvasni két egyforma készlet külön kódját, és kiderül.
Szerintem nem akkora méretű az a kód, hogy pl egy SP szettnél több millió variációt összelehessen hozni belőle.
Illetve nem is kell adatbázis, ha nem egyediek a kódok, az online összerakásiban is ott a kód.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Erről a VIP változásról van más infó? Biztos jól átgondolták ezt a 20 pontokat a kódok után?
-
draco31
veterán
Most nagyon nem figyeltem a dolgokat, A minifiguráknak maradnak a dobozok, vagy mos még csak kísérlet?
Mert pl. ma vettem egy pókemberes magazint, a figura miatt, és ott meg tök jól működik a papirzacsi. Bár valami furcsa tapintású papir volt.
Nem jobb lenne ez, ha már a műanyagot ennyire próbálják mellőzni?
Vagy itt meg az van, hogy könnyű lenne feltépni tapizás közben?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
8816-ot össze is raktam, az egyik hiányzó elem egy 1x10-es sárga elem, ez pirossal helyettesítettem, hátsó lámpa. A másik meg az első sárvédőből, így az kevesebb, de így is jó.
Nagyon furcsa volt egy ilyen régi Technic szettet összerakni a mai modernekhez képest. Na meg a recsegések összerakáskor, az meg hű a korához.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Megvettem első használt szettjeimet, nem bírtam otthagyni a piacon.
8816 dobozzal, összerakási nélkül 2-3db hiányzó elem (ezt lehet meg is építem)
8824 szintén, itt is 2-3 hiányzó (meg 1-2 nagyobb nagyon megrágva )
meg volt még bennük 2 szett amit tudtam azonosítani, meg még egy kis maradék, azokban már nincs olyan ritkább darab, hogy kitaláljam mi lehetett.
6356 és egy 6688, ezek már hiányosabbak.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Hiányzó alkatrészt kb. mennyi idő alatt szokták küldeni?
Tesóm rakta össze első készletét az orchideát, figyelt mindenre, tetszik is neki nagyon, főleg hogy sok élő is van neki, így nem volt kérdés, hogy jó névnapi ajándék lesz. (így most már ajándékok megoldva mikor mit, nem kell annyit agyalni mint korábban, maci mánia van, bár úgy látom most nem igazán van ilyen készlet, talán a brickheadz kapható még, meg esetleg a többi virág, a papagály készlet, ilyesmik)
Viszont egy db technic pin hiányzott, azt most rendeltem meg neki. Nekem lett volna is, csak 300km a távolság, így az nem megérős postázni, 1 hónapot meg nem szeretett volna várni, amíg találkozunk.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Meg is érkezett az akciós orchidea. Nagyobb dobozba rakva, bubifóliával kitömve, hibátlan doboz.
-
draco31
veterán
válasz wolfcsibe84 #65908 üzenetére
200 dollárt írnak rá.
-
draco31
veterán
Ma jött velem valahol szembe hűtőmágnes LEGO, ezek régóta vannak?
-
draco31
veterán
Profession-os megoldás nem jó?
-
draco31
veterán
válasz Petya25 #61908 üzenetére
Modell autó polc keresésre ezeket dobta. Méreteket nem néztem, de talán van így megfelelő.
-
draco31
veterán
Mall-on akciós az orchidea.
-
draco31
veterán
válasz HUN_Sector #61528 üzenetére
Igen, ez egy MOC, úgy szedték össze a nézők az alkatrészeket, és csináltak dobozt stb.
-
draco31
veterán
Ez a Ford várós lett.
-
draco31
veterán
Instán láttam a többi új SP szettet, hát szerintem szörnyűek lettek így elsőre. Talán a Porsche jól fest.
-
draco31
veterán
válasz apholyon #61367 üzenetére
Én nagyjából mindent megvettem/kaptam, dupla szettesek maradtak csak ki nagyjából. Illetve ami nem tetszik, pl a Lotus Evija, az olyan semmilyen forma nekem.
-
draco31
veterán
válasz Throme #61351 üzenetére
Képeken-videókon nem tetszett nekem ez, de megkaptam ajándékba ősszel. Kézben tartva már egészen más a véleményem, de nekem még mindig az Audi Quattro viszi a prímet
-
-
draco31
veterán
válasz tocsek18 #60758 üzenetére
Hmmm, mindegyik lapos kocsi, kíváncsi vagyok hogy oldják meg. A GT-R-t kivéve.
Érdekes, hogy pl egy "ikonikus" F150-est nem hoztak még össze. Ford-ból is elég sok készlet volt már, így a minta alapján, szóval simán oda illene szerintem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Kering instán egy SP Mustang, piros színben. Ha az valós, azokkal az apró kerekekkel nagyon bután néz ki csóri.
-
draco31
veterán
LEGO könyvek olcsóért.
-
draco31
veterán
válasz Tyler Durden #60050 üzenetére
Szerintem olyan méret lesz abból, mint a fehér Porsche volt, vagy a Mustang, 007-es szekér és nem tudom mik voltak még abban a kategóriában. Ha megnézed, elég sok SP szett autója megvehető nagyobban is.
-
draco31
veterán
Kis Technic szetteket is mutattak be ahogy láttam instán.
-
draco31
veterán
válasz Napfénysüti #58736 üzenetére
Ezt szerintem direkt a feleségeknek találták ki amúgy. Így a pali tudja adni a rengeteg pénz a nagy szettekre, és a női oldal is kicsit elnézőbb, mert oda is érkezik valami
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Megkaptam ma ajándékba a James Bond SP szettet.
Képeken nem tetszett, de így összerakva élőben tetszik.
Az teljesen fura nekem, pedig korábbi szetteknél is volt már, hogy pár elem nyomtatott, másokra meg ragasztani kell a matricát.
És még egy amire az útmutató felhívhatná a figyelmet, eddig a Ferrari szetteknél jártam így, hogy a kis 1x1-es oldalán van egy apró nyomtatott minta. És azt figyeljük, nehogy hamarabb kerüljön beépítésre, aztán lehet miatta visszabontani, és keresgélni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
draco31
veterán
válasz balint82 #57835 üzenetére
Igen, ezért is szeretnék egyet. Most is tervezek rendelni emag, vagy valamelyik hasonló webáruházról, de egyiken sem találok, hogy akkor már megússzak egy szállítást. Viszont kötelező darab lenne, ha már kacsa a becenevem
Pötyi
Legközelebbi ilyen üzlethez eljutni többe van mint egy posta vagy futár sajna. De valószínű ezt oldom meg valahogyan.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
A 60333-as Stuntz készlet az valami ritka darab? LEGO oldalán kívül szinte alig bukkan fel valahol, ha meg igen, akkor jóval magasabb áron, mint a többi moci.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Találtam egy ilyen akciót, úgy látom kapható náluk elég sokféle polybag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest