- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunky88
tag
Ez sajnos nagyon igaz.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Lunky88
tag
válasz Gizmo86 #64821 üzenetére
Nagyon szép ez a kastély, gratula hozzá! Ennek a beszerzésén én is elgondolkodtam de most a 10305-ös set eléggé odavert a pénztárcámnak. Egyelőre a Black Falcon seregemet akarom összegyűjteni, aztán majd lesz nekik vár is.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Lunky88
tag
Valahogy nem voltam kibékülve a 10305-ös kastély rámpájával, szerintem ez a vár leggyengébb része. Szerencsére a rebrickable oldalon talált tervrajz alapján (na meg persze pár kocka megvétele után) át tudtam építeni, így szerintem sokkal mutatósabb. Ti mit gondoltok?
Így nézett ki: [kép]
Ilyen lett: [kép]
A királynő és hűséges katonái átestek egy fejcserén. [kép] [kép] [kép] [kép]"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Lunky88
tag
Jelentem elkészültem a 10305-ös kastéllyal. Gyerekkorom óta nem volt Lego a kezemben, így jó kis nosztalgikus érzés fogott el építés közben. Mondjuk nekem 5 napig tartott mire befejeztem, mert nem volt sok szabadidőm. A többség biztos látta már, de gondoltam azért teszek róla ide pár képet én is. [kép] [kép] [kép] [kép]
-
Lunky88
tag
válasz mancer7151 #63953 üzenetére
Jófogáson láttam 35k-ért is.
-
Lunky88
tag
Igazából még bele sem kezdtem semmibe, csak a Mocolás felkeltette az érdeklődésem és most ötletelgetek hogy mi az, ami a lehetőségeimhez mérten beleférne a keretbe. Tehát konkrét elképzelésem még nincs, csak azt tudom hogy mindenképp Castle vonalon szeretnék alkotni valamit.
A digitális kezdés alatt mit értesz pontosan?"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Lunky88
tag
Sziasztok! Így 30+-osan újra elkezdett érdekelni a Lego , legfőképp a gyerekkori nagy kedvencem, a Castle vonal. Yt-on láttam elképesztő Castle MOC-okat, volt amelyik több asztalnyi területet foglalt el (és moduláris, szétszedhető is volt). Kövezzetek meg, de én itt egyből elkezdtem számolni, hogy mekkora összegeket emészthet fel ennyi építőkocka beszerzése. Olvastam hogy vannak amolyan third party webshopok, ahonnan célirányosan lehet rendelést leadni egy adott számú építőelemre, de nekem még így is piszok drágának tűnik ez a hobbi. Egyelőre csak tisztább képet szeretnék kapni erről a témáról, meg hogy kinek mik a tapasztalatai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest