Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #63949 üzenetére

    Lehet, hogy hülyeség de nálam kettős érzés van ezzel kapcsolatban.

    A nagy, szellős (és főleg nem túl stabil, pl. a Ferrarinál) felépítés is zavar kicsit, de méretben az jobban tetszik, ez elég kicsi és zsúfolt lett. Technicnél arra áll rá az agyam, hogy mi fér még be, lehet-e motorizálni, stb... fizikailag ebbe is biztos befér, főleg kirámolva és a fülkét is elfoglalva de macerásnak érzem.
    Építésre, dizájnra (szín, forma, "tömörség") szvsz nagyon jó. Még a funkciókra sem lehet valóban mondani, hogy kevés lenne. Sőt.
    Ez a szememben kicsit kiállítási darab a fenti miatt, inkább Creatorbe hajlik, a Technicnél igényesebb külalak és a Creatornél több funkció. Gyárilag, de Technic oldalról limitáltabb lehetőségek.

    Így Technikként tuti vételből átmegy nálam inkább majd meggondolomba...

    De ha a jelenlegi árazásokat is hozzáveszem és úgy nézem, hogy:
    1. Nagyobb Technic-ként 60-80k között lehetne megvenni ugyanennyi funkcióval (aki nem építené át) +lehetőségekkel (aki mégis plusz szeretne), akkor azért még kevésbé rohannék a boltba, ahogy a 911/488-ért sem adnék ennyit. (Meg ugye van lassan 125-180k-s sávban szintén "kiállítási" Technic ami igazából kb. csak mega-méret felár)
    2. Creatorből szintén 55-70k-s sávba érkezne hasonló (vagy jön majd 100-ért pl. a Land Rover). Akkor viszont bestbuy, kiállításra is megállja a helyét, Creator helyett is. Méretben arra jobb is talán. És amellett meg több funkció, játszhatóbb, és ha kell szétkapható és mehet nagyobb, többfunkciós Technic modellbe is szükség esetén. :)
    Ha pedig becsúszik 35k körülre, ami várható, akkor szinte ingyen van.
    Creator++

    szerk: Ilyen alapok csodálkozom is az áron. Hivatalos árat tekintve talán a Creator váron kívül ez az egyik legjobbnak tűnő ajánlat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák