- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz drosan #84165 üzenetére
Eléggé bénázik a Lego ezekkel, én inkább rájuk tippelnék. Úgy rémlik vki írta, hogy Paypal-on sem ment az utólagos levonás.
Sima bankkártyával sikerülni szokott ha van rajta pénz és limit.(Nálam is próbáltak vonni, direkt egy külön kártyára tettem limittel - megállt is állt a limit miatt ami most jól jött, mert HUF nem volt rajta, a Revolut meg simán leváltotta volna USD-ből. )
-
-
RapaNui1
aktív tag
válasz drosan #82882 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Nekem megvan a lámpások városa és imádom, ráadásul van több moduláris épületem is, azok is nagyon jók. Én szeretem őket, csak ez az utóbbi múzeum nem nagyon jött be, illetve elszaladtak nagyon az árak is.
Azonban elengedhetetlenek egy város kialakításához. Nem gondolnám, hogy a modular buidingekkel lenne itt a probléma, inkább az akciók kerültek nagyon előtérbe. Még egyszer gratula hozzá, nagyon szép. -
Mozaart
aktív tag
válasz drosan #76997 üzenetére
Igen ám, de ma:
-sokkal szebb formavilág
-szélesebb megcelzott epito kozosseg, azaltal hogy ma már barki megtud epiteni jacci konnyebbseggel eppen emiatt egy szettet (ezt is gondolom en, hosszu evek alatt kiserletezte ki a lego mi az ami már fáj mi az ami még jó) 10 lépés azert nincs szerintem.-cserébe orulnunk kell a dragabb arnak is, ami szintén relativ (ma már biztosan sokkal optimalisabban mukodik egy lego gyár, sokkal nagyobbak mint 30 éve, olcsobb lehet az eloallitas, viszont a nyersanyag arak magasan) de azert nem annyira fekete feher mert evrol evre egyre tobb elem van nem jelenti azt feltetlen hogy ennyivel dragabbak is. Persze nem védem oket.
[ Szerkesztve ]
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
-
drosan
tag
válasz drosan #73196 üzenetére
Számomra abszolút pozitív volt amit kaptam. Mindkettő sérült dobozos, látszik, hogy megbontották majd visszaragasztották őket, talán csak ellenőrzés miatt. A dobozban viszont minden zacskó és összerakási érintetlen és hiánytalan volt, szerintem aki a beltartalom miatt veszi saját részre, annak nagyon megéri így. A kovács 37, az Audi 35 volt. Dobozgyűjtögetőknek viszont nem ajánlott
-
-
addikt
-
mancer7151
tag
válasz drosan #63984 üzenetére
Képkeretet sok helyen lehet venni, a ráfogatást meg kell oldani, nem tudom milyen nehéz ez de plusz pin alulról és csavar a pinbe hátoldalról = levehető, emblémát és nevet lehet nyomtatni Érdekes így kitenni valamit.
Nemrég rendeltem fiú és lány fej dobozokat piacosról, azon filóztam csinálok belőlük ledes lámpát, megnézem mennyi fényt engednek át, 5 vagy 12 voltról szerintem mehetne. Hangulatvilágítás jelleg.
Most ilyen van
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz drosan #63406 üzenetére
Ajánlom a 31109 Creator kalózhajót. Bár ez se olcsó már, de hátha ki lehet még fogni kicsivel 30 e Ft fölött.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest