- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozaart
aktív tag
válasz Throme #64398 üzenetére
Lehet fordítva és a vár "kicsi", gondold végig a léptékét, az emberhez képest, a várfal akkora magas mint egy magasföldszintes családi ház.
Nem azt mondom, hogy a méretarány szent, mert nem mindenki modell centikus mint én, valaki játszik is a legoval.AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Throme
veterán
válasz manokaj #64396 üzenetére
Tényleg jól néz ki a vár!
Az viszont érdekes ahogy egymás mellett látni a kovácsműhelyt és a MOC várat.
Az előbbi egész nagy, pedig "csak" egy műhely.#64366Dilikutya
Itthon egymás mellett van a polcon a 31120 és a 6073 .
Igen ez a klasszikus kivitel, de nekem a jubileumi vár is tetszik, mert nem a hagyományos moduláris kivitelt kapta, hanem a kihajtogatósat. Ez utóbbi szerintem jobb a játszhatóság szempontjából. Kihajtod, de mégis egyben van.
A home alone szett is ezért tetszik. A részletekhez kihajtva lehet hozzáférni. -
geriand76
csendes tag
válasz Tyler Durden #64392 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen. Nekem keresésnél ezt nem dobta fel. Vagy valamit nem jól csinálok
-
apholyon
aktív tag
+ akik még válaszoltak: Köszönöm!
A Madárházat nem írtam (talán korábban említettem mennyire tetszik), az szinte biztosan beszerzésre kerül, a bagoly aranyos, a nyuszi B-t néztem, nem rossz, de még nem győzött meg, a törpepapagájok nem volt meg, de annyira nem is nagy szám szvsz.
A kifutott készleteket, mint minden más témában, most is bátor szívvel elengedem...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
addikt
válasz geriand76 #64391 üzenetére
Helló,
Szerintem ez az amit épít--> [3X31120 MOC]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Mauzes
addikt
válasz Djuree #64382 üzenetére
Majd írd meg kérlek, mennyiből jönne ki BL-en, szerintem biztosan több mint 100.
MINDENKINEK: ma azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy 7-én kezdik el teríteni a BDP cuccokat és jövőhéten talán az összes fajta termék kiszállítása meg tud történni vagy kezdődni (ez nem volt egyértelmű).
-
xcvbxcvb
aktív tag
Vasútállomás és a csillagvizsgáló jön most.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
Djuree
félisten
válasz wolfcsibe84 #64378 üzenetére
ú de jó lett volna annyiért, 200k-t azért nem adok érte.
megpróbálom össze bricklinkezni, hátha 100 körül kijönne, a forest erőd kb akörül volt.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zbundy
aktív tag
Téli faházról nekem is jött az email, hogy beszerzés alatt. Várom várom
Érdekelne, hogy aki innen rendelt az önmaga szórakoztatására tette vagy befektetési szándékból? -
balint82
senior tag
válasz wolfcsibe84 #64378 üzenetére
Mire korrigálta volna az árakat, addigra meg sold out lett
Google Pixel 4a
-
addikt
-
geriand76
csendes tag
válasz flashpointer #64374 üzenetére
Ez király lenne . de félek az árától. 2500 elem mennyit kóstál majd? Talán nem lesz 150, mint a kstély
-
Djuree
félisten
válasz hami85 #64371 üzenetére
mennyi volt a vizsgáló? nekem is kellene de nem tudtam róla akkor hogy meg lehet venni, most meg már nincs belőle. utólag meg biztos drágább lesz. lehet összebricklinkelem mint a castle in the forestet.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
flashpointer
őstag
johir , vegre megint valami kalozos!
-
geriand76
csendes tag
válasz Dilikutya #64366 üzenetére
A 31120-at annyira eltalálták és még az ára sem volt anno horror (Bár az auchanos pontgyűjtős sem vészes). Az inkább játékra való, mint a 10305.
Nekem is otthon van már a 3 creator, még az összerakásit kell megvennem. Na meg előtte érdemes lenne összerakni csak simán is :-D Eddig csak a vár volt, a torony és a piactér még várat magára. -
sb
veterán
válasz Napfénysüti #64369 üzenetére
Nekem is ez jött.
"Beszerzés alatt"
A lentebb felsorolt termék(ek) jelenleg nincs(enek) készleten, szóval egy kis időbe telik, mire el tudjuk küldeni neked. Elnézést kérünk a késésért!Egyelőre csak az Observatory-ra jött a levél, a Winter Chaletre nem kaptam semmit.
@Tyler Durden
Igen, a vár nagyon jó készlet amúgy is. Meg hát ez sok Creatorról elmondható, azt hiszem.
A Madárház már január óta van de eléggé készlethiányos volt és webshopokban is alig jelent meg. Az összesnél hasonlóan jópofa a 2-3. modell is szerintem.@Dilikutya
Ez is benne van, valóban. Realistább szvsz a nagy vár de a vastag szürke faltömeg kevésbé játékos/részletes Lego szinten. A maga nemében persze tökéletes, nem is az volt vele a cél, mint ahogy 4-5000db szürke elemmel egy SW készletnél sem a vidám, színes koncepció van célkeresztben.[ Szerkesztve ]
-
hami85
tag
Kezdődik a Bricklink designer kiszallitás hamarosan, megkaptam az emailt, kártyàt meg is terhelték.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Tyler Durden #64365 üzenetére
A 31120 szerintem is egy jól sikerült készlet önmagában is, nekem jobban tetszik, mint az évfordulós. Lehet, hogy abban több a részlet, meg valóságosabb, de ennek van klasszikus LEGO vár alakja, meg amikor középkori várra gondol az ember, szerintem ez a forma ugrik be elsőnek, nem az a zömök, szűk erődítmény, ami amúgy szintén létezett. De a Creator formája sokkal inkább évfordulós.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
Amúgy az alap 1 váras setup is nagyon nagyon jól sikerült. Én szerintem pár év múlva a legkisebb gyerekemet le se lehet majd robbantani róla, főleg mivel van hozzá hadsereg is (: A 3x meg 5x MOC inkább az apukáknak szerez örömöt, hogy rakosgathatják napestig
A madárház nekem elkerülte a figyelmemet, pedig nagyon szépen kidolgozott szett, ez most jelent meg?
manokaj: ha ez a fele, akkor szép monstrum lesz belőle..
Throme: ez a verzió egyben van, nem lehet nyitogatni az 5x ami ugyanúgy nyitható mint az alap 31120
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
sb
veterán
válasz Throme #64357 üzenetére
A gyerekek mentek rá első körben ezekre de tényleg nagyon vidám/jópofa szettek. És egyik-másik elég korrektül meg is lett tervezve, pl. a lila bagolynál tök jó kompozíciókat lehet kihozni a sok, széles tartományban mozgó résszel.
És még ott vannak a 2-3. modellek...@manokaj
Az egy várral rendelkezőkre gondolva - mint én is - ki kellene írni az ilyen hsz-ek elejére, hogy a látvány felkavaró lehet és megzavarhatják a nyugalmat!
Nagyon jól néz ki!
Nade hátha én is okozok egy kis nyugtalanságot: mi lesz ha beköszönt a tél a várban is?[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Nem tudom mennyire kamu vagy sem, de gondolom hamarosan kiderül.
-
magickonfig
tag
Esetleg van valakinek tapasztalata, hogyan szedjem le a Lego -dobozról hátramaradt ragasztóanyagot?
Vacak Műnyag Vonalkódot szedtem le hajszárítós módszerrel, és szeretném a doboz szép maradjon, a dobozfétisem miatt -
manokaj
tag
2.-ik nap. Kb a felénél tartok. Egyszerűen fantasztikus építeni, alig akartam abbahagyni Ha holnap nem hajnali 4-kor kéne kelnem, még folytatnám. Az összerakási útmutató is nagyon jól meg van csinálva,eddig egyszer se kellett gondolkodnom, hogy ez-az a kocka hova megy. Mondjuk a világosszürke elemektől, már jojozik a szemem, és mintha nem is fogyna.
-
sb
veterán
válasz apholyon #64344 üzenetére
Van polybag, Brickheadz a kisebbek közül, meg a Creator baglyos lentebb ami kicsit mesés de sztem nagyon jól sikerült...
Ill. pont most jött ki 2-3 készlet is, a papagájos amit linkeltél, a Fehér Nyusziból is építhető. Plusz a Madárház ami nagyon jól sikerült szvsz.
Fehér nyuszi - 31133 "B" modell
Madárház - 31143
Fantáziaerdő teremtményei - 31125
-
Tuvix
tag
válasz mancer7151 #64340 üzenetére
-
-
Janaboy
veterán
Mától elérhető amúgy a mini Wall-E és Eve (BrickHeadz)
Janaboy
-
apholyon
aktív tag
Ez már létezik... itt virít a polcon...
#64337 mancer7151 Ugyanez jutott eszembe... oké, hogy a sok hülye halomra veszi a szürke műanyagot (velem az élen), és értem én, hogy minden drágult, de azért a lóf@sznak is van vége...
Más: milyen madaras szetteket ismertek? Jött egy ilyen a múltkor ajándékba és annyira megtetszett, hogy már ezt nézegetem...
-
kbalage2
aktív tag
-
addikt
Nagyon jól néznek ki, én is fogok még párat venni a legifjabb gyerkőcnek /árukapcsolás, így anyát nem érdekli, hogy megint lego kerül a házhoz /
-
Tuvix
tag
RacingBrick videóit nézegetve elég sokat foglalkozik Speed Champions bemutatókkal is. Technic mellett nem akartam mással foglalkozni, de a régi (25 éves) Lego autókhoz képest olyan jól neztek ki videón, és az áruk sem horror. Összeépítésük is élmény. Ezért be kellett szereznem párat
Régebbiek közt is volt pár szép darab, de ami már nem elérhető az nekem nem is éri meg. Szóval várom az újakat (A Ferrari nagyon csinos ) -
ripla
addikt
válasz mancer7151 #64337 üzenetére
Hazai shopokban olyan 25-re tippelek árban.
-
ripla
addikt
Mutatok még egyet. Ez elvileg augusztus.
Illetve amik jönnek majd, de a neveken kívül semmi infó nincs még róla:
- Death Star Throne Room Diorama
- Endor Speeder Bike Chase Diorama
- Jabba’s Throne Room Diorama- Darth Vader Mech
- Boba Fett Mech
- Stormtrooper Mech
- Chewbacca
- Yavin IV Rebel Base
- Mandalorian Fang Fighter vs. TIE Interceptor
- Mandalorian’s N-1 Starfighter Microfighter
- Young Jedi Adventures
- Republic Swamp Speeder
- Pirate Snubfighter[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
válasz tocsek18 #64332 üzenetére
xwing biztos, hogy lesz, mert arról már volt leak, a Venator a kérdéses, illetve előkerült még egy death star is, ucs vagy ez a mini scale, mint az Executor, de majd idővel úgy is kiderül
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
LÁZ
Topikgazda
Engedjük el
Bittedanke
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Throme
veterán
"Hagyjuk ezt a minden relatív dumát!"
bakker itt sírsz, h nincs legó szobád, meg nem tudsz rendelni akármennyi műanyag kockát.... ébredj már fel!!!!
tök nevetséges az egész.
A rinyálástól se lesz jobb, ezt még nem mondták?
Marad a digitális kreatívkodás... vagy csak kifogást keresel, hogy.... miért nem -
Throme
veterán
van új speed champions 8,5k huf a kockavilágnál.
-
ripla
addikt
válasz Djuree #64318 üzenetére
Van ismerősöm, aki Apple programozóként dolgozik San Franciscóban, saját családi háza van, 4 szobával, 6*6 méteres konyhával, garázzsal, kerttel, medencével, és nem egy lepusztult környéken él, forintban majdnem 4 millát visz haza havonta, hazai mértékkel nézve már milliárdos. 9 éve ott él, semmiért nem jönne haza. És csak annyi a trükkje, hogy lelkiismeretesen csinálja a munkáját.
De ez már offtopic itt valóban, csak le szerettem volna írni.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Throme #64311 üzenetére
nemtom, nekem vannak külföldi ismerősök, a legtöbb albérletben él, olyan drága még egy lakás is hogy sose lesz nekik, annyival nem keresnek jobban, egy kicsit jobban élnek ok, de nem annyival hogy megérje mindent itthagyni. ha meg van jó diplomád itthon is jó pénzt tudsz kapni, én villamosmérnök vagyok, nem panaszkodok, nem mennék külföldre, biztos többet kapnék de elvagyok itthon is...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
apholyon
aktív tag
SC-vel kapcsolatban nagyjából ugyanezt fogalmaztam meg. KITT, Ghost Busters, BttF + klasszikus verdák. Egyébként is csak ezek vannak meg: 2 Batmobil meg a klasszikusok.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Throme #64312 üzenetére
Speed Champions-ből jöhetnének ikonikus járművek is, sőt lehetne külön vonal, Knight Rider, Vissza a jövőbe időgép, Szellemirtók, stb.
Illetve lehetnének régi járgányok is, 60-as, 70-es évekből, azokat nagyon élném.#64313LÁZ
Biztos lehetsz benne, hogy közelebb lesz a 150 ezerhez, mint a 100 ezerhez.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem aki lemaradt a régi ucs X wingről baromi jól jön ez most. Azt meg én is írtam régebben, hogy pl UCS Tydirium is jöhetne ráncfelvarrva, a régi az baromi drága, meg szerintem outdated is.. Ettől független simán adom, hogy a többi járgányt se kéne elhanyagolni, van miből válogatni.
-
-
Throme
veterán
Bárcsak lenne másik ágon is ilyen ismétlődés, mint a sw-on belül az x-wing, tie, ilyen olyan romboló, halálcsillag...stb.
Néhány régi szettet kicsit más köntösben újra kiadnának azt én örvendetesnek tartanám.
Pl speed championsból az évi 6 autó mellé, vagy 5+1 leosztásban jönnének régi, 6 széles verdák frissített verziói.
De biztos van mindenkinek olyan témája, amiről lemaradt (pl karácsonyi WV kisvasút) és ha nem is ugyanazt, de valami hasonló megjelenne.Amúgy igazad van, de úgy hogy az x-wing mellett jöhetnének más, újabb megoldások
szvsz
-
Throme
veterán
... viszont van lehetőséged oda elmenni dolgozni, élni ahol erre van anyagi lehetősége az embereknek. Itt a fórumon is van aki külföldről tolja a hsz-eket (mondjuk az egyikük eltűnt ismét... de biztos van még rajta kívül...) és van külön lego szobája ... vagy nincs...
Amúgy lehet így is nézni, hogy szar itthon, lehet úgy is, hogy szerencsére nincs szétlőve a házad/lakásod, vagy nem omlott le egy-két-három földrengésben.
Nem a Lego a világ közepe.Persze nem ugyanaz, de lehet kreatívkodni studio, ldd és hasonszőrű programokkal is.
-
ripla
addikt
válasz Tyler Durden #64309 üzenetére
Engem is kirázott a hideg, mert a Venator mindenképp kellene, de majdnem 2500-as darabszámmal, az tippre 150k alatt nem áll meg.
Az X-Wing mondjuk szerintem már unalmas, jöhetne a többi hajó is, B- Y- A- Wingek, illetve szárazföldi járművek is jöhetnének, alig van belőle pár darab, pedig vannak jók. Elfogadnék egy 1000 darab alatti homokjárót is, vagy bármelyik jobban kinéző jármű, akár a sorozatokból is. Épületek is jöhetnének, illetve nekem kedvenceim a diorámák, abból is jöhetne sokkal több, több tucatnyi ikonikus jelenet van a filmekben és a sorozatokban is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
ripla
addikt
válasz Tyler Durden #64304 üzenetére
Nekem sajnos meg kell majd vennem.
-
addikt
válasz manokaj #64305 üzenetére
Részemről ez egy jó darabig álom marad. Majd ha vmelyik nagyobb gyerek kirepül /mondjuk 10 év múlva /, akkor lesz lego szobám, addig marad a küzdés az elhelyezéssel..
-
manokaj
tag
válasz maross #64301 üzenetére
Gyönyörűek ezek a nagy terepasztalos mocok.Sajnos az ember csak ábrándozik az ilyenekről,de legalább ott a youtube. Kíváncsi lennék, hogy itt a csoportban van e vki, akinek van ehez hasonló terepasztalos készlet. Vagy esetleg kifejezetten lego szoba. Persze Balázson kívül.
-
addikt
válasz manokaj #64286 üzenetére
Ez a trió megvan nekem is de még csak az alapot raktam ki, kív leszek mik lesznek a tapasztalataid. Megköszönöm ha dobsz majd még képeket az építésről (: Have fun!
ripla: nem szoktam rágerjedni az sw diorámákra, de ez tetszetős.
Mauzes: omg ez atomdurva..
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest