Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SoundON

    tag

    válasz fragola.6035 #85886 üzenetére

    Félre ne érts, én nem kételkedem abban amit írsz, meg nem téged győzködlek, csak azt veszem észre hogy ez "watergate" üggyé kezd duzzadni!!! :)

    Én a bejárathoz közelebb a ruhatárnál lévő BWT standon beszéltem vagy fél órát az amúgy nagyon segítőkész szemüveges sráccal. Ez a srác nekem is azt mondta hogy az ott lévő víz csak ivásra való, mégis nagy gallonokba csapolták azt a vizet a ByBeans-es srácok a Dalla Corte Mina-ba.

    Most akkor mi van? Mi mire való? Miért hirdetik magukat kávés rendezvényeken? Miért nem írják le hogy melyik termékük mit csinál a vízzel és mi mire való? Miért mondanak a kollégák össze vissza mindenfélét? Miért van a kancsó patron csomagolásán egy gőzölgő csésze és miért írják rá hogy a kávé ás tea íze jobb lesz tőle ha csak ivásra való ez a víz?

    A weboldalukon ez a 2017es írás van fent, aminek a vége igazán izgalmas:

    "Petró Vera, a BWT Hungária értékesítési igazgatója arra hívja fel a figyelmet, hogy otthonunk típusától és épületgépészeti lehetőségeitől függően különböző típusú berendezéseket használhatunk a víz lágyítására, szűrésére: „Az ivóvíz utótisztítása vagy víz lágyítására, szűrésére többféle eszközzel történhet. Léteznek olyan beépített berendezések, amelyek közvetlenül a vízvezetékhez csatlakoztatva látják el a feladatukat, de ezek társasházakban nem mindig alkalmazhatók. Lakásokban a mosogatópult alá integrált, vagy a fürdőszobai csap alá beszerelt vízszűrő, illetve vízlágyító készülék jelenthetik az ideális megoldást. A legkézenfekvőbb, bárki számára kivitelezhető megoldás pedig a vízszűrő kancsó, amely többféle űrtartalommal és színben kapható. A kancsó semlegesíti a kellemetlen ízeket, szagokat, valamint eltávolítja a klórt és az esetlegesen előforduló nehézfémeket (pl. ólom, réz) a csapvízből, ezáltal különösen finom, tisztított víz kerül a poharunkba. Az innovatív magnézium-formulás (Magnesium Mineralizer) szűrőbetétnek köszönhetően értékes magnézium keveredik a szűrt vízhez, amely ideális kávé- és teakészítéshez, mert hozzájárulhat az ízek kiteljesedéséhez. Ezen kívül a vízszűrő kancsó lágyítja is a vizet, így nem kell aggódnunk, hogy vízkő rakódik le a vízforralóban vagy a kávégépben.”

    Hogy bizonyos kávék íze néha valóban jobb volt nekem ezzel mint más vizekkel azt továbbra is tartom, de hogy ennél a cégnél valami nagyon bűzlik az is biztos! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák