-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluesfan
tag
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Pont az a bajom nekem is, hogy amelyik cuccon érezhető a minőségi anyaghasználat, az vagy nem otthoni célra való, vagy ha igen, csilliókba kerül. Ez részben érthető, mert a sok innovációval, várhatóan kis szériában készülő, jó minőségű terméknek sohasem lehet konzum ára.
Én nagyon szeretem a Fio Nanot, sőt, mióta fragola tanácsára kicseréltem az antisztati rácsot a Mazzer Miniére, nagyon lecsökkent a (lap)pangó őrlemény is. Mégis tisztán látszik, hogy ez elsősorban egy folyamatos használatra tervezett készülék. Vsz. emiatt nem érdekelte a gyártót a pangó mennyiség és ezért a minőségi anyaghasználat is.soldier2: én sem aggódtam rajta, főleg, mert nem az enyém, minden esetre nem túl impozáns látvány.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest