- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Ahhhham akkor igy mar maskent ertendo az a "skala".
Vannak nalam sokkal rutinosabb emberek itt orlok teren, igy abba tovabb nem mennek mar bele, ha a mostani a leheto legfinomabb es "normal mennyisegu" kavet raksz bele akkor passz.En azert irtam, 16g-al inditok el minden kavet, mert sok esetben ez a mennyiseg (nem csak, mert ez a konyv szerinti arany kozeput ) adja tomorites utan a mar elottem is elhangzott megfelelo magassagot a szurokosarban. (felcsavaras utan ne erjen hozza a felso szurohoz, de ne is legyen tul alacsonyan hogy a raerkezo magas nyomasu viz szetcsapja)
Ha egy kave, mert mondjuk kis szemu, fizikailag tobb mennyiseget igenyel akkor rakok hozza, ezert irtam hogy van ahol ugyanabba a szurobe 2g-al is tobb megy. Es persze lehet azert is picit jatszani meg a mennyiseggel hogy az izen valtoztass.
A leirtak alapjan nalad nem errol van szo, de valoban furcsa ha az adott orlo legfinomabb orlemenyen is atrobog a viz.
Az hogy befullad e, szerintem annyira ne tarts tole. (bar most akkor nem ertem megis tudsz fnomabbra orolni?). Vannak kavek amiket en is ugy orlok meg hogy a nyomas ratetele utan 8-10 masodpercre indul cask meg (a standard, 3-4 masodperchez kepest) es ilyenkor nyilvan nem a 25-28 masodperces csapolas van, hanem lehet jon 40-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI FPV Remote Controller 2
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest