Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    Nem bírok magammal, kivettem a fagyóból a CasMo Brenda Pinzon-t (kolumbiai), és húztam egyet 96 fokon, 18->38g, 20s+30s. Így egy picit keserű lett, de volt sav, és volt egy ici-pici édesség. Most levettem 94 fokra a PID-et, illetve még finomabbra vettem az őrleményt, és várom a pirkadatot. Minden hibája ellenére elmondhatom, hogy ilyen jót CasMo-ból még nem húztam. Őszintén meglepődtem mikor nem rántotta össze az arcom, és mégis mutatott valamit. :)

    Most ezt tolom még holnap, az etióppal kivárom a 10 napot, aug. 30-ai pörkölés.

    Szerk.: Parci, tökéletesen szummáztad. Érdemes követni őket, de helyén kell kezelni a dolgot, és akkor mindenki boldog, elégedett kávéfogyasztó lesz. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák