Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Azért amikor azt írja az óra 90%-nál, hogy még 3 nap 14 óra, akkor vigyorgok, mint a kirepedt virsli...
-
zeon.hu
nagyúr
Na, az egyikben megvolt az aksi csere.
Az elmúlt 10 órában 7%-ot merült
(A másikban nyűgös lesz, az egyik csavarnál sajnos elporladt az anyag)
-
zeon.hu
nagyúr
Nocsak, S24 Ultrán

A megoldás egyszerű: [link]
Nem kell root, se repülő mód!
Az új telefonon ne legyen Gear S plugin, csak a hivatalos Galaxy Wearable alkalmazás.
Töltsd le a linken lévő plugint, telepítés.
Utána normál csatlakozás az órával, ennyi. -
zeon.hu
nagyúr
Ez működik valakinél?
[link] -
zeon.hu
nagyúr
Sajnos el kell engednem mindkét Gear S3-at, nem szeretném az új telefont rootolni, majd vesződni vele, hogy emiatt a többi alkalmazás (főleg banki) rendesen működjön.
Sajnálom, mert a mai napig rendben vannak. -
TaaT
nagyúr
Ha valaki új életet akar majd lehelni az órájába, az XDA fórumon van egy topik. [link]
Én sajnos későn kapcsoltam és nem mentettem le a kedvenc óraszámlapjaimat, így sajnos megszívtam.
[link] Úgyhogy ameddig bírja a S9+ telóm addig marad a Gear S3 Frontier, meg a Gear S3 Classic-om, de utána sajnos le lesznek cserélve.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Szaszabond
üzenetére
És a wearable saját boltja?
(Felfedezés - továbbiak)Fiók és biztonsági mentés menüben látszik az account?
Egyébként egy gyári visszaállítás az órán, majd wearable alkalmazáson keresztül új eszközként párosítani, hátha segít.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ez egy Mi 9T. A wearable települ. A health települ. Samsung account van (samsung tabletről), be is tudok jelentkezni, de állandóan elfelejti és újra kéri. Pár oraszamlapot tudok telepíteni de a play storeból például nem (ahol ugye a többség van). Beallitottam már mindennek minden engedélyt, automatikus inditast stb, de semmi nem segít. ChatGPT is kb csak ezeket tanacsolta, leginkabb azt, hogy ezeket az engedélyeket adjam meg a samsung accountnak, de az meg nincs rajta a xiaomi telefonon.Ezert kerdeztem, hátha van valami trükk.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Szaszabond
üzenetére
Sajnos az óra már nem támogatott a 2024 utáni telefonokon.
Esetleg óra nélkül próbálj egy Samsung account-ot csinálni, utána azzal bejelentkezni.
(Mondjuk én be vagyok jelentkezve, mégis azt kéri, mikor az alkalmazáson belül megyek a store -ba...) -
Szaszabond
aktív tag
Használja valaki Xiaomi telefonnal az órát? Sz.pok vele ...nem akar bejelentkezve maradni samsung accounttal, sőt igazából létre sem hozza, meg play storebol szamlapokat sem tudok letolteni..? Csak és kizárólag amit a wearable kínál...( az a 15 fajta kb)
Szóval mit kellene állítanom? -
zeon.hu
nagyúr
Végre újra tudok az óráról válaszolni a Messenger üzenetekre!
Ha még nem volt leírva és másnak is van ilyen gondja:
Messenger alkalmazás törlése, de mindenképpen gyorsítótár és adatok törlése előtte, majd eltávolítás.
Utána egy régebbi verzió, a messenger 481.0.0.51.109 letöltése és telepítése (pl Apkmirror oldalról).
Jelentkezz be, várd meg, amíg mindent szinkronizált, majd zárd be az alkalmazást.
Ezután telepítsd újra a már letöltött alkalmazást, de ne törölj semmit előtte.
Ezután természetesen le kell tiltani az automatikus frissítést mind az alkalmazáson belül, mind a play áruházban.
(Ha a telefon saját telepítője nem telepíti, akkor javasolt a SAI split installer)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Szaszabond
üzenetére
Nálam a Store továbbra is kéri, hogy jelentkezzek be.
Nyilván be vagyok... -
Szaszabond
aktív tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Szaszabond
üzenetére
Ez később még jól jöhet, thx!
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Szaszabond
üzenetére
Hátha segít valakinek.
Na a wear alkalmazas nem indul el, mert ugye frissítest szeretne de nem támogatott már az óra a 2024 utáni modelleken. Viszont ha kikapcsolod a netet (wifit és mobilnetet is) akkor elindul az app. Ezt követően visszakapcsolhatod a netet és tudsz beállitásokkal babrálni es letolteni mindent és telepíteni az órára. -
Szaszabond
aktív tag
-
zeon.hu
nagyúr
Mást se enged be a Store?
(Próbáltam mindkét órával, természetesen be vagyok jelentkezve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Balance hibátlan állapotban eladó
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple watch S9 45mm Gps 2026.11.21. EMAG jótállás
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest