- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Analóg fényképezés
- VR topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Busterftw
nagyúr
Jah nem beszolasnak szantam, nekem is van a ceges laptopon egy rakat szar, szerencsere keresre lehet ritkitani, hogy aztan egy update-tal ujra kelljen csinalni megint...
En amugy az Arm vonalnak drukkolok Windowson is, elvileg az erkezo Nvidia-Mediatek chipek miatt a Microsoft ezen ezerrel dolgozik a hatterben.
Kuldjel mar egy RPi-t, jo lesz Valheim szervernek

-
-
válasz
Busterftw
üzenetére
Ez egy teszt gep, igazabol nem az en dolgaimat mutatja be, hanem a cegemet. Idleben csak 62 szazelekra ment fel a gep es a windows update meg nem is ment. Pl a ceges gepemen meg van 3-4 big brother alkalmazas is. Na akkor tuti csak ezzel megenne az osszes ramot es procit. Tehat itt egy irodai megoldast sem lehet abszorvalni, ez a szornyu. Az arm jo, de csak linuxra/MAC-re szerintem. Windows tragedia volt es tragedia lesz meg sokaig, hacsak MS el nem dobja ezt is ismet, mint a windows phone-t. Szoval en nem vennek ARM-et meg windowsra. U.I.: Epp ARM support hianya miatt dobunk ki tobb szaz RPi gepet, mert egy nagy multi ugy dontott, hogy ok tobbe nem supportaljak az ARM-et. Igy mehet a levesbe az osszes, holott tok jol mentek evekig.
-
-
Asszonynál a multis Win11 egy Lenovo T14 gen2-n is swappel 32GB RAM mellett. Nekem elvan a 16-ban a céges gépemen, de szerintem ha kéne, be tudja zabálni (ez is irodai felhasználás, nem CAD vagy ilyesmi). De az előző helyemen end user supportosként elég sok office usernél láttam 16GB mellett dugig RAM-ot Windowson
Szóval megoldja ezt ARM nélkül is...
-
Van egy teszt ARM-es Microrosft Surface Pro 11-es, ARM-es laptopom. Hat a valos teszteben csunyan leszerepelt. Az ok nagyon prozai: win11 alatt x86 -> arm nyelvi fordito nagyon sok cpu-t es memoriat hasznal. Kvazi 16 gb ram el is ment egy normal irodai setupra (nem ceges, csak otthoni irodaira). Az akku ido meg kb 2 ora. Szoval vagy nem hasznalsz semmi olyan appot, ami a mindennapokban metgszokotta valt, vagy visszaesel egy oriasit, hogy elmondhasd, hogy van ARM-es geped. Ha erdekel valakit, kuldok screenshotot.
-
-
CapriBoy
tag
Jó cucc!
-
Sanya
nagyúr
Kb ennyiért vettem egy core i9 14900, 32gb ram, nvidia 5070 laptopot 90wh akkuval, 500nit-es dolby vision laptopot. Szóval megéri.
-
-
-
zooly
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Játékokban nem lett azóta sem sokkal gyorsabb. De ezeknél a belpiacos fejlesztéseknél nem is a teljesítmény a lényeg (mint amin sokan lovagolnak), hanem hogy egyáltalán működik és elindul rajta bármi is.
-
GPU-kból vennék próbának, az S80-at régóta nézegetem de csak nem megy le az ára. 140eft körül van. [link]
Nem tudom hogy sikerült-e a driver problémáit megoldani mert kiadáskor 1050ti szint sem volt a kártya. -
moleculez
veterán
Gondolom ez nekik is ilyen beta-teszt lehet, hogy a nagyközönség kezében hogy szerepel. De szvsz pár tartalomgyártón kívül magánember nem szerzi be ha jót akar magának. Vagy megy vállalatoknak célszerszámnak talán?
Azért ez bőven macbook kategória árban, és akkor a belpiacos filléres vasakról nem beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- PlayStation 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyarított bill ujjlolv IR kam gar
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest