Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
mdav88
üzenetére
Persze, de abban nincs aktív fejfűtés, meg ilyesmi. Én arra írtam a 2x árat amiben ugyanezek a technikai dolgok vannak. Illetve a 400 VS 600 ezer sem kevés, de az biztos, hogy az R58 komoly vas, viszont praktikusságban otthonra még mindig a Catler a nyerő
Mondom mindezt úgy, hogy becummantottam, és az első tapasztalatok nem a legfényesebbek voltak, de ez nem a gép hibája, bármely készüléknél előfordulhat. Igazi verdiktet úgyis csak akkor tudok mondani, ha hosszabb távon nyüstölöm, de nagyon bizakodó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom mindezt úgy, hogy becummantottam, és az első tapasztalatok nem a legfényesebbek voltak, de ez nem a gép hibája, bármely készüléknél előfordulhat. Igazi verdiktet úgyis csak akkor tudok mondani, ha hosszabb távon nyüstölöm, de nagyon bizakodó vagyok.