Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazsee71

őstag

válasz Keresztapper #47674 üzenetére

Félreértés ne essék, nagyon bejött a Guatemala, saját pörkölések közül az egyik kedvencem, csak hát a technikámnak megvannak a korlátai. :) Két hét múlva tervezek venni PY-félét is, kíváncsi vagyok, hogy egy rendes pörkölés mit mutat.

von toth: szerintem meg egy összefoglalót nem kell hosszabbra venni, még erre sem veszik a fáradságot, hogy elolvassák. Aki jobban bele akarja ásni magát, annak úgyis ajánlott böngésznie a fórumot, illetve kérdezni is tud, itt nem szokás senkit azzal elhajtani, hogy olvasson vissza. Persze ha valakinek van ideje, energiája, nyugodtan írhat egy részletesebb bemutatót, biztos nem fog senki tiltakozni ellene.
    Hangsúlyozom, hogy magánvélemény, de szerintem még mindig jobb egy használt ESE podos gép, mint az általatok felsoroltak. Mint ha kapnék karácsonyra egy telefont, és közölnék, hogy ez nagyon jó masina, de előtte még függetleníteni kell, aztán rootolni, utána meg még átalakítani a csatlakozókat rajta, közben pedig a faék egyszerűségű nyomógombos Nokiához vagyok szokva.

Szummázva, 3 lehetőséget látok:
    1. 30e-ig újból nincs espresso képes alternatíva, mást kapnak ajándékba.
    2. Brikka + Hario Mini Mill, és megbarátkoznak a kézi hajtánnyal, és hogy "visszaváltottak" egy kotyogósra. Szüleimnek vettem anno ezt a szettet mikor elköltöztem otthonról, csak Skertonnal, pár alkalommal használták, de akkor volt nagy az öröm, mikor megkapták a szuperautomatámat. Azóta van egy Brikka + Skerton szettem. Hiába lehetett jobbat kihozni a kotyogóssal, az automata után nem volt már kényelmes nekik.
    3. Használt ESE pod.

Új hozzászólás Aktív témák