Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Félreértés ne essék, nagyon bejött a Guatemala, saját pörkölések közül az egyik kedvencem, csak hát a technikámnak megvannak a korlátai.
Két hét múlva tervezek venni PY-félét is, kíváncsi vagyok, hogy egy rendes pörkölés mit mutat.von toth: szerintem meg egy összefoglalót nem kell hosszabbra venni, még erre sem veszik a fáradságot, hogy elolvassák. Aki jobban bele akarja ásni magát, annak úgyis ajánlott böngésznie a fórumot, illetve kérdezni is tud, itt nem szokás senkit azzal elhajtani, hogy olvasson vissza. Persze ha valakinek van ideje, energiája, nyugodtan írhat egy részletesebb bemutatót, biztos nem fog senki tiltakozni ellene.
Hangsúlyozom, hogy magánvélemény, de szerintem még mindig jobb egy használt ESE podos gép, mint az általatok felsoroltak. Mint ha kapnék karácsonyra egy telefont, és közölnék, hogy ez nagyon jó masina, de előtte még függetleníteni kell, aztán rootolni, utána meg még átalakítani a csatlakozókat rajta, közben pedig a faék egyszerűségű nyomógombos Nokiához vagyok szokva.Szummázva, 3 lehetőséget látok:
1. 30e-ig újból nincs espresso képes alternatíva, mást kapnak ajándékba.
2. Brikka + Hario Mini Mill, és megbarátkoznak a kézi hajtánnyal, és hogy "visszaváltottak" egy kotyogósra. Szüleimnek vettem anno ezt a szettet mikor elköltöztem otthonról, csak Skertonnal, pár alkalommal használták, de akkor volt nagy az öröm, mikor megkapták a szuperautomatámat. Azóta van egy Brikka + Skerton szettem. Hiába lehetett jobbat kihozni a kotyogóssal, az automata után nem volt már kényelmes nekik.
3. Használt ESE pod.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Snowboard topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két hét múlva tervezek venni PY-félét is, kíváncsi vagyok, hogy egy rendes pörkölés mit mutat.