Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Amazon Kindle
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
jól tetted, jó is, megfordítottam, a másik fele még szűz, most szépen zár
ma rögtönzött vendégség volt nálunk, úgyhogy picit hajtottam a gépet. mit ne mondjak, jónak tűnik, a kávék tök rendben voltak még ezzel a szar "vendéglátós duplaszűrővel" és a vicctamperrel is. a silvano kremásabb, de rosszabb kávét adott.
viszont egy akkora kreténségét is megtapasztaltam a gépnek, amiért szívesen pofánverném, aki kitalálta. a csepptálca egy elég sunyi, chuck norris-os mozdulattal tehető csak be a helyére (és vehető ki onnan). nehéz elmagyarázni, de a lényeg, hogy meg kell dönteni a gép felé, benyomni, aztán a végén lenyomni. mert hogy a tálca egy kis csőrrel rendelkezik a hátulján, az áll így be a háromjáratú alá. amikor először konstatáltam ezt, az első gondolatom az volt, hogy bázz, amikor majd a teli tálcát ki akarom venni, nehéz lesz nem beleönteni az egészet a gépbe. na, ezzel a tudással felvértezve, rohadt mód óvatoskodva is sikerült, elsőre.

ami a designt illeti: igen, a fej műanyagburkolata ronda. a
giottobfc nem ronda, hanem hivalkodó, csilivili, fukszos-aranyláncos. ez viszont egész egyszerűen ronda. maga a gép nekem tetszik, mert nem olyan hivalkodó, formára is jó, de a fej szörnyű. meg a poti mellette, az is. meg a gombok sem túl szépek. összességében viszont tetszik, hogy inkább néz ki egy olcsó gépnek, míga giottoa legtöbb e61-es gép tízezer méterről ordítja, hogy drága vagyok.és amúgy a silvano is q ronda szerintem

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest