Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
Csak egy kérdés.
Lehet, h nem tudom pontosan. Ha így van javítsatok ki!
Egyszer volt a kávéológia. Ketyegett, sok lelkes kávéval ismerkedő osztotta egymásnak az észt (jó értelemben), ment szépen - gondolom klasszikus kisebb nagyobb csörtékkel - az élet. Aztán kitalálódott a kávékorzó az ő fórumával. Valamiféle struktúraszerűvel, ahol viszont nem lehetett csak úgy témát indítani. Sőt, ha valaki véletlen olyan kérdést tett fel, ami előzőleg véletlenül előfordult, hát menten akadt vagy 3 moderátor, aki "leüvöltötte a hajat a fejéről". Aztán jött némi demokráciaszerű és egy altopikban a főnökség szabad utat adott az önálló topiknyitásnak. Amúgy minden maradt a régiben. A motorcsere odavert egy kicsit még jobban a vegetáló rendszernek. Az emberek visszaszivárogtak szép lassacskán a kávéológiára. De nem sokat időztek. Jött a prohardver kávés alfóruma. A kávéológia - valamiért?! - látogatottsága drámaian visszaesett, míg a kávékorzó gyakorlatilag kiürült. A prohardver elszipkázta a kávéológia tagságát. Azaz egyetlen kávés fórum sem él meg egy legalább 2-3 évnyi stabil (nem növekvésről írok) működést. Az AVX persze egy külön univerzum. Őket nem tudom, hova rakni egyelőre ebben a képletben.
Nekem van ötletem, miért van ez a ciklikusság, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Philips LCD és LED TV-k
- Delta Force (2024)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs