Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norkov84
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nekem a videóból az jött le (de most beleolvastam a cikkbe is), hogy ők máshogy értelmezik a pangót. Igazából őrlés után amit ki tudsz belőle szedni, szétszerelés/ecsetelés segítségével. Pedig írja, hogy meg kell különböztetni a belső holttérben maradót (ami kiül a falra és "marad"), ill. a "folyamatosan cserélendőt". De mennyiség szintjén már nem bontja így ketté.
Ismételhetőség alatt pedig azt érti, hogy simán csak járatja a motort tovább, miután nincs már értelmezhető őrlési hang. Ergo semmi ráindítás/pofozás/mozgatás/ecsetelés. Így ha kicsit is sztatikus az őrlemény, akkor előfordul, hogy 1-1 nagyobb "gombóc" bent marad, majd egyszer csak kijön, ergo a kapott mennyiség +/- több grammal ingadozhat.
Nem tudom, hány kg-ot futtattak át rajta, mert az elején meg a sztatikusságról ír, hogy az majd kb. száz adag őrlése után csökkenni fog (ami még mindig csak~2kg). És a lényeg, hogy jövő időben fogalmaz, szóval nem tudom, lehet még nem járatta be. Bár az első próbákat még nyáron csinálták, szóval bő fél éve náluk volt az örlő...
Egyébként a mostanában nálad lévő őrlőkhöz képest (pl. Fio AG, Forte...) egyelőre hogyan muzsikál ízben?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest