Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mabandi1
tag
Azt már észre vettem, hogy a cenzúra működik, sok poszt eltűnt már.
A cg5 nálam speciel elég jól működött… Nem volt vele baj, nem is értem hogy a tesztben mi volt az a nagy ugrás lefolyásban, az nem normális dolog hogy akkorát ugorjon egy kattanásnyi állítással.
A “pápahíveket” én csak magamban tanítványoknak hívom, tisztán látszik hogy eszik a “vezér” szavait, szívatják magukat a pro-x kosárral, szétcsatornásodik az egesz meg a lefolyás is egy borzalom, és beléd áll hogy akkor mutasd meg hogy kell azzal a kosárral. Megmutatnám csak nem vagyok ott hogy kidobjam a kukába.
Mintsem venne egy normális kosarat, és azonnal rendbe jönne a lefolyás, azt meg senki ne mondja hogy annyival finomabb az alulextratált kávé a csatornásodás miatt. Meg bele állnak az impresso-ba is, különben is Béla őrlője drágább meg spécibb, fontos volt kiemelni… Attól hogy veszel egy Ferrarit nem leszel profi sofőr is.
jó hosszúra fogtam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Amazfit Active okosóra
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mintsem venne egy normális kosarat, és azonnal rendbe jönne a lefolyás, azt meg senki ne mondja hogy annyival finomabb az alulextratált kávé a csatornásodás miatt. Meg bele állnak az impresso-ba is, különben is Béla őrlője drágább meg spécibb, fontos volt kiemelni… Attól hogy veszel egy Ferrarit nem leszel profi sofőr is.