- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
válasz
mabandi1
üzenetére
Impresso-s kérdés még lehetett is volna értelmes, de ott is elment abba az irányba, hogy véletlenül se gondolkodunk el rajta vajon mit és miért. Senkim se az impresso, ittam a kávéjukat, most is épp van belőle meg vagyok elégedve Velük - classic vonal. Korrekt szerintem. Na ez meg egy barista recept. Amit ők kikísérleteztek, próbáld meg ha van hozzá eszközöd, ha nincs akkor nem kell. De az, hogy egyszerűen az nem jó... alul van töltve biztosan, elírás, stb... az megint nem jó hozzáállás.
Amúgy bármikor rendeltem relatív gyorsan meg is kaptam, amikor egy kávé nem volt felhívtak, egyeztettünk, 250g helyett 500g-ot küldtek. Nincs rossz tapasztalatom ilyen szempontból velük, de a hozzáállása, hogy Ő a legokosabb és Ő minden tudás tudója és a végfelhasználó aki pénzt hagy nála az pedig hülye. -
törölt tag
válasz
mabandi1
üzenetére
Egyszer rendeltünk tőle zöld kávét de annyira semmilyen volt a visszajelzés a megrendeléskor hogy inkább elálltunk a vásárlástól. Lehet nincs benne rossz szándék, de valahogy... Mint egy vadember. Nem így kéne a vásárlóhoz viszonyulni. Vagy csak túl érzékenyek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest