Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
McNamara #62890 üzenetére
ugyanolyan ipad 4 mint az air a 7-essel, azaz kozel sem hibatlan, de ez nem a hardver miatt van.
ha benchmarkokat nem nezegeted akkor nem lesz olyan helyzet amikor eszrevennel kulonbseget az air-hez kepest, szoval ha ar/ertek aranyt nezzuk bizony jobb a 4-es ipad. Airnel jelenleg a design-t kell megfizetni nem a teljesitmenyt. (jovore az ujnal meg majd a teljesitmenyt, nomeg fokent a most is kicsit hianyzo nagyobb ram-ot es nem a kinezetet a mostanihoz kepest) -
Gsx-rr
veterán
4 éve Iphone-om van ,a környezetembe is szinte mindenkinek. Kicsit már untam ,hogy egyhangú a kinézet ,főleg az Ios7 óta.Sajnos a céges távoli elérés miatt kellett vennem egy Andriodos telefont.
Hát ez nekem valami borzalom , 3 helyen kell külön kikapcsolni ,hogy ne rezegjen ,egy nagy katyvasz nekem az egész!
Örömmel veszem kézbe az I5-öt!
-
-
iPad 4 gen. hogy muzsikál az iOS 7? Nincs belassulás ugye mint pl iPhone 4-nél? Órák mulva készülök venni egyet és biztosra szeretnék menni.
-
-
206 cc
senior tag
válasz
ittakary #62885 üzenetére
Sziasztok! Az FMA használatával kapcsolatban érdeklődnék .... Van US acc- om , beléptem a webes felületen az FMA -n letöltés működik a pontok is gyűlnek. Jól gondolom hogy ennyi a használati útmutató vagy kell még valamit tennem? Az FMA csak webes felület ugye pl mint a Store és nincs pl program hozzá?..a programok naponta frissülnek? ...mi az hogy elfogy az adatmennyiség ? Vagy ez mire értendő..? Még most kezdtem az iOS -el foglalkozni két hete....
-
válasz
maathe #62880 üzenetére
nem baj, mivel közöd nincs az Apple garanciális ügyintézéshez, csak a szolgáltatóhoz.
A garancialevélen rajta van a pontos lejárati dátum, és az a lényeg
"Jótállás új határideje' nincs kitöltve." - Na ez itt így eléggé para, annak kitöltve kellene lennie...
Nyilván egy cserélt készülék, ilyenkor a dobozon marad az eredeti serial (amire írja is a honlap h lecserélt).
Szerintem: menj be egy T szervizbe és írasd rá a lejárati határidőt a garilevélre, hogy ne legyen para (rendszerből csak ki tudják olvasni)
-
maathe
senior tag
Ha egy garanciába becserélt szifon serialját lecheckelve azt írja, hogy lejárt a garancia, az nagy para?
Én arra gondoltam, hogy ha minden igaz, akkor ebben az esetben egy javított telefont adnak vissza és mondjuk ez a telefon csak WiFi hibás volt, így az alaplap még mindig az eredeti, szóval ezért írja azt, hogy lejárt.
A T-Mobile-os garancia papír is meg van, IMEI stimmel, viszont a 'Jótállás új határideje' nincs kitöltve.Szerk.: A dobozon más serial van, arra is rákerestem és ezt dobta ki: We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced.
Ha jól sejtem, akkor a mostani serial az, amire ki lett cserélve, így viszont megdőlt az előző állításom, vagy csak szimplán más dobozt kaptam.
Ha valaki segítene ez ügyben, azt megköszönném
-
lacy86
addikt
Hello skacok!
Ujdonsult tulajdonos lettem: iPhone 4S / nagyon amator vagyok
/
Icloudba betudok lepni az Apple ID felhasznaloi nev + jelszoval viszont AppStore-ba/ Itunes-ba mar nem enged be , ide kulon kell regisztralni Apple ID-tKep a hibarol: [link]
-
buci30
addikt
Lehet higy csak ugy valamiert levon penzt a Store?
Nem is vettem ma semmit erre jön egy sms a elobb h 21:17kor levet 542ft-ot -
törölt tag
Kihuzom konektorbol az adaptert, majd ra fel percre radugom az adatkabelt ami a teloban van es egy fel pillanatra toltotte, what a magic.
-
asuspc96
senior tag
van itt erre valami iPad topik ?
-
törölt tag
válasz
Mr. Erikszon #62861 üzenetére
viccelsz?
-
nord_
veterán
válasz
Mr. Erikszon #62861 üzenetére
Minek?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Iphone 4s-ről SGS3-ra váltani?
-
lajki7
senior tag
Sracok ha mst csereltek a telot gariban tmobilnal akkor ujra megy az 1ev gari vagy mar csak 3honapot valalnak i5re???
-
M@te
senior tag
válasz
bull84ghia #62853 üzenetére
béta 1 mikor jár le?
-
törölt tag
Na, úgy néz ki jó a teló.. iCloud-ból hiába töröltem mindent, valami bent ragadt. Nem tudom hogy, de valahogy végül is sikerült törölnöm, és most úgy néz ki jó. Legalábbis egyelőre semmi gáz nincs vele. jesssssz!
-
lajki7
senior tag
válasz
skidrowkill #62846 üzenetére
Ahaaa ertem
skinre ugyan az gondolom?!! Csak motorban van valtozas,vagy miben??
-
lajki7
senior tag
válasz
skidrowkill #62841 üzenetére
Ti h a tökömbe raktok fel 7.1-et ??
nekem 7.0.4 van fent és ha rámegyek a szoftverfrissítésre akkor azt jelzi h napra kész a vas
??
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
Apple laikusként kérdezném:
az iOS7-et érdemes felrakni iPad 2-re, minden gond nélkül megbirkózik vele?
-
válasz
skidrowkill #62837 üzenetére
DFU módból próbáltad?
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok
Segítsetek kérlek, mert a telefonom nem képes visszaállítani magát.6.1.3-ról frissítettem 7.0.4-re én onnan akartam a 7.1 béta1-re
de valami miatt mindig kidobott, és most a helyreállító mód jön be és onnan sehogy sem akarja visszarakni 7.0.4-remit tudok tenni?
9-es hiát ad
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #62813 üzenetére
Azért nem éppen, mivel icipicit sokat zabál a FT, nekem a múltkor elment perc alatt 120mega...
Bár az videóhívás volt wifiről, de szerintem a FT 3G-ről is ugyanolyan minőségben megy...
Ha a FT audióra gondoltál, akkor mondjuk igaz, az nem hiszem, h percenként 1megánál többet elvinne, de lehet, annyit se... -
Kbali
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #62804 üzenetére
Érdekes, mert nekem csak néhány olyan kontakt van benne, amit nem is tudom, hogy egyáltalán hogyan került oda.
-
válasz
r3dsnake #62827 üzenetére
Ez egy kiskapu: itt nincs semmilyen "vonatkozik" vagy ilyesmi. Gondolj bele: a fülesen nincs semmi egyedi serial szám, stb, csak a termékazonosító, hogy az egy EARPOD. Honnan tudnák a szervizben, hogy ez most melyik készülékkel lett vásárolva.... Azaz bárkivel elintéztetheted, aki hajlandó rá.
-
vans?
őstag
válasz
ittakary #62823 üzenetére
A toltokabelt is be lehet vinni garanciaba csereltetni?
Es honnan tudjak, hogy mikor stb.? AMugy ez nehezen megoldhato most, mert ceges a telefon, es csak Pesten tudna a ceges kapcsolattarton keresztul bekuldeni, de most karacsony lesz, es nem is vagyunk Pesten...
Kephamos: igen, mar volt szerencsem ilyen toltohoz, kirobbant a koliban a konnektorbol az iPod Touchom anno, es levagta a biztositekot, amit aztan 1 oraba telt visszapattintatnom a portasokkal.
-
vans?
őstag
udv,
baratnom i5-jenek kabele kontakthibas, neha-neha tolti csak. milyet erdemes venni? ha jol emlekszem volt itt szo rola, hogy a Belkin toltoi jobbak, mint az eredeti? (nincs egy eves a gyari kabel, eleg hamar meghalt..) Nyilvan nem fizetnek erte 10+ ezret.
koszi!
-
adam3
aktív tag
válasz
vadászcsiga #62621 üzenetére
Fura, mert a K&H Maestro-t nekem sem ette meg. Egyrészt ki sem tudom választani a típusok között, mert nincs ott, de ha megpróbálom MasterCard típus mellett, akkor meg szerinte érvénytelen a kártyaszám. Leemelni meg sem próbál, anno telefonos ügyintézővel néztük, hogy a kérés el sem érkezik a bankhoz...
-
Nescafé
őstag
Ez a tok szerintetek mennyire jó?
[link] -
default.
őstag
válasz
ittakary #62813 üzenetére
úgy értem wifiről akkor nem eszi az adatforgalmat
Még egy fontos kérdés:
Fájlok átvitele telóról pc-re és vissza, wifin keresztül. Erre van valami app ?"Fájlok átvitelére továbbra sem használható, miképpen nincs DLNA, nincs NFC, igazából ha belegondolunk, akkor az Apple nagy ívben tojik a szabványokra."
köszi !
-
törölt tag
Sziasztok!
Samsung Smart TV-n szeretném lejátszani az i5-ön levő képeket és videókat!
Melyik alkalmazás erre a legjobb? Köszi! -
válasz
default. #62809 üzenetére
Kevered a dolgokat, de tisztázzuk
Beépített Maps van. A Google Maps nem beépített, hanem app, amit a Store-ból tudsz letölteni, ingyen.
A Maps (beépített) nem ismeri a tömegközlekedést BPen. A Google Maps ismeri a tömegközlekedést (napi szinten használom ~10 alkalommal: tökéletes!)
A rendszer (pl Siri) mindig is Maps (beépített) keretein belül fogja megnyitni a hely alapú linkeket, nincs lehetőség alapértelmezetté állítani a Google megoldását ( mint pl Androidon ). De azon kívül kb annyira jó, mintha gyári lenne: szóval tökéletes
GPS alapon a Google Maps navigál ingyen, de net kell neki (elméletileg lehet netközelben előtölteni, hogy az út közben már ne kelljen, de sztem a netkapcsolat ma már ALAP egy 150ezres telónál. Akinek nem telik mobilnetre, annak ne teljen ilyen telóra szvsz...)
Net nélküli navigáció (külföldi utazás pl) az csak fizetett programmal lehetséges: iGO, stb... Van sokféle.
-
default.
őstag
Sziasztok!
mobilarena tesztet olvasva felvetődött bennem néhány kérdés i5-tel kapcsolatban:
azt írták a srácok, hogy a beépített "google" maps nem ismeri a magyar tömegközlekedést:
...a tömegközlekedésről az Apple hazánkban semmit sem tud mondani,...
a másik meg a gps alapú navigáció hiánya volt:
Egyelőre az offline működés sem jön össze, ergo mindenképpen szükségünk lesz netkapcsolatra ahhoz, hogy eljussunk A-ból B-be.
Azóta történt változás ez ügyben ?
Kérlek fejtsétek ki, mert szeretném alaposan körbejárni a telefont mielőtt kiadok érte 150k-tköszönöm előre is!
üdv! -
lajki7
senior tag
Sracok,erre az itunes machre elö kell fizetni vagy tudom ingyé is használni ?
vagy inkább másoljam csak fel a zenéket a telora ??
-
Kbali
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #62802 üzenetére
Érdekes, mert nekem be van állítva, mégsem jelenik meg, ha neten belépek. Vagy ott nem is láthatók, csak a backup hozza vissza?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Párom telefonja megy szervizbe cserére.
2 kérdésem lenne:
1. Kontaktokat le tudom iTunes -szal menteni?
2. Hogy tudok mindent torolni a telorol ? Képek SMS k stb.Alkalmazás nincs a telefonjan
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest